P4 > Nyheter

Thursday, 14 November, 12:09

P4 - 01 Aug 19 kl. 10:26

Rapper tilbake i svensk rett

Rettssaken mot rapperen ASAP Rocky i Stockholm fortsetter i dag, etter en dags pause.
Forsvarerne skal i dag spørre ut den fornærmede, før rapperen og hans to medtiltalte skal avgi sine forklaringer om voldshendelsen i Stockholm sentrum for en måned siden.
President Donald Trump er blant dem som har engasjert seg i saken. Nylig ringte han statsminister Stefan Löfven for å få ASAP Rocky løslatt.
Rapperen mener det var selvforsvar, mens den fornærmede mener det var et overfall..
Les mer på P4


Les mer om:
ASAP Rocky, Stockholm, Donald Trump, Stefan Löfven

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rapper, tilbakei svensk , rett
Aftenposten - 21 Jun 19 kl. 12:05

Chance The Rapper avlyser Kadetten-festivalen

Superstjernen Chance The Rapper kommer ikke til Sandvika i juli..

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 22:27

Seks viner som sender deg rett tilbake til ferien

Jeg ville finne smakene som kunne transportere oss tilbake til ferien. Det fungerte litt for godt..

Dagbladet - 21 Jun 19 kl. 11:51

Chance The Rapper avlyser Kadetten

Erstattes av ASAP Rocky..

Dagbladet - 03 Jul 19 kl. 11:44

Kadetten-rapper: - Jeg ble arrestert

Til sammen er 65 personer pågrepet på festivalen..

Dagbladet - 26 Oct 19 kl. 12:14

Tilbake på rett spor

Løfter seg på første album med Crazy Horse på sju år..

Dagbladet - 04 Jul 19 kl. 15:44

Rapper må avlyse flere konserter

Asap Rocky er nå begjært fengslet i Sverige..

Dagbladet - 20 Aug 19 kl. 19:58

Debuterer som rapper

- Jeg skal prøve det meste før jeg legger meg i kista, sier Lilli Bendriss til Dagbladet..

P4 - 23 Apr 19 kl. 11:26

Solskjær fikk spørsmål om han er rett mann for jobben

Ole Gunnar Solskjær måtte svare på en rekke kritiske spørsmål fra britisk presse under pressekonferansen med klubben sin Manchester United i dag. Solskjær fikk blant annet spørsmål om han er rett mann for klubben etter det pinlige 4-0-tapet mot Everton på søndag. Ja, svarte Solskjær på det spørsmålet, men la også til at han står overfor en stor oppgave med å finne tilbake til vinnerformelen..

Klartale - 14 Aug 19 kl. 16:25

Rapper dømt for vold

Artisten A$AP Rocky og to andre er dømt for vold i Stockholm. Men de slipper å sone i fengsel..

NRK - 04 Apr 19 kl. 17:59

Ut mot likestillingspolitikken

Støre meiner at regjeringa tek likestillinga tilbake til 60-talet når dei let KrF få vetorett i bioteknologisaker og får fjerne rett til tvillingabort. Samstundes går han mot Ap-lag som vil utvide abortgrensa og innføre surrogati..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Utvalg: – Alle har ikke like muligheter i Norge

Vi har ikke like muligheter uavhengig av kjønn i Norge i dag. Det viser en ny offentlig utredning gjennomført av et regjeringsutnevt utvalg. Utredningen viser at barn og unge i dag vokser opp i et samfunn med tydelig definerte kjønnsroller allerede fra de er små.

P4 - 30 minutter siden

Mann alvorlig skadet i arbeidsulykke

En ung mann er alvorlig skadet etter en arbeidsulykke i Årnes i Akershus. Mannen har trolig falt syv meter, og fått en fot i klemme, opplyser politiet. Vedkommende er sendt til sykehus.

P4 - 30 minutter siden

NTNU ber studenter reise hjem

Også NTNU ber nå sine studenter i Hongkong om å forlate byen som følge av den pågående uroen. Dermed følger de samme råd som Universitet i Bergen ga sine studenter i går. Utenriksdepartementet endret i går reiserådet sitt til Hongkong, og ber norske studenter i byen om å gjøre en forløpende vurdering av sikkerheten..

P4 - 15 minutter siden

Sbanken kutter ansatte

Sbanken kutter i antall ansatte. Banken opplyste i dag at de vil redusere bemanningen i et ukjent omfang for å spare penger. Banken har i dag mer enn 450.

P4 - 1 time siden

Kokevarselet opphevet på Askøy

Kokevarselet er nå opphevet på Askøy. Tirsdag ble alle som er tilknyttet Kleppe vannverk bedt om koke vannet fra springen. Årsaken var en driftsforstyrrelse på renseanlegget.

P4 - 1 time siden

Bjørnebye: Jeg ville gå av selv

Stig Inge Bjørnebye sier han selv ønsket å gi seg som sportslig leder i Rosenborg. I formiddag ble det kjent at 49-åringen slutter i jobben med umiddelbar virkning. Han hadde kontrakt fram til mars 2021.

P4 - 1 time siden

Øker støtten til seksualundevisning i u-land

Norge øker støtten til seksualundervisning i utviklingsland med 75 millioner kroner fordelt over tre år. Støtten skal gå gjennom FN-organisasjonen UNESCO, blant annet til skoler i Mali. Utviklingsminister Dag-Inge Ulstein sier en helhetlig seksualundervisning er viktig for å styrke kunnskapen om kroppen og forebygge uønskede graviditeter og seksuelt overførbare sykdommer, som hiv..

P4 - 1 time siden

Våpenhvilen brutt

Det skal i formiddag ha blitt skutt raketter fra Gazastripen mot israelsk territorium - til tross for våpenhvilen som ble inngått i morgentimene. Minst fem raketteksplosjoner skal være observert, melder nyhetsbyrået AP. Det er foreløpig ikke klart hvordan Israel vil reagere og hva som vil skje med våpenhvileavtalen..

P4 - 2 timer siden

Advarer mot PHS-kutt

SV frykter at kuttene ved Politihøgskolen i Oslo vil gjøre det vanskeligere å rekruttere studenter med minoritetsbakgrunn. Antallet politistudenter skal kuttes neste år fra 550 til 400 årlig og hele kuttet skal tas ved skolens studiested i Oslo. SVs justispolitiske talsperson Petter Eide sier til Dagsavisen at de med minoritetsbakgrunn faller først ut når kravene for å komme inn på skolen skjerpes.

P4 - 2 timer siden

Frykter å møte utenlandske vogntog

Å møte utenlandske vogntog er det flest frykter i trafikken. 55 prosent av de spurte i en undersøkelse YouGov har gjort for Frende forsikring trekker fram dette som sin største frykt. Samferdselsminister Jon Georg Dale har varslet at kravene til tunge kjøretøy skal skjerpes fra denne vinteren.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt