NRK > Nyheter

Onsdag, 03 Mars, 17:56

NRK - 24 jan. 21 kl. 21:08

Regjeringen bekrefter tiltakene

Helseminister Bent Høie bekrefter at regjeringen følger Helsedirektoratets anbefalinger for strengere koronatiltak i ytterligere 15 kommuner i Oslo-regionen. – Innsatsen innbyggerne legger ned de neste dagene, hjelper hele landet, sier Høie..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bent Høie, Helsedirektoratets, Oslo, Høie

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Regjeringen, bekrefter, tiltakene
E24 - 30 jan. 21 kl. 09:11

Anbefaler at tiltakene videreføres i én uke

Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet anbefaler at det gradvis lempes på tiltakene, men foreslår enkelte lettelser for barn og unge. Saken oppdateres. Helsedirektoratet og FHI anbefaler gradvis lemping av tiltakene i Oslo-regionen.

NRK - 23 jan. 21 kl. 08:57

– Strengeste tiltak siden 12. mars

Fra klokka 12 lørdag 23. januar innfører regjeringen påbud om hjemmekontor for de som kan, stengte butikker med unntak av matbutikker, apotek og bensinstasjoner, samt full skjenkestopp og rødt nivå for barnehager og barne- og ungdomsskoler i Oslo og Østre Viken. Dette er blant de strenge tiltakene helseminister Bent Høie presenterte på dagens pressekonferanse.

NRK - 16 feb. 21 kl. 15:15

– For tidlig å si noe om tiltakene

Den strenge nasjonale forskriften som er vedtatt av regjeringen gjelder til og med mandag i Bergen kommune. Kommunen vil i slutten av uken gjøre en vurdering av tiltakene. – Det er for tidlig å si om tiltakene blir videreført, sier helsebyråd Beate Husa.

NRK - 23 jan. 21 kl. 12:37

Johansen støtter tiltakene

Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen støtter regjeringens tiltak for å stanse spredningen av det muterte koronaviruset. – Vi innfører de strengeste tiltakene siden 12. mars, og på noen områder innfører vi de strengeste tiltakene noensinne, sier han..

NRK - 12 feb. 21 kl. 14:10

Regjeringen tar ned tiltak i Bergen

Regjeringen har lyttet til ønsket fra byrådet i Bergen om å justere ned de strengeste tiltakene i byen. De har i dag bestemt at Bergen og Kvam skal justeres ned til såkalt «ganske høyt tiltaksnivå». Det betyr at de aller strengeste tiltakene fjernes..

NRK - 16 jan. 21 kl. 04:58

Italia forlenger koronatiltakene

Den italienske regjeringen forlenger tiltakene i kampen mot koronapandemien til 15. februar. Blant tiltakene er som munnbindpåbud og portforbud.

E24 - 23 jan. 21 kl. 09:01

Dette er regjeringens tiltakspakke for Oslo-regionen

Regjeringen legger lørdag formiddag frem de strengeste tiltakene siden mars for Oslo-regionen. Dette er tiltakene..

VG - 23 jan. 21 kl. 09:00

Dette er regjeringens tiltakspakke for Oslo-regionen

Regjeringen legger lørdag formiddag frem de strengeste tiltakene siden mars for Oslo-regionen. Dette er tiltakene..

VG - 23 jan. 21 kl. 09:00

Ny lockdown i Oslo-regionen - strengeste tiltak siden mars

Regjeringen har lørdag morgen lagt frem de strengeste tiltakene siden mars for Oslo-regionen. Dette er tiltakene..

E24 - 23 jan. 21 kl. 09:01

Ny lockdown i Oslo-regionen - strengeste tiltak siden mars

Regjeringen har lørdag morgen lagt frem de strengeste tiltakene siden mars for Oslo-regionen. Dette er tiltakene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Politiaksjon mot kriminelle i UK

20 personer som skal ha tilknytning til et kriminelt nettverk fra Balkan er pågrepet i en stor politiaksjon i Storbritannia. Pågripelsene i London, Birmingham, Reading Blackburn og Sunderland finner sted etter åtte måneder med etterforskning..

NRK - 30 minutter siden

Eiere anmeldt for å ha holdt åpent

Politiet i Oslo har stengt en butikk på Grønland, og anmeldt eierne for brudd på smittvernlovgivningen. Butikkeierne holdt åpent for normal drift, til tross for at de nye retningslinjene sier at butikker i hovedstaden må holdes stengt. Flere andre butikker holdt åpent, men var raske med å stenge dørene da politiet ankom.

NRK - 45 minutter siden

Smitten i Amerika synker

Den panamerikanske helseorganisasjonen melder om synkende koronasmittetall i alle land i Mellom-Amerika, i USA, Canada og i Mexico, ifølge Reuters. Ifølge organisasjonen øker smitten i de nordre Amazonas-regionene i Sør-Amerika..

NRK - 45 minutter siden

Vurderer mistillit mot Bakke-Jensen

Rødt vurderer mistillitsforslag mot forsvarsminister Frank Bakke-Jensen etter salget av Bergen Engines, melder BT. Det har kommet kritikk fra flere hold etter at det ble kjent at britiske Rolls-Royce vil selge Bergen Engines til et russisk selskap..

NRK - 1 time siden

Toronto-tiltalt kjent skyldig

Mannen som var tiltalt for drapet på ti personer og for å ha såret 16 da han kjørte en varebil inn i fotgjengere i Toronto i 2018, er funnet skyldig. Mannen har hevdet at han var utilregnelig, fordi han lider av en form for autisme, men blir straffet..

NRK - 1 time siden

Planer om storming av Kongressen

Politiet i Washington D.C sier onsdag at de har fått informasjon om at en militis planlegger en storming av Kongressen torsdag, ifølge Reuters. Følgere av konspirasjonsteori-gruppa Qanon tror at tidligere president Trump vil ta tilbake makta 4.

NRK - 1 time siden

Flere smittet på skip

Fire nye har testet positivt for covid-19 på skipet «Tertnes» i Mekjarvik i Randaberg, opplyser kommuneoverlege Ole Bernt Lenning. Totalt er 11 av mannskapet på 17 smittet. De er i isolasjon og karantene på skipet.

NRK - 1 time siden

Google endrer annonsesystemet sitt

Google slutter å selge annonser basert på teknologi som sporer brukeres nettbruk. De vil heller ta i bruk et nytt system for målrettede annonser, som ikke bruker «cookies», og det nye systemet vil testes på nettleseren Chrome i mars, opplyser Google..

NRK - 2 timer siden

Ni nye koronadødsfall registrert

Det totale tallet på koronarelaterte dødsfall i Norge er nå 632, etter at FHI har registrert ni nye dødsfall siden forrige oppdatering. Flest nye dødsfall er registrert blant kvinner i alderen 80–89 år, med tre. Ett dødsfall er registrert blant menn i alderen 50–59 år.

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadd i trafikkulykke

Alle nødetater er på Skedsmokorset i Lillestrøm etter en trafikkulykke, og det pågår livreddende arbeid på en sjåfør. Det melder politiet på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt