NRK > Nyheter

Sunday, 26 January, 09:59

NRK - 12 Jul 19 kl. 07:13

Rekord-år for alkoholfritt øl

I fjor vart det selt ti millionar liter alkoholfritt øl i Noreg. Det er ny rekord, seier NTB. Nikolay Bruusgaard i Ringnes peikar på at fleire butikkar no har eigne kjøleskap i butikken med alkoholfritt øl, som gjer det enklare å velje alkoholfritt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Noreg, NTB, Bruusgaard, Ringnes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekord-år, for, alkoholfritt, øl
Hegnar.no - 12 Jul 19 kl. 05:24

Rekordsalg av alkoholfritt øl

I fjor ble det solgt ti millioner liter alkoholfritt øl i Norge. Det er ny rekord..

NRK - 12 Jul 19 kl. 02:03

Rekordsalg av alkoholfritt øl

I fjor ble det solgt ti millioner liter alkoholfritt øl i Norge. Ifølge Nationen er det tallet det høyeste noensinne..

E24 - 15 Mar 19 kl. 22:21

Nær 20 prosent vekst for alkoholfritt øl

Ringnes mener at den sterke veksten for alkoholfritt øl skyldes at den yngre delen av befolkningen er mer opptatt av helse, kontroll og hvordan de fremstår. .

P4 - 12 Jul 19 kl. 07:40

Alkoholfritt tar av

Tror mer fokus på helse er årsaken..

NRK - 20 Jul 19 kl. 16:25

Warholm med ny europeisk rekord

Karsten Warholm satte ny europeisk rekord under dagens tevling i 400 meter hekk med tiden 47.12 i Diamond League-stevnet i London. Han slår dermed sin egen rekord fra 13.

P4 - 19 Oct 19 kl. 14:16

Ingebritgsen med gate-rekord

Jakob Ingebrigtsen satte i ettermiddag norsk rekord på 10.000 meter gateløp. 19-åringen brukte 27 minutter og 53 sekunder på å løpe en mil i gatene i Hole i Buskerud i dag.

VG - 14 Jun 19 kl. 15:13

Rekord-Henrik satte selfie-rekord på Bislett

BISLETT (VG) Henrik Ingebrigtsen (28) satte etter alt å dømme rekord i antall «selfies» i løpet av en rekordlang æresrunde etter sin norske rekord på 3000 meter under Diamond League-stevnet på Bislett..

Dagbladet - 31 Jul 19 kl. 00:03

Omstridt låt slo rekord

Rapperen Lil Nas X knuste Mariah Careys 22 år gamle hitliste-rekord..

NRK - 23 Apr 19 kl. 16:02

Britene uten kullkraft i 90 timer

I påsken har britiske kullkraft satt ny rekord i å ikke være i bruk, melder BBC. I 90 timer var ingen av landets kullkraftverk i drift, noe som er ny rekord. Forrige rekord var på 76 timer.

Klartale - 14 Jun 19 kl. 08:44

Her har han løpt inn til ny rekord

Karsten Warholm løp så fort at han nesten ikke trodde det selv. Det ble ny rekord i Europa på 400 meter hekk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Saltfjellet: Godstog fast i snøfonn

Et godstog på vei nordover kjørte seg fast i en snøfonn på Saltfjellet natt til søndag. Nordlandsbanen er derfor stengt mellom Lønsdal og Mo i Rana. Bane Nor jobber med å fjerne toget.

NRK - 15 minutter siden

Shanghai stanser langdistansebusser

Kinas største by Shangai stanser alle langdistansebusser inn og ut av byen, i forsøk på å forhindre smitte av det nye coronaviruset. Flere storbyer innfører liknende tiltak..

NRK - 45 minutter siden

Størst medlemsøkning for Rødt

Partiet Rødt hadde 7295 flere medlemmer ved utgangen av 2019 enn i 2013, en økning på 400 prosent. SV har det høyeste antallet nye medlemmer av alle partiene med 7474 nye medlemmer, en dobling siden 2013, ifølge NTB..

NRK - 1 time siden

Uvær stenger Saltfjellet

E6 over Saltfjellet er stengt på grunn av uvær, melder Statens vegvesen. Det skal gjøres ny vurdering klokka 10..

NRK - 1 time siden

Klippet vekk afrikansk aktivist

Nyhetsbyrået AP får krass kritikk etter å ha klippet den ugandiske klimaaktivisten Vanessa Nakate (23) vekk fra et bilde sammen med tre andre, hvite aktivister, fra et bilde fra Davos-toppmøtet. – Jeg gråt, sier Nakate til Buzzfeed News..

NRK - 1 time siden

Kina: Usikre på kilden til viruset

Viseminister i Kinas helsekommisjon sier de er usikre på kilden til coronaviruset. Myndighetene tror viruset kom fra et vilt dyr, men mangler fortsatt mye informasjon, sa viseministeren ifølge Reuters. 56 mennesker er døde av virusutbruddet..

NRK - 1 time siden

Treg respons fra nettgigantene

Politiet refser nettgiganter som Facebook, Snapchat og TikTok for å bruke lang tid på å svare, når politiet ber om hjelp til å spore overgripere. Antall nettovergrep mot barn øker, og politiet ber plattformene om raskere respons, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

Leter etter overlevende i Tyrkia

I Tyrkia fortsetter redningsaksjoner for å finne overlevende etter jordskjelvet øst i landet fredag kveld. 31 mennesker døde i skjelvet, men 1.607 mennesker ble skadd, ifølge tyrkiske myndigheter.

NRK - 2 timer siden

56 døde av coronaviruset

56 personer har til nå mistet livet på grunn av det nye lungeviruset, og det er oppdaget nær 700 nye tilfeller, opplyser kinesiske myndigheter..

NRK - 18 timer siden

Reddet ut av ruinene etter 17 timer

En kvinne ble lørdag ettermiddag reddet ut i en dramatisk redningsaksjon, 17 timer etter at hun ble fanget i ruinene i den jordskjelvrammede Elazig-provinsen. 42 andre har blitt reddet ut av ruinene i live. Det melder den tyrkiske avisen Hürriyet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt