VG > Utenriks

Tuesday, 26 May, 07:21

VG - 14 Jan 19 kl. 10:11

Regjeringsdramaet i Sverige: Vil ikke støtte Löfven nå - krever politisk gjennomgang

SVs søsterparti Vänsterpartiet mener Stefan Löfvens forslag til regjeringavtale er urimelig, og krever en ny politisk gjennomgang før de vil støtte Löfven som statsminister..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
SVs, Vänsterpartiet, Stefan Löfvens, Löfven, Sverige

Dele artikeln

30 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Regjeringsdramaeti , Sverige, Vil, ikke, støtte, Löfven, , krever, politisk gjennomgang
VG - 14 Jan 19 kl. 10:11

Regjeringsdramaet i Sverige: Sterke krefter i Vänsterpartiet vil stanse Löfven

Mandag formiddag er alles øyne rettet mot Vänsterpartiet i Sverige. SVs søsterparti kan komme til å knuse Stefan Löfvens drøm om å få danne ny regjering..

VG - 14 Jan 19 kl. 10:11

Regjeringsdramaet i Sverige: Vil ikke støtte Löfven- krever politisk gjennomgang

SVs søsterparti Vänsterpartiet mener Stefan Löfvens forslag til regjeringavtale er urimelig, og krever en ny politisk gjennomgang før de vil støtte Löfven som statsministerkandidat..

VG - 15 Jan 20 kl. 16:22

Støre om regjeringsdramaet: - Oppsiktsvekkende

ALTA (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre går kraftig ut mot det som skjer i regjeringen..

P4 - 03 Jun 19 kl. 16:24

Vil ikke fengsle Assange

WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange skal ikke varetektsfengsles i Sverige. Det har en svensk domstol bestemt, melder nyhetsbyrået TT. Det betyr at Sverige ikke kan be om å få ham utlevert fra Storbritannia.

NRK - 03 Jun 19 kl. 16:16

Vil ikke varetektsfengsle Assange

En svensk domstol har bestemt at Julian Assange ikke skal varetektsfengsles i Sverige. Det melder nyhetsbyrået TT. Det betyr at Sverige ikke kan be om å få ham utlevert fra Storbritannia.

P4 - 24 Jun 19 kl. 18:06

Sverige får ikke OL

For tiende gang på rad har Sverige blitt vraket i OL-tildelingen. Sverige kjempet om å få Vinter-OL i 2026, men det var Italia som stakk av med seieren..

NRK - 21 Nov 18 kl. 17:10

Ny lov mot barneekteskap i Sverige

Onsdag vedtok den svenske Riksdagen en utvidet lov mot barneekteskap. Sverige anerkjenner ikke lenger noe form for barneekteskap. Heller ikke ekteskap inngått i utlandet mellom ektefeller uten tilknytning til Sverige, melder SVT..

NRK - 22 May 20 kl. 03:15

Færre svindler eldre i Sverige

I Sverige er det registrert færre tyverier og svindel mot eldre under konronapandemien. – Vi ser at de internasjonale kriminalitetsnettverkene ikke er i Sverige på samme måte som før, sier sjef i politiet for eldrekriminalitet, Anders Larson, til SR..

P4 - 20 May 20 kl. 09:39

Mentolrøyk-forbud trer i kraft i Sverige

Fra og med i dag blir det forbudt med mentolsigaretter og andre sigaretter med smak i Sverige. Forbudet begrunnes med at røyk ikke skal virke tiltalende og velsmakende for unge og ikke-røykere. I fjor ble det også forbudt å røyke på offentlige steder i Sverige, og myndighetene har som mål at landet skal være røykfritt innen 2025..

Hegnar.no - 29 Oct 18 kl. 17:16

Utelukker ikke nyvalg i Sverige

Lederen for den svenske Riksdagen, Andreas Norlén, vil ikke gi oppdrag med å danne ny regjering i Sverige til en ny person. Han vil ikke utelukke nyvalg..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

New Zealand: Åpner for fire dagers arbeidsuke for å redde turistnæringen

New Zealands statsminister, Jacinda Ardern, har luftet tanken om å redusere arbeidsuken fra fem til fire dager: – En riktig periode å teste ut en slik idé, sier arbeidslivsforsker Christer Hyggen..

VG - 9 timer siden

Nå kan du besøke kjæresten i Danmark

... men du må kunne dokumentere forholdet..

VG - 13 timer siden

Omstridt Johnson-rådgiver brøt karanteneregler: – Jeg angrer ikke

Boris Johnsons topprådgiver Dominic Cummings bekrefter at han reiste over 40 mil unna sitt hjem, samtidig som han trodde han var coronasmittet..

VG - 18 timer siden

To personer trolig coronasmittet av mink i Nederland

To ansatte ved to ulike minkfarmer i Nederland er høyst sannsynlig blitt smittet med coronaviruset av dyrene. Nå innfører myndighetene tiltak på alle minkfarmer i landet..

VG - 19 timer siden

Intensivlege truer med å slutte hvis ikke Boris Johnsons topprådgiver trekker seg

Statsminister Boris Johnson forsvarer sin topprådgiver Dominic Cummings, som anklages for å ha brutt karantenereglene da han var coronasyk. – Cummings spytter oss i fjeset, raser en intensivlege, som truer med å slutte..

VG - Igår: 22:46

Rapport: Luftforurensingen i Kina verre enn før coronakrisen

En fersk rapport viser at utslippene i Kina nå er verre enn før coronapandemien: – Ikke uventet, uttaler professor til svenske Aftonbladet..

VG - Igår: 20:01

De tar seg av de døde i New York: – Det har vært overveldende for oss

NEW YORK (VG) Det nystartede begravelsesbyrået havnet midt i stormen da coronaviruset rammet New York hardt for to måneder siden..

VG - I førrgår: 15:12

Overlevende i Pakistan: – Hørte folk som skrek

To mennesker overlevde flystyrten i den pakistanske storbyen Karachi. Mohammad Zubair forteller hvordan han krabbet gjennom det brennende flyvraket..

VG - 23 May 20 kl. 02:54

Reservat i USA har flere smittede per innbygger enn New York: – Vi har fått nok

Reservatet Navajo Nation passerte denne uken New York i antall coronasmittede per innbygger. President Jonathan Nez mener de blir tilsidesatt av myndighetene..

VG - 22 May 20 kl. 22:01

Panfløyteorkester strandet på tysk slott

I over 70 dager har Orquesta Experimental de Instrumentos Nativos fra Bolivia måttet oppholde seg på et slott utenfor Berlin..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt