NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 17:11

NRK - 01 feb. 21 kl. 06:21

Reagerer på kuppet i Myanmar

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer pågripelsen av Myanmars sivile leder Aung San Suu Kyi, president Win Myint og andre politiske ledere. USA advarer hæren i Myanmar og krever at Suu Kyi og de øvrige som er pågrepet løslates straks..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs, António Guterres, Myanmars, Aung San Suu Kyi, Win Myint, USA, Myanmar, Suu Kyi

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Reagerer, kuppeti , Myanmar
Klartale - 01 feb. 21 kl. 11:09

Verden fordømmer kuppet i Myanmar

Land i Vesten og Asia reagerer kraftig på militær-kuppet i Myanmar..

NRK - 22 feb. 21 kl. 19:09

Enighet om sanksjoner mot Myanmar

EU-landenes utenriksministre er enige om å innføre sanksjoner mot militærjuntaen i Myanmar som følge av kuppet, ifølge utenrikssjef Josep Borrell. Tidligere mandag fordømte EUs utenriksministre formelt kuppet i landet..

Klartale - 29 mars 21 kl. 15:01

Flest drept i Myanmar siden kuppet

Folket i Myanmar fortsetter å demonstrere mot militæret. Lørdag ble flest sivile drept på ett døgn siden kuppet 1. februar..

VG - 02 april 21 kl. 03:13

Redd Barna: Over 40 barn drept i Myanmar siden kuppet

Nøyaktig to måneder etter kuppet i Myanmar, rapporterer Redd Barna at minst 43 barn har blitt drept av militærjuntaen..

NRK - 05 mars 21 kl. 17:56

 – Må løse situasjonen i Myanmar

FNs spesialutsending til Myanmar, Christine Schraner Burgener, ber FNs sikkerhetsråd om å ta grep for å bidra til å løse situasjonen i Myanmar. Hun sier hun får rundt 2.000 meldinger daglig fra Myanmar med bønn om internasjonal handling..

NRK - 08 mars 21 kl. 15:48

Myanmar straffer medieselskaper

Fem uavhengige medieselskaper, blant dem Myanmar Now, er fratatt tillatelsen til å operere i Myanmar. Alle har dekket protestene mot militærkuppet 1. februar, ifølge Reuters.

NRK - 12 mars 21 kl. 12:46

To norske Telenor-ansatte i Myanmar

Fredag meldte UD om at de holder løpende kontakt med nordmenn som oppholder seg i Myanmar. Telenor har i dag to norske ansatte stasjonert i Myanmar. Begge er der uten familier, får NRK opplyst.

NRK - 01 feb. 21 kl. 10:27

Ambassadør: – Rolig i Yangon

– Situasjonen på bakken er rolig, men vi følger utviklingen, sier Norges ambassadør i Myanmar, Hilde Solbakken, til NTB. Norske myndigheter fordømmer kuppet i Myanmar, der hæren har tatt kontroll og sier de vil beholde makten i ett år..

NRK - 01 feb. 21 kl. 15:11

24 ministre avsatt i Myanmar

Militæret i Myanmar har avsatt 24 ministre i forbindelse med kuppet. Det melder statlig tv, ifølge Reuters..

NRK - 02 feb. 21 kl. 09:13

Telenor beklager kuppet i Myanmar

Det er trist at Myanmar går et steg tilbake i demokratiseringsprosessen, mener konsernsjef Sigve Brekke i Telenor. Det norske selskapet har operert i landet siden 2014. Brekke sier han håper på en fredelig løsning på situasjonen som har oppstått..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Chile bil verne Antarktis

Chile vil satse på grønn hydrogenproduksjon, sol- og vindkraft for dekarbonere sin energiproduksjon slik at de blir karbonnøytral før 2050. Landet vil arbeide for å etablere marine verneområder i Antarktis..

NRK - 15 minutter siden

Tyrkia planter skog

Tyrkias president Erdogan sier jobber med å restaurere skog i landet. Tyrkia vil redusere sine utslipp med 21 prosent innen 2030..

NRK - 45 minutter siden

Treplanting og migrantløsning

Mexico inviterer USA til storstilt treplantingsprosjekt. Millioner skal få arbeid som treplantere. Landet vil plante inntil 5 millioner hektar skog som kan absorbere millioner av tonn CO2.

NRK - 15 minutter siden

Legg fram heimekontor-forskrift

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen legg fram ei ny forskrift for heimekontor, melder Aftenposten. Forslaga Isaksen sender ut og ynskjer svar på frå partane i arbeidslivet går mellom anna ut på om heimekontoret er frivillig, omfang, utstyr og ansvaret til arbeidsgivar..

NRK - 30 minutter siden

Colombia vil halvere utslipp

Colombias president sier landet vil redusere sine utslipp med 51 prosent innen 2030, og bli utslippsnøytral i 2050. Landet har også satt igang et storstilt treplantingsprosjekt..

NRK - 45 minutter siden

Opnar pengesekken for regnskogen

Ein norsk idé sikrar milliardinvestering frå stormakter og gigantselskap i regnskogen. Det skal kunne kutte 100 millionar tonn CO₂-utslepp..

NRK - 45 minutter siden

Ulykke i Sande

En person tas hånd om av luftambulansen etter en ulykke i Sande. Ifølge politiet har personen kommet i klem på et bilverksted ved Lersbrygga. Skadeomfanget er ikke kjent..

NRK - 45 minutter siden

Kvinne siktet i halliksak

En kvinne i 60-årene er siktet for menneskehandel, hallikvirksomhet og narkotikalovbrudd. Politiet mener hun drev et bordell på en massasjesalong i Oslo, skriver TV 2. Kvinnen ble pågrepet tirsdag.

NRK - 45 minutter siden

10-15 tonn med fisk i vegbanen

En trailer har mistet halve lasten med fisk ved Vartdalsstranda på Sunnmøre, ca 10-15 tonn med fisk flyter i vegbanen og grøften. Trafikken står i begge retninger. Politi og entreprenør på vei til stedet.

NRK - 45 minutter siden

Vil løse migrantkrise med trær

Mexico inviterer USA til storstilt treplantingsprosjekt. Millioner skal få arbeid som treplantere. Landet vil plante inntil 5 millioner hektar skog som kan absorberer millioner av tonn CO2.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt