P4 > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 15:30

P4 - 14 nov. 19 kl. 22:20

Rauma får gondol

Rauma får gondolbane.
Kommunestyret vedtok i dag at private aktører skal få bygge den omstridte gondolbanen mellom sentrum av Åndalsnes og fjellet Nesaksla, melder NRK.
22 stemte for og fem imot. Den skal stå klar sommeren 2021..
Les mer på P4


Les mer om:
Åndalsnes, Nesaksla, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Raumafår , gondol
Hegnar.no - 03 aug. 19 kl. 18:13

Gondolbane planlegges ved Romsdalseggen

Rauma kommune planlegger å bygge gondol til Nesaksla, som er en del av traseen til Romsdalseggen. Planene møter stor motstand fra friluftsfolk..

NRK - 03 aug. 19 kl. 15:30

Planlegger gondolbane

Rauma kommune planlegger å bygge gondol til Nesaksla, som er en del av traseen til Romsdalseggen. Planene møter stor motstand fra friluftsfolk..

VG - 03 aug. 19 kl. 15:15

Gondolbane planlegges ved Romsdalseggen

Rauma kommune planlegger å bygge gondol til Nesaksla, som er en del av traseen til Romsdalseggen. Planene møter stor motstand fra friluftsfolk..

NRK - 11 sep. 19 kl. 00:45

Yvonne Wold blir ordfører i Rauma

Yvonne Wold (SV) blir ordfører i Rauma de neste fire årene. Det skjer etter at SV gjorde et brakvalg i Rauma med 23,2 prosent. SV har inngått en samarbeidsavtale med Sp, Ap, MDG og Pensjonistpartiet..

NRK - 01 mai 20 kl. 00:13

Sju evakuert fra husbrann i Rauma

Fire voksne og tre barn har reddet seg ut fra en enebolig i Eidsbygda i Rauma, melder politiet i Møre og Romsdal. Det er ikke meldt om at noen er skadde, men de sju blir sjekket av helsepersonell. Huset er overtent.

P4 - 01 mai 20 kl. 07:14

Bolig brant ned i Rauma

En enebolig i Rauma brant ned til grunnen i natt. Fire voksne og tre barn som bodde i huset kom seg ut på egen hånd, og ingen ble skadet i brannen. Politiet i Møre og Romsdal vil nå gjennomføre kriminatekniske undersøkelser på brannstedet..

P4 - 30 mai 20 kl. 07:41

Mann funnet død i Rauma

En eldre mann ble funnet død etter en leteaksjon i Rauma i Møre og Romsdal i natt. Mannen var meldt savnet i området. Politiet tror det er snakk om en ulykke..

NRK - 14 nov. 19 kl. 21:56

Rauma får gondolbane

Kommunestyret i Rauma vedtok torsdag at private aktører skal få bygge gondolbane mellom sentrum av Åndalsnes og fjellet Nesaksla. 22 representanter stemte for gondolplanene og fem stemte mot..

NRK - 18 juni 20 kl. 11:50

NVE varsler flom på oransje nivå

Stigende temperaturer har ført til så mye økt snøsmelting at NVE har oppgradert sitt flomvarsel for Otta og Rauma til nest høyeste nivå. Kraftig snøsmelting vil føre til økende vannføring i både Otta og Rauma..

NRK - 30 mai 20 kl. 01:53

Mann funnet død i Rauma

En eldre mann ble natt til lørdag funnet død etter en leteaksjon i Rauma i Møre og Romsdal. Politiet antar det er snakk om en ulykke. Politiet meldte om leteaksjonen omtrent en halvtime over midnatt.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Reiselivsbransjen jubler for nye reiseråd

– Dette er en gledelig dag for norsk reiseliv. Det sier næringspolitisk fagsjef i NHO Reiseliv, Ole Michael Bjørndal, etter at regjeringen i dag åpnet for reise til flesteparten av de europeiske landene. Men dette året blir forsatt et svart år for reisenæringen, sier Bjørndal, som savnet flere lettelser i restriksjonene..

P4 - 1 time siden

Problemer med flere apper

Det er nå tekniske problemer med flere mobilapper som er tilkoblet via Facebook. Apper som Spotify, Storytel og Tinder lukker seg så fort man åpner den. Problemet rammer brukere over store deler av verden.

P4 - 1 time siden

– Pakk som om du havner i en lockdown

Reiser du til utlandet nå, må du pakke så du har nok for å havne i en eventuell lockdown. Det sa regjeringen og helsemyndighetene da de la fram de nye reiserådene i dag. Til tross for at regjeringen fraråder alle utenlandsreiser som ikke er strengt nødvendige, kan man fra 15.

P4 - 1 time siden

Væpnet aksjon i Oslo

Det ble satt i gang en stor væpnet politiaksjon ved Operaen i Oslo sentrum i ettermiddag etter meldinger om en truende mann med en blank gjenstand. Mannen nektet å høre på politiets ordre, løp mot havna og hoppet i vannet. Han befinner seg nå ved en flytebrygge og politiet forsøker nå å få ham til å komme opp frivillig..

P4 - 1 time siden

Nordmenn smittet i Afghanistan

Norsk personell i Afghanistan er blitt smittet med koronaviruset. Det opplyser Forsvaret. De ville ikke si noe om hvor mange som er smittet, men ingen har foreløpig utviklet symptomer.

P4 - 1 time siden

Småfly krasjet i Meråker

Et måfly krasjet under landing i Meråker i Trøndelag. En person sitter fast i flyet, den andre skal ha kommet seg ut, opplyser politiet. Skadeomfanget er uklart..

P4 - 1 time siden

Spotify nede

Spotify har nå tekniske problemer og er nede i store deler av Europa og i USA, Musikkstrømmetjenestens app på mobiltelefonen lukker seg så fort man åpner den. Spotify jobber med å fikse problemet..

P4 - 1 time siden

Anker ikke naziflag-dom

Statsadvokaten anker ikke frifinnelsen av de tre mennene som hengte opp naziflagg i Kristiansand 9.april i 2018 til Høysterett. Agder lagmannsrett mente dette ikke var hatefulle ytringer mot spesielle grupper og menne ble frifunnet etter først å ha blitt dømt i Kristiansand tingrett..

P4 - 2 timer siden

Kun fire innlagt

Nå er kun fire personer med koronasmitte innlagt på norske sykehus. Det er en halvering siden i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Kun én pasient får respiratorbehandling, det samme som i går..

P4 - 3 timer siden

Døde under øvelseskjøring

En 49 år gammel kvinne døde etter en MC-ulykke i Gjøvik i Innlandet. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med opplæring i et avgrenset område hos Statens vegvesen. Politiet avhører nå vitner og har varslet ulykkesanalysegruppen og arbeidstilsynet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt