NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 09:30

NRK - 19 Sep 19 kl. 21:12

Regjeringen stopper snittmålinger

Samferdselsministeren har besluttet å stoppe nye gjennomsnittsmålinger av fart på norske veier, til tross for at de har redusert antall ulykker betraktelig. Vegvesenet sier de har mistet et tiltak som kan hindre at folk blir drept i trafikken..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Regjeringen, stopper, snittmålinger
P4 - 02 Jul 19 kl. 16:41

Gode målinger for fløypartiene

Juni var en god måned for fløypartiene. Det viser gjennomsnittsmålingene fra nettstedet Poll of polls. Rødt og Miljøpartiet De Grønne får begge sine beste nasjonale snittmålinger noensinne med henholdsvis 5,6 og 5,4 prosent.

P4 - 17 Sep 19 kl. 12:21

Stans for gjennomsnittsmålinger

Statens vegvesen får ikke innføre gjennomsnittsmålinger på nye planlagte veistrekninger. Tidligere i sommer meldte P4 Nyhetene at regjeringen vil ha færre automatiske strekningskontroller. I dag er det 26 strekninger der flere fotobokser måler om bilister holder fartsgrensen over flere kilometer.

P4 - 22 Jun 19 kl. 07:25

- Ikke gode nok til å selge egen politikk

Statsminister Erna Solberg mener regjeringen ikke har vært gode nok til å selge sin egen politkk. Det mener hun kan forklare at både KrF og Venstre på snittmålingene ligger under sperregrensen, og at Frp er nede på rundt 10 prosent - og Høyre på 22. Solberg sier til Dagbladet at de fire partiene har brukt litt mye tid på å komme i gang som regjering, og at de nå må brette opp ermene..

Dagbladet - 16 Jun 19 kl. 13:34

Grande: Venstres målinger er «ræva»

Det er tre måneder til valget, og det er «ræva» målinger, sa Venstre-leder Trine Skei Grande under partiets landsstyremøte..

Aftenposten - 17 Sep 19 kl. 21:13

Valgdagsmålinger viser dødt løp i Israel

Statsminister Benjamin Netanyahu og hans allierte har ifølge valgdagsmålinger i Israel ikke klart å sikre seg flertall i nasjonalforsamlingen..

P4 - 23 Jun 19 kl. 17:17

- Skuffet over at streik blir stanset

Fagforbundet er skuffet og sinte over at regjeringen stopper sykehusstreiken. Kravet fra de streikende er at også ansatte i mindre deltidsstillinger skal få pensjon. Men nå blir det tvungen lønnsnemd, da regjeringen mener den varslede opptrappingen fører til fare for liv og helse.

Aftenposten - 27 Aug 19 kl. 09:06

Hodepine for demokratenes favoritt, stuper på meningsmålinger

Joe Biden (76) raser på meningsmålinger. Han ligger nå likt med to av sine rivaler i kampen om å bli demokratenes presidentkandidat..

NRK - 05 Sep 19 kl. 23:16

NVE allerede i gang med målinger

NVE er allerede i gang med målinger i fjellpartiet etter at spiret i veslemannen raste ned torsdag kveld. – Vi regner med å komme med en konklusjon om farenivået i morgen, sier seksjonssjef i NVE, Lars Harald Blikra. Spiret var rundt 50 meter høyt..

Dagbladet - 26 Sep 19 kl. 11:07

Dropper fartsmåling tross ulykker

De siste ti åra er fire personer drept og elleve hardt skadd på strekningene hvor regjeringen nå stopper gjennomsnittsmåling av farten på ubestemt tid..

P4 - 09 Jul 19 kl. 19:42

- Frp har blitt for ensidig

- Frp har blitt for ensidig og fokuserer for mye på bompenger. Det sier tidligere nestleder Per Sandberg, til NRK. Partiet gjør det svært dårlig på meningsmålinger om dagen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Klimautslippene øker med F-35

De direkte utslippene fra Forsvarets bruk av drivstoff til fly, båter og kjøretøy ligger an til å bli 33 prosent høyere i 2030 enn de var i fjor, skriver Dagsavisen. Det skyldes hovedsakelig innfasingen av det nye kampflyet F-35..

NRK - 15 minutter siden

230 ansatte i Årdal kan bli permitt

Solcellefabrikken Norsun i Årdal har sendt ut varsel til 230 ansatte om at de kan bli permittert, ifølge lokalavisa Porten.no. Årsaken er at fabrikkens smelteovn, som brukes til å smelte silisium, er ute av drift, ifølge Firda..

NRK - 45 minutter siden

Brexitavtale fortsatt mulig

En brexitavtale er fortsatt mulig denne uken, sier EUs sjefforhandler Michel Barnier før et ministermøte i Luxembourg. Barnier skal informere de 27 øvrige EU-medlemmene om fremdriften i samtalene med britene..

NRK - 1 time siden

Sju mistenkt for seksualforbrytelse

Sju personer er pågrepet i Hønefoss etter mistanke om seksualforbrytelse. Det bekrefter operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt overfor Dagbladet..

NRK - 1 time siden

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

NRK - 1 time siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 1 time siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 1 time siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 1 time siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 1 time siden

Se Politisk kvarter


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt