P4 > Nyheter

Wednesday, 03 June, 17:12

P4 - 14 Jun 19 kl. 06:20

Reagerer på rapport om Vinstra-drapstiltalt

Familien til den drapstiltalte 17-åringen på Vinstra reagerer på en tilsynsrapport som frikjenner Nord-Fron kommune for å ha brutt sine rutiner.
Ifølge familien skal de ha varslet kommunen og skolen om at de var urolig for sin egen sønn, men opplevde at dette ikke ble fulgt opp.
I tilsynsrapporten fra Fylkesmannen pekes det likevel på svakheter i tjenestene, skriver Gudbrandsdølen Dagningen.
Fylkesmannen presiserer at den foreløpige rapporten kun har tatt for seg forvaltningen, og ikke selve drapssaken..
Les mer på P4


Les mer om:
Vinstra, Nord-Fron, Fylkesmannen, Gudbrandsdølen Dagningen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Reagerer, rapportom , Vinstra-drapstiltalt
P4 - 26 Jun 19 kl. 14:17

Ikke psykotisk under drapet

En 17 år gammel drapstiltalt gutt var ikke psykotisk under drapet på 16 år gamle Laura Iris Haugen på Vinstra i oktober i fjor Det har sakkyndige konkludert med i Nord-Gudbrandstal tingrett nå i ettermiddag..

VG - 16 Aug 19 kl. 13:08

Politiet om Vinstra-dødsfallet: – Fikk melding om blodig mann som banket på dører

VINSTRA (VG) Én mann er siktet for kroppsskade med døden til følge etter at en mann i 60-årene ble funnet død på Vinstra torsdag kveld..

NRK - 07 Jul 19 kl. 21:45

Tog sitter fast på Vinstra stasjon

Et tog med 300 passasjerer sitter fast på Vinstra stasjon etter strømbrudd. Toget skulle gått fra Trondheim til Oslo. Det blir satt opp pendeltog mellom Vinstra og Ringebu for passasjerene som skal til Oslo..

NRK - 05 Jun 19 kl. 14:59

Tiltale i Vinstra-drapet

En 17 år gammel gutt er tiltalt for knivdrap på Vinstra i fjor..

VG - 11 Jun 19 kl. 15:26

Vinstra-tilsyn: Får kritikk for skolemiljø

Både Vinstra videregående skole og Vinstra ungdomsskole har brudd på godt skolemiljø slår den ferske tilsynsrapporten fast..

NRK - 19 Jul 19 kl. 12:00

Dømt for drap på Vinstra

En 17-år gammel gutt fra Vinstra er dømt til 13 års forvaring med minstetid på åtte år for drapet på 16 år gamle Laura Iris Haugen 31. oktober i fjor..

NRK - 24 Jul 19 kl. 13:12

Vinstra-saken er anket

17-åringen som er dømt til 13 års forvaring for drapet på en 16 år gammel jente på Vinstra i fjor høst, anker dommen, melder Gudbrandsdølen Dagningen..

P4 - 26 Sep 19 kl. 12:34

Nye sakkyndige skal vurdere Vinstra-drapsmannen

Eidsivating lagmannsrett oppnevner nye sakkyndige i Vinstra-saken. En 17 år gammel gutt ble i sommer dømt til forvaring i 13 år for det brutale drapet på en 16 år gammel jente på Vinstra i oktober i fjor, men dommen ble anket til lagmannsretten. Den to sakkyndige i tingretten var i tvil, men konkluderte med at 17-åringen ikke var psykotisk på gjerningstidspunktet.

VG - 15 Aug 19 kl. 21:24

Mistenkelig dødsfall på Vinstra

En person er funnet død på Vinstra. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig, og to personer er pågrepet i saken..

Aftenposten - 18 May 20 kl. 10:02

18-åring dømt til 13 års forvaring for Vinstra-drapet

En 18 år gammel mann er i Eidsivating lagmannsrett dømt til 13 års forvaring for knivdrapet på Laura Iris Haugen (16) på Vinstra i 2018..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Forsvarsminister støtter ikke Trumps ønske

USAs forsvarsminister Mark Esper ønsker ikke å ta i bruk en gammel lov for å tillate USAs væpnede styrker å slå ned sivile opptøyer i landet. President Donald Trump har truet med å sette inn hæren mot demonstranter. Samtidig kommer USAs tidligere forsvarssjef Mike Mullen med sterkt kritikk mot Trumps bruk av militæret under krisen..

P4 - 1 time siden

Mann tiltalt for flere overgrep

En mann i 50-årene er tiltalt for seksuelle overgrep mot fem kvinner. Den yngste var 12 år da overgrepene fant sted. Han er også tiltalt for voldtekt av en kvinne som nå er voksen.

P4 - 1 time siden

Politiet ut mot Hagens forsvarere

Politiet går ut mot Tom Hagens forsvarere etter at 70-åringen i dag avbrøt et møte med Kripos på grunn av helsetilstanden hans. Hagens advokater sa til flere medier at både de og ansatte i Kripos hadde reagert på hvordan Hagen framsto. Men politiet sier de ikke kjenner seg igjen i den beskrivelsen, og omtaler kun milliardæren som litt pjusk..

P4 - 1 time siden

Hus og hytter tatt av skred i Alta

Flere hus og hytter skal være tatt av et stort jordskred i Alta. Skredet har gått i Kråkeneset. Politiet sier en hytte, et hus og en hund er skylt på sjøen.

P4 - 1 time siden

Bil kjørte på to personer i London

Politiet i London melder at en bilist har kjørt på eller kollidert med to personer i Sloane Square. Gjerningsmannen skal ha løpt fra åstedet etter hendelsen, men er nå pågrepet av politiet. Skadeomfanget og flere opplysninger rundt hendelsen er foreløpig ukjent..

P4 - 1 time siden

Y-blokka skal rives

Kampen om Y-blokka er over. Stortinget stemte i dag ned SVs forslag om å utsette rivning av bygningen inntil saken var blitt prøvd for retten. Støtteaksjonen for Y-blokka trekker dermed søksmålet, og dermed er betongbygningen i Regjeringskvartalet i Oslo snart historie.

P4 - 1 time siden

– Nordmenn må lage flere barn

– Nordmenn må lage flere barn. Det sier barne- og familieminister Ida Lindtveit Røse. Nye befolkningsprognoser fra SSB viser at koronapandemien kommer til å redusere den allerede historisk lave fruktbarheten i Norge.

P4 - 2 timer siden

Avviser Hagens anke om ransakelse

Politiet får fortsatt ransake boligen til drapssiktede Tom Hagen. Det har lagmannsretten fastslått, som dermed forkaster Hagens anke. Høyesterett konkluderte i mai at 70-åringen ikke kan mistenkes for drap eller medvirkning på drap på sin kone, og dermed ble Hagen løslatt.

P4 - 2 timer siden

Tegnell forsvarer fortsatt strategi

Til tross for svært høye dødstall forsvarer fortsatt Sveriges statsepidemiolog, Anders Tegnell, strategien de har gått for. I et intervju med Sveriges Radio tidligere i dag, uttalte Tegnell at Sverige burde ha innført flere tiltak tidligere. Mange oppfattet uttalelsen som en erkjennelse over at svenske helsemyndigheter har feilet.

P4 - 2 timer siden

Krever svar om forskningsjuks

Bellona, MDG og SV reagerer kraftig på opplysningene om forskningsjuks ved atomreaktoren i Halden. I fjor varslet en ansatt om at det var manipulert med forskningsresultater ved atomreaktoren. Ifølge en rapport skal dette ha skjedd fire ganger fra 1990 til 2005.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt