NRK > Nyheter

Lørdag, 26 September, 04:33

NRK - 12 juli 19 kl. 07:13

Rekord-år for alkoholfritt øl

I fjor vart det selt ti millionar liter alkoholfritt øl i Noreg. Det er ny rekord, seier NTB. Nikolay Bruusgaard i Ringnes peikar på at fleire butikkar no har eigne kjøleskap i butikken med alkoholfritt øl, som gjer det enklare å velje alkoholfritt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Noreg, NTB, Bruusgaard, Ringnes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekord-år, for, alkoholfrittøl
Hegnar.no - 12 juli 19 kl. 05:24

Rekordsalg av alkoholfritt øl

I fjor ble det solgt ti millioner liter alkoholfritt øl i Norge. Det er ny rekord..

Aftenposten - 17 feb. 20 kl. 00:10

Rekordsalg av alkoholfritt øl

I løpet av fjoråret ble det solgt 10,6 millioner liter alkoholfritt øl i Norge. Det er ny rekord..

NRK - 17 feb. 20 kl. 00:17

Rekordsalg av alkoholfritt øl

Salget av øl uten alkohol fortsetter å øke. I fjor ble det solgt 10,6 millioner liter alkoholfritt øl i Norge. Det er ny rekord.

E24 - 15 mars 19 kl. 22:21

Nær 20 prosent vekst for alkoholfritt øl

Ringnes mener at den sterke veksten for alkoholfritt øl skyldes at den yngre delen av befolkningen er mer opptatt av helse, kontroll og hvordan de fremstår. .

NRK - 12 juli 19 kl. 02:03

Rekordsalg av alkoholfritt øl

I fjor ble det solgt ti millioner liter alkoholfritt øl i Norge. Ifølge Nationen er det tallet det høyeste noensinne..

P4 - 17 feb. 20 kl. 05:24

Rekordsalg av alkoholfritt

Aldri før har det blitt solgt mer alkoholfritt øl i Norge enn i fjor. Det ble solgt 10,6 millioner liter, mot ti millioner i 2018. Ringnes mener økningen skyldes et bredere utvalg av produkter, melder NTB.

VG - 14 juni 19 kl. 15:13

Rekord-Henrik satte selfie-rekord på Bislett

BISLETT (VG) Henrik Ingebrigtsen (28) satte etter alt å dømme rekord i antall «selfies» i løpet av en rekordlang æresrunde etter sin norske rekord på 3000 meter under Diamond League-stevnet på Bislett..

NRK - 20 juli 19 kl. 16:25

Warholm med ny europeisk rekord

Karsten Warholm satte ny europeisk rekord under dagens tevling i 400 meter hekk med tiden 47.12 i Diamond League-stevnet i London. Han slår dermed sin egen rekord fra 13.

P4 - 12 juli 19 kl. 07:40

Alkoholfritt tar av

Tror mer fokus på helse er årsaken..

NRK - 24 des. 19 kl. 08:24

Korksprett for Vinmonopolet i jula

Nordmenn handler mindre rødvin til julemiddagen, men går heller for mer lette og lyse produkter og alkoholfritt, viser juletrenden fra Vinmonopolet. Julesalget, som varer fra 1. til 23.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Advarer mot håndsprit og lystenning

Den norske kirke advarer mot bruk av håndsprit og tenning av lys. En kvinne fikk brannskader under en konfirmasjon tidligere denne måneden, skriver Vårt Land. Det er KA – Arbeidsgiverorganisasjonen for kirkelige virksomheter som opplyste om hendelsen.

NRK - 30 minutter siden

Mann pågrepet for brann i Tysvær

Et sanitæranlegg med et kontor brant ned på en campingplass ved Tysvær natt til lørdag. 24 personer ble evakuert fra campingplassen. En mann i 60 årene ble pågrepet i nærheten av åstedet og satt i arresten, skriver politiet i Sør-Vest på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Frykter millioner kan dø

Antall døde som følge av koronaviruset vil sannsynlig nå 2 millioner før en vellykket vaksine mot viruset når alle. Antallet kan bli høyere dersom man ikke klarer å dempe pandemien informerte Mike Ryan i WHO fredag, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Trump i Virginia

NRK - 1 time siden

Ble kurert for HIV - dør av kreft

Amerikaneren Timothy Ray Brown, som regnes som den første pasienten i verden som ble kurert for hiv, er nå i ferd med å dø av leukemi. Brown er kjent som den såkalte «Berlin-pasienten» og ble i 2008 erklært HIV-fri etter å ha vært positiv i 13 år.

NRK - 2 timer siden

Seks smittet etter bryllup

Seks personer er bekreftet smittet og 109 er satt i karantene etter koronasmitte i forbindelse med et bryllup i Lillestrøm kommune sist helg. Både arrangør og mange av nærkontaktene bor i Alna bydel i Oslo. Alle er satt i karantene..

NRK - 2 timer siden

Busstreiken trappes opp lørdag

Lørdag går ytterligere 4.500 bussjåfører i sju fylker ut i streik. Det er fortsatt ikke kontakt mellom arbeidstakere og arbeidsgivere.

NRK - 2 timer siden

Trump om terrororganisasjoner

USAs president Donald Trump lover å erklære Ku Klux Klan og Antifa som terrororganisasjoner når han fredag legger fram en ny plattform for svarte amerikanere. Trump lover også å kategorisere lynsjing som nasjonal hatkriminalitet, melder Fox News..

NRK - 3 timer siden

Mann utsatt for vold i Stavanger

Natt til lørdag kom politiet over en mann i Stavanger sentrum som var blitt utsatt for vold. Mannen ble hentet med ambulanse og fraktet til sykehuset for sjekk. Mistenkte er ikke pågrepet, skriver politiet i Sør-Vest på Twitter..

NRK - 3 timer siden

139 nye smittetilfeller siste døgn

Natt til lørdag var det registrert 13.544 koronasmittede i Norge. Det viser foreløpige tall.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt