VG > Nyheter

Saturday, 25 June, 00:02

VG - 19 maj 21 kl. 16:43

Raymond Johansen grilles i bystyremøte: – Nedstengingen må ta slutt

Både Venstre, Krf, Frp og Høyre stiller kritiske spørsmål om nedstegningen av Oslo - og krever lettelser. Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) medgir at han fremdeles er veldig bekymret for Oslos psykiske helse - men håper at han ser lys i tunnelen..
Les mer på VG


Les mer om:
Venstre, Høyre, Oslo, Raymond Johansen, Oslos, Johansen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Raymond, Johansen, grillesi , bystyremøte, Nedstengingenmå ta , slutt
VG - 19 maj 21 kl. 16:43

Raymond Johansen grilles i bystyremøte: – Nedstengningen må ta slutt

Både Venstre, KrF, Frp og Høyre stiller kritiske spørsmål om nedstengningen av Oslo - og krever lettelser. Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) medgir at han fremdeles er veldig bekymret for Oslos psykiske helse - men håper at han ser lys i tunnelen..

NRK - 08 nov 21 kl. 17:33

Johansen med klar beskjed

Byrådsleder Raymond Johansen møtte mandag justisministeren for å diskutere skyteepisodene i Oslo. Der krevde Johansen nok politiressurser. – Mitt budskap til ministeren var tydelig: Det er viktig at det er nok politiressurser i Oslo, til både forebygging, tilstedeværelse og etterforskning.

NRK - 09 apr 21 kl. 06:35

Johansen: Langt unna åpning i Oslo

Oslos byrådsleder Raymond Johansen sier at det er altfor tidlig å tenke på en gjenåpning i hovedstaden. Han ber Oslo-folk smøre seg med tålmodighet. – Det er absolutt for tidlig å snakke om en gjenåpning.

Klartale - 31 mar 22 kl. 06:00

Siri er frivillig medmenneske for flyktninger

Hver dag kommer mennesker fra Ukraina og andre land til et tidligere kjøpesenter i Råde i Viken. Her ved Nasjonalt ankomstsenter registrerer de seg bak høye gjerder av metall. De får søke om opphold i trygge Norge.

NRK - 16 jun 21 kl. 21:20

Støre støtter Johansen

Ap-leder Jonas Gahr Støre gir partifelle Raymond Johansen full støtte for håndteringen av byrådskrisen i Oslo. – Jeg synes Raymond Johansen har opptrådt ansvarlig og ryddig. De er et fellesskap i byrådet som har avvist den mistilliten, sier Støre.

NRK - 16 jun 21 kl. 11:48

Følg bystyremøtet i Oslo

Følg NRKs sending om bystyremøtet i Oslo om mistillitssaken mot Lan Marie Berg fra kl. 12. Byrådsleder Raymond Johansen møter pressen kl.

Klartale - 06 maj 22 kl. 07:00

9 tips til å spare på vannet

Oslo ber folk spare på vannet. Å dusje kortere er en enkel måte å spare vann på.– Jeg hører jo eksempler på folk som er veldig stolte av at de har redusert dusjingen fra 30 til 20 minutter.

NRK - 19 maj 21 kl. 16:59

Kritisk til nedstengingen i Oslo

Under onsdagens bystyremøte måtte byrådsleder Raymond Johansen svare på flere spørsmål angående gjenåpningen av Oslo. Bystyrerepresentant Hallstein Bjercke (V) mener hovedstaden nå må iverksette hele trinn to av gjenåpningsplanen. Byrådet har varslet at det vil være en pressekonferanse om den videre gjenåpningen på fredag.

NRK - 01 mar 21 kl. 22:28

Raymond Johansen krever svar

Raymond Johansen reagerer kraftig etter at NRK omtalte at statssekretær ved SMK, Peder Egseth, var i kontakt med Molde-ordføreren før han kritiserte Oslos koronahåndtering. – Nå forventer jeg at Erna Solberg går ut og avklarer: Handlet statssekretæren i forståelse med statsministeren eller ikke? sier Johansen til NRK..

VG - 25 apr 21 kl. 22:44

Raymond Johansen om parkfestene i Oslo: – Klart vi reagerer

Oslo Høyre mener byrådsleder Raymond Johansen (Ap) har vært for taus om gjenåpning av hovedstaden. Johansen synes kritikken er underlig. Dette sier han om parkfester og fremtidige lettelser..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

SAS-ekspert mener det går mot streik: – Stort sett alle fly i Europa og resten av verden vil bli rammet

Flyteknikerstreiken er langt ifra det eneste som truer sommerferien. Neste uke kan SAS-pilotene gå ut i streik – og da spøker det for SAS-turen din i sommer..

VG - 7 timer siden

Nordmenn kan reise til Hellas med utgåtte pass

Nordmenn kan nå reise til Hellas med sitt utgåtte pass som legitimasjon. Dette vil gjelde fram til utgangen av 2022..

VG - 10 timer siden

Snart kommer rushet – men Samantha tok det helt med ro

GARDERMOEN (VG) Ettermiddagsrushet på en av årets travleste reisedager er forventet klokken 14. Det var imidlertid ikke annet enn hvilepuls å melde da VG traff Samantha Fox på vei til London..

VG - 13 timer siden

Sp-topper raser mot eget parti: - Ikke til å kjenne igjen

Forsand kommune må bli i Sandnes, har regjeringen bestemt. Senterparti-toppene i Ryfylke mener tilliten til eget parti er tynnslitt..

VG - Igår: 20:09

Mann funnet skutt på Mortensrud: Siktet peker på voldsepisode som motiv

Den straffedømte mannen har innrømmet å ha skutt en annen mann i beinet på Mortensrud - og peker på en fersk voldsepisode som motiv..

VG - Igår: 19:49

Estlands Nato-krav: Frykter «total utslettelse» om Russland angriper

Estlands statsminister sier landet kan bli utslettet om Russland skulle angripe de baltiske landene. Nå ber de Nato forme en divisjon med 20–25.000 soldater i regionen, og tar kravet til Nato-toppmøtet i Madrid i neste uke..

VG - Igår: 18:00

Amerikansk rakettsystem har ankommet: – En type krig som fører til store tap

Nytt artilleri fra USA skaper håp for de ukrainske styrkene i Sievjerodonetsk i en tid der Russland har tatt kontroll over mesteparten av den krigsherjede byen..

VG - Igår: 13:41

Flyet hjem har vært forsinket seks ganger: – Ganske drittlei

Tirsdag skulle Rolf Kristensen (21) fly med selskapet Flyr fra Mallorca til Gardermoen. Torsdag ettermiddag har han ennå ikke kommet seg hjem..

VG - Igår: 17:29

Kjemper for å redde liv etter jordskjelvet: «Ikke overlat dem til seg selv»

Desperate innbyggere kjemper mot klokka og kraftig regn etter jordskjelvet. Samtidig sliter myndigheter og hjelpearbeidere med å få informasjon fra katastrofeområdet..

VG - Igår: 15:44

AUF krever at Ap trosser Nato-motstand om atomvåpen

Statsminister og Ap-leder Jonas Gahr Støre har avvist at Norges deltagelse på FNs anti-atomvåpenkonferanse er et steg mot å signere forbudet. Det mener AUF det burde være..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com