NRK > Nyheter

Thursday, 09 April, 08:19

NRK - 28 Nov 19 kl. 10:02

Rekordhøgt straumforbruk i fjor

Nordmenn har aldri før brukt så mykje straum som i 2018. Det viser nye tal frå SSB. Det totale straumforbruket auka i Noreg auka med to prosent frå 2017 til 2018. Samtidig gjekk kraftproduksjonen gjekk ned med 1,6 prosent same periode..
Les mer på NRK


Les mer om:
SSB, Noreg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekordhøgt, straumforbruki , fjor
P4 - 30 Jan 20 kl. 10:57

Rekordhøy vindkraftproduksjon i fjor

Det var rekordhøy vindkraftproduksjon i Norge i fjor. Vindkraft stod i fjor for 4,1 prosent av den norske kraftproduksjonen, viser nye tall fra SSB. Men vannkraft dominerer fortsatt fullstendig, og utgjorde i fjor 93,4 prosent av den totale norske kraftproduksjonen..

NRK - 17 Oct 19 kl. 14:09

FN: Rekordhøyt antall sivile tap

Tallet på sivile tap i Afghanistan fra juli til september er rekordhøyt, ifølge FN-rapport som ble publisert torsdag. 1.174 sivile har mistet livet i perioden, og over 3.

P4 - 28 Nov 19 kl. 10:19

Rekordhøyt strømforbruk i fjor

Vi har aldri brukt så mye strøm her i landet som vi gjorde i fjor. Det totale strømforbruket økte med 2 prosent fra året før, viser tall fra SSB. Velstandsutvikling og befolkningsvekst er noe av årsaken til økningen.

P4 - 09 Jan 20 kl. 15:14

Medlemsrekord for SV

SV satte ny medlemsrekord i fjor. Nesten 4000 personer meldte seg inn i partiet, som nå har rekordhøye 15 195 medlemmer, viser en oversikt NTB har fått. For KrF og Venstre går utviklingen motsatt vei.

E24 - 30 Jan 20 kl. 09:22

Norge var nettoimportør av strøm i fjor: Vindkraften setter nye rekorder

Produksjonen av vindkraft i Norge og Norden var rekordhøy i fjor, ifølge NVE. Norsk kraftproduksjon falt imidlertid kraftig, og Norge ble nettoimportør av strøm for første gang siden 2010..

Dagbladet - 02 Apr 20 kl. 07:55

Rekordhøy oppslutning for Høyre

Høyre har sin høyeste oppslutning siden mars i fjor, viser partibarometeret for april fra TV 2. Også Arbeiderpartiet har gått fram under coronakrisen..

P4 - 09 Jan 20 kl. 07:21

Rekordutbetaling for Norsk pasientskadeerstatning

I fjor utbetalte Norsk pasientskadeerstaning (NPE) rekordhøye 1074 millioner kroner i erstatninger etter feilbehandlinger..

Aftenposten - 25 Oct 19 kl. 00:09

Rekordhøyt for Senterpartiet på ny måling

Senterpartiet fortsetter framgangen fra forrige måned og når rekordhøye 17,6 prosents oppslutning på Dagbladet siste partimåling..

NRK - 15 Nov 19 kl. 08:44

Rekordhøy fiskeeksport

I oktober endte fiskeeksporten på 10,7 milliarder kroner. Dette tilsvarer en oppgang på 9,7 prosent fra samme periode i fjor. Økningen skyldes en betydelig vekst i volum og svak kronekurs.

NRK - 30 Jan 20 kl. 09:29

Rekordhøy vindkraftproduksjon

Vindkraft sto i fjor for 4,1 prosent av den norske kraftproduksjonen, ifølge SSB. Totalt ble det produsert 5,5 terawattimer (TWh) vindkraft. Året før var vindkraftproduksjonen 3,6 TWh.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

To menn pågrepet etter biljakt

I Oslo er to unge menn pågrepet etter en biljakt i forbindelse med en stjålet bil ved Majorstuen i Oslo. De to pågrepne er sendt til sykehus og legevakt. Politiet ble oppmerksom på den stjålne bilen like etter klokken 6 torsdag..

NRK - 15 minutter siden

Over 1,5 million tilfeller globalt

Det er nå over 1,5 million tilfeller av koronaviruset i verden, ifølge en opptelling gjennomført av nyhetsbyrået AFP..

NRK - 30 minutter siden

Nesten 129.000 nordmenn reiste hjem

Opp mot 129.000 nordmenn reiste hjem til Norge fra utlandet, etter koronakrisens utbrudd i Norge og verden. Det viser data fra de store norske mobiloperatørene.

NRK - 1 time siden

Korona-app kan komme etter påske

Folkehelseinstituttets nye smitte-app vil gi deg varsel dersom du har vært mindre enn to meter fra en koronasmittet i over et kvarter. Ved hjelp av GPS og bluetoothsignaler, skal den spore nordmenns bevegelser. Etter planen er den klar over påske..

NRK - 1 time siden

Korona-app kommer etter påske

Folkehelseinstituttets nye smitte-app vil gi deg varsel dersom du har vært mindre enn to meter fra en koronasmittet i over et kvarter. Ved hjelp av GPS og bluetoothsignaler, skal den spore nordmenns bevegelser. Etter planen er den klar over påske..

NRK - 1 time siden

Advarer om mulig fattigdomskrise

Hjelpeorganisasjonen Oxfam mener en halv milliard mennesker kan ende i fattigdom dersom ikke verdens ledere enes om en redningspakke. De advarer om at den økonomiske krisen forårsaket av koronapandemien kan sette kampen mot fattigdom tilbake i tid..

NRK - 1 time siden

Har nådd urfolk i Amazonas

Det første tilfellet av koronasmitte er påvist hos Yanomami-folket i Amazonas, bekrefter brasilianske myndigheter, som sier de er svært bekymret. Urfolket er kjent for å leve isolert og er svært utsatt for fremmede sykdommer..

NRK - 2 timer siden

Studie: Kom til New York fra Europa

Nye studier viser at koronasmitten trolig ble brakt til New York av reisende fra Europa flere uker før det første tilfellet ble påvist, skriver New York Times. To ulike forskningsmiljøer har studert ulike genanalyser og kommet til like konklusjonene..

NRK - 3 timer siden

6160 koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 6.160 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på 150 tilfeller siste døgn.

NRK - 3 timer siden

Tre menn pågrepet etter trusler

Tre menn i 30-årene er pågrepet av politiet i Oslo etter at de skal ha truet flere personer med et replikavåpen på Grünerløkka natt til torsdag. Flere skal ha blitt truet og oppfattet situasjonen som skummel og alvorlig..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt