NRK > Nyheter

Friday, 22 November, 19:59

NRK - 08 Nov 19 kl. 15:28

Reddet ut av brennende hus

En person kom seg ut av et brennende hus på Sundebru i Gjerstad tidlig fredag ettermiddag. Brannen ble meldt ved 12-tiden. Huset var fullstendig overtent..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sundebru, Gjerstad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Reddetut av , brennende, hus
NRK - 01 Aug 19 kl. 21:41

To reddet fra båtbrann

To personer er reddet fra en brennende båt i Hemnessjøen i Aurskog-Høland torsdag kveld. De to ble reddet om bord i en annen båt og er brakt til land, opplyser politiet i Øst..

Dagbladet - 22 Jul 19 kl. 16:17

Mange fanget i brennende bygning i Mumbai

50 mennesker skal være reddet ut, men mange er fortsatt innesperret i det brennende høyhuset i India..

Aftenposten - 01 Aug 19 kl. 22:07

To reddet fra båtbrann i Hemnessjøen

To personer ble torsdag reddet fra en brennende båt i Hemnessjøen i Aurskog-Høland i Akershus. Brannen er nå slukket..

NRK - 07 Nov 19 kl. 22:00

Person reddet ut av gruve

Personen som var sperret inne bak en brennende betongbil i en gruve i Kiruna i Sverige er reddet ut. Det skriver Aftonbladet..

Dagbladet - 22 Jul 19 kl. 16:17

Reddet ut av brennende bygning

Nærmere 100 mennesker skal være reddet ut av bygning i Mumbai i India. De var innesperret i høyhuset da det tok full fyr mandag..

NRK - 24 Sep 19 kl. 03:48

En person reddet ut etter brann

En person er reddet ut fra en brennende leilighet i en boligblokk ved Haugenstua i Oslo natt til tirsdag. Tilstanden er ukjent..

Aftenposten - 22 Jul 19 kl. 16:46

Nesten 90 reddet ut av brennende bygning i Mumbai

89 personer er reddet ut av en ni etasjers kontorbygning som sto i brann i den indiske storbyen Mumbai. Ingen ble skadd..

Aftenposten - 22 Jul 19 kl. 16:46

Minst 50 reddet ut av brennende bygning i Mumbai – mange fortsatt fanget

Mange mennesker er fortsatt innesperret i et brennende høyhus i Mumbai i India. Bygningen huser blant annet kontorene til et statseid teleselskap..

NRK - 07 Nov 19 kl. 22:00

Reddet ut av gruve i Sverige

Personen som var sperret inne bak en brennende betongbil i en gruve i Kiruna i Sverige er reddet ut, skriver Aftonbladet..

P4 - 22 Jul 19 kl. 16:12

De fleste reddet

De fleste som var fanget i et brennende høyhus i Mumbai i India i dag, er nå evakuert. Det melder indiske medier. Minst 50 personer var sperret inne i bygget, som huser kontorer til et statseid teleselskap.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Flytoget frykter nedleggelse

Flytoget mener at Jernbanedirektoratets forslag om å integrere flytogtilbudet i den øvrige togtrafikken kan innebære at tilbudet legges ned, skriver DN. Direktør Philipp Engedal sier til avisa at forslaget er begynnelsen på slutten for flytoget..

NRK - 30 minutter siden

Trump vil beholde Pence

President Donald Trump sier i et intervju med Fox News fredag at han ikke vil bytte ut Mike Pence som visepresident i presidentvalget neste år. Det har versert rykter om at Trump ville erstatte Pence med USAs tidligere FN-ambassadør Nikki Haley..

NRK - 1 time siden

Nytt tyveriraid

Avansert elektronikk for flere millioner kroner er de siste dager stjålet fra anleggsområder på Agder. Politiet har tidligere funnet igjen stjålet GPS-utstyr både i Asia og Sør-Amerika..

NRK - 45 minutter siden

Professor Kaare Norum er død

Professor i ernæring og tidligere rektor ved Universitetet i Oslo, Kaare Norum, er død 86 år gammel, opplyser hans sønn Lars Fredrik Norum til NTB..

NRK - 2 timer siden

Varetektsfengslet i fire uker

Mannen som er siktet for å ha knivstukket en kvinne i Drammen onsdag, er fredag varetektsfengsling i fire uker. Kvinnen får fremdeles behandling på sykehus. Mannen har forklart seg, men har ikke tatt stilling til straffskyld ifølge DT.

NRK - 1 time siden

Protestledere pågrepet i Iran

Den iranske revolusjonsgarden har pågrepet rundt 100 ledere av protestene som har brutt ut i landet på grunn av økende bensinpriser. Det melder det statlige nyhetsbyrået IRNA, ifølge Reuters. Ifølge Amnesty er over 100 mennesker drept i opptøyene..

NRK - 2 timer siden

Selger slått og ranet

En Erlik Oslo-selger er ranet av tre personer i Lakkegata. Selgeren er slått og sparket, og ble frastjålet penger og eiendeler. Politiet søker etter gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Anklager Morales for terrorisme

Bolivias innenriksminister Arturo Murillo, anklager eks-president Evo Morales for terrorisme og oppvigleri, ettersom han ba sine tilhengere om å opprettholde barrikadene og protestene i landet. Murillo har overlevert anklagen til påtalemyndigheten..

NRK - 3 timer siden

Pågrepet etter kongekrabbe-razzia

Politiet har pågrepet ytterligere to personer i kongekrabbe-saken i forbindelse med razziaen i Tana. – I hvert fall en av disse hadde tilknytning til bedriften vi gikk til aksjon mot, sier Torstein Pettersen ved Finnmark politidistrikt..

NRK - 20 timer siden

Kritiske til å nekte koranbrenning

Både professor Eivind Smith og fagdirektør Anine Kierulf reagerer på politidirektørens ordre om å nekte brenning av religiøse symboler. Politiet bekrefter overfor Filter at ordren var basert på straffelovens paragraf 185 om hatefulle ytringer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt