NRK > Nyheter

Saturday, 22 February, 20:59

NRK - 19 Sep 19 kl. 21:12

Regjeringen stopper snittmålinger

Samferdselsministeren har besluttet å stoppe nye gjennomsnittsmålinger av fart på norske veier, til tross for at de har redusert antall ulykker betraktelig. Vegvesenet sier de har mistet et tiltak som kan hindre at folk blir drept i trafikken..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Regjeringen, stopper, snittmålinger
P4 - 02 Jul 19 kl. 16:41

Gode målinger for fløypartiene

Juni var en god måned for fløypartiene. Det viser gjennomsnittsmålingene fra nettstedet Poll of polls. Rødt og Miljøpartiet De Grønne får begge sine beste nasjonale snittmålinger noensinne med henholdsvis 5,6 og 5,4 prosent.

P4 - 17 Sep 19 kl. 12:21

Stans for gjennomsnittsmålinger

Statens vegvesen får ikke innføre gjennomsnittsmålinger på nye planlagte veistrekninger. Tidligere i sommer meldte P4 Nyhetene at regjeringen vil ha færre automatiske strekningskontroller. I dag er det 26 strekninger der flere fotobokser måler om bilister holder fartsgrensen over flere kilometer.

P4 - 22 Jun 19 kl. 07:25

- Ikke gode nok til å selge egen politikk

Statsminister Erna Solberg mener regjeringen ikke har vært gode nok til å selge sin egen politkk. Det mener hun kan forklare at både KrF og Venstre på snittmålingene ligger under sperregrensen, og at Frp er nede på rundt 10 prosent - og Høyre på 22. Solberg sier til Dagbladet at de fire partiene har brukt litt mye tid på å komme i gang som regjering, og at de nå må brette opp ermene..

Dagbladet - 16 Jun 19 kl. 13:34

Grande: Venstres målinger er «ræva»

Det er tre måneder til valget, og det er «ræva» målinger, sa Venstre-leder Trine Skei Grande under partiets landsstyremøte..

Aftenposten - 17 Sep 19 kl. 21:13

Valgdagsmålinger viser dødt løp i Israel

Statsminister Benjamin Netanyahu og hans allierte har ifølge valgdagsmålinger i Israel ikke klart å sikre seg flertall i nasjonalforsamlingen..

P4 - 23 Jun 19 kl. 17:17

- Skuffet over at streik blir stanset

Fagforbundet er skuffet og sinte over at regjeringen stopper sykehusstreiken. Kravet fra de streikende er at også ansatte i mindre deltidsstillinger skal få pensjon. Men nå blir det tvungen lønnsnemd, da regjeringen mener den varslede opptrappingen fører til fare for liv og helse.

E24 - 29 Jan 20 kl. 10:16

SAS stopper ikke Kina-flygninger

Flyselskapene British Airways og Lion Air stopper alle sine direktefly til Kina på grunn av frykt for Wuhan-viruset. SAS stopper ikke sine flygninger..

Aftenposten - 27 Aug 19 kl. 09:06

Hodepine for demokratenes favoritt, stuper på meningsmålinger

Joe Biden (76) raser på meningsmålinger. Han ligger nå likt med to av sine rivaler i kampen om å bli demokratenes presidentkandidat..

NRK - 05 Sep 19 kl. 23:16

NVE allerede i gang med målinger

NVE er allerede i gang med målinger i fjellpartiet etter at spiret i veslemannen raste ned torsdag kveld. – Vi regner med å komme med en konklusjon om farenivået i morgen, sier seksjonssjef i NVE, Lars Harald Blikra. Spiret var rundt 50 meter høyt..

Aftenposten - 04 Feb 20 kl. 06:24

Vil ha mer snittmåling på norske veier

Knut Arild Hareide (KrF) vil velge ny vei i regjeringens politikk, der Frp i sin tid fikk gjennom å begrense bruken av fotobokser med gjennomsnittsmåling..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bekymret for brann i Halden

Brannvesenet har ennå ikke kontroll over brannen i et bolighus i sentrum av Halden. Politiet er bekymret at brannen skal spre seg til hus i nærheten. En kvinne måtte til legevakt med lettere røykskader.

NRK - 15 minutter siden

Strid om statsråds styreverv

Fiskeriminister Geir Inge Sivertsen sto oppført som styremedlem i Visit Senja Region da selskapet sendte en kritisk høringsuttalelse til Sivertsens eget departement. Onsdag skrev DN at Sivertsen trakk seg fra styrevervene etter et spørsmål fra avisa..

NRK - 1 time siden

Fortsatt strømløst hos noen

Litt før klokka 20.00 lørdag kveld, er vel 280 husstander uten strøm i Innlandet etter uværet. Mest feilretting har det vært i Eidskog og Kongsvinger.

NRK - 1 time siden

Kjendiser støttet Assange

Musikere og kunstnere var blant hundrevis av demonstranter i London som støttet WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange. Mandag avgjør britisk rett om han utleveres til USA, der han er siktet for spionasje. Også menneskerettighetsgrupper støtter ham..

NRK - 1 time siden

Naboer til brann må lukke vinduer

En person er sendt til legevakt for kontroll i forbindelse med brannen i et bolighus i Halden sentrum i kveld. Det er fortsatt mye røyk fra bygningen, og beboere i område Rødsfjellet må lukke vinduene, oppfordrer politiet..

NRK - 1 time siden

Hundrevis kommer seg ikke hjem

Flere hundre nordmenn på vinterferie kommer ikke hjem i kveld fordi alle fly fra Gran Canaria er innstilt. Dette gjelder ruter til Oslo, Kristiansand, Ålesund, Bergen og Stavanger. Spanske luftfartsmyndigheter har delt en film som viser dårlig sikt..

NRK - 1 time siden

Bolighus brenner i Halden

Brannvesenet har startet slukking av en boligbrann i Halden i Østfold. Det skal brenne i en firemannsbolig..

NRK - 1 time siden

Sanders favoritt i Nevada

Bernie Sanders leder på målingene før velgerne i Nevada skal stemme på Demokratenes presidentkandidat i kveld og i natt, norsk tid. 75.000 velgere har forhåndsstemt, over halvparten førstegangsvelgere.

NRK - 1 time siden

Berre to vegar mellom aust og vest

Skal du over fjellet i Sør Noreg er E16 over Filefjell og riksveg 52 over Hemsedalsfjellet dei einaste to alternativa. Her er det kolonnekøyring. Riksveg 7 er stengt på to stader, og Eidfjord i Hardanger er isolert i alle fall til i morgon..

NRK - 1 time siden

Vet ikke når flyplassen åpner

Det er usikkert når flyplassen på Gran Canaria åpnes for trafikk igjen. Fem fly på vei dit har landet på andre øyer, får NRK opplyst. Ansatte sier flyplassen aldri før har vært stengt på grunn av sandstorm, men at dette er den sterkeste på mange år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt