NRK > Nyheter

Mandag, 23 November, 23:18

NRK - 30 okt. 20 kl. 11:12

Raude tal for Air France-KLM

Luftfartsgiganten Air France-KLM tapte 1,7 milliardar euro i tredje kvartal, samanlikna med 363 millionar i pluss i tredje kvartal i fjor, melder AFP. Tapet svarar til nesten 19 millionar kroner, og er i stor grad grunna få reisande under pandemien..
Les mer på NRK


Les mer om:
Air France-KLM, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Raude, tal, for, Air, France-KLM
NRK - 26 okt. 20 kl. 16:36

Kraftig nedgang på Oslo Børs

Hovudindeksen til Oslo Børs falt måndag over 3 prosent. Den enda på 832,41 poeng – ein nedgang på 3,08 prosent. Børslokomotivet Equinor falt drygt 3,8 prosent.

NRK - 17 nov. 20 kl. 13:04

– Wizz Air ikkje velkommen i Bergen

Raudt utfordrar byrådet på om dei vil sørge for at flyselskapet Wizz Air ikkje får etablere seg i Bergen. Byråd Erlend Horn seier at «vi ønskjer på ingen måte Wizz Air velkommen i vår by». Han vil sørge for kommunen ikkje kjøper reiser av selskapet..

NRK - 27 okt. 20 kl. 15:25

FN: 70 prosent nedgang i turisme

Den internasjonale turismen falt med 70 prosent dei fyrste åtte månadene i år på grunn av pandemien, syner tal frå FN. Talet på utanlandsreisande fall med 81 prosent i juli og 79 prosent i august, ifølgje tal frå turismeorganisasjonen til FN (UNWTO)..

NRK - 19 nov. 20 kl. 13:26

6 nye koronadødsfall siste døgn

Det er registrert 6 nye koronadødsfall det siste døgnet. Det er no registret til saman 305 dødsfall som følge av covid-19 i Noreg, syner tal frå FHI. Tal frå Helsedirektoratet viser at det no ligg 138 pasientar med covid-19 på norske sjukehus..

NRK - 26 okt. 20 kl. 16:08

Nye karantenereglar for innreisande

For at arbeidstakarar som kjem til Noreg frå utlandet skal få unntak frå karanteneplikta, må dei teste negativt kvar tredje dag og by på einerom dei fyrste dagane i Noreg, seier statsministeren. Dei som kjem frå raude land, må no i karantene..

NRK - 26 okt. 20 kl. 16:08

Nye karantenereglar for arbeidarar

For at arbeidstakarar som kjem til Noreg frå utlandet skal få unntak frå karanteneplikta, må dei teste negativt kvar tredje dag og bu på einerom dei fyrste dagane i Noreg, seier statsministeren. Dei som kjem frå raude land, må no i karantene..

NRK - 07 nov. 20 kl. 10:52

Held fram med søk etter 74-åring

Leitemannskap frå Raude Kors held i dag fram med søket etter ei kvinne som har vore sakna i Meløy kommune i Nordland sidan onsdag. Politiet følger opp fleire tips, og ber dei som har fritidseigedommar i området innstendig om å få desse sjekka..

P4 - 25 okt. 20 kl. 10:39

NHO gir støtte til Wizz Air

NHO Luftfart går nå ut og gir støtte til det utskjelte ungarske flyselskapet Wizz Air. De mener det er myndighetene som må ta sin del av ansvaret for at selskapet ikke vil tilby tariffavtaler for sine ansatte, skriver Flysmart24. NHO viser til myndighetenes ønske om fri konkurranse, som gjør at selskapet kan bruke mannskap fra utlandet og slippe å forholde seg til norske krav.

NRK - 03 nov. 20 kl. 16:00

Flyansatte varsler Wizz Air-protest

Torsdag starter Wizz Air innenriksruter i Norge. Piloter og kabinansatte varsler nå protester mot at selskapet ikke vil inngå tariffavtaler med fagforeninger, melder NTB. Aksjonen arrangeres ved flere norske flyplasser torsdag..

E24 - 03 nov. 20 kl. 15:58

Piloter og kabinansatte varsler Wizz Air-protest

Torsdag starter Wizz Air innenriksruter i Norge. Samme dag skal piloter og kabinansatte på flere flyplasser advare reisende mot selskapet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Valgresultatet i Michigan godkjent

Det offisielle valgresultatet i delstaten Michigan er godkjent, melder nyhetsbyrået Reuters. Valgmyndigheten i delstaten slår fast at Joe Biden vant med 154.000 stemmer..

NRK - 1 time siden

Polsk statsborger drapssiktet

Politiet har siktet en polsk mann i 40-årene for drapet på landsmannen Adam Filipiuk (58), som ble funnet i et juv i Lier i 2018. Mannen ble siktet for drap i juni, melder TV 2. Han var fra før siktet for å ha avgitt falsk forklaring..

NRK - 1 time siden

Stoltenberg snakket med Biden

– Vi snakket om betydningen av å styrke samarbeidet mellom Europa og USA, og viktigheten av å styrke Nato. Det sier Natos generalsekretær til NRK etter at han mandag snakket med USAs påtroppende president Joe Biden..

NRK - 1 time siden

Koronasmitte på sykehjem i Bærum

14 beboere på Stabekk sykehjem er smittet av koronavirus. Det sier kommuneoverlege Frantz Leonard Nilsen til Aftenposten. Smitten har spredt seg mellom enhetene på sykehjemmet..

NRK - 1 time siden

Kraftig covid-19-økning i Stockholm

735 pasienter behandles mandag for covid-19 på sykehus i Stockholm. Det er en økning på over 200 på en uke. 58 av pasientene er på intensivavdelinger.

NRK - 1 time siden

Nådde 100 millioner på TikTok

Charli D'Amelio er blitt den første til å nå 100 millioner følgere på video-appen TikTok. Det skriver BBC. 16-åringen fra New Jersey i USA nådde milepælen etter halvannet år på TikTok.

NRK - 9 timer siden

– Danmark tar hele håndball-EM

Danmark tar på seg hele håndball-EM for kvinner. Norge sa fra seg sin del av mesterskapet etter anbefaling fra helsemyndighetene. De danske og europeiske håndballforbundene bekrefter at alle EM-kampene spilles i Danmark, ifølge en dansk politiker..

NRK - 1 time siden

Kina skjøt ut månerakett

Kina skjøt mandag ut en rakett som etter planen skal lande på månen. Ubemannede «Chang'e-5» skal ta med seg rundt 2 kilo månestein tilbake til jorden. Det melder Reuters.

NRK - 2 timer siden

WSJ: Yellen blir finansminister

Joe Biden kommer til å utnevne den tidligere sjeden for Den amerikanske sentralbanken, Janet Yellen, til finansminister. Det skriver Wall Street Journal. 74 år gamle Yellen ledet sentralbanken fra 2014 til 2018..

NRK - 2 timer siden

Volvo sier opp forhandleravtale

Volvo sier opp forhandleravtalen med bilforhandlerkjeden Bilia. Oppsigelsestiden er to år og gjelder både bilsalg og service. Bilia er Nordens største bilforhandler og solgte i fjor nye Volvo-biler for over 6 milliarder kroner i Sverige og Norge..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt