P4 > Nyheter

Saturday, 19 October, 11:13

P4 - 14 Jun 19 kl. 06:20

Reagerer på rapport om Vinstra-drapstiltalt

Familien til den drapstiltalte 17-åringen på Vinstra reagerer på en tilsynsrapport som frikjenner Nord-Fron kommune for å ha brutt sine rutiner.
Ifølge familien skal de ha varslet kommunen og skolen om at de var urolig for sin egen sønn, men opplevde at dette ikke ble fulgt opp.
I tilsynsrapporten fra Fylkesmannen pekes det likevel på svakheter i tjenestene, skriver Gudbrandsdølen Dagningen.
Fylkesmannen presiserer at den foreløpige rapporten kun har tatt for seg forvaltningen, og ikke selve drapssaken..
Les mer på P4


Les mer om:
Vinstra, Nord-Fron, Fylkesmannen, Gudbrandsdølen Dagningen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Reagerer, rapportom , Vinstra-drapstiltalt
P4 - 26 Jun 19 kl. 14:17

Ikke psykotisk under drapet

En 17 år gammel drapstiltalt gutt var ikke psykotisk under drapet på 16 år gamle Laura Iris Haugen på Vinstra i oktober i fjor Det har sakkyndige konkludert med i Nord-Gudbrandstal tingrett nå i ettermiddag..

VG - 16 Aug 19 kl. 13:08

Politiet om Vinstra-dødsfallet: – Fikk melding om blodig mann som banket på dører

VINSTRA (VG) Én mann er siktet for kroppsskade med døden til følge etter at en mann i 60-årene ble funnet død på Vinstra torsdag kveld..

NRK - 07 Jul 19 kl. 21:45

Tog sitter fast på Vinstra stasjon

Et tog med 300 passasjerer sitter fast på Vinstra stasjon etter strømbrudd. Toget skulle gått fra Trondheim til Oslo. Det blir satt opp pendeltog mellom Vinstra og Ringebu for passasjerene som skal til Oslo..

NRK - 05 Jun 19 kl. 14:59

Tiltale i Vinstra-drapet

En 17 år gammel gutt er tiltalt for knivdrap på Vinstra i fjor..

VG - 11 Jun 19 kl. 15:26

Vinstra-tilsyn: Får kritikk for skolemiljø

Både Vinstra videregående skole og Vinstra ungdomsskole har brudd på godt skolemiljø slår den ferske tilsynsrapporten fast..

NRK - 19 Jul 19 kl. 12:00

Dømt for drap på Vinstra

En 17-år gammel gutt fra Vinstra er dømt til 13 års forvaring med minstetid på åtte år for drapet på 16 år gamle Laura Iris Haugen 31. oktober i fjor..

NRK - 24 Jul 19 kl. 13:12

Vinstra-saken er anket

17-åringen som er dømt til 13 års forvaring for drapet på en 16 år gammel jente på Vinstra i fjor høst, anker dommen, melder Gudbrandsdølen Dagningen..

P4 - 26 Sep 19 kl. 12:34

Nye sakkyndige skal vurdere Vinstra-drapsmannen

Eidsivating lagmannsrett oppnevner nye sakkyndige i Vinstra-saken. En 17 år gammel gutt ble i sommer dømt til forvaring i 13 år for det brutale drapet på en 16 år gammel jente på Vinstra i oktober i fjor, men dommen ble anket til lagmannsretten. Den to sakkyndige i tingretten var i tvil, men konkluderte med at 17-åringen ikke var psykotisk på gjerningstidspunktet.

VG - 15 Aug 19 kl. 21:24

Mistenkelig dødsfall på Vinstra

En person er funnet død på Vinstra. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig, og to personer er pågrepet i saken..

NRK - 31 May 19 kl. 19:18

WWF avviser «pøbelgran-rapport»

WWF reagerer kraftig på konklusjonene i en rapport fra Miljødirektoratet om utbredelsen av sitkagran og lutzgran.– Det er lagt rare premisser i rapporten, sier seniorrådgiver Sverre Lundemo i WWF, som reagerer på at det ikke er vurdert forbud..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

13 døde i Russland

Dødstallet etter at en demning brøt sammen i Krasnojarsk i Sibir i Russland i natt har nå steget til 13. Demningen hadde forbinelse til en gullgruve, og da den kollapset strømmet store vannmasser inn i en brakkeby der det bodde 80 gruvearbeidere. Fremdeles er ti personer savnet, og det pågår søk på stedet..

P4 - 1 time siden

USA skjerper sanksjoner

USA skjerper nå sanksjonene mot Cuba. Amerikanerne forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent.

P4 - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Politiet i Sør-Vest advarer mot utpressingsmail. Politiet har fått flere telefoner fra folk som sier de, via epost, har blitt truet med at bilder blir publisert dersom de ikke betaler. Dette er svindel, og de har ikke kontroll på din PC, sier politiet, som understreker at folk ikke skal betale eller gå i dialog med svindlerne..

P4 - 1 time siden

Hovland over 70 slag

I natt ble superrekken til golfstjernen Viktor Hovland brutt. Nordmannen ble denne uken historisk, da han som første spiller gikk 18 strake runder under 70 slag på PGA-touren. Og 22-åringen forlenget også rekorden til 19 runder.

P4 - 21 timer siden

Uenige om straff for Keshvari

- Det er altfor strengt å dømme stortingsrepresentant Mazyar Keshvari til ett og et halvt års fengsel for å ha levert falske reiseregninger. Det mener hans forsvarer John Christian Elden. Keshvari som i dag meldte seg ut av Frp, har innrømmet å ha lurt til seg 450.

P4 - 2 timer siden

Politiadvokat hadde ulovlige våpen

En politiadvokat på Romerike hadde mer enn hundre ulovlige våpen på et hemmelig lager hjemme. Det var i februar 2017 at politiadvokaten i 30-årene ble siktet. Noen dager senere ble han funnet død på sitt eget kontor, skriver VG.

P4 - 2 timer siden

Rekordmye bjørn i Norge

Det blir stadig flere bjørner her i landet. I fjor ble det registrert 138 ulike bjørner, ifølge Norsk institutt for bioøkonomi. Det er 13 flere enn året før.

P4 - 3 timer siden

Advarer om tilstanden til Sivilforsvaret

I en ny rapport advares det om tilstanden til Sivilforsvaret. Sivilforsvaret har som hovedoppgave å verne sivilbefolkningen i krig, og stiller også med forsterkninger i kriser, som ved skogbrann, flom og ras. Men gammelt utstyr, gamle biler og lite øving gjør at Sivilforsvaret har store utfordringer, ifølge rapporten VG har fått innsyn i.

P4 - 3 timer siden

Død etter masseslagsmål

En mann er død etter et masseslagsmål i Göteborg i natt. Det var rundt halv fire at politiet fikk melding om at et titall personer hadde barket sammen ved sentralstasjonen, og de fant mannen på bakken. En person er pågrepet etter hendelsen..

P4 - 3 timer siden

Elleve døde i Russland

Minst elleve personer har mistet livet og 15 er savnet etter at en demning har brutt sammen i Krasnojarsk i Sibir. Det opplyser russiske myndigheter. Demningen var bygget ved en gullgruve, og store mengder vann fosset inn i brakkebyen der mange av de rundt 270 gruvearbeiderne lå og sov..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt