P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 02:23

P4 - 23 May 20 kl. 20:06

Rekordhøye reiseerstatninger

Reiseerstatningene har økt kraftig under koronapandemien.
Det viser tallene forsikringsselskapene har rapportert inn til Finans Norge for første kvartal i år.
For første kvartal samlet er det 162.000 reiseforsikringssaker og erstatninger på rundt 1,3 milliarder kroner.
Det er dobbelt så høye tall som samme periode i fjor opplyser Finans Norge.
Les mer på P4


Les mer om:
Finans Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekordhøye, reiseerstatninger
NRK - 23 May 20 kl. 20:20

Rekordhøye reiseerstatninger

Reiseerstatningene har økt kraftig etter koronautbruddet. Det viser tallene forsikringsselskapene har rapportert inn til Finans Norge for første kvartal i år. Nesten halvparten av reisesakene hittil i år gjelder avbestillinger..

Aftenposten - 19 May 20 kl. 22:53

Finans Norge: Rekordhøye reiseerstatninger

Forsikringsselskapene har rapportert inn 162.000 reiseforsikringssaker og erstatninger på rundt 1,3 milliarder kroner i årets første kvartal..

E24 - 19 May 20 kl. 22:53

Finans Norge: Rekordhøye reiseerstatninger

Forsikringsselskapene har rapportert inn 162.000 reiseforsikringssaker og erstatninger på rundt 1,3 milliarder kroner i årets første kvartal..

Aftenposten - 23 May 20 kl. 19:54

Rekordhøye reiseerstatninger etter coronautbruddet

Reiseerstatningene har økt kraftig etter coronautbruddet. Det viser tallene forsikringsselskapene har rapportert inn til Finans Norge for første kvartal i år..

E24 - 23 May 20 kl. 19:54

Rekordhøye reiseerstatninger etter coronautbruddet

Reiseerstatningene har økt kraftig etter coronautbruddet. Det viser tallene forsikringsselskapene har rapportert inn til Finans Norge for første kvartal i år..

NRK - 20 Apr 20 kl. 08:58

Rekordhøge uttak av fond i mars

I mars var det rekordhøge uttak av fond med innløysingar for totalt 63 milliardar kroner, ifylgje Verdipapirfondenes forening (VFF). Det skriv Dagens Næringsliv. VFF seier det er koronakrisa som har påverka fondsspararane..

P4 - 13 Apr 20 kl. 22:44

Rekordhøy smitteøkning i Russland

Russlands president Vladimir Putin advarer om at koronaepidemien utvikler seg i feil retning i landet. Russland rapporterer i dag om rekordhøy økning i smittetilfeller det siste døgnet, med over 2500 nye tilfeller, en økning på 16 prosent fra i går. Nesten to tredeler av tilfellene er i Moskva..

VG - 09 Feb 20 kl. 18:26

Rødt farevarsel: Venter rekordhøy vannstand flere steder

Det er sendt ut rødt farevarsel for høy vannstand flere steder mandag kveld og natt til tirsdag. I Stavanger kan vannet nå rekordhøyder med 191 centimeter over høyden i tidevannstabellen..

P4 - 14 May 20 kl. 11:46

Rekordhøy etterspørsel etter hytter, båt og bobil

Etterspørselen etter hytter, båter og bobiler til leie er nå rekordhøy i Norge. Det bekrefter Terje Berge, kommersiell direktør i FINN reise. Siden nordmenn nå må belage seg på norgesferie, har interessen nærmest eksplodert.

P4 - 30 Jan 20 kl. 10:57

Rekordhøy vindkraftproduksjon i fjor

Det var rekordhøy vindkraftproduksjon i Norge i fjor. Vindkraft stod i fjor for 4,1 prosent av den norske kraftproduksjonen, viser nye tall fra SSB. Men vannkraft dominerer fortsatt fullstendig, og utgjorde i fjor 93,4 prosent av den totale norske kraftproduksjonen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 3 timer siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 3 timer siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 3 timer siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 3 timer siden

Vil ha penger til kreftpasienter

- Kreftpasienter som har ventet på behandling bør få øremerkede midler i statsbudsjettet for neste år. Det mener Frps Sylvi Listhaug. Aftenposten skrev denne uken at 320.

P4 - 3 timer siden

Dyrere jordbær

Koronakrisen gjør at det blir færre jordbør i butikkene i sommer, og bærene blir dyrere. På grunn av reiserestriksjoner har det vært vanskelig for mange bøndet å få tak i nok arbeidskraft. Fylkesleder i Oppland bondelag, Kristina Hegeg, sier til NRK at flere bønder har redusert produksjonen, og at det også har blitt dyrere og mer tungvint å produsere og høste jordbærene..

P4 - 3 timer siden

Stukket i Oslo

En perosn skal være stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo nå i kveld. Den skadde er kjørt til sykehus og tilstanden er ukjent. Politiet søker etter gjenringspersonen..

P4 - 4 timer siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 4 timer siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 4 timer siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt