NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:24

NRK - 12 Jan 19 kl. 21:41

Rekkehus i Kristiansand er overtent

15 personer er evakuert etter at det brøt ut brann i et rekkehus i Kristiansand lørdag kveld. Boligen er overtent og en person sjekkes for røykskader..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristiansand

Dele artikeln

10 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekkehusi , Kristiansander , overtent
Aftenposten - 26 Dec 18 kl. 08:55

Brann i rekkehus i Kristiansand

Det brant i et rekkehus i Kristiansand morgenen 2. juledag..

Aftenposten - 26 Dec 18 kl. 08:55

Brann i rekkehus - uklart om det er folk inne

Politiet i Agder melder at det brenner i en rekkehus i Kristiansand..

NRK - 26 Dec 18 kl. 19:27

Brann i rekkehus i Oslo

Det brenner kraftig i et rekkehus på Bjørndal i Oslo. Ti beboere er evakuert. Ingen er skadet, melder politiet.

NRK - 13 Jan 19 kl. 16:11

Brenner i rekkehus

Det brenner i en underetasje i en boenhet i et rekkehus ved Nydalen i Oslo. Alle beboerne har kommet seg ut av rekkehuset, og brannvesenet har startet slukningsarbeidet. Spredningsfare er ikke utelukket..

Aftenposten - 13 Jan 19 kl. 16:13

Brann i rekkehus i Nydalen

Det brenner i et rekkehus i Nydalen, melder Oslo-politiet..

Aftenposten - 03 Jan 19 kl. 07:11

Brann slukket i rekkehus i Tromsø

Brannvesenet har slukket brannen som brøt ut i et rekkehus i bydelen Kroken i Tromsø, men ingen av de 18 beboerne kan vende hjem ennå..

Dagbladet - 20 Sep 18 kl. 04:36

Bolighus i Namdals­eid overtent

Brannvesenet driver kontrollert nedbrenning av et overtent hus på Namdalseid. En person har kommet seg ut, melder politiet..

Aftenposten - 21 Oct 18 kl. 16:19

Brann i rekkehus på Strømmen

Det brenner i et rekkehus i Gamle Strømsvei i Strømmen, melder politi og brannvesen..

Aftenposten - 21 Oct 18 kl. 16:19

Brann i rekkehus i Strømmen

Det brenner i et rekkehus i Gamle Strømsvei i Strømmen, melder politi og brannvesen..

NRK - 12 Jan 19 kl. 21:48

Kontroll på brannen på Tinnheia

Politiet skal nå ha kontroll over brannen i et rekkehus på Tinnheia i Kristiansand. Brannen skal ha startet i forbindelse med matlaging og 15 personer ble evakuert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 30 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 30 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 45 minutter siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..

NRK - 1 time siden

Maren Ueland bisatt

Maren Ueland blei bisatt i dag frå Time kyrkje på Jæren. Det er fem veker sida ho og Louise Jespersen blei drepne på ferie i Atlasfjella. – Familien har mist mykje meir enn ord kan skildre.

NRK - 2 timer siden

Påstand om at tiltalte frifinnes

– Vi legger ned påstand om at tiltalte frifinnes for samtlige forhold, sier sjubarnsmorens forsvarer Olav Sylte. Medforsvarer Katja Hakvaag Kristiansen skal nå prosedere over straffeutmåling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt