NRK > Nyheter

Friday, 21 February, 04:16

NRK - 08 Nov 19 kl. 17:59

Reagan-statue i Berlin

Den amerikanske ambassaden i Berlin har avduket en statue av tidligere president Ronald Reagan på ampassadens egen terrasse. Statuen skuer utover stedet der Reagan i 1989 talte og ba Sovjet å rive Berlinmuren. Lørdag er det 30 år siden murens fall..
Les mer på NRK


Les mer om:
Berlin, Ronald Reagan, Reagan, Sovjet, Berlinmuren

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Reagan-statuei , Berlin
NRK - 27 Nov 19 kl. 22:11

Zlatan-statue ramponert i Malmö

En statue av den svenske fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic, utenfor Malmö stadion, er blitt utsatt for hærverk med spraymaling. I tillegg er en rekke skjellsord skrevet på bakken ved statuen. Flere av ordene har rasistiske budskap, melder SVT..

P4 - 14 Oct 19 kl. 12:54

Zlatan-statue er full av skrivefeil

En ny statue av Zlatan Ibrahimovic i Malmø er full av skrivefeil. Flere av granittplatene lister opp mange av Zlatans meritter og klubber, og det er tydelig at skulptøren ikke er veldig fotballintressert. Blant skrivefeilene er «FZ Internazionale» i stedet for «FC », og «Fifa Club World Gup» i stedet for «Fifa Club World Cup»..

Dagbladet - 05 Aug 19 kl. 10:35

Ronald Reagan kalte afrikanske FN-delegater for «aper»

Til det bryter president Richard Nixon ut i latter..

NRK - 19 Nov 19 kl. 13:35

37-åring anholdt i Berlin

Politiet i Berlin har anholdt en 37 år gammel syrisk mann. Han er mistenkt for å ha kjøpt materialer til å lage en bombe, ifølge påtalemyndigheten..

NRK - 21 Dec 19 kl. 21:08

Julemarked evakuert i Berlin

Tysk politi besluttet å evakuere julemarkedet på Breitscheidplatz i Berlin for å undersøke en mulig mistenkelig gjenstand. Evakueringen gikk rolig for seg. Politiet har nå satt i gang et søk på Breitscheidplatz og i Gedächtningskirke like ved..

NRK - 16 Dec 19 kl. 16:33

Nazist graven opp i Berlin

Grava til den høgtståande nazisten og SS-leiaren Reinhard Heydrich er opna av nokon, melder AP. Hendinga blei oppdaga av ein tilsett ved gravlunden Invalidenfriedhof i Berlin førre torsdag. Leivningane var ikkje tukla med.

NRK - 30 Jan 20 kl. 14:53

Filmfestivalen i Berlin kuttar pris

Filmfestivalen i Berlin droppar prisen som er kalla opp etter grunnleggaren Alfred Bauer. Grunnen er at nye dokument viser at han hadde sterke band til nazistane, og arbeidde med propagandafilmar under andre verdskrigen, skriv Die Zeit..

Aftenposten - 18 Oct 19 kl. 21:19

Pandaunger i Berlin har åpnet øynene

De to pandaungene som ble født i en dyrepark i Berlin i august, har denne uken åpnet øynene for første gang..

NRK - 07 Sep 19 kl. 16:56

Kan ha fått illebefinnende

Politiet i Berlin undersøker om føreren av en bil som kjørte opp på et fortau i stor fart fredag, kan ha fått et illebefinnende. Fire mennesker omkom da en tung SUV kjørte opp på fortauet i en travel gate i sentrum av Berlin fredag kveld..

Dagbladet - 30 Aug 19 kl. 03:25

Trump-statue vekker harme

Nabo forsøkte å kjørte på den med traktor..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Morales nektes å stille til valg

Bolivias valgkommisjon sier at tidligere president Evo Morales ikke får stille til valg i mai fordi han angivelig ikke «fyller vilkårene». Morales kaller det et slag mot demokratiet. Morales ble presset av de militære til å gå av som president i fjor.

NRK - 1 time siden

Morales nektet å stille til valg

Bolivias valgkommisjon sier at tidligere president Evo Morales ikke får stille til valg i mai fordi han angivelig ikke «fyller vilkårene». Morales kaller det et slag mot demokratiet. Morales ble presset av de militære til å gå av som president i fjor.

NRK - 2 timer siden

Kongressen advart om Russland-hjelp

USAs etterretningstjenester har orientert Kongressen om at de mener Russland forsøker å påvirke valget for å hjelpe president Donald Trump å bli gjenvalgt. Kongressen ble advart om mistanken 13. februar, ifølge New York Times og CNN..

NRK - 2 timer siden

4,5 års fengsel for nettovergrep

En mann fra Sør-Troms er dømt til 4,5 års fengsel for å ha bestilt overgrep mot barn på Filippinene via nett. Norsk politi fikk tips om overgriperen fra FBI. på Mannens PC fant politiet bilder og video med seksuelle overgrep mot barn..

NRK - 2 timer siden

En død i brann i Kristiansund

En person omkom torsdag i forbindelse med en brann i en leilighet i Kristiansund, bekrefter politiet i Møre og Romsdal. Åstedsundersøkelse og videre etterforskning fortsetter fredag morgen..

NRK - 3 timer siden

By i Sør-Korea rammet av virus

I Sør-Korea er byen Daegu erklært som en «spesiell håndterings-sone» som følge av svært mange nye tilfeller av korona-smitte, melder AP. Det er ikke kjent hvor mange som er smittet. Tidligere er en person meldt død av viruset i Sør-Korea..

NRK - 3 timer siden

115 nye korona-døde i Kina

Kinesiske helsemyndigheter melder om at 115 mennesker har dødd som følge av korona-viruset i Hubei-provinsen det siste døgnet. Totalt har 2233 mennesker dødd av viruset i Kina, de aller fleste i og rundt byen Wuhan der viruset oppsto i desember..

NRK - 3 timer siden

Merkel og Macron vil ta opp Idlib

Tysklands Angela Merkel og Frankrikes Emmanuel Macron har invitert Russlands Vladimir Putin og Tyrkias Recep Tayyip Erdogan til et møte for å få slutt på krigføringen nordvest i Syria. Merkel og Macron ringte Putin torsdag og uttrykte sin uro..

NRK - 3 timer siden

Arrestert i Moss for knivvold

En mann på 31 år er arrestert av politiet i Moss og siktet for å ha rispet en person med kniv. En 34-årig mann er kjørt til sykehus med mindre skader, opplyser Øst politidistrikt.

NRK - 3 timer siden

Irlands statsminister går av

Irlands statsminister Leo Varadkar gikk av torsdag, men fortsetter som leder av et forretningsministerium mens de tre største partiene drøfter en ny regjering. Ved valget for to uker siden fikk de tre største partiene tilnærmet lik oppslutning..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt