NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 04:58

NRK - 05 mar 22 kl. 13:39

Real fyllefest i Holmenkollen

– Det har nå utviklet seg til en real fyllefest, sier operasjonsleder Tore Solberg om skifesten i Holmenkollen i dag. Det er mange overstadig berusede mindreårige i området ved Frognerseteren. Solberg forteller at det er flere som ikke klarer å oppføre seg, og noen er hissige. Han kommer med en tydelig oppfordring til besøkende: – Folk må gjerne kose seg i sola, men man må oppføre seg, sier han. Dagen startet rolig, men operasjonslederen forteller at det nå er nok å gjøre for både politiet og helsepersonell.
Les mer på NRK


Les mer om:
Tore Solberg, Holmenkollen, Frognerseteren, Voksenlia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Real, fyllefesti , Holmenkollen
NRK - 05 mar 22 kl. 13:39

Full fest i Holmenkollen

– Det har nå utviklet seg til en real fyllefest, sier operasjonsleder Tore Solberg om skifesten i Holmenkollen i dag. Det er mange overstadig berusede mindreårige i området ved Frognerseteren. Solberg forteller at det er flere som ikke klarer å oppføre seg, og noen er hissige.

Klartale - 27 maj 22 kl. 12:20

Liverpool kan vinne sin tredje pokal for sesongen

Jürgen Klopp er trener for det engelske fotballaget Liverpool. Han ble trener for sju år siden.På den tiden slet Liverpool med å være en av de beste.

Aftenposten - 05 mar 22 kl. 14:18

Politiet bekymret for det som skjer i Kollen nå: – En real fyllefest

Etter en rolig start og god stemning på skifesten i Holmenkollen, merket politiet et skifte..

Aftenposten - 19 mar 22 kl. 13:20

Norsk drømmedag i Holmenkollen

HOLMENKOLLEN (VG) I et Holmenkollen badet i sol ble Tiril Eckhoff historisk med sin verdenscupseier nummer 29, mens….

VG - 20 mar 22 kl. 15:39

Dobbelt norsk: - Var to konger i Holmenkollen i dag

HOLMENKOLLEN (VG) - Det var to konger i Holmenkollen i dag, meldte Sturla Holm Lægreid etter å ha blitt slått på målstreken av den ene: Sivert Guttorm Bakken..

VG - 24 okt 21 kl. 18:11

Første gang siden 1965: Real Madrid vant El Clásico for fjerde gang på rad

(Barcelona – Real Madrid 1–2) David Alabas første scoring for Real Madrid og en overtidsscoring fra Lucas Vázquez sørget for Real Madrid-seier i El Clásico..

NRK - 01 maj 22 kl. 20:59

Sørloth scoret i surt poengtap for Real Sociedad

Alexander Sørloth så lenge ut til å bli matchvinner for Real Sociedad mot Rayo Vallecano søndag, men vertene utlignet til 1-1 og reddet ett poeng. Sociedad hadde med seier tatt seg opp på 5.-plass, og med det vært tre poeng bak Atlético Madrid i kampen om mesterligaspill neste sesong.

Aftenposten - 04 mar 22 kl. 15:50

I helgen kan det bli t-banekaos. Ruter starter ny linje.

Flere ganger har Holmenkoll-helgen eskalert til en fyllefest. Politiet, Ruter og arrangøren har lagt planer for….

NRK - 17 maj 22 kl. 00:09

Fyllefest på Trøgstad fort

I Trøgstad i Østfold ber politiet foreldre hente ungdommer fra en stor ansamling av ungdommer der det er meldt om mye fyll og bruk av narkotika. Flere berusede ungdommer må ha helsehjelp, opplyser Øst politidistrikt..

VG - 22 sep 21 kl. 23:53

Asensio scoret hat trick mot barndomsklubben

(Real Madrid – Real Mallorca 6–1) Marco Asensio (25) har vært ryktet vekk fra Real Madrid på grunn av mangel på spilletid, men imponerte stort da han fikk en etterlengtet sjanse onsdag kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Twitter-ansatt dømt for spionasje

En mann som jobbet for Twitter i USA, var egentlig en spion for Saudi-Arabia, ifølge en amerikansk domstol. Mannen har viderebragt personlig informasjon om brukere som under anonyme brukernavn kritiserte kongehuset, og den kongelige familien i landet, heter det i kjennelsen. Mannen er også kjent skyldig i hvitvasking.

NRK - 15 minutter siden

Tankesmie: Eksplosjon på Krim neppe et uhell

Eksplosjonen på en militærbase på den annekterte Krim-halvøya skyldes trolig ikke et uhell, mener tankesmia Institute for the study of war. Russland hevder det var ammunisjonslagre på Saki-basen som eksploderte etter at brannsikkerhetsreglene ikke ble overholdt. Men det var samtidig en eksplosjon på en annen militærbase, som russerne også sier skyldes brann i ammunisjonslagre.

NRK - 15 minutter siden

Kiosk ranet i Bergen

Ingen ble skadd da den døgnåpne 7-Eleven-kiosken i Christies gate i Bergen sentrum ble ranet natt til onsdag. Ransmannen viste fram en kniv og tok med seg et mindre kontantbeløp, opplyser politiet som fikk melding om saken klokken 4.10.

NRK - 15 minutter siden

Strandet hvithval fjernet fra Seinen

Hvithvalen som har vært strandet i den franske elva Seinen, er blitt fjernet. Hvalen skal nå fraktes til havet i en lastebil med kjølerom. – Det er en lang og veldig teknisk redningsaksjon som forutsetter mange ferdigheter, sier Isabelle Dorliat-Pouzet, generalsekretær i Eure-departementet i Normandie.

NRK - 1 time siden

Ordførere mot elektrifisering av sokkelen

Olje- og energiminister Terje Lien Aasland, får motstand fra sine egne om elektrifisering av sokkelen. Aasland slo i Dagens Næringsliv tirsdag fast at elektrifiseringen av norsk sokkel skal gjennomføres. Det mener Ap-ordførerne i både Sandnes, Farsund, Sunndal og Høyanger er en dårlig ide, skriver Klassekampen.

NRK - 1 time siden

Sikkerhetsekspert: Trusselen fra IS i Afrika vokser

Trusselen fra den ekstreme islamistgruppa IS i Afrika vokser for hver dag som går, sier en ekspert på sikkerhet i Afrika. Martin Ewi forklarte seg til FNs sikkerhetsråd om terrorgruppas økende styrke i Afrika tirsdag. Han sier at minst 20 land i Afrika nå rammes direkte av IS-aktivitet, mens gruppa bruker mer enn 20 andre land til logistikk, pengeinnsamling og annet.

NRK - 1 time siden

Like mange trafikkdøde i år som i hele fjor

Så langt i år har 80 personer mistet livet i ulykker langs norske veier. Det er like mange som i hele 2021. Det 80.

NRK - 2 timer siden

Kvinne tiltalt for å ha hjulpet tenåringsdatteren med abort

En mor som hjalp tenåringsdatteren sin med å ta abort i Nebraska, er blitt tiltalt for en grov forbrytelse i forbindelse med aborten. Aktor i saken sier at det er første gang han straffeforfølger noen for å ha tatt en abort etter uke 20 i svangerskapet, noe som er forbudt i delstaten. Loven ble vedtatt i 2010, men ble ikke gjeldende før USAs høyesterett i sommer opphevet den føderale abortretten i USA.

NRK - 2 timer siden

Beslagla telefonen til Trump-støttespiller

Kongressmannen Scott Perry sier at FBI har beslaglagt telefonen hans. Perry er en av Donald Trumps støttespillere i Kongressen. Republikaneren er blant dem som granskes av komiteen som gransker stormingen av Kongressen i januar i fjor, da Trump-støttespillere gikk til angrep da Joe Bidens valgseier skulle godkjennes.

NRK - 3 timer siden

500 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 500 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com