P4 > Nyheter

Wednesday, 29 January, 21:45

P4 - 14 Aug 19 kl. 08:57

Reagerer på barnehagelån

SV er svært kritiske til at Husbanken har utestående lån på til sammen 5,7 milliarder kroner til landets fire dominerende barnehagekjeder.
Gunstige lån skal bidra til bygging av barnehager og sikre full barnehagedekning.
Men halvparten av lånene har gått til kommersielle barnehager med milliardinntekt, og partileder Audun Lysbakken etterlyser nå et profittforbud for lånene, skriver Dagbladet..
Les mer på P4


Les mer om:
Husbanken, Audun Lysbakken, Dagbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Reagerer, barnehagelån
Aftenposten - 26 Nov 19 kl. 15:42

Vil bli barnehagelærer – stanses av mattekrav

Birgitte Sannes Hornnes (17) drømmer om å bli barnehagelærer. Men det kan hun trolig glemme, selv med strålende karakterer i alt annet enn matematikk. Hun har nemlig dyskalkuli..

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 22:23

Oslo er dårligst på andel barnehagelærere. Nå lover Ap 700 nye stillinger.

Oslos barnehager har i snitt bare 34 prosent andel barnehagelærere, mens resten av landet har et snitt på 40 prosent..

Dagbladet - 23 May 19 kl. 22:04

Avtale for lærerne - uten mer lønnstillegg

Løft for sykepleiere og barnehagelærere..

Dagbladet - 13 Aug 19 kl. 21:47

Fire barnehagekjemper har 5,7 milliarder i billige Husbanklån

Private kjeder har stukket av med halvparten av Husbankens barnehagelån på 11,5 milliarder kroner..

NRK - 13 Jun 19 kl. 07:40

Vil oppretta mannenettverk

Barnehagelærar-utdanninga ved Universitetet i Stavanger vil starta eit mannenettverk saman med tilsette i barnehagar i byen. Sjølv om det er fleire menn enn før som startar på slik utdanning, er det mange som ikkje gjennomfører..

Aftenposten - 02 Jul 19 kl. 14:03

Reagerer på lettkledde dansedamer i VM: – Det er så gammeldags

Ledere og trenere reagerer på pauseunderholdningen i VM i sandvolleyball..

NRK - 19 Nov 19 kl. 09:42

Reagerer på USA's kursendring

Leder i Arbeiderpartiet Jonas Gahr Stør reagerer skarpt på USAs kursendring i Midtøsten..

NRK - 26 Oct 19 kl. 23:23

Kallmyr reagerer på bråket

Justisministeren reagerer på bråket i forbindelse med demonstrasjonene i Oslo lørdag. – Vi går ikke løs på hverandre i gatene og vi må sørge for at ikke sånt skjer igjen, sier han til Dagbladet..

NRK - 31 Oct 19 kl. 04:42

Reagerer på at Chile trekker seg

Nettverket Climate Action Network reagerer på at Chile har besluttet å trekke seg som arrangør av FNs klimatoppmøte og oppfordrer til en fredelig løsning..

Hegnar.no - 06 Jul 19 kl. 07:27

Jussekspert reagerer på politiets bruk av narkohund på festivaler

Politiet fortalte at 128 personer var tatt for narkotikalovbrudd under Kadetten-festivalen i Bærum, men en jussprofessor reagerer og sier politiet bryter loven..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Alvorlig arbeidsulykke

En person skal være skadd i en alvorlig arbeisulykke i Orkland i Trøndelag. Ambulansehelikopter er på vei til stedet, opplyser politiet. Fylkesveien som går mellom Slørdal og Hafsmo er stengt for all trafikk i forbindelse med ulykken..

P4 - 1 time siden

Trekker støtten til nedleggelse

Oslo bystyre har i dag vedtatt å trekke støtten til nedleggelse av Ullevål sykehus og bygge nytt sykehus på Gaustad. Oslo kommune skal nå be om at Helse Sør-Østs sykehusplaner for Gaustad settes på vent til fortsatt drift av Ullevål er tilstrekkelig utredet. Det nye flertallet har reversert Høyre og Aps vedtak fra 2018 om støtte til planene om å legge ned sykehuset..

P4 - 1 time siden

Slått med balltre

En person ble slått med balltre i Sagdalen i Lillestrøm i kveld. Politiet søker nå etter fire gjerningspersoner som skal ha løpt fra steder, melder politiet i Øst. Den fornærmede personen blødd mye da politiet kom fram, men skadeomfanget er uklart..

P4 - 1 time siden

Frp med god måling

Frp passeser Senterpartiet for første gang på ett år i en ny måling. På målingen som er gjort for Vårt Land får Frp en oppslutning på 14,7 prosent, noe som opp med 2,9 prosentpoeng. Senterpartiet faller hele 5,7 prosentpoeng og får 2,8 prosent på målingen.

P4 - 1 time siden

Nytt krisemøte

Verdens helseorganisasjon innkaller nå til nytt krisemøte i morgen om spredningen av coronaviruet. Viruset sprer seg stadig videre og i dag ble det første tilfellet også bekreftet i Norden da en person har fått påvist lungeviruset i Finland. WHO skal nå på nytt ta stilling til om viruset skal betegnes som en internasjonal helsekrise.

P4 - 1 time siden

Vil stanse Bolton-bok

Det hvite hus har nå sendt et brev til John Bolton for å forsøke å stanse den kommende boken hans. Det melder CNN. Lekkasjene fra boken til Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver har nemlig ført til usikkerhet om det skal kalles inn vitner eller ikke.

P4 - 2 timer siden

Sa ja til brexitavtale

EU-parlamentet har i ettermiddag stemt for brexitavtalen til Storbritannia. Avstemningen i Brussel var det siste formelle steget, dermed forlater britene EU med en avtale fredag denne uken. Norge har, sammen med Island og Liechtenstein, forhandlet frem en egen avtale med Storbritannia.

P4 - 2 timer siden

Trump har signert ny handelsavtale

USAs president Donald Trump har nå signert en ny handelsavtale med Mexico og Canada. Forhandlingene om den nye nordamerikanske handelsavtalen har pågått i lang tid, og avtalen erstatter frihandelsavtalen Nafta, som ble inngått i 1994. Trump tidligere uttalt at Nafta har ført til at arbeidsplasser er blitt flyttet ut av USA..

P4 - 2 timer siden

Fly blendet av laser

Flere piloter meldt fra til flytårnet ved Tromsø Lufthavn at fly har blitt blendet av laser fra Ringvassøy i kveld. Politiet er oppgitt og mener det bør være unødvendig å nok en gang fortelle hvor farlig dette er for pilotene i cockpit..

P4 - 3 timer siden

WWF vant i retten

To av tre vedtak om ulvefelling i 2017 var ugyldige. Det har Borgarting lagmannsrett bestemt. Verdens Naturfond, WWF, saksøkte i 2017 staten fordi de mener den norske rovdyrforvaltningen strider med Grunnloven, naturmangfoldloven og Bernkonvensjonen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt