NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 23:05

NRK - 03 mars 21 kl. 11:09

Ransforsøk i Porsgrunn

Politiet har etterforska eit ransforsøk, som har skjedd på Narvesen på Porsgrunn jernbanestasjon. Ingen kom fysisk til skade, og mannen fekk ikkje med seg noko. Politiet har ei god skildring av han, og prøvar nå pågriping..
Les mer på NRK


Les mer om:
Narvesen, Porsgrunn

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ransforsøki , Porsgrunn
NRK - 12 april 21 kl. 21:29

Mistenker ransforsøk i privatbolig

Politiet leter etter flere gjerningsmenn i Sandefjord, etter at tre personer ble utsatt for vold i en leilighet mandag kveld. Bakgrunnen for volden er så langt ukjent, men politiet mistenker at det er snakk om et ransforsøk..

NRK - 21 jan. 21 kl. 20:37

Nedadgående smittetrend i Porsgrunn

Torsdag testet én person positivt for koronavirus i Porsgrunn. Personen var allerede i karantene og har ingen nye nærkontakter. Porsgrunn har fortsatt en nedadgående trend for koronasmitte.

NRK - 14 jan. 21 kl. 13:29

Elevar smitta på skole i Porsgrunn

Tre elevar ved 2. og 6. klassetrinn ved Myrene skole i Porsgrunn har testa positivt for korona.

NRK - 14 feb. 21 kl. 20:26

Mulig stopp for lokale koronaregler

Administrasjonen i Skien, Porsgrunn og Bamble kommuner vil foreslå å oppheve lokale smittevernforskrifter tirsdag, skriver TA. Men det kan bli dragkamp blant politikerne om videre bruk av munnbind, spesielt i Porsgrunn, melder avisa..

E24 - 18 feb. 21 kl. 08:13

Aker inn i Yaras elektrifiseringsprosjekt i Porsgrunn

Aker Horizons går sammen med Yara og Statkraft i et prosjekt som først vil elektrifisere Yaras ammoniakkfabrikk på Herøya i Porsgrunn..

NRK - 15 april 21 kl. 20:00

Mann pågrepet etter knivstikking

En mann ble knivstukket utenfor en bolig på Herøya i Porsgrunn natt til torsdag. På torsdag kveld ble en siktet mann pågrepet utenfor Comfort Hotell i Porsgrunn. Begge mnnen er i 30-årene og kjenner hverandre, opplyser Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 24 jan. 21 kl. 07:56

Var voldelig mot familiemedlemmer

En mann i 40-årene ble like etter midnatt pågrepet på en privatadresse i Porsgrunn. Han hadde vært voldelig og kommet med trusler mot to familiemedlemmer. Mannen måtte overnatte i arresten.

NRK - 26 jan. 21 kl. 11:54

Trakk kniv mot butikkansatt

Politiet søker etter en person som skal ha trukket kniv mot en ansatt på kjøpesenteret PP-senteret i Porsgrunn. Ingen personer er skadet. I tillegg til gjerningspersonen, søker politiet også etter andre involverte.

NRK - 30 jan. 21 kl. 00:47

Overlege om tilgang på alkohol

Legevaktoverlege i Porsgrunn, Line Kamilla Heimestøl oppfordrer folk til å spørre seg selv om du ville vært i stand til å klare deg uten alkohol, dersom tilgangen forsvant den neste måneden. – Om svaret er nei, er mitt råd å be om hjelp, sier hun..

E24 - 18 feb. 21 kl. 08:13

Aker Horizons inn i Yaras elektrifiseringsprosjekt i Porsgrunn

Aker Horizons går sammen med Yara og Statkraft i et prosjekt som først vil elektrifisere Yaras ammoniakkfabrikk på Herøya..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Storbritannia kutter i bistanden

Den britiske regjeringen vil kutte det årlige bistandsbidraget fra 0,7 prosent til 0,5 prosent av brutto nasjonalprodukt. Avgjørelsen har ført til krass kritikk fra to hundre britiske hjelpeorganisasjoner, skriver Sky News..

NRK - 1 time siden

14-åring utsatt for tyveri

Like før klokka 21 fikk politiet melding om at en 14 år gammel gutt fikk frastjålet en gjenstand ved togstasjonen på Gausel i Stavanger. Gjerningspersonen skal også være en ung gutt. Politiet er i kontakt med fornærmede.

NRK - 1 time siden

Rømling fortsatt på frifot

Mannen som rømte fra et fengslingsmøte tirsdag ettermiddag, er fortsatt på frifot. Det bekrefter operasjonsleder i politiet, Marius Fosvold. Mannen er en av to siktede etter et tyveri av en snøfreser i Tønsberg natt til mandag..

NRK - 15 minutter siden

Stort ras sperrer fylkesvei i Alta

Et stort steinras har onsdag kveld gått over fylkesvei 8830 mellom Skillefjordbotn og Storekorsnes nord for Alta. Vegtrafikksentralen nord opplyser at det er flere løse steiner i fjellsiden som må fjernes ved hjelp av vann før veien kan åpnes igjen..

NRK - 30 minutter siden

Minst fire drept i bombeangrep

Minst fire personer er drept og tolv såret etter at en bilbombe gikk av utenfor et femstjernershotell i byen Quetta i Pakistan, ifølge politiet. Hotellet skal ofte ha besøk av politikere, byråkrater og utlendinger, opplyser assisterende politisjef..

NRK - 30 minutter siden

Fremdeles ingen pågripelser

Rundt ett døgn etter at en mann ble drept i Tønsberg, står politiet fortsatt uten konkrete mistenkte i saken. Ingen er foreløpig pågrepet, opplyser politiet. De har samlet inn en rekke videoopptak fra området som nå blir gjennomgått..

NRK - 1 time siden

Smitteutbrot på byggeplass

Det er påvist fleire tilfelle av koronaviruset ved ein byggeplass i Lillestrøm. Førebels har ti personar testa positivt. Det bekreftar ordførar Jørgen Vik i Lillestrøm kommune til Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 2 timer siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 2 timer siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt