NRK > Nyheter

Onsdag, 27 Januar, 02:53

NRK - 25 nov. 20 kl. 16:42

Regjeringssoldater fra Tsjad drept

Fire regjeringssoldater fra Tsjad ble drept da en mine lagt ut av jihadister sprengte båten de var om bord i på Tsjadsjøen. En kilde i forsvaret i Tsjad sier det var terrorgruppa Boko Haram som hadde utplassert den improviserte minen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tsjad, Tsjadsjøen, Boko Haram

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Regjeringssoldaterfra , Tsjad, drept
NRK - 28 nov. 20 kl. 01:41

Over 20 drept i Tsjad

I den sørlige delen av Tsjad skal minst 22 personer være drept, etter sammenstøt mellom nomadegjetere og fastboende bønder, ifølge AFP..

NRK - 04 jan. 21 kl. 10:26

15 drept i angrep mot buss i Syria

Minst 15 mennesker ble drept da væpnede personer angrep en buss i Syria, ifølge Syrian Observatory for Human Rights. Åtte av de drepte var regjeringssoldater. I forrige uke ble 37 soldater drept da IS angrep en buss.

NRK - 20 jan. 21 kl. 22:08

Veibombe gikk av i Pakistan

Minst elleve pakistanske regjeringssoldater ble såret da kjøretøyet de satt i detonerte en veibombe. Fire har alvorlige skader. Ingen har tatt på seg ansvaret for angrepet.

NRK - 02 jan. 21 kl. 06:16

Journalist drept i bakholdsangrep

Den afghanske journalisten Bismellah Adel Aimaq (28) ble drept i et bakholdsangrep fredag. Han var redaktør for radiostasjonen Sada-e-Ghor og ble drept i Ghor-provinsen. Han er den 5.

Aftenposten - 30 nov. 20 kl. 11:54

Afghanistan: Har drept Taliban-topp

Afghanske myndigheter sier de har drept en Taliban-leder som sto bak et selvmordsangrep søndag, der 30 soldater ble drept..

NRK - 14 des. 20 kl. 10:32

Minst ti drept i Taliban-angrep

Minst ti personer er drept i et Taliban-angrep i Afghanistan, melder DPA. Åtte politifolk og to soldater ble drept, ifølge lokale myndigheter, og flere skal være skadd. Det er ikke kjent hvor mange som er skadd..

NRK - 15 des. 20 kl. 06:44

Kabuls viseguvernør drept

I Afghanistan skal viseguvernøren i Kabul, Seema Jowenda, være drept i en eksplosjon, ifølge Reuters, som siterer en offisiell kilde. Det er ikke kjent hvem som står bak for øyeblikket. Mandag ble minst ti personer drept i et Taliban-angrep i landet..

NRK - 23 des. 20 kl. 17:52

Flere skal være drept i Etiopia

Flere mennesker skal være drept av væpnede menn i Benishangul-Gumuz-regionen nordvest i Etiopia, ifølge innbyggere Reuters har snakket med. Innbyggerne sier at flere dusiner skal være drept i angrepet. Det er ikke kjent hvem som står bak..

NRK - 26 des. 20 kl. 04:44

FN-soldater drept

Tre fredsbevarende soldater fra Burundi er drept i Den sentralafrikanske republikk, opplyser FN. – Tre ble drept og to andre såret etter angrep i den sørlige og sentrale delen av landet, heter det i uttalelsen sendt ut natt til lørdag norsk tid..

NRK - 27 des. 20 kl. 18:08

Minst ti drept i Boko Haram-angrep

Minst ti personer ble drept i et Boko Haram-angrep mot tre landsbyer i nordøstlige Nigeria søndag, melder AFP. Blant dem som ble drept, var fire sikkerhetspersonell, opplyser sikkerhetskilder til AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Boligbrann i Arendal

Nødetatene rykket ut til en boligbrann i Arendal natt til onsdag. Tre personer kom seg ut av huset, og blir undersøkt av helsepersonell på stedet. Det skal ikke være flere personer i huset, skriver politiet i Agder på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Senator lagt inn på sykehus

Senator Patrick Leahy, som leder arbeidet med riksrettssaken mot USAs tidligere president Donald Trump, har blitt lagt inn på sykehus til observasjon, skriver CNN. Leahy ble dårlig rett etter at han startet med riksrettssaken..

NRK - 30 minutter siden

88 pasientskadeskadesøknader

Norsk pasientskadeerstatning (NPE) har hittil mottatt 88 søknader om erstatning som følge av korona. 80 av disse er til behandling. Erstatningskravene er relatert til koronasmitte på sykehus eller sykehjem eller fordi pandemien har ført til utsatt diagnose eller behandling av andre sykdommer, skriver VG..

NRK - 1 time siden

2,2 millioner registrert døde

Globalt nærmer dødstallet knyttet til koronapandemien seg 2,2 millioner mennesker. 100.201.

NRK - 1 time siden

Flere enn 100 millioner smittede

100.201.258 personer er registrert smittet siden koronapandemien brøt ut, viser tall fra Johns Hopkins-universitetet og Worldometers.

NRK - 1 time siden

Sp-nei til å tredoble co₂-avgiften

Senterpartiet sier nei til det kraftigste tiltaket i regjeringens nye klimaplan – å tredoble CO₂-avgiften fram til 2030, melder Klassekampen. Tidligere har også Frp gått imot forslaget om avgiften skal trappes opp..

NRK - 1 time siden

Tilbake til gammel grense-praksis

Justisdepartementet har opphevet Donald Trumps harde linje overfor dem som krysser grensen mellom Mexico og USA ulovlig. Departementet går tilbake til den mangeårige praksisen med å behandle sakene enkeltvis, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

279 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 279 koronasmittede i Norge. Det er 46 flere enn dagen før og 143 færre enn samme dag i forrige uke, melder NTB. I alt var det ved midnatt natt til onsdag registrert 61.

NRK - 4 timer siden

Mangel på personell på kritisk nivå

– Nordre Follo er på nivå tre, helt kritisk nivå, fordi vi mangler helsepersonell. Helsepersonell fra andre kommuner, får ikke gå på jobb i Nordre Follo, det sier ordfører Hanne Opdan i Debatten. Mangelen er meldt inn til Statsforvalteren i Oslo og Viken.

NRK - 3 timer siden

Nytt smittetilfelle i Harstad

Tirsdag kveld fikk Harstad en ny positiv covid-19-test. Vedkommende er nærkontakt tilknyttet det lokale utbruddet som har testet positivt, og personen satt allerede i karantene. Det er ingen nye nærkontakter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt