NRK > Nyheter

Tuesday, 26 May, 12:46

NRK - 08 Nov 19 kl. 15:28

Reddet ut av brennende hus

En person kom seg ut av et brennende hus på Sundebru i Gjerstad tidlig fredag ettermiddag. Brannen ble meldt ved 12-tiden. Huset var fullstendig overtent..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sundebru, Gjerstad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Reddetut av , brennende, hus
P4 - 30 Nov 19 kl. 07:22

Reddet ut av brennende hus

En person ble reddet ut av et brennende hus i Flå i Hallingdal i natt. Personen kan ifølge politiet ha fått røykskader. Det var ingen åpne flammer, men mye røyk i boligen da personen ble reddet ut..

NRK - 30 Nov 19 kl. 05:28

Reddet ut av brennende hus i Flå

En beboer ble reddet ut av et brennende hus i Flå i Hallingdal ved ettiden i natt. Det var ingen åpne flammer, men mye røyk, og brannvesenet har kontroll. Politiet sier at personen kan ha fått røykskader..

P4 - 26 Jan 20 kl. 10:47

Reddet ut av brennende bil

En sovende mann ble reddet ut av en brennende bil i Soknedal i Trøndelag i dag. En person som oppdaget brannen fikk dratt den berusede mannen ut av bilen som stod parkert utenfor et bedehus. Mannen, som hadde fått i seg en del røyk, ble sendt til legevakt skriver Adresseavisen..

NRK - 17 May 20 kl. 05:37

11 reddet ut av brennende hus

11 mennesker er evakuert fra en brennende flermannsbolig på Sandsværsmoen på Kongsberg Fortsatt er det en av de åtte leilighetene som røykdykkere ikke har gjennomsøkt, opplyser politiet til NRK..

NRK - 01 Aug 19 kl. 21:41

To reddet fra båtbrann

To personer er reddet fra en brennende båt i Hemnessjøen i Aurskog-Høland torsdag kveld. De to ble reddet om bord i en annen båt og er brakt til land, opplyser politiet i Øst..

Dagbladet - 22 Jul 19 kl. 16:17

Mange fanget i brennende bygning i Mumbai

50 mennesker skal være reddet ut, men mange er fortsatt innesperret i det brennende høyhuset i India..

Aftenposten - 01 Aug 19 kl. 22:07

To reddet fra båtbrann i Hemnessjøen

To personer ble torsdag reddet fra en brennende båt i Hemnessjøen i Aurskog-Høland i Akershus. Brannen er nå slukket..

Dagbladet - 22 Jul 19 kl. 16:17

Reddet ut av brennende bygning

Nærmere 100 mennesker skal være reddet ut av bygning i Mumbai i India. De var innesperret i høyhuset da det tok full fyr mandag..

NRK - 07 Nov 19 kl. 22:00

Person reddet ut av gruve

Personen som var sperret inne bak en brennende betongbil i en gruve i Kiruna i Sverige er reddet ut. Det skriver Aftonbladet..

NRK - 24 Sep 19 kl. 03:48

En person reddet ut etter brann

En person er reddet ut fra en brennende leilighet i en boligblokk ved Haugenstua i Oslo natt til tirsdag. Tilstanden er ukjent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

37 innlagde på sjukehus

Det er tysdag 37 pasientar innlagde på norske sjukehus på grunn av koronaviruset, syner tal frå Helsedirektoratet. Det er 3 færre enn måndag. 7 pasientar får behandling med respirator, det er 1 færre enn måndag..

NRK - 15 minutter siden

Venta å krympe med 5,3 prosent

Koronakrisa fører til at dansk økonomi krympar med 5,3 prosent i år, trur det danske finansdepartementet. Samstundes trur dei at arbeidsløysa vil stige og bustadprisane søkke..

NRK - 15 minutter siden

Millionsmell for Vy

Driftsresultatet for Vygruppen i årets fyrste kvartal vart på minus 77 millionar kroner, melder Vy i ei pressemelding. Smitteverntiltaka til regjeringa førte til at mellom 80 og 90 prosent av kundane forsvann, skriv dei..

NRK - 45 minutter siden

Nei til Nord-Noregbanen

Stortinget har stemt ned forslaget frå SV og Frp om gjennomføring av Nord-Noregbanen. Forslaget gjekk ut på å bygge jernbane 375 kilometer vidare frå Fauske i Nordland og til Tromsø..

NRK - 1 time siden

Vil lauslate 900 fangar

Den afghanske regjeringa planlegg å lauslate om lag 900 Taliban-fangar, bekreftar ein talsperson for det nasjonale tryggingsrådet til nyheitsbyrået AFP. Kunngjeringa kjem etter at Taliban erklærte våpenkvile under id-feiringa..

NRK - 1 time siden

Held stengt til vaksine er klar

Skuleelevar på Filippinane vil måtte vente på at ein koronavaksine er utvikla og tatt i bruk før dei kan gå på skulen att, sa president i landet, Rodrigo Duterte, måndag. Det er framleis usikkert når ein vaksine vil verte utvikla..

NRK - 1 time siden

Kun ny koronasmitte i Oslo

Kun syv nye registrerte tilfeller av Covid-19 i landet denne helga. Alle er i Oslo, ifølge FHIs dagsrapport om koronaviruset. Helseministeren gleder seg over det lave smittetallet, men minner om at det fortsatt er viktig å følge smittevernrådene..

NRK - 1 time siden

Fødselskyrkja i Betlehem opna att

Fødselskyrkja i Betlehem, som er bygd der dei kriste trur at Jesus vart fødd, opna att tysdag etter å ha vore koronastengd i meir enn to månadar. Prestar frå ulike kristne trussamfunn haldt vakt då kyrkjedørene opna og dei fyrste truande slapp inn..

NRK - 1 time siden

Ber om ein halv milliard meir

Idrettspresident Berit Kjøll ber om at kulturminister Abid Raja gir ein halv milliard kroner ekstra til kompensasjonsordninga som er etablert for idretten. Kulturdepartementet har så langt sett av ein milliard for å dekke inntektstapa til idretten..

NRK - 2 timer siden

Visestatsråd går av

Ein visestatsråd for dei konservative i Storbritannia, Douglas Ross, går av frå stillinga si i regjeringa i protest mot oppførselen til Dominic Cummings, rådgjevar til statsminister Boris Johnson, melder han på Twitter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt