P4 > Nyheter

Thursday, 28 May, 00:35

P4 - 25 Jun 19 kl. 07:06

Rekordfå unge jenter får barn

Har blitt flinkere til å bruke prevensjon og bruker sikrere prevensjon enn før..
Les mer på P4


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekordfå, unge, jenterfår , barn
Dagbladet - 25 Jun 19 kl. 08:37

Rekordfå unge mødre

I fjor ble bare 56 jenter her i landet mødre da de var 16 år eller yngre, viser tall fra Medisinsk fødselsregister..

Dagbladet - 28 Mar 19 kl. 21:58

- Lokket unge jenter med penger, klær, alkohol og sigaretter

Mannen skal kontaktet norske jenter ned i 11-års alderen og kjøpt nettovergrep mot barn på fire år. Over 50 jenter er identifisert. Politiet frykter det er langt flere..

P4 - 21 Aug 19 kl. 14:17

Tiltalt for voldtekter av barn

En mann i 40-årene fra Trøndelag er tiltalt for overgrep mot 46 unge jenter, den yngste av dem 11 år. Ifølge tiltalen skal han ha voldtatt ni mindreårige jenter. Mannen skal både ha forgrepet seg på barn i Trondheimsområdet og ha bestilt direkteoverførte overgrep fra Filippinene, melder NRK.

Aftenposten - 25 Jun 19 kl. 08:49

Aldri før har så få unge jenter fått barn

I fjor ble bare 56 jenter her i landet mødre da de var 16 år eller yngre, viser tall fra Medisinsk fødselsregister..

P4 - 21 Aug 19 kl. 14:17

Mann tiltalt for voldtekter av barn

En mann i 40-årene fra Trøndelag er tiltalt for overgrep mot 46 unge jenter, den yngste av dem 11 år. Ifølge tiltalen skal han ha voldtatt ni mindreårige jenter. Mannen skal både ha forgrepet seg på barn i Trondheimsområdet og ha bestilt direkteoverførte overgrep fra Filippinene, melder NRK.

P4 - 23 Aug 19 kl. 14:30

15 års forvaring for overgrep

En 34 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til 15 års forvaring for seksuelle overgrep mot en rekke unge jenter. Han er blant annet dømt for voldtekt av tre jenter, for 51 tilfeller av seksuelt krenkende atferd mot barn, og for besittelse av overgrepsbilder. Mannen er tidligere domfelt for to tilfeller av seksuell omgang med jenter under 14 år..

NRK - 27 Jun 19 kl. 19:32

Unge jenter har fotballfeber

Stadig flere jenter under 13 år spiller fotball i Norge. Fotballkretsene merker nå en holdningsendring til jentefotballen, og på åtte år har denne gruppen økt med over 6.500 spillere.

Klartale - 25 Jun 19 kl. 10:59

Færre unge jenter får barn

– Det er veldig gledelig, sier overlege..

P4 - 27 Jun 19 kl. 19:46

Flere unge jenter vil spille fotball

Flere unge jenter vil spille fotball. På åtte år har gruppen med jenter under 13 år, som vil spille fotball, økt med 6500 spiller, skriver NRK. Styreleder i Indre Østland fotballkreft, Ane Guro Skaare-Rekdal sier det blant annet skyldes viktig rekrutteringsarbeid..

NRK - 21 Aug 19 kl. 14:19

Tiltalt for overgrep på 46 jenter

En mann i 40-årene tiltalt for å ha forgrepet seg på 46 unge jenter. Tiltalte skal ha utført grove voldtekter av 9 mindreårige jenter. Det finnes ingen liknende overgrepssak i Trøndelag, sier statsadvokat..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

66 nye dødsfall i Frankrike

For sjuende dag på rad har franske helsemyndigheter registrert færre enn 100 daglige koronoadødsfall. Det siste døgnet er det registrert ytterligere 66 dødsfall. For tre uker siden opphevet landet portforbudet for innbyggerne, og fortsatt har ingen ny smittebølge vist seg..

P4 - 1 time siden

Utreder muligheten for portforbud

Myndighetene utreder muligheten for å innføre portforbud i Norge. Da myndighetene innførte de mest inngripende tiltakene siden fredstid, ble befolkningen bedt om å holde avstand til hverandre. Men det ble ikke innført portforbud slik som i hardt rammede land som Italia.

P4 - 1 time siden

Oppskyting avlyst

NASA utsetter den historiske SpaceX-oppskytningen i kveld på grunn av dårlig vær. Elon Musks SpaceX er det første private selskapet som sender astronauter ut i rommet. Oppskytingen vil etter planen skje lørdag..

P4 - 1 time siden

Kan kjøpe antistofftest

Alle svensker kan nå betale for å bli testet om de har utviklet antistoffer mot koronaviruset. Det er et privat helseselskapet som står bak testen som koster 750 svenske kroner. De svenske helsemyndigheten ber privatpersoner vente med testen og opplyser at det ikke regnes som sikkert at man er immun mot viruset selv om man har antistoffer i kroppen.

P4 - 1 time siden

Alvorlig skadd i skateboardulykke

En 17 år gammel gutt er sendt til sykehus med alvorlige skader etter en skateboardulykke i Færder i Vestfold og Telemark fylke. Bakgrunnen for ulykken er uklar, opplyser politiet..

P4 - 3 timer siden

Ny ordning ville gitt rødgrønt flertall

Den ville blitt rødgrønt flertall ved stortingsvalget i 2017 hvis valget hadde blitt gjennomført etter de nye reglene valglovutvalget nå går inn for. Det viser en beregning VG har gjort med stemmetallene fra 2017. I forslaget til ny valgordning vil den mye omtalte sperregrensen ved stortingsvalg senkes fra fire til tre prosent.

P4 - 2 timer siden

Hus evakuert etter brann

Flere hus i Etne i Vestland blir nå evakuert etter en brann i en bil. Det skal være gass i bilen og det er opprettet en sikkerhetsavstand på 300 meter, melder politiet i Sør-Vest. Ifølge Bergens Tidende er det hørt smell i området..

P4 - 2 timer siden

Politi krasjet med motorsykkel

En politibil kolliderte med en motorsyklist ved Tranby på E18 retning Drammen i ettermiddag. Det skriver Drammens Tidende. Politiet mener at motorsyklisten hadde en gjennomsnittsfart på 150 kilometer i timen og fikk god tid til å stoppe når de vinket sjåføren inn..

P4 - 2 timer siden

Usikkert når bioteknologi-vedtak blir lov

Helseminister Bent Høie kan ikke si når endringene i bioteknologiloven blir gjeldende lov. Et flertall på Stortinget vedtok i går å tillate tidlig ultralyd, eggdonasjon og assistert befruktning for enslige. Høie sier til Aftenposten at de skal følge opp det Stortinget har vedtatt, men skal nå sette seg inn i vedtakene før de tar stilling til den videre prosessen..

P4 - 3 timer siden

Ikke lenger selvstyre

USA erklærer nå at Hongkong ikke lenger har høy grad av selvstyre fra regjeringen i Kina. Det har utenriksminister Mike Pompeo gitt Kongressen beskjed om. Det gjør at USA fratar byens særskilte status som handelspartner..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt