VG > Innenriks

Saturday, 25 June, 01:30

VG - 20 maj 21 kl. 07:08

Raymond åpner for gradvis restaurantåpning neste uke

– Åpning blir mer krevende enn nedstenging, meldte byrådsleder Raymond Johansen i høst. Til sin skrekk fikk han rett. Men nå går det mot nye lettelser for restauranter på fredagens pressekonferanse..
Les mer på VG


Les mer om:
Raymond Johansen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Raymond, åpner, for, gradvis, restaurantåpning, neste, uke
E24 - 20 maj 21 kl. 07:24

Raymond åpner for gradvis restaurantåpning neste uke

– Åpning blir mer krevende enn nedstenging, meldte byrådsleder Raymond Johansen i høst. Til sin skrekk fikk han rett. Men nå går det mot nye lettelser for restauranter på fredagens pressekonferanse..

Aftenposten - 26 apr 21 kl. 19:49

Johansen: – Forsvarlig å starte en gradvis gjenåpning av Oslo

Raymond Johansen mener det nå er forsvarlig å starte en gradvis gjenåpning av Oslo, men tar mange forbehold..

NRK - 26 apr 21 kl. 19:53

–Forsvarlig å starte Oslogjenåpning

Raymond Johansen mener det nå er forsvarlig å starte en gradvis gjenåpning av Oslo, men tar mange forbehold. – Så lenge smittetallene fortsetter å synke, antallet innlagte ikke er for høyt og andelen vaksinerte stiger, mener vi at det nå er forsvarlig å starte en gradvis og kontrollert gjenåpning, skriver byrådslederen til Aftenposten mandag. Høyres gruppeleder i Oslo Anne Haabeth Rygg mener byrådet må komme med noen datoer eller noe konkret folk i hovedstaden kan forholde seg til.

NRK - 16 jun 21 kl. 21:20

Støre støtter Johansen

Ap-leder Jonas Gahr Støre gir partifelle Raymond Johansen full støtte for håndteringen av byrådskrisen i Oslo. – Jeg synes Raymond Johansen har opptrådt ansvarlig og ryddig. De er et fellesskap i byrådet som har avvist den mistilliten, sier Støre.

NRK - 08 nov 21 kl. 17:33

Johansen med klar beskjed

Byrådsleder Raymond Johansen møtte mandag justisministeren for å diskutere skyteepisodene i Oslo. Der krevde Johansen nok politiressurser. – Mitt budskap til ministeren var tydelig: Det er viktig at det er nok politiressurser i Oslo, til både forebygging, tilstedeværelse og etterforskning.

NRK - 03 maj 21 kl. 21:01

Gradvis gjenopning av New York

Butikkar, teater, restaurantar og museum i New York kan opne igjen frå 19. mai, seier delstatsguvernør Andrew Cuomo. Reglane om avstand skal framleis gjelde.

NRK - 26 maj 21 kl. 07:55

Rår Bergen til gradvis nedtrapping

FHI rår Bergen til å trappe ned koronatiltaka gradvis. Byrådet held pressekonferanse om vegen vidare klokka 14 onsdag. I vurderinga peikar dei på at det har vore fleire høgtider, som 17.

NRK - 01 jun 22 kl. 10:43

Flere reisende bedrer Vys resultat

Vys driftsresultat endte på minus 237 millioner kroner i årets fire første måneder. Verken inntektene eller antall reisende er tilbake til nivået før pandemien. Resultatet er en bedring fra samme periode i fjor, da det endte på minus 384 millioner kroner.

VG - 20 maj 21 kl. 19:50

Høyre-topp i Oslo til Ap-Raymond: - Fredag må du åpne byen og gi folk utepils

Leder Anne Haabeth Rygg i Oslo Høyres bystyregruppe sier verken innbyggerne eller bystyret vil forstå hvis Raymond Johansen fredag ikke gjenåpner restauranter, kulturtilbud og fritidsaktiviteter..

VG - 18 feb 22 kl. 05:50

Eier Norges nest største kraftselskap: Ap-Raymond lover innbyggerne lavere strømpris

Oslo kommune eier Norges nest største strømselskap. Raymond Johansen vil gi folk lavere strømregning, hvis finansministeren åpner døren..

Fler nyheter fra VG

VG - 9 timer siden

NTB: Nordmenn kan reise til Hellas med utgåtte pass

Nordmenn kan nå reise til Hellas med sitt utgåtte pass som legitimasjon. Dette vil gjelde fram til utgangen av 2022..

VG - 10 timer siden

Støre bekrefter: Finnes hemmelige «forståelser» fra Hurdal

PARKVEIEN, OSLO (VG) Ap og Sp ble enige om mer enn det som står i den offentlige regjeringsplattformen på Hurdal, sier statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) til VG..

VG - 15 timer siden

Dom i Kongsberg-saken: Espen Andersen Bråthen var utilregnelig

Espen Andersen Bråthen (38) var syk da han knivdrepte fem personer og skjøt etter andre med pil og bue. Derfor blir han dømt til behandling..

VG - 18 timer siden

Vedums budskap etter rentehoppet: – Må snu enda mer på krona

VESTNES (VG) Trygve Slagsvold Vedum (Sp) advarer om at småbarnsfamilier vil merke rentehoppet. Han sier at regjeringen må kutte mer i statsbudsjettet til høsten..

VG - Igår: 00:03

Steinblokk dundret ned på E6: – Halve kjørebanen er smadret

Torsdag ettermiddag dundret en fjellblokk på anslagsvis 50 tonn nedover fjellsiden i Storfjord – og rett ned på trafikkerte E6..

VG - Igår: 13:41

Hjemme etter to døgn flyforsinkelse: - Helt fantastisk

Tirsdag skulle Rolf Kristensen (21) fly med selskapet Flyr fra Mallorca til Gardermoen. Først torsdag kveld er han endelig på norsk jord igjen..

VG - Igår: 18:28

Kreftforeningen: Ta fra tobakkslobbyist «gullkortet»

Tidligere Høyre-politiker Kristian Tonning Riise har fri tilgang til Stortinget samtidig som han er lobbyist for tobakksgiganten Philip Morris. – Bør få noen ekstra alarmklokker til å ringe, sier Kreftforeningens leder..

VG - Igår: 13:34

Vil ha ekstern gjennomgang av varsler: – Vil ikke si at det er en ukultur

Forsvaret innrømmer feil i varslingsrutinene i ny rapport. Men forsvarssjef Eirik Kristoffersen har ingen betenkeligheter med å sende sin egen datter til Forsvaret..

VG - Igår: 13:57

Flyteknikerne bytter forhandlingsleder hos Riksmekleren

Leder av Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) Jan Skogseth deltar ikke på torsdagens møte hos Riksmekleren..

VG - Igår: 11:16

Norges Bank hever styringsrenten: – Dette vil svi

For første gang på 20 år har Norges Bank besluttet å øke styringsrenten med 0.5 prosentpoeng. Dermed blir det dyrere tider for nordmenn fremover.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com