NRK > Nyheter

Sunday, 14 August, 11:57

NRK - 17 feb 22 kl. 07:33

Rekordresultat for Airbus etter to år med tap

Etter to år med tap på grunn av koronapandemien fikk flyprodusenten Airbus et rekordresultat i fjor med økende salg av fly. Fortjenesten var på 4,2 milliarder euro som følge av at selskapet leverte 611 nye fly i løpet av året. Airbus har også fått 507 nye bestillinger, blant dem de første på det nye fraktflyet A-350. Reiselivsbransjen ble hardt rammet av pandemien. Flyselskapene måtte kutte kraftig ned på rutene og satte hundrevis av fly i opplag, noe som førte til at markedet for nye fly tørket inn..
Les mer på NRK


Les mer om:
Airbus

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekordresultat, for, Airbus, etterto år med , tap
NRK - 26 okt 21 kl. 08:47

Rekordresultat for Hydro

Høye aluminiumspriser førte til rekordresultat for Norsk Hydro i tredje kvartal. De melder om et justert driftsresultat på 7,2 milliarder kroner. Resultatet er opp fra 3,1 milliarder kroner for samme kvartal i fjor.

NRK - 04 maj 22 kl. 19:17

Airbus-overskuddet øker kraftig

Overskuddet til flyprodusenten Airbus ble tredoblet i første kvartal. Nettoresultatet ble på 1,2 milliarder euro, opplyste selskapet onsdag. Utviklingen ses i sammenheng med innhentingen i kjølvannet av pandemien.

E24 - 11 jun 22 kl. 07:36

Varslet om korrupsjon i Airbus: – Store selskaper er som små barn

Ian Foxley avslørte at Airbus betalte bestikkelser i Saudi-Arabia. Han og Økokrim-sjefen mener selskaper må få svi mer for korrupsjon..

NRK - 01 jul 22 kl. 15:14

Kina kjøper 292 fly frå Airbus

Kinesiske flyselskap kjøper 292 fly frå den europeiske produsenten Airbus. Kjøpet har ein verdi på 37 milliardar dollar, ifølge nyheitsbyrået AFP..

NRK - 10 feb 22 kl. 01:44

Rekordresultat for Uber

Amerikanske Uber fikk en omsetning i fjor som overgikk forventningene. Det satte fart i aksjekursen da resultatet ble lagt fram onsdag. I siste kvartal fikk Uber et overskudd på 892 millioner dollar, i overkant av 7,8 milliarder kroner.

E24 - 10 feb 22 kl. 08:19

Aker BP-aksjen stiger etter rekordresultat

Etter en strøm av resultater torsdag morgen åpner børsen svakt opp..

E24 - 10 feb 22 kl. 08:19

Aker BP-aksjen faller markant etter rekordresultat

Oslo Børs vingler mellom svak positiv og svak negativ børs etter flere resultater..

E24 - 04 maj 22 kl. 09:08

PGS rett opp på Børsen etter pengeinnhenting

Equinor-aksjen-faller etter rekordresultat for første kvartal. DNB Markets tror mangelen på økt kapitaldistribusjon til aksjonærene vil tynge olje- og gassaksjen..

E24 - 03 nov 21 kl. 06:30

Kongeparken med rekordår etter å ha fått 12 millioner i koronastøtte: - Tar seg ikke bra ut

I flere måneder måtte Kongeparken holde stengt og antall besøkende sank med 37.000. Likevel fikk selskapet et rekordresultat på 19,7 millioner kroner.

E24 - 09 feb 22 kl. 16:28

Sterkeste børsdag for XXL siden mai 2020

Sportsutstyrskjeden hadde sin beste børsdag på nesten to år etter sterkt resultat og varsel om utbytte. Rekordresultat fra tungvekteren Equinor bidro til sterk børsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sju kyr mista livet i ulukke

Sundag morgon fekk brannvesenet melding om nokre kyr som hadde fått ein straumleidning over seg i Sirevåg i Hå kommune. Sju kyr hadde fått ein straumleidning over seg, og alle døydde, skriv Aftenbladet. Brannvesenet mistenkjer at det kan skuldast eit lynnedslag..

NRK - 10 minutter siden

Melding om person som har falt i foss

Politiet har fått melding om ein person som har falt i ein foss i Lier. Naudetatane er på staden. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 10 minutter siden

Person har falt i foss i Lier

Politiet har fått melding om ein person som har falt i ein foss i Lier. Naudetatane er på staden. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 30 minutter siden

Kvinne siktet for grov kroppskade og er etterlyst i Norge

Politiet har siktet en kvinne for grov kroppsskade, skriver politiet i en pressemelding. Vedkommende er nå etterlyst i Norge. Kvinnen antas ikke å være farlig for publikum.

NRK - 30 minutter siden

Kvinne siktet for grov kroppskade og etterlyst i Norge

Politiet har siktet en kvinne for grov kroppsskade, skriver politiet i en pressemelding. Vedkommende er nå etterlyst i Norge. Politiet har brukt store ressurser for å finne ut hva som har skjedd.

NRK - 1 time siden

Storbritannia trur Russland vil styrka innsatsen sør i Ukraina

Den britiske forsvarsetterretninga trur Russland vil prioritera å setta inn fleire styrkar i sørlege Ukraina, skriv dei i sin siste etterretningsrapport. Dei russisk-støttande styrkane til separatistrørsla Folkerepublikken i Donetsk har haldt fram angrepa nord for Donetsk, aust i Ukraina. Det har vore spesielt tunge kampar rundt forstaden Pisky utanfor Donetsk, nære byen sin flyplassen.

NRK - 2 timer siden

Mann tiltalt for oppbevaring av hasj og hvitvasking av flere millioner kroner

En mann i 30-årene er tiltalt for å ha oppbevart over 20 kilo hasj, samt hvitvasking av over 4 millioner kroner. Tiltalepunktene som omhandler oppbevaring av hasj, strekker seg over en periode fra juni 2018 til august 2020. Mannen skal ifølge tiltalen ha mottatt leveranser på mellom 2 og 10 kilo hasj på en rekke ulike steder i Oslo og omegn.

NRK - 2 timer siden

Langt færre står utenfor arbeidslivet

I løpet av 2021 ble det 31.000 færre som sto utenfor arbeidslivet. Det er den største nedgangen siden Nav begynte beregningene i 2017.

NRK - 3 timer siden

Rekordoverskot for oljegiganten Saudi Aramco

Det saudiarabiske oljeselskapet, Saudi Aramco, har gått med 48,4 milliardar dollar i overskot i andre kvartal 2022, etter at den russiske invasjonen av Ukraina og lettingar av koronarestriksjonane i mange land har fått etterspørselen og oljeprisane til å auka, melder AFP. Også i førre kvartal gjekk verdas største oljeselskap med rekordoverskot, då på 39.5 milliardar dollar..

NRK - 3 timer siden

Oljeselskapet Saudi Aramco med rekordoverskot

Det saudi arabiske oljeselskapet, Saudi Aramco, har gått med 48,4 milliardar dollar i overskot i andre kvartal 2022, etter at den russiske invasjonen av Ukraina og lettingar av koronarestriksjonane i mange land har fått etterspørselen og oljeprisane til å auka, melder AFP. Også i førre kvartal gjekk verdas største oljeselskap med rekordoverskot, då på 39.5 milliardar dollar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com