NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 15:17

NRK - 16 feb. 21 kl. 05:38

Rammet også for tre år siden

Oppdrettsanlegget som ble rammet av snøskred i går, ble rammet av skred også for tre år siden. Derfor er det planlagt å flytte anlegget ved Stjernøya i løpet av dette året. Det sier samfunnskontakt Roger Pedersen i Grieg Seafoods.
Les mer på NRK


Les mer om:
Stjernøya, Roger Pedersen, Grieg Seafoods

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rammet, også, for, treår , siden
NRK - 25 feb. 21 kl. 02:27

Norske kraftselskaper rammet

Også norske kraftselskaper ble rammet av hackingen av det amerikanske selskapet Solarwinds i fjor. Et tosifret antall norske kraftselskaper ble rammet av hackingen i desember i fjor, skriver Dagens Næringsliv..

NRK - 26 jan. 21 kl. 23:30

250.000 rammet av syklon i Mosambik

Syklonen Eloise som rammet Mosambik i helgen, har rammet 250.000 personer. Minst ni personer er døde.

NRK - 10 mars 21 kl. 16:10

Norske universiteter rammet

Flere norske kommuner og universiteter er rammet etter storbrann i et datasenter i Strasbourg. Selskapet Ramsalt, som utvikler nettsider for norske selskaper, er rammet og har Utdanningsdirektoratet, Tromsø kommune og flere universiteter som kunder.

Dagbladet - 31 jan. 21 kl. 16:23

Fredrikstad også rammet

Statsforvalter Valgerd Svarstad Haugland bekrefter til Dagbladet at første trinn i regjeringens kriseplan er iverksatt, og at Fredrikstad kommune også er rammet av Halden-utbruddet..

Dagbladet - 07 feb. 21 kl. 09:06

Nye funn om alvorlig barnesyndrom

I USA er 1659 barn og unge rammet, i Sverige rundt 100. I Norge har barnesyndromet MIS-C til nå rammet få, men også her blir det rapportert om tilfeller fra områder med mye coronasmitte..

VG - 18 feb. 21 kl. 14:55

Store tekniske problemer rammet Helse-Norge: – Dette er krise

Helsenorge.no og andre tjenester driftet av Norsk Helsenett var nede i flere timer torsdag. Det rammet også legekontor og pasienter landet over..

Aftenposten - 11 mars 21 kl. 10:14

Et titall norske bedrifter er rammet av dataangrep – kommune, høyskole og busselskap også berørt

En høyskole, en kommune og et kollektivselskap er noen av virksomhetene som er rammet av det samme dataangrepet som kan….

NRK - I førrgår: 20:24

Strømbrudd på Ullevål

Ullevål sykehus ble mandag kveld rammet av et strømbrudd. Tre teknikere er på vei for å håndtere situasjonen. – Jeg kan bekrefte at Ullevål sykehus har blitt rammet av et strømbrudd.

NRK - 10 jan. 21 kl. 05:48

Sentralbank rammet av hackerangrep

Sentralbanken på New Zealand har søndag blitt rammet av et cyberangrep mot en fildelingstjeneste der det er lagret «sensitiv informasjon». Sentralbanksjef Adrian Orr sier banken har fått demmet opp om angrepet og at systemet er stengt ned..

E24 - 10 jan. 21 kl. 08:25

New Zealands sentralbank rammet av cyberangrep

Sentralbanken på New Zealand har søndag blitt rammet av et cyberangrep mot en fildelingstjeneste der det er lagret «sensitiv informasjon»..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

– Nasjonale råd vil gjelde

Det er dei nasjonale råda og reglane som vil gjelde for 17. mai-feiringane rundt i landet, seier kulturminister Abid Raja onsdag. – På stader med høg smitte, vil dei lokale og strengare reglane gjelde, fortel han.

NRK - 15 minutter siden

Følg koronapressekonferanse kl. 15

NRK - 45 minutter siden

Klimatoppmøtet til Biden er i gang

Biden-administrasjonen har opna det digitale klimatoppmøtet der 40 stats- og regjeringssjefar er inviterte. Bidenn har plikta USA til å kutte klimagassutsleppet sitt med minst 50 prosent innan 2030, samanlikna med utsleppsnivået i 2005..

NRK - 45 minutter siden

Museum inngjekk forlik

Nordnorsk Kunstmuseum i Tromsø har inngått eit forlik med den tidlegare direktøren Jérémie McGowan. McGowan gjekk til sak mot museet etter at han fekk sparken i fjor, men tapte i retten. Bakgrunnen for forliket er eit felles ynskje om å skape ro rundt museet, opplyser partane i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

19 nye dødsfall i Sverige

Det er registrert 19 koronarelaterte dødsfall i Sverige det siste døgnet. I Danmark har det vorte registrert to nye dødsfall siste døgnet. Så langt har pandemien kosta 13.

NRK - 1 time siden

Gude-måleri seld for 4,1 millionar

Salet av eit måleri av Hans Fredrik Gude med motiv frå Balestrand enda med bodkrig. Kjøparen måtte ut med 4,1 millionar for verket «Norwegische Landschaft», som vart mala i 1848. Bodrunden starta på 800.

NRK - 1 time siden

Avsluttar øving ved Ukraina

Dei omstridde russiske militærøvingane ved Ukraina vert avslutta fredag, melder den russiske forsvarsministeren. Øvingane har skapt frykt for ein trappa opp konflikt. Den spente situasjonen har vorte kritisert av vestlege styresmakter og Nato..

NRK - 1 time siden

Avslutter øvelse ved Ukraina

Russland avslutter militærøvelsene i nærheten av Ukraina på fredag, opplyser russiske myndigheter..

NRK - 1 time siden

Joe Biden leder klimatoppmøte

NRK - 1 time siden

Ingen endring i Oslo denne uka

Det gjøres ingen endringer i Oslos koronatiltak denne uka, melder byrådet i en pressemelding. De vil gjøre en ny vurdering kommende tirsdag, som offentliggjøres i en pressemelding samme dag. Raymond Johansen varslet forrige uke at de ville vurdere forbudet mot mer enn to gjester denne uka, men på grunn av fortsatt høy smitte i Oslo venter de.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt