NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 12:01

NRK - 21 Apr 19 kl. 21:22

Rekordmange unge til fjells

Stadig flere unge ønsker seg en påskeferie med fjell og friluftsliv, og aldri har det vært flere ungdommer til fjells, melder Turistforeningen. I løpet av fem år har DNT ung hatt en medlemsøkning på 47 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Turistforeningen, DNT

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekordmange, unge, til, fjells
Aftenposten - 21 Apr 19 kl. 21:28

Rekordmange unge til fjells

Stadig flere unge ønsker seg en påskeferie med fjell og friluftsliv, og aldri har det vært flere ungdommer til fjells, melder Turistforeningen..

P4 - 25 Jun 19 kl. 19:20

Rekordmange unge kandidater

Rekordmange unge under 30 år stiller som kandidater til høstens kommunevalg. Størst andel unge er på listen til Rødt, Miljøpartiet De Grønne og Senterpartiet, skriver Fremtida.no.

Klartale - 26 Jun 19 kl. 15:25

De unge vil styre

Rekordmange unge lar seg velge til høsten. Sjekk hvilket parti som har størst andel unge..

NRK - 25 Jun 19 kl. 18:50

Rekordmange unge stiller til valg

Aldri før har så mange unge stilt til valg som nå. 6684 kandidater til høstens kommunevalg er under 30 år, ifølge tall fra SSB. Størst andel unge finner man på listen til Rødt (29,5 %), MDG (29,1 %) og Sp (28,9 %), skriver Framtida.

P4 - 26 Sep 19 kl. 05:50

Rekordmange på folkehøgskoler

Rekordmange elever går på folkehøgskole i år. 7567 personer er tatt opp ved en av de 81 folkehøgskolene rundt om i landet. Det er nesten 10 prosent flere enn for fem år siden, melder Nationen.

Aftenposten - 19 Feb 20 kl. 14:07

Filmanmeldelse: Festlig fjas til fjells

Fjols til fjells er minst like god som originalen fra 1957, selv om den tidvis minner om en reklame for Flax-lodd..

P4 - 07 Feb 20 kl. 13:17

Rekordmange ringte Røde Kors' hjelpelinje

Rekordmange barn og unge ringte Røde Kors sin hjelpelinje om selvmord i fjor. I alt mottok hjelpelinjen Kors på halsen 1000 henvendelser om temaet. To av tre av telefoner var fra jenter.

Aftenposten - 28 Feb 19 kl. 10:03

Leger melder om skabb-epidemi blant unge

Leger, apoteker og rådgivere merker en plagsom hudsykdom bre seg blant unge i Oslo-området. Rekordmange kjøper behandlingsmidler mot skabb..

Hegnar.no - 09 May 19 kl. 05:20

Rekordmange unge kriminelle gjengangere i Oslo

I fjor var det registrert 182 unge kriminelle gjengangere i Oslo, viser en ny rapport. Det er ny rekord..

VG - 10 Dec 19 kl. 09:32

Jeremy Corbyn håper unge velgere skal gi ham valgseieren

BRISTOL (VG) Han henger etter i målingene, men Jeremy Corbyn håper rekordmange unge velgere skal gi Labour et overtak i valg-innspurten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Vil evaluere Domstoladministrasjon

Senterpartiet vil ha en evaluering av om Domstoladministrasjonen (DA) har fungert tilfredsstillende. Bakteppet er forslaget om å legge ned tingretter. DA, et statlig organ som gir administrativ støtte til domstolene, er under press, skriver Nationen..

NRK - 10 minutter siden

Guaidó er ikke på fransk ambassade

Opposisjonslederen i Venezuela, Juan Guaidó, får ikke søke tilflukt på den franske ambassaden i Caracas, sier den franske utenriksministeren til AFP. Guaidó ble i mars stevnet for kuppforsøk etter politisk uro i fjor..

NRK - 45 minutter siden

Utgjør 57 prosent av fattige barn

Til sammen bodde rundt 111.000 barn i lavinntektshusholdninger i 2018. 57 prosent av disse er barn av innvandrere, ifølge en ny rapport om integrering fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi)..

NRK - 1 time siden

Mulig skyteepisode i Alabama

Politiet i Morgan County i Alabama har rykket ut til en mulig skyteepisode. Sju mennesker skal være funnet døde, og saken etterforskes som en drapssak, skriver det lokale politiet på Twitter. Det var nettstedet Waff48 som først omtalte saken..

NRK - 1 time siden

Trues av mulig sultkatastrofe

Sult truer rundt en tidel av befolkningen i tørkerammede Burkina Faso. I juni og juli vil det være stor usikkerhet om matforsyningen til 2 millioner mennesker i det vestafrikanske landet, viser en ny rapport. Dette er dobbelt så mange som i fjor..

NRK - 1 time siden

VG: skyteepisode i Alabama

Politiet i Morgan County i Alabama har rykket til en skyteepisode. Sju mennesker skal være funnet døde, og saken etterforskes som en drapssak, skriver VG..

NRK - 10 timer siden

Mann ble slått med golfkølle

Politiet i Fredrikstad har pågrepet to menn og en kvinne etter at en mann i 30-årene ble utsatt for vold med en golfkølle. Mannen ble kjørt til sykehus med kutt i hodet og mulig brudd i en arm, ifølge Øst politidistrikt, melder NTB..

NRK - 1 time siden

SAS gjenåpner 20 ruter

SAS i Danmark gjenåpner 20 ruter fra midten av juni, melder Ekstra Bladet. 16 av rutene er fra København, og selskapet skal ifølge avisa fly til Frankfurt, Brussel og München, men også destinasjoner som Malaga, Mallorca, Athen og Nice..

NRK - 1 time siden

SAS gjenåpner 20 ruter fra Danmark

SAS gjenåpner 20 ruter fra midten av juni, melder Ekstra Bladet. 16 av rutene er fra København, og selskapet skal ifølge avisa fly til Frankfurt, Brussel og München, men også destinasjoner som Malaga, Mallorca, Athen og Nice..

NRK - 1 time siden

FN: 1300 sivile drept i DR Kongo

Rundt 1300 sivile er drept som følge av konflikt i Den demokratiske republikken Kongo i løpet av de siste åtte månedene, ifølge FN. Nyhetsbyrået AFP melder også at en halv million mennesker skal være drevet på flukt i landet i løpet av ni måneder..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt