P4 > Nyheter

Friday, 13 December, 01:41

P4 - 14 Nov 19 kl. 22:20

Rauma får gondol

Rauma får gondolbane.
Kommunestyret vedtok i dag at private aktører skal få bygge den omstridte gondolbanen mellom sentrum av Åndalsnes og fjellet Nesaksla, melder NRK.
22 stemte for og fem imot. Den skal stå klar sommeren 2021..
Les mer på P4


Les mer om:
Åndalsnes, Nesaksla, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Raumafår , gondol
Hegnar.no - 03 Aug 19 kl. 18:13

Gondolbane planlegges ved Romsdalseggen

Rauma kommune planlegger å bygge gondol til Nesaksla, som er en del av traseen til Romsdalseggen. Planene møter stor motstand fra friluftsfolk..

NRK - 03 Aug 19 kl. 15:30

Planlegger gondolbane

Rauma kommune planlegger å bygge gondol til Nesaksla, som er en del av traseen til Romsdalseggen. Planene møter stor motstand fra friluftsfolk..

VG - 03 Aug 19 kl. 15:15

Gondolbane planlegges ved Romsdalseggen

Rauma kommune planlegger å bygge gondol til Nesaksla, som er en del av traseen til Romsdalseggen. Planene møter stor motstand fra friluftsfolk..

NRK - 11 Sep 19 kl. 00:45

Yvonne Wold blir ordfører i Rauma

Yvonne Wold (SV) blir ordfører i Rauma de neste fire årene. Det skjer etter at SV gjorde et brakvalg i Rauma med 23,2 prosent. SV har inngått en samarbeidsavtale med Sp, Ap, MDG og Pensjonistpartiet..

NRK - 14 Nov 19 kl. 21:56

Rauma får gondolbane

Kommunestyret i Rauma vedtok torsdag at private aktører skal få bygge gondolbane mellom sentrum av Åndalsnes og fjellet Nesaksla. 22 representanter stemte for gondolplanene og fem stemte mot..

VG - 05 Sep 19 kl. 22:09

Gråtkvalt ordfører: – Nå skal vi markere at denne tiden er over

RAUMA (VG): En svært lettet, glad og rørt ordfører i Rauma, Lars Olav Hustad (H), møtte pressen under Veslemannen torsdag kveld, kort tid etter at store deler av fjellet hadde rast ut..

NRK - 05 Sep 19 kl. 21:53

Rauma-ordfører: – Lettet og glad

– Jeg er glad og lettet på vegne av innbyggerne, sier Rauma-ordfører Lars Olav Hustad til NRK torsdag kveld. Store deler av fjellpartiet Veslemannen har rast ut, bekrefter NVE-geolog Lars Harald Blikra til NRK..

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 11:35

Valgstudio: Høyre-mannen har falt i Rauma

NRK - 05 Sep 19 kl. 21:05

Stort steinsprang ved Mannen

Det har gått et større steinsprang ved fjellpartiet Veslemannen ved Rauma i Møre og Romsdal. Dette er det største steinspranget denne sesongen, sier NVE..

NRK - 01 Sep 19 kl. 09:22

Fortsatt rødt farenivå

Det er fremdeles rødt farenivå for fjellpartiet Veslemannen i Rauma, melder NVE i sin morgenrapport søndag. Dermed får ikke beboerne under flytte hjem..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Johnson og Konservative i føringen

Sittende statsminister Boris Johnson ligger an til å vinne valget i Storbritannia. Det viser den første valdagsmålingen som ble publisert for en time siden. Det konservative partiet ligger an til å sikre flertall i parlamentet med 368 seter, mens Jeremy Corbyns Labour får kun 191 seter.

P4 - 3 timer siden

Valgdagsmåling fra Storbritannia klar

Om få sekunder får vi den første pekepinnen på hvem britene ønsker skal lede landet når den første valdagsmålingen publiseres. Det er knyttet stor spenning til valget ettersom det kan bli avgjørende for britenes skilsmisse fra EU. De siste målingene har vist at Labour og Jeremy Corbin har halt innpå Boris Johnson og hans konservative parti..

P4 - 3 timer siden

Norsk gutt savnet etter ulykke i elv på Island

En norsk gutt i tenårene er savnet på Island etter at han falt i en elv i går kveld. Gutten var ifølge den islandske avisen RUV sammen med en lokal bonde da han ble tatt av en stor bølge. Bonden klarte å unngå å bli tatt.

P4 - 3 timer siden

Chile bekrefter vrakfunn

Chilenske myndigheter bekrefter at det er funnet vrakrester fra et fly fra luftforsvaret som har vært savnet. Det er også gjort funn av levninger, melder BBC. Det var 38 personer om bord i flyet som flygeledelsen mistet kontakt med etter at det hadde vært i luften i rundt en time natt til tirsdag.

P4 - 18 timer siden

Ekspert: - Bør ikke få fortsette med millionlønn

Når tidligere ytelsesdirektør i Nav nå går over til stillingen som seniorrådgiver, beholder hun millionlønnen sin. – Forkastelig, sier ledelsesekspert..

P4 - 4 timer siden

Tiltalt for å ha slått ned motspiller

En mann er tiltalt for å ha slått ned en motspiller under en fotballkamp på sjette divisjonsnivå i Fredrikstad i august i år. Ifølge tiltalen slo 25-åringen motstanderen i ansiktet hans slik at han besvimte, og fortsatte å slå mens mannen lå på bakken. Motspilleren fikk omfattende skader og måtte opereres etter voldsepisoden..

P4 - 4 timer siden

Babcock-fly tilbake i tjeneste

Tre av de fem ambulanseflyene til Babcock som ble satt på bakken sist fredag er tilbake i tjeneste. Det bekrefter selskapet overfor iTromsø. Mangelen på fly har ført til flere uønskede hendelser innenfor helsevesenet i Nord-Troms og Finnmark, og flere opposisjonspolitikere har krevd at staten over luftambulansetjenesten.

P4 - 4 timer siden

Stort oppmøte i Storbritannia

Om en time kommer den første valgdagsmålingen i Storbritannia. Flere steder meldes det om stort oppmøte, og lange køer utenfor valglokalene. Johnson og de konservative leder på meningsmålingene, men Labour har stadig spist seg innpå.

P4 - 6 timer siden

- Reformen har mislyktes

Loven som skulle gi bedre pasientbehandling i Norge har ikke lyktes, og i noen tilfeller forverret den. Det sier helseminister Bent Høie, om Samhandlingsreformen som ble innført i 2010, i et intervju med VG. Nylig skrev avisen at mange eldre, skrøpelige pasienter blir kasteballer i helsevesenet, og i verste fall opplever tap av helse, og en stressende avslutning på livet.

P4 - 5 timer siden

Dømt til fengsel for terrorangrep

I Frankrike er en mann dømt til 30 års fengsel for et terrorangrep på et jødisk senter. 35-åringen angrep tre vakter, og skadet to av med en kniv i byen Nice i 2015. Mannen var radikalisert og skal ikke ha vist anger for angrepet, ifølge dommen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt