P4 > Nyheter

Monday, 24 February, 09:20

P4 - 26 Jan 20 kl. 15:37

Rekordmange statsråder

Rekordmange statsråder har vært innom Ernas Solbergs regjering.
Det skriver Aftenposten.
Rett før klokken 11.30 fredag kom den nye regjeringen ut på Slottsplassen etter statsråd på Slottet, med flere nye ansikter.
Nå har 46 statsråder vært innom Solbergs regjering etter seks år, det er flere enn i Jens Stoltenbergs andre regjering, som varte i åtte år, og hvor det var 40 statsråder innom..
Les mer på P4


Les mer om:
Ernas Solbergs, Aftenposten, Slottsplassen, Slottet, Solbergs, Jens Stoltenbergs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekordmange, statsråder
Dagbladet - 27 Jan 20 kl. 14:02

Størst av alt er statsråden

Alle vet at statsråden er øverste instans i et departement. Det mange ikke vet, er hvor stor respekt og lojalitet de ansatte i departementet har til statsråden..

NRK - 24 Jan 20 kl. 08:31

- Endringer i statsråd i dag

Etter det NRK kjenner til kommer statsminister Erna Solberg (H) til presentere både nye statsråder og omrokeringer i regjeringen for Kongen i statsråd klokken 11..

P4 - 06 Dec 19 kl. 13:20

Rekordmange influensadoser

Det har blitt sendt ut over en million influensavaksinedoser til kommuner, helseforetak og apotek i år. Det er rekordmange doser, og en økning på over 13 prosent sammenlignet med forrige influensasesong, opplyser Folkehelseinstituttet. De sier dette er svært gledelig..

NRK - 18 Dec 19 kl. 11:35

Ingen endringer for V og H

Etter det NRK erfarer blir det ingen endringer for statsrådene fra Venstre og Høyre i dagens ekstraordinære statsråd. Siden Erna Solberg ble statsminister høsten 2013, har det vært 41 personer innom regjeringen som statsråder..

P4 - 20 Dec 19 kl. 09:33

Deltar ikke i statsråd

Kong Harald deltar ikke i statsråd i dag. Det bekrefter slottet overfor NRK. I går ble det kjent at kong Harald er sykmeldt med en virusinfeksjon.

NRK - 09 Jan 20 kl. 10:22

Rekordmange oljefelt er i drift

Det var høy aktivitet på sokkelen i 2019, og rekordmange felt er i produksjon, ifølge Oljedirektoratet. Ved årsskiftet var det 87 produserende felt, noe som er ny rekord, ifølge Oljedirektoratet..

P4 - 21 Jan 20 kl. 08:35

Kan kutte antall statsråder

Med færre partier i regjering, kan det også bli færre statsråder. Det sier helseminister Bent Høie til NRK. – Alle ser jo at jo flere partier det har vært i regjering, jo flere politikere har det vært i regjering, sier Høie - som understreker at de ikke har konkludert når det gjelder antall statsråder i den nye trepartiregjeringen.

P4 - 23 Jan 20 kl. 17:26

KrF får fire statsråder

KrF får én ekstra statsråd i regjeringen. Det skriver avisen Dagen. De nåværende statsrådene Kjell Ingolf Ropstad, Olaug Bollestad og Dag Inge Ulstein fortsetter, samtidig som Knut Arild Hareide kommer inn i regjeringen.

P4 - 20 Feb 20 kl. 16:31

Rekordmange oppdrettslaks døde

52,8 millioner oppdrettslaks døde i fjor, og det er rekordmange. Det kommer fram i en ny rapport fra Veterinærinstituttet. De slår fast at helsetilstanden for oppdrettsfisk er alvorlig, men stabil.

P4 - 14 Jan 20 kl. 11:53

Rekordmange privatskoler

Det er rekordmange privatskoler i Norge. I fjor var det 261 private grunnskoler - en økning på 62 prosent siden 2009, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Trøndelag var fylket som hadde flest private grunnskoler med 27..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Norwegian: - Vi vet like lite som andre

Samtlige flyplasser på Kanariøyene er nå gjenåpnet. Det opplyser den spanske flyplassoperatøren Aena. Over 2000 nordmenn er værfaste på Kanariøyene etter en sandstorm og det er uklart når flytrafikken kommer i gang igjen.

P4 - 30 minutter siden

Kina snur om karantene i Wuhan

Kinesiske myndigheter snur om oppmykingen av karantenereglene i millionbyen Wuhan. Tidligere i dag ble det opplyst at enkelte personer under bestemte forutsetninger kunne få reise ut av byen. Nå snur myndighetene, og opprettholder dermed den strenge karantene om utreiseforbud, ifølge nyhetsbyrået AFP.

P4 - 45 minutter siden

Stor interesse for sommerjobber

Svært mange unge ønsker seg sommerjobb, men langt ifra alle vil få ønsket sitt oppfylt. Ifølge Virke ansetter nemlig bedrifter færre sommervikarer enn før. Nesten 6 av 10 bedrifter svarte i en undersøkelse i fjor at de ikke hadde planer om å ansette.

P4 - 1 time siden

Dro inn en million under mesterskapet

Marte Olsbu Røiseland reiser hjem til Norge med kofferten full av medaljer. Froland-løperen ble Norges store skiskytterdronning under VM i Anterselva med hele fem gull og to bronse på sju øvelser. 29-åringen fikk også rikelig påfyll på bankkontoen.

P4 - 1 time siden

Nedbørsrekord i Bergen

Starten på året har vært den våteste noen sinne for Bergen. Til nå har 2020 bydd på 781 millimeter nedbør for byen, og det er mer enn det noen gang, skriver Bergens Tidende. 781 millimeter nedbør er mer enn Oslo får på et helt år.

P4 - 1 time siden

Anklager sitt eget parti for skremselspropaganda

MDGs fylkesleder i Rogaland, Rita Kristin Veland anklager sitt eget parti for skremselspropaganda og melder seg ut av partiet. Til Stavanger Aftenblad retter hun kraftig skyts mot sine egne for å fremme skam og straff i stedet for muligheter og håp. Både kjøttskamp, flyskam, bilskam, oljeskam og jorbduksskam, og mener det også er naitvt å sette en sluttdato for oljeindustrien.

P4 - 1 time siden

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall. Mens kvinner i snitt ønsker seg 2,36 barn, er det tilsvarende tallet for menn 2,09. Det viser en fersk undersøkelse fra Institutt for samfunnsforskning, skriver Klassekampen.

P4 - 1 time siden

Korona påvist i Bahrain og Kuwait

Koronaviruset fortsetter å spre seg over landegrenser. Sykdommen er nå påvist i Bahrain og Kuwait, melder statlige medier i landene. Det er tidligere registrert smitte i flere land i regionen, blant annet Iran..

P4 - 1 time siden

Lillehammer får gjennomgå etter folkefest

Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo mener det er på tide å vrake Lillehammer som vertsby for verdenscupen i langrenn. I helgen ble Ski Tour avsluttet på Granåsen foran 12.000 besøkende på tribunen.

P4 - 1 time siden

Arbeidstilsynet vil ta ansvar for yrkesdykkerne

Arbeidstilsynet vil ta fullt ansvar for sikkerheten til de om lag 700 yrkesdykkerne i Norge. I dag er det Arbeidstilsynet som har ansvaret for å føre tilsyn med yrkesdykkere - men et utvalg har foreslått at Sjøfartsdirektoratet skal overta ansvaret, skriver Dagbladet. Yrkesdykkere frykter at regelendringer og endring av tilsynsmyndighet vil føre til flere ulykker og endrede arbeidsforhold..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt