P4 > Nyheter

Saturday, 04 April, 19:54

P4 - 28 Sep 16 kl. 06:36

Rekordmange så Clinton og Trump i TV-duell

Totalt 84 millioner fulgte debatten mellom Hillary Clinton og Donald Trump på TV i USA i går kveld.
Det er ny rekord for debatter mellom presidentkandidater, som har stått siden 1980 da 80,6 millioner så demokraten Jimmy Carter mot republikaneren Ronald Reagan.
Analyseselskapet Nielsen som publiserer tallene i dag måler ikke seere som fulgte debatten på fester, barer, restauranter og lignende, eller de som fulgte den på ulike nettsteder..
Les mer på P4


Les mer om:
Hillary Clinton, Donald Trump, TV, USA, Jimmy Carter, Ronald Reagan, Nielsen, Clinton, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekordmange, , Clintonog , Trumpi , TV-duell
Aftenposten - 28 Sep 16 kl. 05:59

Rekordmange så Clinton og Trump i TV-duell

Totalt 84 millioner personer fulgte debatten mellom Hillary Clinton og Donald Trump på TV mandag kveld. Det er ny rekord for debatter mellom presidentkandidater..

NRK - 10 Aug 16 kl. 21:56

Clinton: Trump gikk over streken

– Trump gikk over streken, sier Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton om Donald Trumps kommentar om at våpentilhengere kan stoppe Clinton. Clinton mener Trump oppfordrer til vold, noe Trump selv har avvist..

Hegnar.no - 27 Sep 16 kl. 14:59

Mener Clinton lokket Trump i felle

Hillary Clinton klarte å tirre og provosere Donald Trump i den første debatten mellom de to presidentkandidatene. Resultatet ble klar seier til Clinton, ifølge norske eksperter..

NRK - 04 Nov 16 kl. 12:13

Clinton i ledelsen 47–44 over Trump

En ny meningsmåling for ABC News og Washington Post gir Hillary Clinton en ledelse på 3 prosentporng over Donald Trump, fem dager før presidentvalget i USA. Clinton får 47 prosent, Trump får 44 prosents oppslutning..

Hegnar.no - 12 Oct 16 kl. 05:57

Clinton rykker ifra Trump

Hillary Clinton øker stadig forspranget til Donald Trump, viser de nyeste meningsmålingene foran presidentvalget som nå bare er fire uker unna..

P4 - 28 Aug 16 kl. 09:12

Trump tar innpå Clinton

Donald Trump tar igjen HIlary Clinton på målinger som viser hvem som mest sannsynlig blir USAs neste president. I en ny måling USC har gjort får Los Angeles Times får Clinton 45 prosent av stemmene, mens Trump får 43 prosent. For noen uker siden hadde Clinton et forsprang på 10 prosentpoeng..

NRK - 23 Aug 16 kl. 02:37

Trump: – Clinton må etterforskes

Dersom Donald Trump blir valgt som president, vil han få gransket økonomien i Clinton-familiens stiftelse. Trump mener man ikke kan stole på at justisdepartementet eller FBI vil etterforske Clinton-stiftelsen i epostsaken..

Dagbladet - 28 Sep 16 kl. 01:38

Rekordmange så Clinton og Trump i TV-duell

Totalt 84 millioner fulgte debatten..

P4 - 06 Aug 16 kl. 10:27

Trump kaller Clinton for et monster

Donald Trump kommer med nye fornærmelser mot rivalen Hillary Clinton og kaller henne nå for et monster. Republikanernes presidentkandidat fortsatte sin tirade mot Clinton under et valgkamparrangement i Wisconsin sent i går kveld. Trump kalte nemlig også Clinton for svak, totalt forvirret og ubalansert..

NRK - 25 Jul 16 kl. 13:58

Trump leder over Clinton

En fersk meningsmåling fra CNN viser at Donald Trump leder foran Hillary Clinton. På målingen får Trump støtte fra 48 prosent av de spurte, mens Clinton støttes av 45 prosent. Dermed har Trump økt sin støtte med seks prosentpoeng etter landsmøtet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 12 timer siden

Stoppet fester i natt

Politiet i Agder måtte i natt stoppe flere privatfester med for mange mennesker. Operasjonsleder Øyvind Hægeland sier til NTB at det har vært en økning i antall hjemmefester fordi folk ønsker å være sosiale. De fleste avsluttet festen da de fikk beskjed av politiet, og ingen ble anmeldt.

P4 - 30 minutter siden

Løve døde i Dyreparken

En 12 år gammel løve døde i en ulykke i Dyreparken i Kristiansand. Dødsårsaken er ikke endelig fastsatt, men løvinnen Leia har trolig hengt seg fast i tauene som brukes til å aktivisere dyrene. Der har hun fått sirkulasjonsproblemer og problemer med å puste, opplyser Dyreparkens veterinær til Fædrelandsvennen.

P4 - 30 minutter siden

Norge vurderer oljekutt

Norge vil vurdere å kutte i oljeproduksjonen - hvis flere store produsent-land gjør det samme. Det skriver olje- og energiminister Tina Bru til Bloomberg. Det vil i så fall være første gang siden 2002 at Norge inngår en kuttavtale.

P4 - 15 minutter siden

Droppet karantene - smittet tre

En innbygger i Kristiansund er anmeldt av kommunen for ikke å ha holdt seg hjemme etter en reise til Storbritannia. Personen gikk på jobb i stedet for i 14 dagers hjemmekarantene. Nå har både personen selv og minst tre andre fått påvist korona-smitte..

P4 - 2 timer siden

Kraftig økning i dødstallet i New York

I New York har det vært rekordmange dødsfall siste døgn. 630 mennesker har mistet livet, opplyser byens guvernør nå i kveld. Totalt har det da vært 3565 koronadødsfall i New York..

P4 - 2 timer siden

Bekrefter at det neppe blir barnetog

Det kommer neppe som noen overraskelse at det neppe blir noe vanlig barnetog gjennom hovedstadens hovedgate i år. Nå bekrefter også Oslo-ordfører Marianne Borgen overfor VG at et tog med 30 000 barn ikke er realistisk. Men, som også kulturministeren har sagt, 17.

P4 - 2 timer siden

Har laget 150 000 testsett på en uke

På en drøy uke har forskere på NTNU - i samarbeid med St. Olavs hospital - produsert 150.000 testsett for å påvise koronasmitte.

P4 - 3 timer siden

Europol: Flere nettovergrep

Det har vært en økning i deling av overgrepsmateriale på nett etter at det ble iverksatt strenge koronatiltak over hele verden. I en ny rapport skriver Europol at isolerte overgripere som kjeder seg har økende interesse i å utveksle bilder. I tillegg er det flere som forsøker å opprette kontakt med barn på nett, og det er flere innlegg som dreier seg om nettovergrep.

P4 - 3 timer siden

Over 700 nye døde i Storbritannia

I Storbritannia har 708 personer mistet livet av koronaviruset siden i går. Aldri før har så mange mistet livet i landet på en dag, og fjerde dag på rad at det settes en ny, dyster rekord. 4.

P4 - 3 timer siden

Permitterte studenter sliter

Elever og studenter kan blir tvunget til å velge mellom dagpenger, eller å fortsette utdanningen uten inntekter. For mange deltidsjobber, som er helt nødvendig for mange er borte. Frischsenteret anslår at mellom 80.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt