NRK > Nyheter

Tirsdag, 04 August, 08:23

NRK - 05 sep. 19 kl. 21:53

Rauma-ordfører: – Lettet og glad

– Jeg er glad og lettet på vegne av innbyggerne, sier Rauma-ordfører Lars Olav Hustad til NRK torsdag kveld. Store deler av fjellpartiet Veslemannen har rast ut, bekrefter NVE-geolog Lars Harald Blikra til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rauma, Lars Olav Hustad, NRK, Veslemannen, NVE, Lars Harald Blikra

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rauma-ordfører, Lettetog , glad
VG - 05 sep. 19 kl. 22:09

Gråtkvalt ordfører: – Nå skal vi markere at denne tiden er over

RAUMA (VG): En svært lettet, glad og rørt ordfører i Rauma, Lars Olav Hustad (H), møtte pressen under Veslemannen torsdag kveld, kort tid etter at store deler av fjellet hadde rast ut..

NRK - 11 sep. 19 kl. 00:45

Yvonne Wold blir ordfører i Rauma

Yvonne Wold (SV) blir ordfører i Rauma de neste fire årene. Det skjer etter at SV gjorde et brakvalg i Rauma med 23,2 prosent. SV har inngått en samarbeidsavtale med Sp, Ap, MDG og Pensjonistpartiet..

VG - 01 juli 19 kl. 19:51

Rauma-ordfører om utsikter til mange evakueringer: – Nitrist

RAUMA (VG) Det er laber stemning blant de evakuerte under Veslemannen, ifølge ordføreren. De risikerer en lang sesong med bevegelser i fjellet..

NRK - 27 jan. 20 kl. 12:29

Rana-ordfører er lettet

Rana-ordfører Geir Waage er fornøyd med at helseminister Bent Høie vil ha to sykehus på Helgeland, med ett i Rana, og hovedsykehus i Sandnessjøen. – I dag er vi lettet og fornøyde over at all tvil om fremtiden til sykehuset i Mo er ryddet av veien..

Aftenposten - 09 mai 20 kl. 07:21

Lettet Tom Hagen ble kjørt til familiemedlem

Det var en svært glad og lettet Tom Hagen som ble fraktet fra Oslo fengsel og til et familiemedlem etter løslatelsen fra varetekt fredag..

P4 - 04 juli 19 kl. 13:54

Lettet over dom

– Dommen mot Svein Ludvigsen viser ganske grundig at min klients forklaring er troverdig. Det sier Gunhild Bergan, som er bistandsadvokat for den hovedfornærmede i saken, til Nordlys. Hun sier klienten er glad for å bli trodd og er lettet over dommen..

P4 - 01 juli 19 kl. 08:45

Frustrerte innbyggere

Beboerne ved Veslemannen i Rauma er frustrerte etter å ha blitt evakuert for ellevte gang av frykt for at fjellpartiet skal rase. Det sier ordfører i Rauma, Lars Olav Hustad. Farenivået ble nok en gang oppjustert til rødt sent i går kveld, og i løpet av natten har elleve beboere måttet forlate hjemmene sine..

NRK - 02 sep. 19 kl. 09:53

Ordføreren glad for støtten

Ordfører i Alta Monica Nielsen er glad for støtten fra kommuner og politiske partier rundt om i Finnmark etter ulykken i helga. Flere politiske partier i Finnmark gjør som politikerne i Alta og avblåser årets valgkamp..

VG - 08 mai 20 kl. 21:40

Svein Holden om løslatelsen: – Han var veldig glad

Tom Hagens forsvarer, Svein Holden, forteller at Tom Hagen var lettet og glad da han ble hentet i Oslo fengsel tidligere i dag..

Aftenposten - 15 sep. 19 kl. 12:04

Fra enslig SV-politiker til ordfører: – En utrolig god følelse

ÅNDALSNES (Aftenposten): Den politiske hverdagen er snudd på hodet for Yvonne Wold (42) i Rauma. Fra å være enslig SV-er har hun fått en fjerdedel av velgerne med seg – og blir ny ordfører..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 timer siden

Bilbrann ved matbutikk på senja

Nødetatene på Finnsnes rykker ut til en bilbrann ved en matbutikk på Silsand. Det melder Troms politidistrikt på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Tar fleire grep for å hindre smitte

Danskebåtane og Kiel-ferja set i verk nye tiltak etter koronasmitteutbrotet på Hurtigruten..

NRK - 30 minutter siden

– Bil starta skogbrann

Ein bil med motorfeil utløyste ein skogbrann som herjar aust for Los Angeles i USA, ifylgje styresmaktene i California. Brennande bitar karbon kom ut av eksosanlegget på bilen, noko som sette fyr på vegetasjonen fleire stader..

NRK - 30 minutter siden

Sjå Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Dovrebanen opna att

Brannen i stasjonsbygninga på Moelv stasjon i Innlandet er sløkt, melder politiet på Twitter. Det er opna att for trafikk på Dovrebanen, etter å ha vore sperra i halvannan time..

NRK - 1 time siden

Innfører munnbind for ansatte

Ferjeselskapet Fjord Line skjerper rutinene og vil fra og med i dag pålegge ansatte som har kundekontakt å bruke munnbind, skriver Fædrelandsvennen. Hensikten er å hindre smitte om bord..

NRK - 1 time siden

Kontroll på brannen i Moelv

Politiet melder på Twitter at brannvesenet har fått kontroll på brannen i stasjonsbygninga på Moelv stasjon i Innlandet..

NRK - 1 time siden

Frankrike over «raudt»-grensa

Frankrike har no 21,7 koronasmitta per 100.000 innbyggjarar dei siste 14 dagane. Det er over karantenegrensa som er sett av norske styresmakter..

NRK - 1 time siden

– Like farleg som raude land

Sjørettsekspert Erik Røsæg ved Universitetet i Oslo meiner at koronaregelverket til sjøs er for slapt. – Å gå om bord på eit cruiseskip er like farleg som å reise til dei raude områda i Sverige, seier han etter smitteutbrotet på MS «Roald Amundsen»..

NRK - 11 timer siden

Ber om tips om to finske turister

Politiet har mottatt bekymring for et finsk par i 50-årene, som ikke har returnert til Olderelv camping i Skibotn som forventet. Politiet ønsker tips fra publikum om de ser en finskregistrert bil i området. En patrulje leter etter de to turistene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt