NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 11:18

NRK - 17 Jul 17 kl. 07:38

Rekordhøyt Telenor-resultat

Telenor melder om et rekordhøyt driftsresultat før andre inntekter og kostnader i andre kvartal. Totalt økte driftsresultatet med 12 prosent, skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
NTB, Telenor

Dele artikeln

172 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekordhøyt, Telenor-resultat
Aftenposten - 17 Jul 17 kl. 07:36

Rekordhøyt Telenor-resultat i andre kvartal

Telenor melder om et rekordhøyt driftsresultat før andre inntekter og kostnader i andre kvartal. Totalt økte driftsresultatet med 12 prosent..

Aftenposten - 17 Jul 17 kl. 07:36

Rekordhøyt Telenor-resultat i andre kvartal

Telenor melder om et rekordhøyt driftsresultat før andre inntekter og kostnader i andre kvartal. Totalt økte driftsresultatet med 12 prosent..

P4 - 17 Jul 17 kl. 07:44

Rekordhøyt Telenor-resultat

Telenor økte driftsresultatet mer rekordhøye 12 prosent i andre kvartal. Driftsresultatet økte fra 11,3 til 12,7 milliarder kroner, melder NTB. Det statlige selskapet snur dermed negative trenden i årets første kvartal, som endte med et omsetningsfall på tre prosent..

NRK - 17 Jul 17 kl. 17:33

Telenor til værs på børsen

Telenor-aksjen fløy til værs etter meldingen om rekordhøyt driftsresultat i andre kvartal. Ved børslutt mandag hadde aksjen steget hele 8,20 prosent, melder NTB..

Aftenposten - 17 Jul 17 kl. 07:36

Telenor til værs på børsen

Telenor-aksjen fløy til værs etter meldingen om rekordhøyt driftsresultat i andre kvartal. Ved børslutt mandag hadde aksjen steget hele 8,20 prosent..

P4 - 17 Jul 17 kl. 18:09

Rekord på Oslo Børs

Oslo Børs stengte med rekord i dag. Hovedindeksen klatret opp til 729,18 poeng, godt hjulpet av Telenor. Telenor-aksjer steg hele 8,20 prosetn, etter meldingen om rekordhøyt driftsresultat i andre kvartal..

Aftenposten - 17 Jul 17 kl. 07:36

Telenor skrur opp forventningene og går til værs på børsen

Telenor melder om et rekordhøyt driftsresultat før andre inntekter og kostnader i andre kvartal. På Oslo Børs reagerte markedet med å sende aksjen til værs. .

Hegnar.no - 29 Aug 17 kl. 08:52

Scanship med bedre resultat og rekordhøy ordrebok

Inntektene økte med 38 prosent i første halvår. .

NRK - 18 Jul 17 kl. 09:11

Ny rekord for Schibsted

Schibsted-konsernet fikk et rekordhøyt driftsresultat i andre kvartal. VG og Finn går fram, mens papiravisene sliter med omsetningssvikt. Resultat før skatt er femdoblet til 1.

Hegnar.no - 11 Apr 17 kl. 14:05

Rekordhøy skogplanting

Statskog med rekordhøy skogplanting..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Bensinpriser doblet i Nord-Korea

Bensinpriser i Nord-Koreas hovedstad Pyongyang er doblet siden starten av året. Nye sanksjoner strammer landets tilgang på olje. Nyhetsbyrået AF skriver at prisene har økt med 20 prosent de to siste månedene.

NRK - 15 minutter siden

Ekstrasending om rakett kl.11.10

Ekstrasending om rakett kl.11.10.

NRK - 15 minutter siden

Ekstrasending om rakettoppskyting

Ekstrasending om rakettoppskyting.

NRK - 30 minutter siden

Bildt: Snakk sammen, ikke skyt

Sveriges tidligere statsminister Carl Bildt kommenterer på Twitter at både Iran og USA burde gå til bake til samtaler, fremfor å skyte opp raketter og true med sanksjoner. I natt skjøt Iran opp en ny rakett i strid med Iranavtalen..

NRK - 1 time siden

Markering av donasjonsdagen

I dag markeres Donasjonsdagen med 79 stand over hele landet. 80 prosent av befolkningen i Norge er positiv til organdonasjon, sier Aleksander Sekowski i Stiftelsen Organdonasjon. Rundt 500 står transplantasjonskø for livsviktige organer i Norge..

NRK - 1 time siden

Mot valgthriller på New Zealand

Valglokalene i New Zealand er stengt etter lørdagens parlamentsvalg. Meningsmålingene i forkant av valget tyder på dødt løp mellom den konservative statsministeren Bill English fra nasjonalpartiet og hans utfordrer Jacinda Ardern..

NRK - 1 time siden

Lover flere doer i Hardanger

Det er for få offentlige toaletter i Hardangerger, mener Hardangerrådet. Mange turister har klaget over at det er vanskelig å finne åpne, rene offentlige toaletter. Neste turistsesong skal det bli bedre, sier rådsordfører Jon Larsgard til NRK..

NRK - 1 time siden

Arrestert for grov vold i Harstad

En mann i 20-årene er arrestert av politiet i Harstad etter at han skal ha skadet to andre. En av de skadde fikk hodeskader..

NRK - 3 timer siden

Mobbehenvendelser øker om høsten

Chattetjenesten Snakkommobbing.no i Kristiansand har en stor økning i antallet henvendelser fra barn og unge om høsten etter skolestart. Nitti prosent av de unge som tar kontakt forteller at mobbingen skjer på skolen, sier leder Andreas Eidem..

NRK - 2 timer siden

Til sykehus etter utforkjøring

En person er fløyet med luftambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim etter at en bil kjørte av veien i Åsen i Levanger i Nord-Trøndelag i 8-tiden lørdag morgen. E6 ble stengt på stedet mens bilføreren fikk helsehjelp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt