NRK > Nyheter

Monday, 24 July, 12:31

NRK - 17 Jul 17 kl. 07:38

Rekordhøyt Telenor-resultat

Telenor melder om et rekordhøyt driftsresultat før andre inntekter og kostnader i andre kvartal. Totalt økte driftsresultatet med 12 prosent, skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
NTB, Telenor

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekordhøyt, Telenor-resultat
Aftenposten - 17 Jul 17 kl. 07:36

Rekordhøyt Telenor-resultat i andre kvartal

Telenor melder om et rekordhøyt driftsresultat før andre inntekter og kostnader i andre kvartal. Totalt økte driftsresultatet med 12 prosent..

Aftenposten - 17 Jul 17 kl. 07:36

Rekordhøyt Telenor-resultat i andre kvartal

Telenor melder om et rekordhøyt driftsresultat før andre inntekter og kostnader i andre kvartal. Totalt økte driftsresultatet med 12 prosent..

P4 - 17 Jul 17 kl. 07:44

Rekordhøyt Telenor-resultat

Telenor økte driftsresultatet mer rekordhøye 12 prosent i andre kvartal. Driftsresultatet økte fra 11,3 til 12,7 milliarder kroner, melder NTB. Det statlige selskapet snur dermed negative trenden i årets første kvartal, som endte med et omsetningsfall på tre prosent..

NRK - 17 Jul 17 kl. 17:33

Telenor til værs på børsen

Telenor-aksjen fløy til værs etter meldingen om rekordhøyt driftsresultat i andre kvartal. Ved børslutt mandag hadde aksjen steget hele 8,20 prosent, melder NTB..

Aftenposten - 17 Jul 17 kl. 07:36

Telenor til værs på børsen

Telenor-aksjen fløy til værs etter meldingen om rekordhøyt driftsresultat i andre kvartal. Ved børslutt mandag hadde aksjen steget hele 8,20 prosent..

P4 - 17 Jul 17 kl. 18:09

Rekord på Oslo Børs

Oslo Børs stengte med rekord i dag. Hovedindeksen klatret opp til 729,18 poeng, godt hjulpet av Telenor. Telenor-aksjer steg hele 8,20 prosetn, etter meldingen om rekordhøyt driftsresultat i andre kvartal..

Aftenposten - 17 Jul 17 kl. 07:36

Telenor skrur opp forventningene og går til værs på børsen

Telenor melder om et rekordhøyt driftsresultat før andre inntekter og kostnader i andre kvartal. På Oslo Børs reagerte markedet med å sende aksjen til værs. .

NRK - 18 Jul 17 kl. 09:11

Ny rekord for Schibsted

Schibsted-konsernet fikk et rekordhøyt driftsresultat i andre kvartal. VG og Finn går fram, mens papiravisene sliter med omsetningssvikt. Resultat før skatt er femdoblet til 1.

Hegnar.no - 11 Apr 17 kl. 14:05

Rekordhøy skogplanting

Statskog med rekordhøy skogplanting..

P4 - 06 Apr 17 kl. 11:13

Rekordhøy vaksinasjonsdekning hos toåringene

Stadig flere barn blir vaksinert, og de aller fleste barn og unge får de vaksinene som er anbefalt i barnevaksinasjonsprogrammet. Det kommer fram av gjennomgangen av den nasjonale vaksinasjonsdekningen for 2016. Årets vaksinasjonsdekning viser en rekordhøy dekning for toåringene sammenlignet med tidligere år..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Ryanair vil kjøpe Alitalia

Ryanair har lagt inn et uforpliktende bud på det nasjonale, italienske flyselskapet Alitalia..

NRK - 15 minutter siden

Møtte russerne fire ganger

I sin skriftlige forklaring for senatets etteretningskomité opplyser Jared Kushner at han møtte russere fire ganger, men nekter for at han forsøkte å opprette en hemmelig kommunikasjonskanal mellom Trump-kampanjen og russerne..

NRK - 15 minutter siden

– En sjelden politisk håndverker

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier Jørgen Kosmo vil bli dypt savnet. – Han kombinerte det prinsipielle med det praktiske. En sjelden politisk håndverker, skriver den tidligere Ap-lederen og statsministeren på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

E6 mellom Kvam og Frya åpnet

Strekningen som har vært steng siden i dag tidlig er nå åpnet for fri ferdsel..

NRK - 30 minutter siden

Rekordhøye søkertall

Det er rekordmange søkere til fiskerifag på universitetene rundt om i Norge. Det melder Fiskeribladet. Rekrutteringen til fagene har økt med mer enn 50 prosent siden fjoråret ifølge tall fra Sett Sjøbein..

NRK - 30 minutter siden

Restless får nye forsyninger

Den Oslo-registrerte seilbåten Restless, som sprang lekk i Stillehavet utenfor Peru lørdag, fikk søndag kveld nye forsyninger og utstyr om bord fra det svenske skipet Oberon. Restless skal nå seile til Marquesasøyene i Fransk Polynesia på egen hånd..

NRK - 15 minutter siden

Kushner avviser «upassende kontakt»

Donald Trumps svigersønn Jared Kushner sier han ikke har hatt upassende kontakt med russiske myndighetspersoner og at han ikke har tatt initiativ til eller kjenner til at noen i Trump-kampanjen samarbeidet med russerne..

NRK - 15 minutter siden

Kushner: Søkte for tidlig

Jared Kushner sier hans søknad om sikkerhetsklarering ved en feil ble sendt før den var fullstendig, og at den ikke omfattet alle hans utenlandske kontakter..

NRK - 1 time siden

Tyrkia: rettssak om pressefrihet

Hele 17 journalister og redaktører fra Tyrkias største opposisjonsavis, Cumhuriyet, står på tiltalebenken for å ha skrevet artikler som støtter terrorister. Internasjonale presseorganisasjoner er til stede i Istanbul for å følge saken, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Færre blir tatt i fotoboks

Siden 2005 har antall straffbare overtredelser sunket kraftig. Utviklingen fortsetter i riktig retning første halvår av 2017. Hittil i år er det fem prosent nedgang sammenlignet med første halvår av 2016..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt