NRK > Nyheter

Thursday, 21 February, 07:02

NRK - 19 Nov 18 kl. 21:05

Regjeringen gir budsjett-skisse

Høyre, Frp og Venstre presenterer etter det NRK erfarer en ferdig skisse til løsning for KrF når de fire møtes igjen til budsjettdforhandlinger klokka 21.30. Håpet er at denne skal kunne godkjennes av de fire partienes gruppemøter tirsdag formiddag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Venstre, NRK, KrF

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Regjeringen, gir, budsjett-skisse
Aftenposten - 20 Nov 18 kl. 19:20

Enighet om skisse til løsning i budsjettforhandlingene

KrF og regjeringspartiene er enige om en skisse til løsning i forhandlingene om neste års statsbudsjett..

VG - 20 Nov 18 kl. 19:18

Enige om skisse til neste års statsbudsjett

STORTINGET (VG) Etter ni timer på overtid, kom regjeringspartiene og KrF til enighet om en skisse nytt statsbudsjett..

NRK - 08 Oct 18 kl. 11:09

Kutter i pressestøtten

I budsjettforslaget for 2019, foreslår regjeringen å kutte pressestøtten med syv millioner kroner fra saldert budsjett 2018. Regjeringen har foreslått produksjonstilskudd på 313 millioner kroner i 2019, ned fra 320 millioner fra saldert budsjett 2018..

Dagbladet - 05 Dec 18 kl. 20:14

Budsjett-tabbe bidro til bråket i Venstre

Skal ha kuttet støtten til Human Rights Service (HRS) uten at resten av regjeringen ble informert..

NRK - 08 Oct 18 kl. 10:07

SV: Regjeringen øker forskjellene

– Dette er budsjett som gir mer til de rikeste og mindre til folk flest, sier partiets finanspolitiske talsperson Kari Elisabeth Kaski..

Hegnar.no - 06 Oct 18 kl. 13:55

Slik blir jernbanesatsningen i neste års statsbudsjett

Regjeringen vil bevilge til sammen 27 milliarder kroner til ulike jernbaneprosjekter i statsbudsjettet for 2019. Det er 12 prosent mer enn i årets budsjett..

Dagbladet - 18 Oct 18 kl. 06:00

Regjeringen kutter støtten til de svakeste

Gulati skjuler seg bak tall og bokstaver for å forsvare et budsjett som rammer de svakeste..

Dagbladet - 08 Oct 18 kl. 08:50

Roser Siv Jensens oljepengebruk: - Det kunne vært mye verre

- Vi har jo kritisert regjeringen for oljepengebruken i hvert eneste budsjett, men i år er det neppe her vår største kritikk kommer, sier SV. NHO, Ap og Sp er på samme linje..

Hegnar.no - 17 Oct 18 kl. 10:45

Støre i strupen på Jensen

Finansminister Siv Jensen (Frp) måtte i Stortingets spørretime svare på hvorfor regjeringen i sitt 2019-budsjett foreslår å øke maksprisen i barnehagen..

NRK - 06 Oct 18 kl. 13:09

27 milliarder til jernbane

Regjeringen vil bevilge til sammen 27 milliarder kroner til ulike jernbaneprosjekter i statsbudsjettet for 2019. Det er 12 prosent mer enn i årets budsjett, det melder NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Øksemann framstilles varetekt

Mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 60-årene på en gravlund i Haugesund tirsdag, framstilles for varetektsfengsling i Haugaland tingrett torsdag. Kvinnen døde av skadene natt til onsdag. Mannen er ifølge politiet domfelt over 20 ganger..

NRK - 45 minutter siden

To personer skutt og drept

To personer er skutt og drept i Sverige, melder Aftonbladet. En person er pågrepet etter at to personer ble funnet drept i Upplands-Bro nord for Stockholm natt til torsdag. Ifølge vitner skal det ha blitt skutt 10-15 ganger i området ved en skole..

NRK - 1 time siden

Dødstallene stiger i Bangladesh

Minst 69 personer mistet livet i en brann i et leilighetsbygg som også huset et lager for kjemikalier i Dhaka i Bangladesh. Ifølge brannvesenet lå bygningen i den eldre delen av hovedstaden i Bangladesh..

NRK - 2 timer siden

Guaido reiser til grensa

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaido planlegger å reise til grensen mot Colombia i dag. Han vil forsøke å bryte militærblokaden, og få varer inn i landet. Det opplyser Guaidos medhejlpere.

NRK - 2 timer siden

Færre gårder brenner

Det er færre branner i driftsbygg enn tidligere, men trenden er motsatt når det gjelder gårdshus. På tre år har antallet branner i gårdshus doblet seg, viser tall fra Landbrukets brannvernskomite, ifølge Nationen..

NRK - 3 timer siden

– Håp om fred i Midtøsten svinner

FNs midtøstenutsending Nikolaj Mladenov sier utsikten til fred mellom israelere og palestinere svinner for hver dag som går, mens radikalisering og vold øker. Til sikkerhetsrådet onsdag sa Mladenov at «risikoen for krig fortsetter å øke og er stor»..

NRK - 4 timer siden

Mener Smollett lyver om overfall

Skuespilleren Jussie Smollett er tiltalt for ordensforstyrrelse og for å ha avgitt falsk forklaring. 36-åringen fikk sterke sympatierklæringer i USA da han sa han ble utsatt for et rasistisk og homofobisk overfall. Nå sier politiet at han lyver..

NRK - 4 timer siden

Milliondryss over Arbeiderpartiet

LOs største forbund, Fagforbundet, gir Arbeiderpartiet 6 millioner kroner etter at partisekretæren ba om penger for å vinne årets valgkamp, melder Aftenposten. SV og Sp fikk i fjor en million kroner hver. Også de vil få nye millioner i år..

NRK - 5 timer siden

Tre traff biler i Oslo

Schultz gate i Oslo har et nesten 15 meter høyt tre falt ned og truffet flere biler. Brannvesenet er i ferd med å kappe og fjerne treet, melder politiet på Twitter..

NRK - 5 timer siden

Ærklærer støtte til Guaido

Venezuelas militærattaché i FN har offisielt anerkjent opposisjonsleder Juan Guaido som landets midlertidige president. I en video på Twitter går oberst Pedro Chirinos ut med sin erklæring og offentlige støtte til Guaido som midlertidig president..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt