NRK > Nyheter

Tuesday, 25 June, 06:04

NRK - 14 Mar 19 kl. 21:26

Raketter skutt mot Tel Aviv

To raketter er blitt skutt mot Tel Aviv fra Gazastripen, ifølge den israelske hæren. Det har ikke kommet meldinger om sårede. Den ene raketten ble skutt ned av Ingen har foreløpig tatt på seg skylda for torsdagens rakettangrep..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tel Aviv, Gazastripen, Ingen

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Raketter, skuttmot , Tel, Aviv
Hegnar.no - 14 Mar 19 kl. 21:37

Raketter skutt mot Tel Aviv

To raketter er blitt skutt mot Tel Aviv fra Gazastripen, ifølge den israelske hæren..

NRK - 15 Mar 19 kl. 08:38

Israelsk flyangrep mot 100 mål

Israelske kampfly har bombet rundt 100 mål på Gazastripen som svar på at to raketter ble skutt mot storbyen Tel Aviv fra Gazastripen. Det opplyser den israelske hæren (IDF) fredag morgen..

NRK - 15 Mar 19 kl. 00:59

Israel med flyangrep mot Gaza

Israelske kampfly har bombet mål på Gazastripen kun timer etter at den israelske hæren meldte om at to raketter ble skutt mot Tel Aviv fra Gazastripen. Luftangrepene var mot byen Khan Younis, som er 15 kilometer sør for Gaza by, skriver AP..

Aftenposten - 04 May 19 kl. 10:26

Minst 90 raketter skutt fra Gaza mot Israel - palestiner drept i motangrep

Flere raketter ble i morgentimene skutt fra Gazastripen mot Israel, og en palestiner ble drept og fire såret da israelske kampfly angrep mål i enklaven..

NRK - 04 May 19 kl. 09:31

Raketter skutt fra Gaza

Det er avfyrt flere raketter fra Gaza. Den israelske hæren har svart på angrepene, opplyser øyenvitner og hæren til AFP..

Aftenposten - 25 Dec 18 kl. 22:24

Syrisk luftvern skyter ned raketter

Syriske medier melder at landets luftvern har skutt ned flere fremmede raketter i nærheten av Damaskus..

NRK - 05 May 19 kl. 08:40

430 raketter skutt mot Israel

Militante palestinere har avfyrt 430 raketter mot Israel det siste døgnet, og israelske kampfly har angrepet en rekke mål på Gazastripen..

Aftenposten - 05 May 19 kl. 07:07

250 raketter skutt fra Gaza mot Israel - palestinere drept i motangrep

Over 250 raketter er skutt fra Gaza mot Israel. Fire palestinere, blant dem et barn og hennes mor, skal ha blitt drept da israelske kampfly gikk til motangrep..

VG - 08 Dec 18 kl. 19:47

NASA-raketter skapte full forvirring i Nord-Norge

Lørdag ble de to første av totalt tolv NASA-raketter skutt opp på fra Andøya. Politiet ble nedringt av personer som trodde det var nødbluss..

NRK - 12 Nov 18 kl. 23:54

Over 300 raketter fra Gaza mot Isra

Israel ble mandag angrepet med over 300 raketter fra Gazastripen. Israel angrep rundt 70 mål på Gazastripen som svar. Det israelske forsvaret opplyser på Twitter at over 70 av de 300 rakettene ble skutt ned.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Romfarere landet på jorden

Etter 204 dager i verdensrommet landet ekspedisjonen med to astronauter og en kosmonaut vellykket på jorden tirsdag morgen. Den russiske Sojuz-raketten landet vellykket i Kasakhstan klokken 8.47, lokal tid..

NRK - 30 minutter siden

Skudd avfyrt i leilighet i Lyngdal

Politiet har pågrepet to personer på en adresse i Lyngdal etter melding om at det skal ha blitt avfyrt skudd inne i en leilighet. Politiet i Agder melder om pågripelsen klokka 5.22 på Twitter.

NRK - 1 time siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring med motorsykkel ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld. Det bekrefter politiet tirsdag morgen. Pårørende er varslet..

NRK - 2 timer siden

Russland fikk tilbake stemmeretten

Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) vedtok tirsdag å gi Russland tilbake stemmeretten i forsamlingen, fem år etter annekteringen av Krim-halvøya. Det skjedde med 118 stemmer for, 62 mot og ti blanke stemmer..

NRK - 3 timer siden

Denguefeber fører til dødsfall

Helsedepartementet i Brasil melder at de har registrert en økning på 163 prosent i antallet personer som har omkommet av denguefeber det siste halvåret. Det kommer frem i en rapport fra helsedepartementet som ble offentlig fredag..

NRK - 5 timer siden

Maner til forsiktighet

FNs sikkerhetsråd ber alle aktørene rundt Persiabukta om å vise tilbakeholdenhet så ikke den spente situasjonen tilspisser seg mer. Det går frem i en uttalelse mandag kveld..

NRK - 6 timer siden

MC-ulykke i Larvik

Nødetatene rykke sent mandag kveld ut til en trafikkulykke langs Håkestadveien i Larvik kommune. En MC-fører har kjørt av veien. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 6 timer siden

Militærjunta avviser forslag

Militærjuntaen som styrer Sudan avviser et veikart for et sivilt ledet overgangsstyre, dagen etter at protestbevegelsen sa ja til utkastet som Etiopia står bak. Veikartet går ut på at det etableres en overgangsregjering..

NRK - 7 timer siden

Avviser dialog med USA

Forholdene ligger ikke til rette for dialog med USA, konstaterer Irans FN-ambassadør etter at president Donald Trump innførte nye sanksjoner. – Du kan ikke starte en dialog med noen som truer deg, som skremmer deg, sier Majid Takht Ravanchi..

NRK - 7 timer siden

Telefonproblemer i Nederland løst

Nødnumre til redningstjenester og politi sluttet å virke da store deler av Nederland sto uten telefonforbindelse i over tre timer mandag. Teleselskapet KPN meldte mandag kveld at forbindelsen er gjenopprettet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt