NRK > Nyheter

Thursday, 17 October, 07:32

NRK - 11 Dec 18 kl. 11:07

Regimekritikarar vert bortførte

Tyrkiske regimekritikarar vert kidnappa av landets etterretning i utlandet og blir deretter flogne heim der det ventar tortur i hemmelege fengsel. Det melder den internasjonale gravegruppa CORRECTIV etter å ha intervjua fleire offer..
Les mer på NRK


Les mer om:
CORRECTIV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Regimekritikarar, vert, bortførte
NRK - 06 Feb 19 kl. 13:44

Oscar 2019 uten vert

Oscar-utdelingen i år går uten en offisiell vert, det sier presidenten i ABC Entertainment Karey Burke ifølge NBCNews. Før jul trakk komiker Kevin Hart seg som vert etter at det dukket opp twittermeldinger med homofobisk innhold som han sto bak..

NRK - 19 Jul 19 kl. 17:40

Seks personer bortført i Nigeria

Seks personer er bortført etter et bakholdsangrep nordøst i Nigeria. Det mistenkes at jihadister står bak bortføringen. Action Against Hunger sier at et av deres medlemmer er blant de bortførte.

NRK - 13 Oct 18 kl. 16:36

IS bortførte syriske flyktninger

Flere hundre personer er bortført av IS-krigere fra en flyktningleir øst i Syria. Det skjedde da IS gikk til motangrep mot amerikanskstøttede styrker fredag. Mer enn 100 familier, deriblant slektninger av IS-avhoppere, ble bortført, ifølge SOHR..

NRK - 07 Apr 19 kl. 19:27

Bortføringsofre i Uganda er fri

En amerikans turist og en safariguide som forrige uke ble bortført i Uganda, er reddet. De to skal ha blitt bortført av væpnede menn med et løsepengekrav tilsvarende mer enn 4 millioner kroner..

NRK - 16 Nov 18 kl. 15:57

To frifunnet i bortføringssak

To av de fem tiltalte etter en bortføring på Holmlia i Oslo frifinnes, har lagmannsretten bestemt. Fire menn og en kvinne ble i tingretten tidligere i år dømt til fengsel for å ha slått ned og bortført en mann høsten 2015. Nå er tre dømt til fengsel..

NRK - 20 Feb 19 kl. 23:48

Bortførte turister sluppet fri

De rundt 40 turistene som ble bortført i Madre de Dios-regionen i Peru, er løslatt, melder lokale medier. Turistene, som kom fra USA og Kina, ble bortført da væpnede menn slo til mot det luksuriøse feriestedet Inkaterra Reserva Amazonica..

NRK - 19 Dec 18 kl. 01:13

Bortførte polske sjøfolk frigitt

Et mannskap på 11, inkludert åtte polakker, er satt fri etter å ha bli bortført av pirater i Nigeria i oktober, melder polske myndigheter. Det er femte gang polske statsborgere er bortført fra fartøy i dette området i løpet av de sist fem årene..

NRK - 30 Oct 18 kl. 12:08

11 sjøfolk bortført ved Nigeria

Elleve sjøfolk er blitt bortført utenfor Nigeria fra et skip som er chartret av den danske shipping-giganten Maersk. Det ble utsatt for et angrep da det var på vei til Onne. Reuters melder at åtte av de bortførte sjøfolkene kommer fra Polen..

NRK - 30 Jul 19 kl. 15:30

Flyplass vert opna att

Kofferten som gjorde at Bodø lufthamn vart evakuert er no undersøkt. Politiet fann ikkje noko mistenkjeleg, og flyplassen vert opna att..

NRK - 18 May 19 kl. 08:35

Flere bortføringer i Nigeria

I løpet av årets første tre måneder er 685 personer registrert bortført i Nigeria og 1.071 drept i vold knyttet til kriminelle handlinger. Voldelige bortføringer er ikke uvanlig sør i Nigeria, men nå sprer tendensen seg til resten av landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Sjå Politisk kvarter

NRK - 15 minutter siden

Stansar eksport av ulovleg avfall

Fjord Line vil ikkje lenger frakte avregistrerte bilar utan innsyn. Reiarlaget startar intern gransking etter NRK-dokumentaren «Søppelsmuglerne», som avslører at ulovleg elektronisk avfall blir stappa i bilar og eksportert til Afrika for vidare sal..

NRK - 30 minutter siden

Kronen nærmer seg bunnivå

Det kan bli dyrere for nordmenn å dra på ferie, nå som kronen nærmer seg bunnivået fra 2008. Flere valutaeksperter venter at usikkerhet rundt brexit, handelskrig og internasjonal uro vil føre til enda svakere krone framover..

NRK - 1 time siden

Fjord Line strammar inn

Avsløringane i Brennpunkt-dokumentaren «Søppelsmuglarane» får ferjeselskapet Fjord Line til å endre kurs. Nå vil dei ikkje lengre frakte avregistrerte biler utan innsyn, og reiarlaget startar intern gransking..

NRK - 45 minutter siden

Bitcoinsjef i Stavanger er sikta

Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger er sikta for grovt underslag etter at 126 kunder har meldt selskapet til politiet, skriv Aftenbladet. Bakgrunnen er kundar som meiner dei har fått for dårleg betalt då dei ville veksle inn bitcoins i vanleg valuta..

NRK - 1 time siden

Folkevalde vart viste bort

I Hongkong vart politikarar dregne ut av den lovgjevande forsamlinga av tryggingsvakter etter å ha ropt til leiaren Carrie Lam for andre dag på rad. I går valde Lam å avbryte tala ho skulle halde på grunn av tilropa frå opposisjonspolitikarar..

NRK - 2 timer siden

Kraftig smell i sentrale Stockholm

Det har vært et kraftig smell på Södermalm i Stockholm natt til torsdag. Bombegruppen er på plass. Ingen skal ha blitt skadd.

NRK - 2 timer siden

Trailer sperrer E6 i Trøndelag

E6 tre kilometer sør for Soknedal sentrum er sperret i begge fartsretninger etter at en trailer natt til torsdag kjørte inn i en midtrabatt og sperrer store deler av veien. – Sjåføren har kommet seg ut av traileren, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Pelosi: Trump fikk et sammenbrudd

Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, og president Donald Trump anklager hverandre for å ha hatt et sammenbrudd under et møte i Det hvite hus. De to møttes for første gang siden riksrettsprosessen startet..

NRK - 2 timer siden

Handelsavtale blir formalisert

Handelsenigheten som Kina og USA inngikk forrige uke, vil formelt bli skrevet ned, sier USAs president Donald Trump. – Den er ikke på papiret ennå, men den blir det, sa Trump til journalister i Det hvite hus onsdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt