P4 > Nyheter

Saturday, 24 August, 20:02

P4 - 14 Aug 19 kl. 08:57

Reagerer på barnehagelån

SV er svært kritiske til at Husbanken har utestående lån på til sammen 5,7 milliarder kroner til landets fire dominerende barnehagekjeder.
Gunstige lån skal bidra til bygging av barnehager og sikre full barnehagedekning.
Men halvparten av lånene har gått til kommersielle barnehager med milliardinntekt, og partileder Audun Lysbakken etterlyser nå et profittforbud for lånene, skriver Dagbladet..
Les mer på P4


Les mer om:
Husbanken, Audun Lysbakken, Dagbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Reagerer, barnehagelån
Dagbladet - 23 May 19 kl. 22:04

Avtale for lærerne - uten mer lønnstillegg

Løft for sykepleiere og barnehagelærere..

Dagbladet - 13 Aug 19 kl. 21:47

Fire barnehagekjemper har 5,7 milliarder i billige Husbanklån

Private kjeder har stukket av med halvparten av Husbankens barnehagelån på 11,5 milliarder kroner..

Aftenposten - 02 Jul 19 kl. 14:03

Reagerer på lettkledde dansedamer i VM: – Det er så gammeldags

Ledere og trenere reagerer på pauseunderholdningen i VM i sandvolleyball..

NRK - 13 Jun 19 kl. 07:40

Vil oppretta mannenettverk

Barnehagelærar-utdanninga ved Universitetet i Stavanger vil starta eit mannenettverk saman med tilsette i barnehagar i byen. Sjølv om det er fleire menn enn før som startar på slik utdanning, er det mange som ikkje gjennomfører..

Hegnar.no - 06 Jul 19 kl. 07:27

Jussekspert reagerer på politiets bruk av narkohund på festivaler

Politiet fortalte at 128 personer var tatt for narkotikalovbrudd under Kadetten-festivalen i Bærum, men en jussprofessor reagerer og sier politiet bryter loven..

Dagbladet - 25 Jun 19 kl. 12:27

Reagerer på MDGs veiforslag: - Veldig spesielt

Frps listetopp i Oslo, Aina Stenersen reagerer kraftig på at Miljøpartiet de grønne vil gi Oslo-folk muligheten til å sommerstenge sine egne gater..

P4 - 20 May 19 kl. 17:03

Ap reagerer på nedleggelser

Arbeiderpartiet reagerer sterkt på at regjeringen vil legge ned 22 av de 74 trafikkstasjonene rundt om i landet. De ansatte ble informert om endringen i dag. Arbeiderpartiets Kirsti Leirtrø er kritisk til privatisering av trafikkstasjoner, når det gjelder oppkjøring, førerkorttjenester, og registrering og kontroll av kjøretøy..

NRK - 16 May 19 kl. 05:36

Huawei reagerer på Trumps forbud

Kinesiske Huawei reagerer på onsdagens erklæring fra president Trump om en «nasjonal nødssituasjon» som forbyr amerikanske selskaper fra å bruke utenlandsk utstyr som «utgjør en uakseptabel risiko»..

NRK - 31 May 19 kl. 19:18

WWF avviser «pøbelgran-rapport»

WWF reagerer kraftig på konklusjonene i en rapport fra Miljødirektoratet om utbredelsen av sitkagran og lutzgran.– Det er lagt rare premisser i rapporten, sier seniorrådgiver Sverre Lundemo i WWF, som reagerer på at det ikke er vurdert forbud..

NRK - 20 Jul 19 kl. 18:11

– Reagerer fort og uventet 

Bevegelsene i fjellpartiet Veslemannen har avtatt noe, men NVE opprettholder rødt farenivå. – Det er varslet nedbør og vi ser at fjellpartiet reagerer veldig fort og uventet, sier seksjonssjef i NVE, Lars Harald Blikra..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Jensen vurderte å droppe regjeringen

FrP-leder Siv Jensen sier hun var vurderte å ta partiet ut av regjeringen før bomavtalen kom på plass i går kveld. De fire regjeringspartiene brukte lang tid på å komme til enighet, og det skjedde først etter at statsminister Erna Solberg i går la frem en siste skisse de andre partiene måtte ta stilling til. Jensen sier til NRK at hun var klar til å ta konsekvensene av situasjonen de sto i.

P4 - 30 minutter siden

Padler omkom i Tromsø

En mann i 50-årene omkom i en kajakkulykke ved Tussøya utenfor Tromsø i dag. Venner i samme padlefølge fant mannen i havet, og nødetatene rykket ut til stedet. Det ble satt i gang livreddende førstehjelp, men mannen ble erklært død.

P4 - 30 minutter siden

Vil be om forbud mot biff fra Brasil

EU bør vurdere å forby brasiliansk biff, med mindre Brasil stopper brannene som herjer i regnskogen. Det krever Finland, som nå sitter med formannskapet i EU. Finlands finansminister, Mika Lintila, mener virkemidlene som kan dempe klimaendringene kan bli ubrukelige om Amazonas systematisk ødelegges.

P4 - 45 minutter siden

- Telefonspor viste at han kjent til dødsfallet

Spor på mobilen til 27-åringen som er siktet for drapet i Åsane i Bergen 1. juni skal vise at han kjente til dødsfallet. Denne uken opplyste politiet at mannen er pågrepet og siktet for drap.

P4 - 1 time siden

Skutt mot på åpen gate

En mann ble skutt etter på gaten på Grünerløkka i Oslo i kveld. Mannen har forklart at en mann siktet på ham og skjøt fra en balkong, men han ble ikke skadet. Politiet gikk til væpnet aksjon, og pågrep en mann i 30-årene inne i leiligheten.

P4 - 45 minutter siden

Rasistiske meldinger mot Rashford

Manchester United-spiss Marcus Rashford er utsatt for en rekke rasistiske meldinger på sosiale medier etter at han bommet på straffe i 2-1-tapet mot Crystal Palace i dag. Tidligere denne uken skjedde det samme med Uniteds midtbanestjerne Paul Pogba. United-manager Ole Gunnar Solskjær sier til VG at det er galskap at dette skjer i 2019, og at han ikke har ord..

P4 - 2 timer siden

Palace-seier på Old Trafford

Crystal Palace slo Manchester United 2-1 på bortebane - Palace avgjorde kampen to minutter på overtid. Watford - West Ham 1-3 Sheffield United - Leciester 1-2 Og Brighton - Southampton 0-2.

P4 - 2 timer siden

Væpnet aksjon i Oslo

Væpnet politi har gått til aksjon mot en leilighet ved Grünerløkka i Oslo. En person har forklart at han ble truet med våpen, men vedkommende er ikke skadet. Det er meldt om skudd, men dette er ikke bekreftet.

P4 - 2 timer siden

MC-fører omkom

En motorsykkelfører mistet livet etter en ulykke ved Ålgård i Rogaland sent i ettermiddag. Ifølge politiet har motorsyklisten trolig kjørt inn i autovernet. Veien vil trolig bli stengt på stedet i lang tid..

P4 - 2 timer siden

- Distriktene er vinneren

- Distriktene kommer klart best ut av regjeringens bompengeavtale. Det mener direktør i Transportøkonomisk institutt, Kjell Werner Johansen, som i dag har studert de mange tiltakene i avtalen de fire regjeringspartiene ble enige om i går kveld. Han sier til NRK at satsingen på å kutte bompenger på flere store samferdselsprosjekter rundt om i landet er det folk vil merke i størst grad.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt