NRK > Nyheter

Monday, 22 July, 12:29

NRK - 21 Apr 19 kl. 21:22

Rekordmange unge til fjells

Stadig flere unge ønsker seg en påskeferie med fjell og friluftsliv, og aldri har det vært flere ungdommer til fjells, melder Turistforeningen. I løpet av fem år har DNT ung hatt en medlemsøkning på 47 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Turistforeningen, DNT

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekordmange, unge, til, fjells
Aftenposten - 21 Apr 19 kl. 21:28

Rekordmange unge til fjells

Stadig flere unge ønsker seg en påskeferie med fjell og friluftsliv, og aldri har det vært flere ungdommer til fjells, melder Turistforeningen..

P4 - 25 Jun 19 kl. 19:20

Rekordmange unge kandidater

Rekordmange unge under 30 år stiller som kandidater til høstens kommunevalg. Størst andel unge er på listen til Rødt, Miljøpartiet De Grønne og Senterpartiet, skriver Fremtida.no.

Klartale - 26 Jun 19 kl. 15:25

De unge vil styre

Rekordmange unge lar seg velge til høsten. Sjekk hvilket parti som har størst andel unge..

NRK - 25 Jun 19 kl. 18:50

Rekordmange unge stiller til valg

Aldri før har så mange unge stilt til valg som nå. 6684 kandidater til høstens kommunevalg er under 30 år, ifølge tall fra SSB. Størst andel unge finner man på listen til Rødt (29,5 %), MDG (29,1 %) og Sp (28,9 %), skriver Framtida.

Aftenposten - 28 Feb 19 kl. 10:03

Leger melder om skabb-epidemi blant unge

Leger, apoteker og rådgivere merker en plagsom hudsykdom bre seg blant unge i Oslo-området. Rekordmange kjøper behandlingsmidler mot skabb..

Hegnar.no - 09 May 19 kl. 05:20

Rekordmange unge kriminelle gjengangere i Oslo

I fjor var det registrert 182 unge kriminelle gjengangere i Oslo, viser en ny rapport. Det er ny rekord..

P4 - 23 Apr 19 kl. 06:21

Flere vil ha leilighet til fjells

Flere nordmenn foretrekker leilighet til fjells. Denne påsken har det vært rekordantall mange visninger og salg av nettopp leiligheter, opplyser Prognosesentret til Dagens Næringsliv. Partner Bjørn-Erik Øye sier de ser at mange ser på leiligheter som enklere, spesielt for den nye hyttegenerasjonen som kommer inn - som også kan være mer opptatt av pris fremfor gamle hytteminner..

P4 - 08 Jul 19 kl. 07:55

Rekordmange oppdrag på Preikestolen

Rekordmange turister har blitt berget ned fra Preikestolen i Rogaland hittil i år. Så langt i år har det vært 74 redningsoppdrag, 14 flere enn i hele fjor, melder NRK..

Aftenposten - 08 May 19 kl. 23:08

Ny rapport: Rekordmange unge gjengangere i Oslo. Men to steder minker ungdomskriminaliteten.

Her er fem viktige funn om ungdomskriminaliteten i Oslo i 2018..

P4 - 29 Apr 19 kl. 11:42

Rekordmange tar kontakt med Forbrukerrådet

SAS-streiken gjør at rekordmange tar kontakt med Forbrukerrådet. Bare siden torsdag har 90.000 personer vært inne på rådets flykalkulator for å sjekke hva de har rett på når flyreisen er innstilt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Båt sank utenfor Hvaler

Tre menn er reddet opp av sjøen etter at båten deres sank utenfor Sjursholmen ved Hvaler, melder politiet på Twitter..

NRK - 17 timer siden

Lama i Rana

Dersom noen i Dunderland i Rana kommune savner en lama, kan de kontakte politiet i Nordland om dette. Politiet har fått beskjed om en lama som befinner seg på E6 mellom Storforshei og Dunderland..

NRK - 15 minutter siden

Bjørn skutt i Finnmark

En bjørn som har tatt seks sauer i bygda Neiden i Finnmark, ble skutt natt til mandag. Bjørnen ble avlivet mens den var i et vann i Neiden i Sør-Varanger kommune, skriver iFinnmark..

NRK - 17 timer siden

Valgseier for Zelenskyj i Ukraina

Ukrainas president, Volodymyr Zelenskyjs parti leder valget i Ukraina med 44% på valgdagsmålingen. Det melder AFP. Han har bakgrunn som komiker og TV-stjerne og seiret i presidentvalget blant annet på grunn av stor misnøye med korrupsjonen i landet..

NRK - 45 minutter siden

Kenyas finansminister pågrepet

Politiet i Kenya har arrestert finansminister Henry Rotich for korrupsjon, skriver nyhetsbyrået Reuters. Det er første gang en sittende kenyansk minister blir arrestert for korrupsjonsanklager..

NRK - 1 time siden

22. juli - minnemarkering

NRK - 1 time siden

Flere drept i selvmordsangrep

Minst sju mennesker er ifølge lokale journalister drept i et selvmordsangrep mot en veisperring i Somalias hovedstad Mogadishu. Ingen har foreløpig tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 3 timer siden

Opprettholder rødt farenivå

NVE opprettholder rødt farenivå ved Veslemannen inntil videre. Det skriver de i mandagens første rapport. Farenivået ble hevet til rødt fredag.

NRK - 1 time siden

Flere drept i selvmordangrep

Minst sju mennesker er ifølge lokale journalister drept i et selvmordsangrep mot en veisperring i Somalias hovedstad Mogadishu. Ingen har tatt på seg ansvaret for angrepet, men opprørsgruppa al-Shabaab gjennomfører regelmessige angrep i Mogadishu..

NRK - 1 time siden

India skyter opp månerakett
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt