P4 > Nyheter

Torsdag, 01 Oktober, 10:22

P4 - 21 jan. 20 kl. 22:14

Rekke bedrageriforsøk mot polakker

En rekke polske borgere i Norge er blitt utsatt for bedrageri den siste tid.
Ofrene har blitt oppringt av personer som utgir seg for å være politi og som lures til å tro at de er i fare, og at de må gi fra seg verdisaker.
Politiet sier til TV2 at det er snakk om betydelige verdier som er stjålet, og prøver nå å advare det polske miljøet i Norge mot svindelen..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, TV2

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekke, bedrageriforsøkmot , polakker
P4 - 15 juli 20 kl. 06:25

Polakker i Norge klager etter valget

Polakker i Norge sier de ikke fikk stemmesedler i tide til å delta i valget om ny president. Mandag ble det klart at sittende president Andrzej Duda tok en knepen seier foran utfordreren Rafal Trzaskowski. En ny rapport bekrefter at det har vært en rekke klager knyttet til gjennomføringen av valget i Polen, skriver Aftenposten.

Aftenposten - 17 des. 19 kl. 22:54

Politiet advarer mot bedrageri mot polakker i Oslo

Flere polakker i Oslo er blitt drapstruet over telefon den siste tiden og bedt om å legge penger og verdisaker utenfor hjemmene sine, ifølge politiet..

P4 - 29 juni 20 kl. 06:12

Polakker rammes hardest

Bare én av tre polakker som er permitterte eller arbeidsledige på grunn av koronakrisa har mottatt støtte fra Nav. Det viser en undersøkelse fra Fellesforbundet. To av tre ledige polske arbeidsinnvandrere oppgir at det er vanskelig å få endene til å møtes, skriver Klassekampen.

E24 - 08 juli 20 kl. 19:31

DNB anmelder flere corona-bedragerier

DNB anmelder denne uken fire saker som omhandler bedrageri eller bedrageriforsøk av statsgaranterte lån. - Jeg har inntrykk av at ordningen blir misbrukt i betydelig omfang, sier førstestatsadvokat Petter Nordeng i Økokrim..

Aftenposten - 08 juli 20 kl. 19:31

DNB anmelder flere corona-bedragerier

DNB anmelder denne uken fire saker som omhandler bedrageri eller bedrageriforsøk ved bruk av statsgaranterte lån. – Jeg har inntrykk av at ordningen blir misbrukt i betydelig omfang, sier førstestatsadvokat Petter Nordeng i Økokrim..

NRK - 26 okt. 19 kl. 13:20

Omkomne var fra Polen

De tre som omkom i trafikkulykken på E6 ved Kongsvoll i går var polakker. Også den fjerde som ligger alvorlig skadd på Ullevål sykehus er polsk. Mennene i 40-50-årene har pårørende på Østlandet og i Polen, opplyser politiet..

Aftenposten - 17 des. 19 kl. 22:54

mot

Flere polakker i Oslo er blitt drapstruet over telefon den siste tiden og bedt om å legge penger og verdisaker utenfor hjemmene sine, ifølge politiet..

Aftenposten - 19 des. 19 kl. 08:34

– Vi polakker har andre måter å leve på. Vi er vant til å leve på én lønn.

Ytre Arna i Bergen er totalt forvandlet de siste årene. Bak fasaden står utfordringene i kø..

Aftenposten - 14 juli 20 kl. 12:58

Polakker i Norge sier de ikke fikk stemmesedler til presidentvalg

Mange mottok ikke stemmesedler i tide eller fikk dem for sent. - Problematisk, sier valgobservatør. Polens ambassade vil ikke svare på hva som har skjedd..

P4 - 01 okt. 19 kl. 05:41

Varsler kamp mot kutt i antall tingretter

En rekke nyvalgte ordførere varsler kamp mot nedleggelsen av en rekke tingretter i Norge. Domstoladministrasjonen legger i dag frem forslag om å legge ned over halvparten av landets tingretter. Det skjer ikke uten protester, varsler flere ordførere til avisen Nationen.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Smittenedgang i Oslo

Det har vært en nedgang i antall knye koronasmittede i Oslo siste døgn. 43 personer testet positivt, mot 52 døgnet før, melder Byrådet..

P4 - 30 minutter siden

Kan bli forsinkelser i togtrafikken utover dagen

Det kan bli store forsinkelser i togtrafikken utover dagen i dag. Det opplyser pressevakt i BaneNor, Dag Svinsås. En jordfeil mellom Oslo S og Nationaltheatret har ført til full stopp i togtrafikken.

P4 - 1 time siden

Korona har ikke endret drikkevaner

Koronapandemien ser ikke ut til å ha endret nordmenns drikkevaner nevneverdig. Flere har uttrykt bekymring for at mange ville la seg friste av mer alkohol, blant annet fordi flere har vært mye mer hjemme enn vanlig. Men nye tall fra Statistisk sentralbyrå viser at det ikke har skjedd, forteller seniorrådgiver Elin Skretting-Lunde..

P4 - 1 time siden

Tror på vaksine om tre måneder

Espen Nakstad tror en vaksine vil være på plass om rundt tre måneder. Flere titall legemiddelselskaper verden over jobber akkurat nå på spreng med å utvikle en koronavaksine, og flere er i den siste fasen. Spørsmålet er når en vaksine blir godkjent til bruk.

P4 - 2 timer siden

Froventer mer smitte

Seks av ti forventer økt smitte i Norge. Det viser den nyeste undersøkelsen fra Norsk koronamonitor fra Opinion, der 64.000 nordmenn er spurt.

P4 - 2 timer siden

Problemer i togtrafikken

Det er store problemer i togtrafikken med forsinkelser og innstillinger . Alle tog som skal vestover står stille på Oslo S. Det er igjen signalanlegget som skaper problemer, sier Kommunikasjonsleder Dag Svinsås i Bane Nor..

P4 - 3 timer siden

- Putin sto bak forgiftningen

Den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj mener det må ha vært president Vladimir Putin som sto bak forgiftningen av ham. - Jeg har ingen annen forklaring på hva som skjedde, sier han til den tyske avisen Der Spiegel. Navalnyj ble ifølge tyske myndigheter utsatt for nervegiften novitsjok i august og ble fløyet til Tyskland for behandling..

P4 - 3 timer siden

Busstreiken er over

Busstreiken er over. Partene kom til enighet klokken sju i dag tidlig, bekrefter Yrkestrafikkforbundet..

P4 - 3 timer siden

- Kommunene må gjøre mer for de eldre isolerte

Røde Kors vil at kommunene skal legge bedre til rette for at eldre kan få besøk under koronapandemien. En ny undersøkelse Opinion har gjort for dem viser at 55 prosent av befolkningen er bekymret for at de eldre i familien er blitt mer ensomme som følge av koronasituasjonen. Rådgiver Anne Lise Flor mener kommunen må ta et større ansvar..

P4 - 3 timer siden

Utsatt overvåking av dyr

Den varslede overvåkingen av landets slakterier er satt på vent. For å sikre dyrevelferden skulle det innføres kamera og overvåking, det var grepet fra landbruksminister Olaug Bollestad, etter at det i fjor kom rystende avsløringer om tilstanden innen norsk svineindustri. Men dette er ikke på plass, skriver Nationen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt