NRK > Nyheter

Friday, 12 August, 04:16

NRK - 10 apr 22 kl. 17:05

Reddet 22 kaniner fra garasjebrann

Tidlig i ettermiddag rykket brannvesenet ut til en brann i en garasje i Eidsvoll. Brannfolkene fikk raskt kontroll over brannen, i tide til at de fikk reddet ut 22 kaniner som var i et bakrom i garasjen, skriver Romerikes Blad. Eieren hadde selv løpt inn for å åpne burene, før han fikk hjelp av brannfolkene. Innsatslederen sier at det etter forholdene går bra med kaninene, og at det kommer en veterinær for å sjekke dem. Brannårsaken er ukjent, men garasjen er totalskadet, ifølge Øst 110-sentral..
Les mer på NRK


Les mer om:
Eidsvoll, Romerikes Blad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Reddet22 , kaninerfra , garasjebrann
NRK - 23 jul 22 kl. 03:15

Mann til sykehus etter garasjebrann i Sauda

En mann i 50-årene er sendt til sykehus etter en garasjebrann i Sauda i Rogaland. Det var åpne flammer i garasjen, men brannen ble slukket etter kort tid. – Huseier og en beboer til ble tatt med til legevakten for sjekk.

Klartale - 04 maj 22 kl. 14:00

De fryktet at de aldri ville slippe ut fra Mariupol

– Vi var i ferd med å miste håpet om at vi noensinne ville komme oss ut. Det sier en kvinne til kanalen til BBC.Da de kom fram var folk preget av at de var slitne og lettet.

Klartale - 08 okt 21 kl. 09:14

Nesten 200 ofre for kidnapping er reddet i Nigeria

Ofrene ble holdt fanget i de tette skogene i Zamfara-delstaten. Mange folk er i flere år blitt bortført av gjenger med mye våpen. Gruppene håper at andre vil betale dem penger for å slippe fri ofrene.

NRK - 24 jun 22 kl. 01:46

Studie: Vaksinen reddet 20 millioner liv

Nærmere 20 millioner liv ble reddet av koronavaksinen det første året, men enda flere kunne vært reddet om flere var blitt vaksinert, viser en ny studie. Studien som er offentliggjort i tidsskriftet The Lancet, baserer seg på data fra 185 land og territorier mellom desember 2020 og desember 202. Kina er ikke tatt med på grunn av det høye folketallet og de strenge tiltakene som hindrer smitte.

NRK - 08 okt 21 kl. 22:50

Kan ikke ta imot flere kjæledyr

Stort inntak av kjæledyr hos Dyrebeskyttelsen i Sogn og Fjordane gjør at de ikke har kapasitet til å ta imot flere kjæledyr. – Flere av våre lokalavdelinger rapporterer om sprengt kapasitet, sier leder i Dyrebeskyttelsen Norge, Åshild Roaldset. Det er flest katter og kaniner som folk skaffet seg under pandemien som mange nå ønsker å kvitte seg med..

NRK - 14 apr 22 kl. 23:45

Mann i USA hadde 183 dyr i fryser

En mann i Arizona i USA er siktet for dyremishandling etter at det ble funnet 183 frosne dyr i en fryser hos ham. Flere ble tilsynelatende fryst ned levende. Funnet ble gjort etter at en kvinne meldte fra til politiet at mannen, 43 år gamle Michael Patrick Turland, ikke hadde returnert tilbake noen slanger han hadde lånt for avl, opplyser sheriffen i Mohave-fylket.

NRK - 27 sep 21 kl. 08:55

Garasjebrann slukket

Brannen i en garasje på Lysaker i Oslo er slukket, men brannvesenet driver etterslukking utover dagen. Det var en periode spredningsfare, og mye røyk i området. Ingen personer er skadet..

NRK - 10 okt 21 kl. 01:46

Garasjebrann i Birkeland

Rundt klokken 01.00 ble det meldt om brann i en garasje i Birkeland i Agder. – En person er kjørt til legevakt for sjekk etter å ha pustet inn røyk i forbindelse med brannen, forteller operasjonsleder i Agder til NRK..

NRK - 17 jul 22 kl. 15:58

Garasjebrann i Dokka

Det er meldt om brann i garasje i Dokka, skriver politiet på Twitter. Det er fare for spredning til bolig. – Det skal ikke være noen i boligen, skriver politiet.

Klartale - 20 okt 21 kl. 15:00

Afghansk kvinne takker for å ha blitt reddet

En kjent afghansk kvinne takker det britisk Parlamentet for at hun ble reddet. Hun ber også om at må bli reddet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Elektrifisering av sokkelen kan frigjøre ny gass til EU

Elektrifisering av den norske sokkelen kan øke gasseksporten til EU med 2,5 prosent årlig, viser tall fra bransjeorganisasjonen Offshore Norge – Det har stor betydning for Europa som skriker etter gass, sier Benedicte Solaas i Offshore Norge til Klassekmapen. Hun er direktør for klima og miljø i organisasjonen og mener Norge har et ansvar for å hjelpe Europa med å sikre stabil energiforsyning. (NTB).

NRK - 1 time siden

Minst 21 demonstranter drept i Sierra Leone

Minst 21 sivile er drept i demonstrasjonene mot myndighetene i Sierra Leone de siste dagene, opplyser sykehuskilder til Reuters. I tillegg er åtte politibetjenter drept, skriver CNN. Det har vært omfattende demonstrasjoner både i hovedstaden Freetown og i en rekke byer rundt om i landet de siste dagene.

NRK - 1 time siden

Avis: FBI lette etter dokumenter om atomvåpen

FBI-agentene som ransaket hjemmet til Donald Trump, så etter dokumenter om atomvåpen, skriver The Washington Post. Ifølge avisas kilder er det dyp bekymring blant amerikanske tjenestemenn for hvilke dokumenter som kunne være i Trumps besittelse på eiendommen i Mar-a-Lago. Avisa skriver at det ikke er klart om dokumentene FBI så etter dreide seg om amerikanske atomvåpen, eller om andre staters våpenarsenal.

NRK - 2 timer siden

Mann i 60-årene funnet død etter leteaksjon

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon langs Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake etter en fisketur. Mannen ble meldt savnet av pårørende. Både redningshelikopter og frivillige mannskaper bisto politiet i søket.

NRK - 2 timer siden

Mann i 60-årene druknet i Femundselva

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon ved Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake fra en fisketur. Mannen ble funnet i elva av politiet like før midnatt. – Det ble forsøkt HRL, men savnede er bekreftet omkommet.

NRK - 3 timer siden

Estland stenger grensen for russiske turister

Estland vil ikke lenger la russiske turister slippe inn i landet. Det er en konsekvens av krigen i Ukraina. Dermed blir en populær rute inn i Europa og resten av schengenområdet stengt for russiske turister.

NRK - 3 timer siden

Egenæs: Amnestys troverdighet har fått seg et skudd for baugen

Amnesty International Norges generalsekretær varsler intern granskning og sier at den omstridte Ukraina-rapporten hjelper russisk propaganda. John Peder Egenæs sier til Morgenbladet at han personlig skulle ønske at Amnesty hadde valgt en litt annerledes strategi i forbindelse med rapporten der de skriver at de kan dokumentere at Ukraina har brutt folkeretten i utplasseringen av militære styrker i boligstrøk og ved skoler og sykehus. Han sier blant annet at svarfristen Ukrainas forsvarsdepartement fikk var for kort og at det kan hende det ville ha vært best å dele funnene med Ukraina først, uten å gå ut offentlig med dem.

NRK - 3 timer siden

Ohio-gjerningsmannen død

En væpnet mann i skuddsikker vest troppet opp ved FBIs Cincinnati-kontor i Ohio før han flyktet fra stedet og ble drept i skuddveksling med politiet. Hendelsen fant sted torsdag morgen. Etter en innsats fra spesialagenter fra FBI flyktet den mistenkte fra stedet, opplyser etaten.

NRK - 4 timer siden

Republikanere vil ha flere svar

Republikaneren Lindsey Graham sier det fortsatt er mange spørsmål FBI og justisdepartementet må svare på om ransakelsen hos Donald Trump. Justisminister Merrick Garland bekreftet torsdag at han personlig godkjente at FBI skulle be om en ransakelsesordre. Samtidig ble det offentliggjort dokumenter i saken.

NRK - 4 timer siden

Kutter ut talkum i babypudder

Johnson & Johnson vil fra neste år stanse alt internasjonalt salg av sitt talkumbaserte babypudder. Salget ble stanset i USA og Canada for snart to år siden etter at selskapet ble dømt til å betale erstatning til fire kvinner som skal ha fått kreft i eggstokkene som følge av at det skal ha vært asbest i pulveret. – Som følge en av en gjennomgang av vår produktkatalog, har vi tatt en kommersiell avgjørelse om å gå over til å lage babypudder basert på maisstivelse, sier selskapet i en uttalelse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com