NRK > Nyheter

Monday, 09 December, 01:43

NRK - 05 Sep 19 kl. 21:53

Rauma-ordfører: – Lettet og glad

– Jeg er glad og lettet på vegne av innbyggerne, sier Rauma-ordfører Lars Olav Hustad til NRK torsdag kveld. Store deler av fjellpartiet Veslemannen har rast ut, bekrefter NVE-geolog Lars Harald Blikra til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rauma, Lars Olav Hustad, NRK, Veslemannen, NVE, Lars Harald Blikra

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rauma-ordfører, Lettetog , glad
VG - 05 Sep 19 kl. 22:09

Gråtkvalt ordfører: – Nå skal vi markere at denne tiden er over

RAUMA (VG): En svært lettet, glad og rørt ordfører i Rauma, Lars Olav Hustad (H), møtte pressen under Veslemannen torsdag kveld, kort tid etter at store deler av fjellet hadde rast ut..

NRK - 11 Sep 19 kl. 00:45

Yvonne Wold blir ordfører i Rauma

Yvonne Wold (SV) blir ordfører i Rauma de neste fire årene. Det skjer etter at SV gjorde et brakvalg i Rauma med 23,2 prosent. SV har inngått en samarbeidsavtale med Sp, Ap, MDG og Pensjonistpartiet..

VG - 01 Jul 19 kl. 19:51

Rauma-ordfører om utsikter til mange evakueringer: – Nitrist

RAUMA (VG) Det er laber stemning blant de evakuerte under Veslemannen, ifølge ordføreren. De risikerer en lang sesong med bevegelser i fjellet..

P4 - 04 Jul 19 kl. 13:54

Lettet over dom

– Dommen mot Svein Ludvigsen viser ganske grundig at min klients forklaring er troverdig. Det sier Gunhild Bergan, som er bistandsadvokat for den hovedfornærmede i saken, til Nordlys. Hun sier klienten er glad for å bli trodd og er lettet over dommen..

P4 - 01 Jul 19 kl. 08:45

Frustrerte innbyggere

Beboerne ved Veslemannen i Rauma er frustrerte etter å ha blitt evakuert for ellevte gang av frykt for at fjellpartiet skal rase. Det sier ordfører i Rauma, Lars Olav Hustad. Farenivået ble nok en gang oppjustert til rødt sent i går kveld, og i løpet av natten har elleve beboere måttet forlate hjemmene sine..

NRK - 02 Sep 19 kl. 09:53

Ordføreren glad for støtten

Ordfører i Alta Monica Nielsen er glad for støtten fra kommuner og politiske partier rundt om i Finnmark etter ulykken i helga. Flere politiske partier i Finnmark gjør som politikerne i Alta og avblåser årets valgkamp..

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 12:04

Fra enslig SV-politiker til ordfører: – En utrolig god følelse

ÅNDALSNES (Aftenposten): Den politiske hverdagen er snudd på hodet for Yvonne Wold (42) i Rauma. Fra å være enslig SV-er har hun fått en fjerdedel av velgerne med seg – og blir ny ordfører..

Dagbladet - 12 Jun 19 kl. 17:56

- Min klient er veldig glad og lettet

Høyesterett tillater behandling av Mohyeldeen Mohammads anke..

Dagbladet - 15 Nov 19 kl. 14:08

- Frode Berg er endelig fri!

Overlevert fra Russland til Litauen i dag og er på vei hjem. - Vi er lettet og glad, sier Bergs datter til Dagbladet..

Dagbladet - 09 Sep 19 kl. 05:19

Nordmann (43) dømt for kokainsmugling i Colombia

«Capo Noruego» (43) ble utpekt som narkoligaens finansjef og risikerte å bli dømt til 20 år i colombiansk fengsel. - Han er glad og lettet, sier hans norske advokat..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 14 timer siden

Evakuert etter steinras

Personer har blitt evakuert fra et hus etter at det gikk et steinras ved Øykjestøveien i Lyngdal. Huset ble ikke truffet av raset, men ifølge politiet står det ikke på trygg grunn. Personene er fysisk uskadd..

NRK - 15 minutter siden

Åtte uønskede hendelser på UNN

På ett døgn har Universitetssykehuset i Nord-Norge (UNN) rapportert åtte uønskede hendelser som følge av ambulanseflyproblemer, ifølge avisen Nordlys. Det er klinikkoverlege Mads Gilbert ved akuttmedisinsk klinikk som har laget oversikten..

NRK - 15 minutter siden

Flere stengte veier i Sør-Norge

Uvær har ført til stengte veier og fjelloverganger i Sør-Norge natt til mandag. Det melder Vegtrafikksentralen. Ifølge NTB gjelder dette Fylkesvei 51 over Valdresflye og riksvei 13 over Vikafjell.

NRK - 30 minutter siden

Jagerflykritikk holdes hemmelig

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) har bedt Riksrevisjonen hemmeligholde kritikk av Norges nye kampfly F-35, melder NTB. Rapporten skal opp i kontroll- og konstitusjonskomiteen, og i utenriks- og forsvarskomiteen på Stortinget..

NRK - 15 minutter siden

Flere timer å vente på Haukelifjell

Det er kolonnekjøring over Haukelifjell fra Liamyrane til Vågslid. Det melder Veitrafikksentralen i Sør. Det er lang kø på østsiden, og de som ønsker å krysse må belage seg på mange timer i kø..

NRK - 1 time siden

Holder skolen åpen på julaften

Jordal skole i Oslo holder åpent for elevene på julaften, skriver Dagsavisen. Tiltaket skyldes at enkelte elever har fortalt at de går gatelangs uten noe å gjøre i et julestengt Oslo. Rektor forventer at mellom 30 og 40 elever kommer vil dukke opp..

NRK - 1 time siden

Ett ambulansefly tilbake i drift

Lørdag varslet luftambulanseoperatøren at fem av ambulanseflyene deres var satt på bakken. Søndag kveld opplyser selskapet at ett av flyene nå er klarert og satt tilbake i tjeneste. Det melder NTB.

NRK - 2 timer siden

I live under sammenrast bygning

Fredag kollapset en seks etasjers bygning i Kenyas hovedstad Nairobi. Søndag fant redningsmannskapene to overlevende. Ifølge Al Jazeera skal bygningskollapsen ha kostet fem mennesker livet, 31 ble skadd og 31 er savnet..

NRK - 4 timer siden

Kvinne omkom i ulykke i Hønefoss

En kvinne ble søndag kveld brakt til Ringerike sykehus etter å ha blitt påkjørt på E16 i Hønefoss. Kvinnen framsto som alvorlig skadd, sie politiet til NTB. Hun døde senere av skadene.

NRK - 3 timer siden

Våpenindustrien opp som en rakett

I fjor økte verdens 100 største forsvarsselskaper salget med 3 800 milliarder kroner, eller 4,6 prosent. Det kommer frem i en rapport fra det svenske fredsforskningsinstituttet SIPRI, skriver Svenska Dagbladet. Amerikanske selskaper øker mest..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt