Hegnar.no > Økonomi

Sunday, 08 December, 00:54

Hegnar.no - 16 Jul 19 kl. 05:20

Regjeringen: FN-mandat ikke et krav for å delta i koalisjon i Persiabukta

Regjeringen vurderer å delta i en amerikanskledet koalisjon i Persiabukta, men er i strid med Ap om behovet for FN-mandat for å kunne delta..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Persiabukta, Ap, FN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Regjeringen, FN-mandat, ikkeet , krav, forå , deltai , koalisjon i Persiabukta
NRK - 16 Jul 19 kl. 04:43

Frp: FN-mandat ikke et krav

Det er en fordel, men ikke et krav, med FN-mandat for deltagelse i militære operasjoner i Persiabukta, sier Per-Willy Amundsen (Frp) til Klassekampen. Norge er blitt bedt av USA om å delta militært for å øke sikkerheten på skip i området..

P4 - 16 Jul 19 kl. 08:16

- FN-mandat ikke et krav for å delta i koalisjon

Norge må ikke ha et FN-mandat i ryggen for å delta i i en amerikanskledet koalisjon i Persiabukta. Det mener Frps Per-Willy Amundsen, i Stortingets utenrikskomité. Norge vurderer å delta, men men er i strid med Arbeiderpartiet om behovet for FN-mandat for å kunne delta.

P4 - 27 Jun 19 kl. 06:40

Flere dropper klimavennlige busser

Flere fylker følger ikke opp regjeringens krav om flere klimavennlige busser. Regjeringen vil ha slutt på at fylker, i nye bussanbud, ikke stiller krav til miljøvennlig drivstoff, men en rekke fylker legger opp til bruk av vanlig diesel i anbudene, melder NRK. Og noen av disse anbudene varer helt til 2030.

NRK - 25 Sep 19 kl. 13:19

Kapret nok et mandat i Knesset

Israels statsminister Benjamin Netanyahus høyreparti Likud har sikret seg ytterligere ett mandat i Knesset, viser det endelige valgresultatet. Likud fikk 32 representanter i den israelske nasjonalforsamlingen, ikke 31, viser fintellingen..

P4 - 13 Jun 19 kl. 07:26

- Ser flere fordeler med mindretallsregjering

Regjeringen kan leve godt uten Frp, mener nå Flere Krf-topper. De vil ikke la seg presse av bompengeopprøret i Frp, som gjør at partiet har kommet med seks krav for at de skal kunne forbli i regjering. Fylkesleder i Innlandet Krf Oluf Maurud er blant dem som mener regjeringen ikke er avhengige av Frp:.

NRK - 10 Sep 19 kl. 21:38

PDK held fast på mandat på Bømlo

Partiet De Kristne (PDK) held sitt eine mandat i kommunestyret på Bømlo etter mandagens val. Det verdikonservative partiet fekk mykje merksemd då toppkandidaten melde kommunen til politiet for brot på flagglova i august..

Aftenposten - 27 Apr 19 kl. 08:11

Regjeringen vil lempe på krav i passforskriften for å hente barn hjem fra Syria

Arbeidet med å hente hjem norske barn av IS-foreldre er komplisert, sier regjeringen, som vil lempe på krav i passforskriften for å hente barna hjem..

Hegnar.no - 23 Aug 19 kl. 13:43

MDG vil bruke handelsavtaler til å fremme miljøkrav

MDG foreslår en rekke tiltak regjeringen bør sette inn for å løse krisen for regnskogen i Brasil. Ett av dem er å knytte miljøkrav til handelsavtaler..

Hegnar.no - 08 Aug 19 kl. 07:53

Vil ha rask avklaring på krav om bompengekutt

To måneder etter at Frp-grasrota kom med seks knallharde krav til bompengekutt, står saken uløst internt i regjeringen. Frp-topp vil ha rask løsning..

Dagbladet - 16 Aug 19 kl. 09:58

Regjeringen lanserer integreringskontrakt

Alle innvandrere vil framover bli møtt med tydelige krav og et individuelt løp inn i utdanning og arbeid når regjeringen legger fram den største integreringsreformen siden 2003..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt