Hegnar.no > Økonomi

Thursday, 22 August, 00:17

Hegnar.no - 16 Jul 19 kl. 05:20

Regjeringen: FN-mandat ikke et krav for å delta i koalisjon i Persiabukta

Regjeringen vurderer å delta i en amerikanskledet koalisjon i Persiabukta, men er i strid med Ap om behovet for FN-mandat for å kunne delta..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Persiabukta, Ap, FN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Regjeringen, FN-mandat, ikkeet , krav, forå , deltai , koalisjon i Persiabukta
NRK - 16 Jul 19 kl. 04:43

Frp: FN-mandat ikke et krav

Det er en fordel, men ikke et krav, med FN-mandat for deltagelse i militære operasjoner i Persiabukta, sier Per-Willy Amundsen (Frp) til Klassekampen. Norge er blitt bedt av USA om å delta militært for å øke sikkerheten på skip i området..

P4 - 16 Jul 19 kl. 08:16

- FN-mandat ikke et krav for å delta i koalisjon

Norge må ikke ha et FN-mandat i ryggen for å delta i i en amerikanskledet koalisjon i Persiabukta. Det mener Frps Per-Willy Amundsen, i Stortingets utenrikskomité. Norge vurderer å delta, men men er i strid med Arbeiderpartiet om behovet for FN-mandat for å kunne delta.

P4 - 27 Jun 19 kl. 06:40

Flere dropper klimavennlige busser

Flere fylker følger ikke opp regjeringens krav om flere klimavennlige busser. Regjeringen vil ha slutt på at fylker, i nye bussanbud, ikke stiller krav til miljøvennlig drivstoff, men en rekke fylker legger opp til bruk av vanlig diesel i anbudene, melder NRK. Og noen av disse anbudene varer helt til 2030.

P4 - 13 Jun 19 kl. 07:26

- Ser flere fordeler med mindretallsregjering

Regjeringen kan leve godt uten Frp, mener nå Flere Krf-topper. De vil ikke la seg presse av bompengeopprøret i Frp, som gjør at partiet har kommet med seks krav for at de skal kunne forbli i regjering. Fylkesleder i Innlandet Krf Oluf Maurud er blant dem som mener regjeringen ikke er avhengige av Frp:.

Aftenposten - 27 Apr 19 kl. 08:11

Regjeringen vil lempe på krav i passforskriften for å hente barn hjem fra Syria

Arbeidet med å hente hjem norske barn av IS-foreldre er komplisert, sier regjeringen, som vil lempe på krav i passforskriften for å hente barna hjem..

Hegnar.no - 08 Aug 19 kl. 07:53

Vil ha rask avklaring på krav om bompengekutt

To måneder etter at Frp-grasrota kom med seks knallharde krav til bompengekutt, står saken uløst internt i regjeringen. Frp-topp vil ha rask løsning..

Hegnar.no - 14 Mar 19 kl. 06:09

Regjeringen vil holde «toppmøter» med klimastreikende ungdom

Regjeringen vil arrangere «Ungdommens klimatoppmøte» for å lytte til innspill fra norske ungdommer som streiker med krav om en mer offensiv klimapolitikk..

Dagbladet - 16 Aug 19 kl. 09:58

Regjeringen lanserer integreringskontrakt

Alle innvandrere vil framover bli møtt med tydelige krav og et individuelt løp inn i utdanning og arbeid når regjeringen legger fram den største integreringsreformen siden 2003..

VG - 27 Apr 19 kl. 16:33

KrF-vedtak splitter regjeringen: – Uaktuelt å hente IS-krigere til Norge

SOLA (VG) KrF har vedtatt at de ikke vil akseptere et krav om at barn av norske IS-krigere skal skilles fra foreldrene for at de skal hentes hjem. Statsministeren utelukker ikke at det kan påvirke hva regjeringen mener, men Frp avviser det..

P4 - 21 May 19 kl. 12:23

Krever at staten følger Oslos krav til anbud

Arbeiderpartipolitikere krever at regjeringen nå følger Oslo kommunes strenge krav i byggeprosjekter også i regjeringskvartalet. Arild Grande krever sammen med Oslos byrådsleder Raymond Johansen at det skal være krav til bruk av faste ansatte, lærlinger, anbudskonkurranser og forbud mot kontant betaling på byggeprosjektet, melder Aftenposten. Kommunalminister Monica Mæland kaller det et prisverdig initiativ, men sier de følger modellen til Statsbygg..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 1 time siden

Trump: Våkne opp Fed!

Trump viser misnøye etter Feds siste referat fra rentemøte.

Hegnar.no - 1 time siden

Omsorgsarbeidere vant ikke fram i søksmål mot Aleris

Aleris kan innkassere en delvis seier etter at de ble saksøkt av 24 tidligere konsulenter. Selskapet ble helt frikjent i elleve av sakene. Det slo Oslo tingrett fast onsdag..

Hegnar.no - 2 timer siden

Bred oppgang på Wall Street

Hegnar.no - 3 timer siden

IMF til Trump: Handelskrigen virker ikke

Trumps handelskrig med Kina vil ikke fikse USAs handelsunderskudd, og det vil heller ikke hjelpe å kutte rentene for å styrke økonomien, påpeker IMF-økonomer..

Hegnar.no - 3 timer siden

Telenor kjøper tilbake aksjer

Kjøpte 100.000 aksjer.

Hegnar.no - 3 timer siden

Johnson: Brexitavtalens betingelser er ikke akseptable

Storbritannia kan ikke godta de nåværende betingelsene for brexitavtalen, sier statsminister Boris Johnson til Tysklands regjeringssjef Angela Merkel..

Hegnar.no - 4 timer siden

Putin hyller sterke bånd mellom Russland og Finland

Russlands president Vladimir Putin hyllet sterke bånd mellom hans land og Finland da han onsdag besøkte den finske presidenten Sauli Niinistö i Helsingfors..

Hegnar.no - 3 timer siden

Mette Frederiksen ønsker ikke ordkrig med Trump

Danmarks statsminister sier hun ikke vil gå inn i en ordkrig med president Donald Trump etter at han kalte hennes svar på hans Grønland-utspill for «vemmelig»..

Hegnar.no - 4 timer siden

Oljeprisen faller tilbake

Etter ferske oljelagertall faller oljeprisen noe tilbake..

Hegnar.no - 4 timer siden

Tilbake med short-posisjoner i Flex LNG

Onsdag gikk det feil vei..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt