NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 23:47

NRK - 2019-04-21 21:22:13

Rekordmange unge til fjells

Stadig flere unge ønsker seg en påskeferie med fjell og friluftsliv, og aldri har det vært flere ungdommer til fjells, melder Turistforeningen. I løpet av fem år har DNT ung hatt en medlemsøkning på 47 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Turistforeningen, DNT

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekordmange, unge, til, fjells
Aftenposten - 21 Apr 19 kl. 21:28

Rekordmange unge til fjells

Stadig flere unge ønsker seg en påskeferie med fjell og friluftsliv, og aldri har det vært flere ungdommer til fjells, melder Turistforeningen..

Aftenposten - 28 Feb 19 kl. 10:03

Leger melder om skabb-epidemi blant unge

Leger, apoteker og rådgivere merker en plagsom hudsykdom bre seg blant unge i Oslo-området. Rekordmange kjøper behandlingsmidler mot skabb..

Hegnar.no - 09 May 19 kl. 05:20

Rekordmange unge kriminelle gjengangere i Oslo

I fjor var det registrert 182 unge kriminelle gjengangere i Oslo, viser en ny rapport. Det er ny rekord..

P4 - 23 Apr 19 kl. 06:21

Flere vil ha leilighet til fjells

Flere nordmenn foretrekker leilighet til fjells. Denne påsken har det vært rekordantall mange visninger og salg av nettopp leiligheter, opplyser Prognosesentret til Dagens Næringsliv. Partner Bjørn-Erik Øye sier de ser at mange ser på leiligheter som enklere, spesielt for den nye hyttegenerasjonen som kommer inn - som også kan være mer opptatt av pris fremfor gamle hytteminner..

Aftenposten - 08 May 19 kl. 23:08

Ny rapport: Rekordmange unge gjengangere i Oslo. Men to steder minker ungdomskriminaliteten.

Her er fem viktige funn om ungdomskriminaliteten i Oslo i 2018..

P4 - 29 Apr 19 kl. 11:42

Rekordmange tar kontakt med Forbrukerrådet

SAS-streiken gjør at rekordmange tar kontakt med Forbrukerrådet. Bare siden torsdag har 90.000 personer vært inne på rådets flykalkulator for å sjekke hva de har rett på når flyreisen er innstilt..

P4 - 06 May 19 kl. 06:40

Rekordmange meslingutbudd i USA

Det er nå rekordmange meslingutbrudd i USA. Over 700 tilfeller fordelt på 22 stater gjør at myndighetene nå roper varsko. Godt over halvparten av tilfellene er påvist i Queens og Brooklyn i New York og der er folk fortvilet over foreldre som bevist ikke vaksinerer barna sine mot det potensielt livsfarlige viruset..

NRK - 13 May 19 kl. 08:05

Politiet vil kunne straffe unge

Oslo-politiet vil ha muligheten til å gi ungdomskriminelle innetid og oppholdsforbud. I dag har ikke de noen reaksjonsmulighet mot unge under 15 år. Unge gjengangere sto bak nesten halvparten av kriminaliteten blant unge under 18 år i Oslo i fjor..

NRK - 22 Jan 19 kl. 20:25

Rekordmange tek privatfly til Davos

Klima er eit heitt tema under Verdas økonomiske forum i Davos, men rekordmange tek privatfly dit. Ifølge Air Charter Service kjem det til å lande nær 1.500 privatfly på rundt Davos under det tre dagar lange toppmøtet, 200 fleire enn i fjor..

NRK - 02 Jan 19 kl. 07:37

Færre unge har BSU

Tall fra SSB viser at færre og færre unge oppretter BSU-konto. Boligsparing for ungdom (BSU) er en ordning som gir unge under 33 en gunstig måte å spare til bolig. 2017 var det fjerde året med nedgang..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 1 time siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 1 time siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 2 timer siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 2 timer siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 2 timer siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 2 timer siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 2 timer siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 3 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 3 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt