NRK > Nyheter

Wednesday, 27 March, 01:57

NRK - 14 Mar 19 kl. 21:26

Raketter skutt mot Tel Aviv

To raketter er blitt skutt mot Tel Aviv fra Gazastripen, ifølge den israelske hæren. Det har ikke kommet meldinger om sårede. Den ene raketten ble skutt ned av Ingen har foreløpig tatt på seg skylda for torsdagens rakettangrep..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tel Aviv, Gazastripen, Ingen

Dele artikeln

71 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Raketter, skuttmot , Tel, Aviv
Hegnar.no - 14 Mar 19 kl. 21:37

Raketter skutt mot Tel Aviv

To raketter er blitt skutt mot Tel Aviv fra Gazastripen, ifølge den israelske hæren..

NRK - 15 Mar 19 kl. 08:38

Israelsk flyangrep mot 100 mål

Israelske kampfly har bombet rundt 100 mål på Gazastripen som svar på at to raketter ble skutt mot storbyen Tel Aviv fra Gazastripen. Det opplyser den israelske hæren (IDF) fredag morgen..

NRK - 15 Mar 19 kl. 00:59

Israel med flyangrep mot Gaza

Israelske kampfly har bombet mål på Gazastripen kun timer etter at den israelske hæren meldte om at to raketter ble skutt mot Tel Aviv fra Gazastripen. Luftangrepene var mot byen Khan Younis, som er 15 kilometer sør for Gaza by, skriver AP..

Aftenposten - 25 Dec 18 kl. 22:24

Syrisk luftvern skyter ned raketter

Syriske medier melder at landets luftvern har skutt ned flere fremmede raketter i nærheten av Damaskus..

VG - 08 Dec 18 kl. 19:47

NASA-raketter skapte full forvirring i Nord-Norge

Lørdag ble de to første av totalt tolv NASA-raketter skutt opp på fra Andøya. Politiet ble nedringt av personer som trodde det var nødbluss..

NRK - 12 Nov 18 kl. 23:54

Over 300 raketter fra Gaza mot Isra

Israel ble mandag angrepet med over 300 raketter fra Gazastripen. Israel angrep rundt 70 mål på Gazastripen som svar. Det israelske forsvaret opplyser på Twitter at over 70 av de 300 rakettene ble skutt ned.

NRK - 12 Nov 18 kl. 23:54

300 raketter fra Gaza mot Israel

Israel ble mandag angrepet med over 300 raketter fra Gazastripen. Israel angrep rundt 70 mål på Gazastripen som svar. Det israelske forsvaret opplyser på Twitter at over 70 av de 300 rakettene ble skutt ned.

Hegnar.no - 09 Dec 18 kl. 08:01

Politiet nedringt etter NASA-raketter

Lørdag ble de to første av totalt tolv NASA-raketter skutt opp på fra Andøya og Bardufoss. Politiet ble nedringt av personer som trodde det var nødbluss..

NRK - 13 Nov 18 kl. 16:32

Flere titalls raketter mot Israel

Militante palestinere på Gaza-stripen har skutt flere titalls raketter mot Israel. En mann er drept etter at en rakett traff et bolighus. Israels statsminister Benjamin Netanyahu samlet tirsdag sitt sikkerhetsråd etter at konflikten eskalerte søndag..

Aftenposten - 12 Nov 18 kl. 16:37

Israelske luftangrep mot Gazastripen etter nærmere 100 raketter mot Israel

Det israelske forsvaret gjennomfører omfattende luftangrep mot Gazastripen etter at Israel ble rammet av rundt 100 raketter skutt fra det palestinske området..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Erklærer seg skyldig i hatkrim

Mannen som er dømt for bilangrepet i Charlottesville i 2017 der en kvinne ble drept, er ventet å erklære seg skyldig i en føderal tiltale om hatkriminalitet. I juli erklærte han seg ikke skyldig i 30 tilfeller av hatkriminalitet..

NRK - 45 minutter siden

Sier opp omstridt Aleris-avtale

Staten sier opp avtalen med Aleris om behandling av den kroniske øyesykdommen våt AMD. Bergens Tidende har avslørt at staten fra 2010 til 2018 har betalt 200 millioner kroner for behandlingen. Offentlige sykehus kunne gjort jobben for 33 millioner..

NRK - 1 time siden

Ber om møte om Golanhøydene

Syria ber om et møte i FNs sikkerhetsråd om Golanhøydene, melder nyhetsbyrået AFP. Det skjer etter at USAs president Donald Trump offisielt har anerkjent Golanhøydene som en del av Israel..

NRK - 1 time siden

Varsler havarirapport denne uka

En foreløpig havarirapport etter flystyrten i Etiopia for drøyt to uker siden vil bli offentliggjort denne uken. – Datoen er ikke bestemt, men den blir publisert senere denne uken, sier talsmann Mussie Yiheyis i Etiopias samferdselsdepartement..

NRK - 2 timer siden

Stoltenberg møter Trump

USAs president tar imot NATOs generalsektretær Jens Stoltenberg i Det hvite hus 2. april, opplyser Det hvite hus i en uttalse..

NRK - 3 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ullevaal

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ullevaal.

NRK - 3 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ulleval

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ulleval.

NRK - 3 timer siden

Boeing 737 nødlandet i Florida

Et Boeing 737 Max-fly, av typen som ble satt på bakken for to uker siden, nødlandet uten passasjerer tirsdag kveld. Flyet fikk ifølge U.S.

NRK - 4 timer siden

Mueller-rapport vil komme om uker

En offentlig versjon av Robert Muellers rapport om Russlands innblanding i presidentvalget 2016, vil komme om uker ikke måneder, sier kilder i justisdepartementet ifølge Reuters..

NRK - 4 timer siden

Redd Barnas sykehus er bombet

Redd Barnas sykehus i Jemen er bombet i et flyangrep tirsdag morgen, lokal tid. Syv mennesker er drept, fire av dem er barn. Åtte mennesker er skal være skadet i angrepet, oppgir Redd Barna.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt