NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 23:27

NRK - 10 jan. 21 kl. 15:58

Reknar med fleire permitteringar

Bransjeorganisasjonen Virke fryktar opptil 18.000 fleire permitterte i januar, medan NHO trur det vert mellom 10.000 og 12.000 permitteringar i privat sektor, melder DN. I desember var det over 60.
Les mer på NRK


Les mer om:
Virke, NHO, DN, Noreg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Reknarmed , fleire, permitteringar
NRK - 24 mars 21 kl. 20:10

Skal massetesta elevar i Vestland

22 vidaregåande skular i Vestland har takka ja til å innføra massetesting blant elevane etter påske, skriv BT. Elevane og lærarane skal ta hurtigtestar på seg sjølv to gonger i veka. Fylkesdirektør for utdanning, Bjørn Lyngedal, reknar med at enno fleire skular vil delta.

NRK - 12 feb. 21 kl. 10:20

FN: Fleire enn 350 arresterte

Fleire enn 350 personar har vorte arresterte i Myanmar sidan militærkuppet i landet, ifylgje FN. Fleire av dei arresterte risikerer å verte sikta som kriminelle på sviktande grunnlag, melder FN ifylgje Reuters..

NRK - 23 mars 21 kl. 00:19

1096 nye koronasmitta i Noreg

Det siste døgnet er det registrert 1096 nye koronatilfelle i Noreg. Det er 519 fleire enn dagen før og 231 fleire enn same dag i førre veka. Dei siste sju dagane er det registrert til saman 6730 nye smittetilfelle.

NRK - 29 jan. 21 kl. 19:56

Fly frå Gdansk til Vigra

Eit fly med mange passasjerar er på veg frå Gdansk til Vigra, trass i at det er innført strenge restriksjonar på innreise til Noreg frå utlandet. Dette har fått politiet til å gå ut med ei melding om at utanlandske borgarar som ikkje er folkeregistrert i Noreg kjem til å bli vist bort. Ifølgje Romsdals Budstikke reknar politiet med at ei rekkje passasjerar kjem til å bli vist bort og sett i karantenehotell før retur til heimlandet..

NRK - 01 feb. 21 kl. 11:55

Reknar med høge prisar fortsatt

Vêrmeldinga tyder ikkje på at straumprisane går ned. Meteorologisk institutt melder at store delar av Sør-Noreg går inn i den kaldaste veka så langt i vinter. I dag tidleg femdobla straumprisen seg frå 50 øre til 2,60 kronar per kilowattime..

NRK - 11 feb. 21 kl. 20:58

26.000 utan breiband i Bergen

26.000 av Telenor sine kundar er utan breiband i Bergen, skriv BT. Ein kabel blei skada i samband med graving.

NRK - 02 mars 21 kl. 06:49

Colombia får 117.000 Covax-vaksinar

Colombia har mottatt 117.000 koronavaksinar via det internasjonale Covax-samarbeidet, som det første landet i Latin-Amerika. Colombia reknar med å ta imot totalt 20 millionar dosar via Covax..

NRK - 07 jan. 21 kl. 18:54

Etterlyser fleire etter storminga

Politiet i Washington D.C etterlyser fleire av opprørarane som var med på å storme Kongressen onsdag. Politiet ber folk som kjenner att personane på bilete frå hendinga om å tipse FBI..

NRK - 08 jan. 21 kl. 15:38

Hol svelga fleire bilar i Napoli

Fleire bilar forsvann fredag ned eit stort hol på parkeringsplassen til det største sjukehuset i byen Napoli i Italia, men ingen personar skal ha vorte skada. Området som kollapsa er på rundt 500 kvadratmeter..

NRK - 15 jan. 21 kl. 07:48

Høyrer rop frå ruinane

Dødstala stig etter jordskjelvet i Indonesia. Hundrevis er skadde og minst 26 personar har omkome. I byen Mamuju har fleire hundre bygg rast saman, og redningsmannskapane seier at fleire er sperra inne i dei samanraste bygga..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skogbrann spredt til universitet

En skogbrann som herjer ved Table Mountain i Cape Town i Sør-Afrika, har spredt seg til et universitet. Flere hundre studenter er evakuert. Studentene flyktet fra studentboligene sine til fots mens biblioteket brant, melder AFP..

NRK - 30 minutter siden

Myanmar-opposisjon vil på krisemøte

Opposisjonen i Myanmar ber sørasiatiske ledere om å gi dem en plass ved bordet på krisemøtet neste uke. Opposisjonen har samlet seg i en skyggeregjering under navnet Den nasjonale enhetsregjering. Gruppen består hovedsakelig av folk fra Suu Kyis parti..

NRK - 1 time siden

Macron og Johnson ut mot superliga

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson går begge ut mot planene om en europeisk superliga i fotball. Toppklubber fra England, Spania og Italia truer med å stifte en serie i stedet for Uefas Mesterliga..

NRK - 2 timer siden

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 2 timer siden

Ber om samlingsregjering i Israel

Sentrumspartiet Yesh Atid vil ha en nasjonal samlingsregjering i Israel. Partileder Yair Lapid sier til AFP at partiene må vinne folkets tillit på nytt. Benjamin Netanyahu prøver å danne en ny regjering samtidig som han er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 2 timer siden

Ytre høyre demonstrerte i Lisboa

Flere tusen mennesker fra hele Portugal demonstrerte i hovedstaden Lisboa mot et forslag om å forby det ytterliggående høyrepartiet Chega. Motstanderne mener Chegas rasistiske utspill, som å sette romfolk i egne koronaleire, bryter med grunnloven..

NRK - 2 timer siden

Soldater satt inn mot etnisk uro

Hæren i Etiopia sier at soldater blir satt inn for å stanse en blodig konflikt mellom de to største etniske gruppene i landet. Flere enn 300 ble drept i Amhara-regionen i mars i kamper mellom væpnede menn fra amhara- og omoro-folkene..

NRK - 2 timer siden

Russland utviser 20 tsjekkere

Russland utviser 20 tsjekkiske diplomater fra landet. De må forlate landet i løpet av morgendagen, melder RIA. Reaksjonen kommer etter at Tsjekkia i går utviste 18 russere de sier er agenter, og var knyttet til sabotasje på et militært lager i 2014..

NRK - 3 timer siden

Dødsulykke etterforskes

Dødsulykka på fiskebåten utenfor Tromsø skjedde i forbindelse med arbeid på dekk. Det opplyser operasjonsleder i politiet, Karl-Erik Thomassen. Båten er fortsatt ikke kommet til kai.

NRK - 2 timer siden

11 drept i ny togulykke

11 mennesker mistet livet og 98 ble skadet i en togulykke i Toukh i Egypt i dag. Det opplyser helsedepartementet i landet. Dette er den andre alvorlige togulykken på få uker i Egypt , der jernbanenettet og togene er dårlig vedlikeholdt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt