P4 > Nyheter

Thursday, 20 February, 18:51

P4 - 21 Jan 20 kl. 22:14

Rekke bedrageriforsøk mot polakker

En rekke polske borgere i Norge er blitt utsatt for bedrageri den siste tid.
Ofrene har blitt oppringt av personer som utgir seg for å være politi og som lures til å tro at de er i fare, og at de må gi fra seg verdisaker.
Politiet sier til TV2 at det er snakk om betydelige verdier som er stjålet, og prøver nå å advare det polske miljøet i Norge mot svindelen..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, TV2

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekke, bedrageriforsøkmot , polakker
Aftenposten - 17 Dec 19 kl. 22:54

Politiet advarer mot bedrageri mot polakker i Oslo

Flere polakker i Oslo er blitt drapstruet over telefon den siste tiden og bedt om å legge penger og verdisaker utenfor hjemmene sine, ifølge politiet..

Aftenposten - 17 Dec 19 kl. 22:54

mot

Flere polakker i Oslo er blitt drapstruet over telefon den siste tiden og bedt om å legge penger og verdisaker utenfor hjemmene sine, ifølge politiet..

Dagbladet - 13 Jan 20 kl. 21:56

De fatale rakettabbene

Flystyrten i Iran kan være den siste i en lang rekke lignende hendelser. Historien rommer en rekke flykatastrofer som kan være utløst av tabber eller bevisste nedskytinger av sivile fly..

Dagbladet - 22 Dec 19 kl. 09:16

Utløste brannalarm for å rekke fly

På Sola lufthavn i Stavanger utløste en mann brannalarmen for å rekke flyet sitt..

Aftenposten - 19 Dec 19 kl. 08:34

– Vi polakker har andre måter å leve på. Vi er vant til å leve på én lønn.

Ytre Arna i Bergen er totalt forvandlet de siste årene. Bak fasaden står utfordringene i kø..

NRK - 26 Oct 19 kl. 13:20

Omkomne var fra Polen

De tre som omkom i trafikkulykken på E6 ved Kongsvoll i går var polakker. Også den fjerde som ligger alvorlig skadd på Ullevål sykehus er polsk. Mennene i 40-50-årene har pårørende på Østlandet og i Polen, opplyser politiet..

Aftenposten - 14 Dec 19 kl. 15:28

Liverpool slapp med skrekken – forlenget ellevill rekke

Serieleder Liverpool imponerte ikke, men forlenget sin rekke uten tap da de slo tabelljumbo Watford..

NRK - 19 Dec 19 kl. 15:17

Carl I. Hagen anmelder Nav-ansatte

Carl I. Hagen har levert inn anmeldelse på en rekke personer han mener er ansvarlig for Nav-skandalen. Anmeldelsen er sendt til Riksadvokaten.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Bekreftet omkommet på Svalbard

To tyske statsborgere er nå bekreftet omkommet i et snøskred på Fridtjofbreen på Svalbard i dag. De to ble tatt av skredet da de var på snøscootertur sammen med fem andre i regi av en russisk turoperatør, opplyser sysselmannen. Fridtjovbreen ligger ved den russiske gruvebyen Barentsburg..

P4 - 1 time siden

Sundby bryter Ski Tour

Martin Johnsrud Johnsrud bryter Ski Tour. Han har fått trøbbel med ryggen igjen, og kan derfor ikke fullføre touren, opplyser Norges Skiforbund. Sundby ble nummer 20 på dagens etappe over 34 kilometer fri teknikk, nesten to minutter bak vinneren Aleksandr Bolsjunov..

P4 - 1 time siden

Drapssiktede menn fengslet

De to mennene som er siktet etter at en 17 år gammel jente ble funnet død i en leilighet i Tromsø, er varetektsfengslet i en uke i full isolasjon. Ifølge siktelsen hensatte mennene 17-åringen i hjelpeløs tilstand, slik at hun senere døde. Begge mennene, som er i 20-årene, nekter straffskyld.

P4 - 1 time siden

Stor redningsaksjon pågår

Lavinehunder, snøscootere og helikopter deltar i søket etter de to personene som ble meldt savnet på Svalbard i ettermiddag. I følge Dagbladet har de to blitt tatt av et skred og ligger under snøen, men dette er ikke bekreftet av Sysselmannen. Det er så dårlig vær i området at det skaper problemer for helikoptrene..

P4 - 2 timer siden

Flere katter smittet med salmonella

Flere katter på Østlandet er smittet med salmonella. Matilsynet opplyser at to katter på Ringerike er bekreftet smittet, mens flere dyreklinikker melder om et økende antall katter med symptomer på salmonella. Salmonella er en alvorlig sykdom som kan smitte til mennesker og andre dyr..

P4 - 2 timer siden

Ber flere studenter dra på utveksling

Høyere utdanningsminister Henrik Asheim vil at det legges bedre til rette for at studenter skal dra på utveksling. Nye tall fra Kunnskapsdepartementet viser at 7680 studenter hadde et utvekslingsopphold i utlandet i fjor. 385 flere enn året før.

P4 - 2 timer siden

Rekordmange oppdrettslaks døde

52,8 millioner oppdrettslaks døde i fjor, og det er rekordmange. Det kommer fram i en ny rapport fra Veterinærinstituttet. De slår fast at helsetilstanden for oppdrettsfisk er alvorlig, men stabil.

P4 - 2 timer siden

Sender jetfly til Svalbard

Et jetfly med helsepersonell og nødvendig medisinsk ustyr er på vei til Longyearbyen på Svalbard etter at to personer i dag ble meldt savnet. De to var på tur med et russisk reiseselskap da de ble meldt savnet fra Fridtjovbreen, men det er ikke kjent om de har blitt tatt av et ras, eller hva som har skjedd..

P4 - 2 timer siden

Ber om to ukers varetekt etter dødsfall

Politiet ber om to ukers varetekt for de to mennene i 20-årene som er siktet etter at en 17 år gammel jente ble funnet død i Tromsø sent tirsdag kveld. Det melder NRK. Mennene er siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand.

P4 - 3 timer siden

Savnet etter ras

To personer er savnet etter at det har gått et ras på en bre sør for Barentsburg på Svalbard rundt klokken 15 i dag. Det bekrefet Sysselmannen på Svalbard til VG. Det er ikke kjent hvor stor raset er.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt