NRK > Nyheter

Friday, 21 February, 17:07

NRK - 25 Jan 20 kl. 16:54

Reddet ut av ruinene etter 20 timer

En person ble lørdag kveld reddet ut av ruinene i provinsen Elazig 20 timer etter at jordskjelvet inntraff fredag kveld. Det melder den tyrkiske TV-stasjonen NTV. 30 bygninger har kollapset og over 1200 mennesker er savnet etter jordskjelvet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Elazig, TV, NTV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Reddetut av , ruinene, etter20 , timer
NRK - 25 Jan 20 kl. 15:12

Reddet etter 17 timer i ruinene

En kvinne ble lørdag ettermiddag reddet ut i en dramatisk redningsaksjon, 17 timer etter at hun ble fanget i ruinene i den jordskjelvrammede Elazig-provinsen. 42 andre har blitt reddet ut av ruinene i live. Det melder den tyrkiske avisen Hürriyet..

NRK - 25 Jan 20 kl. 15:12

Reddet ut av ruinene etter 17 timer

En kvinne ble lørdag ettermiddag reddet ut i en dramatisk redningsaksjon, 17 timer etter at hun ble fanget i ruinene i den jordskjelvrammede Elazig-provinsen. 42 andre har blitt reddet ut av ruinene i live. Det melder den tyrkiske avisen Hürriyet..

NRK - 25 Jan 20 kl. 19:45

Reddet ut av ruinene etter 23 timer

En mor og barnet hennes på fem år ble reddet ut av ruinene i Elazig 23 timer etter at jordskjelvet inntraff fredag kveld. Minst 29 mennesker har mistet livet, og minst 39 er savnet etter det kraftige skjelvet. Det melder avisen Aksam..

P4 - 25 Jan 20 kl. 20:56

Mor og barn reddet ut av ruinene

I Tyrkia har en mor og barnet hennes på fem år i kveld blitt reddet ut av ruinene i Elazig - 23 timer etter at jordskjelvet inntraff i går kveld. Det melder den tyrkiske avisen Aksam. Minst 29 mennesker har mistet livet, og redningsfolk leter ennå etter flere savnede i ruinene etter det kraftige skjelvet som kunne kjennes i flere av Tyrkias naboland..

NRK - 25 Jan 20 kl. 19:45

Mor og datter reddet ut av ruinene

En mor og datteren hennes på drøye to år ble reddet ut av ruinene i Elazig 23 timer etter at jordskjelvet inntraff fredag kveld. Minst 29 mennesker har mistet livet, og minst 39 er savnet etter det kraftige skjelvet. Det melder avisen Aksam..

NRK - 05 Jan 20 kl. 08:16

36 døde i kollaps i Kambodsja

Letingen etter ofre etter at et bygg i Kambodsja kollapset torsdag ble avsluttet søndag, melder AFP. 36 personer er bekreftet omkommet etter ulykken, som skjedde i forbindelse med byggearbeider. 23 mennesker ble reddet ut av ruinene i live..

NRK - 18 Dec 19 kl. 07:44

13 arbeidere reddet i Kina

13 gruvearbeidere er reddet ut av en gruve sørvest i Kina etter å ha vært fanget i 86 timer, opplyser lokale medier. En ulykke førte til oversvømmelse i kullgruva i Shanmushu i Yibin i Sicchuan-provinsen lørdag. Fem gruvearbeidere døde, ifølge NTB..

NRK - 21 Dec 19 kl. 04:08

50 reddet i Middelhavet

Etter et åtte timer langt søk plukket det norskeide skipet Ocean Viking opp 50 mennesker i Middelhavet, opplyser Leger Uten Grenser. Blant de femti var ti barn og et spedbarn. De ble reddet fra en overfylt trebåt ikke langt fra Malta i dårlig vær..

P4 - 28 Nov 19 kl. 11:26

40 døde i jordskjelv

Redningsmannskap har i natt funnet ytterligere 10 omkomne i ruinene etter jordskjelvet i Albania tirsdag. Det opplyser landets forsvarsdepartementet. Til nå er 40 personer bekreftet omkommet etter skjelvet.

NRK - 29 Jan 20 kl. 10:53

536 isfiskere reddet i Sibir

536 isfiskere ble reddet etter at et isflak de sto på separerte seg fra fastlandet, Øst i Sibir. Redningsaksjonen tok syv timer, og mange forsøkte å ro seg tilbake på mindre isflak. Det er tredje gangen denne uken at isfiskere i regionen må reddes..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Unge Venstre føler seg sensurert

Unge venstre mener de nok en gang er nektet å spre sin holdning om cannabis på en skole. Partiet ville fronte «Legalize it»-kampanjen på Tromsdalen videregående i Tromsø. Skoleledelsen sier de ga partiet anledning til det i et annet lokale..

NRK - 10 minutter siden

Stengt over Strynefjellet

Riksveg 15 over Strynefjellet er stengt. Ifølge Statens vegvesen er det fare for ras på strekningen som gjør at de har valgt å stenge. Vegen blir ikke åpnet igjen i dag..

NRK - 5 minutter siden

Sorg under fredagsbønn i Hanau

Hundrevis av sørgende flokket til Hanau for å delta i fredagsbønnen, to dager etter et rasistisk motivert angrep mot to kafeer i byen. Ni personer med utenlandsk opprinnelse ble drept i angrepet. Tyske og tyrkiske flagg hang på halv stang ved moskeen.

NRK - 2 minutter siden

Oslo Børs avsluttet uka i rødt

Oljegigantene snublet da hovedindeksen på Oslo Børs fredag avsluttet uka med en nedgang på 0,66 prosent til 936,70 poeng. Øverst i omsetningstoppen havnet hydrogenselskapet NEL, som likevel gikk ned 1,6 prosent, melder NTB..

NRK - 15 minutter siden

Koronaviruset i flere byer i Iran

Det nye koronaviruset har spredd seg til flere byer i Iran, opplyste en tjenestemann fra helsemyndighetene fredag. Iran har bekreftet 13 nye tilfeller av lungeviruset, og totalt er 18 blitt syke. Fire er døde som følge viruset, melder Reuters..

NRK - 30 minutter siden

Siktet for seksuelle overgrep

En mann fra Nord-Helgeland er varetektsfengslet i fire uker, siktet for seksuelle overgrep mot barn under 14 år. Det skriver Rana blad. Den fornærmede i saken skal ha vært i nær relasjon til mannen.

NRK - 15 minutter siden

Dømt for vald

Ein mann i 20-åra frå norddalen er av Nord-Gudbrandsdal tingrett dømt til fengsel i 60 dagar etter ei valdsepisode i oktober i 2019, skriv GD. På ein privat fest vart mannen aggressiv, slo ein mann i ansiktet, og sparka etter politibetjent..

NRK - 15 minutter siden

Skredet på Svalbard var stort

Sysselmann Kjerstin Askholt på Svalbard sier skredet sør for Barentsburg i går var svært stort. Sysselmannen har flydd over skredområdet der to tyrske turister mistet livet. Askholt sier skredkanten går nær toppen av fjellet..

NRK - 45 minutter siden

Vei stenges pga. rasfare

Vegen mellom Geiranger og Indreeide blir stengt fra klokka 18.00 på grunn av værforholda og rasfare på stedet. Statens vegvesen gjør oppmerksom på at vegen kan bli stengt tidligere..

NRK - 30 minutter siden

Grameenphone ut med 1,1 milliarder

Telenor og datterselskapet Grameenphone har besluttet å betale 1,1 milliarder kroner i depositum til teletilsynet i Bangladesh. I påvente av endelig rettslig avklaring i skatte- og avgiftskrangelen konsernet har med myndighetene, skriver E24..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt