NRK > Nyheter

Torsdag, 24 September, 23:45

NRK - 25 jan. 20 kl. 16:54

Reddet ut av ruinene etter 20 timer

En person ble lørdag kveld reddet ut av ruinene i provinsen Elazig 20 timer etter at jordskjelvet inntraff fredag kveld. Det melder den tyrkiske TV-stasjonen NTV. 30 bygninger har kollapset og over 1200 mennesker er savnet etter jordskjelvet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Elazig, TV, NTV

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Reddetut av , ruinene, etter20 , timer
NRK - 25 jan. 20 kl. 15:12

Reddet etter 17 timer i ruinene

En kvinne ble lørdag ettermiddag reddet ut i en dramatisk redningsaksjon, 17 timer etter at hun ble fanget i ruinene i den jordskjelvrammede Elazig-provinsen. 42 andre har blitt reddet ut av ruinene i live. Det melder den tyrkiske avisen Hürriyet..

NRK - 25 jan. 20 kl. 15:12

Reddet ut av ruinene etter 17 timer

En kvinne ble lørdag ettermiddag reddet ut i en dramatisk redningsaksjon, 17 timer etter at hun ble fanget i ruinene i den jordskjelvrammede Elazig-provinsen. 42 andre har blitt reddet ut av ruinene i live. Det melder den tyrkiske avisen Hürriyet..

P4 - 25 jan. 20 kl. 20:56

Mor og barn reddet ut av ruinene

I Tyrkia har en mor og barnet hennes på fem år i kveld blitt reddet ut av ruinene i Elazig - 23 timer etter at jordskjelvet inntraff i går kveld. Det melder den tyrkiske avisen Aksam. Minst 29 mennesker har mistet livet, og redningsfolk leter ennå etter flere savnede i ruinene etter det kraftige skjelvet som kunne kjennes i flere av Tyrkias naboland..

NRK - 25 jan. 20 kl. 19:45

Reddet ut av ruinene etter 23 timer

En mor og barnet hennes på fem år ble reddet ut av ruinene i Elazig 23 timer etter at jordskjelvet inntraff fredag kveld. Minst 29 mennesker har mistet livet, og minst 39 er savnet etter det kraftige skjelvet. Det melder avisen Aksam..

NRK - 11 mars 20 kl. 06:07

Reddet etter 69 timer i ruin

En mann ble tirsdag reddet ut i live etter 69 timer i ruinene av et hotell i Quanzhou, der 27 andre omkom. Nyhetsbyrået Xinhua skriver at mannen ble sendt rett på sykehus. Mandag ble en kvinne og et barn funnet i live etter over to døgn i ruinene..

NRK - 25 jan. 20 kl. 19:45

Mor og datter reddet ut av ruinene

En mor og datteren hennes på drøye to år ble reddet ut av ruinene i Elazig 23 timer etter at jordskjelvet inntraff fredag kveld. Minst 29 mennesker har mistet livet, og minst 39 er savnet etter det kraftige skjelvet. Det melder avisen Aksam..

Aftenposten - 11 mars 20 kl. 06:14

Mann reddet i live etter 69 timer i Kina

En mann ble tirsdag reddet ut i live etter 69 timer i ruinene av et hotell som raste sammen i Kina, der 27 andre omkom..

Aftenposten - 07 mars 20 kl. 14:46

Rundt 30 mennesker er fortsatt fanget i ruinene av karantene-hotell i Kina

38 mennesker er reddet ut og rundt 30 skal fortsatt være begravd i ruinene av et hotell som har rast sammen i Quanzhou i Kina..

Aftenposten - 04 sep. 20 kl. 08:58

Hund gir libaneserne håp – leter etter overlevende i ruinene

Letemannskaper prøver fortsatt å finne ut om det er en overlevende i ruinene etter eksplosjonen i Beirut, en måned etter eksplosjonen som la byen i ruiner..

Aftenposten - 08 mars 20 kl. 07:17

Leter etter overlevende i ruinene av karantenehotell i Kina

Seks mennesker er bekreftet omkommet og 28 er fortsatt savnet i ruinene av et hotell som raste sammen i byen Quanzhou i Kina lørdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

49 i karantene ved skole i Bergen

En elev ved Nordahl Grieg videregående skole i Bergen har fått påvist koronasmitte, og 49 personer er satt i karantene. Det melder Bergens Tidende. Skolen fikk beskjed om den positive testen torsdag..

NRK - 15 minutter siden

Minst 100 i karantene etter busstur

Minst 100 personer er satt i karantene i flere kommuner og fire er bekreftet smittet, etter besøket av reisefølget fra Sør-Rogaland der flere var koronasmittet. Turfølget hadde tretten lengre stopp på den seks dager lange bussturen.

NRK - 1 time siden

Fire nye smitta

I dag har fire personar i Stavanger fått påvist covid-19. Totalt er det nå registrert 60 nye smittetilfelle i Stavanger i september. Det er for tida stor pågang av folk som vil testa seg, som gjer at det kan bli venting i travle periodar..

NRK - 15 minutter siden

Pris til «Kunstneren og tyven»

«Kunstneren og tyven» vant prisen for beste nordiske dokumentarfilm på Nordisk Panorama i Malmö torsdag. I tillegg vant «De berørte» kortfilmprisen og «Fucking adopt» vant Best Nordica Voices-prisen, skriver Norsk filminstitutt i en pressemelding..

NRK - 15 minutter siden

Kardinal i Vatikanet trekker seg

En av de viktigste kardinalene i Vatikanet, Angelo Becciu, har trukket seg uten at noen årsak er oppgitt. Avgangen torsdag beskrives som uventet. I en kort uttalelse fra Vatikanet heter det at pave Frans har akseptert at Becciu trekker seg..

NRK - 45 minutter siden

Kina til USA: – Nok er nok

USA og Kina rettet harde angrep mot hverandre under et møte om koronakrisen i FNs sikkerhetsråd torsdag. – Nok er nok. Dere har forårsaket nok trøbbel for verden allerede, sa Kinas FN-ambassadør Zhang Jun.

NRK - 1 time siden

Arbeidsulykke i Alta

En person falt ned fra en stige og traff draget på en lastebilhenger ved Peska grustak i Alta. Hendelsen er anses som en arbeidsulykke, skriver politiet i Finnmark på Twitter. Personen behandles for leggskade på legevakt..

NRK - 1 time siden

Trump taler i Nord Carolina

NRK - 13 timer siden

13 Bama-ansatte smittet

13 ansatte ved Bamas avdeling på Lierstranda har testet positivt for korona. Selskapet opplyser at de avventer å gjenåpne fabrikken. Tirsdag var det bekreftet at sju ansatte var smittet, men nå har altså ytterligere seks testet positivt..

NRK - 1 time siden

Facebooks får overdommere

En ekspertgruppe oppnevnt av Facebook vil starte arbeidet neste måned. Gruppa skal ha siste ord i saker der det vurderes om innhold må slettes fra nettstedet. Gruppa vil ha myndighet til å overstyre beslutninger tatt av selskapets ledelse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt