NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 20:17

NRK - 09 Nov 19 kl. 02:38

Raketter mot USA-styrker i Irak

Ingen allierte soldater ble skadet da det ble skutt raketter mot en flybase i Qayyara i Irak fredag kveld, melder AP. Rakettene ble sendt opp fra Mosul-området. Amerikanske soldater er i Qayyara for å bistå Irak med å arrestere IS-krigere..
Les mer på NRK


Les mer om:
Qayyara, Irak, AP, Mosul, IS, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rakettermot , USA-styrkeri , Irak
P4 - 20 Oct 19 kl. 07:23

Vil sende styrker til Irak

USA vil flytte sine styrker fra Syria til Irak. Forsvarsminister Mark Esper, som i helgen besøker Midtøsten, sier USA kommer til å fortsette å kjempe mot IS for å hindre at de gjenoppstår i Irak. President Donald Trump har fått mye kritikk for å trukket tilbake sine styrker fra Syria, som gjorde det mulig for Tyrkia å gå inn nord i landet..

NRK - I førrgår: 20:53

Italienske soldater såret i Irak

Fem italienske spesialsoldater ble såret da en veibombe eksploderte nord i Irak søndag, ifølge Italias forsvarsdepartement. De sårede ble fraktet til Bagdad i amerikanske militærhelikoptre. Soldatene var i Irak for å trene opp irakiske styrker..

NRK - 22 Oct 19 kl. 02:54

NTB: Norske styrker blir i Irak

De norske styrkene som driver opplæring av irakiske sikkerhetsstyrker blir i Irak ut 2020. Det sier statsminister Erna Solberg, som er på besøk hos de norske soldatene i Irak, ifølge nyhetsbyrået NTB. Det er snakk om omtrent 70 soldater..

P4 - 21 Oct 19 kl. 08:14

Solberg besøker Irak

Statsminister Erna Solberg ankom i dag Irak for å møte irakiske myndigheter og norske styrker. Møtet er blitt holdt hemmelig fram til som følge av sikkerhetshensyn, og skjer etter en invitasjon fra hennes irakske statsministerkollega. Irak trues for tiden av både sosial uro og at terrororganisasjonen IS gjenoppstår som følge av Tyrkias angrep på kurderne i Syria..

NRK - 20 Oct 19 kl. 05:32

USA-styrker i Syria drar til Irak

Forsvarsminister Mark Esper sier at soldatene som USA har i Syria, skal sendes til Vest-Irak. Esper som lørdag var på vei til Midtøsten, sier USA kommer til å fortsette å kjempe mot IS for å hindre at de gjenoppstår i Irak..

NRK - 21 Oct 19 kl. 10:31

USA er ute av Syria

Amerikanske styrker har krysset grensa fra Syria til Irak. Ifølge Reuters ankom over 100 militærkjøretøy det kurdiske området i Irak mandag. Nær alle av de 1000 soldatene USA har hatt nord i Syria skal til Irak, hvor de skal bistå i kampen mot IS..

VG - 14 Oct 19 kl. 16:30

Tyrkiske og syriske styrker nærmer seg hverandre

Tyrkiske styrker fortsetter framrykkingen i Nord-Irak, samtidig med at syriske regjeringsstyrker er på vei nordover mot grensa..

NRK - 22 Oct 19 kl. 02:54

Norske styrker blir i Irak

De norske styrkene som driver opplæring av irakiske sikkerhetsstyrker blir i Irak ut 2020. Det opplyser statsminister Erna Solberg i en pressemelding. Solberg er nå på besøk hos de omlag 70 norske soldatene som er i landet..

NRK - 21 Oct 19 kl. 08:03

Solberg på hemmelig besøk i Irak

Statsminister Erna Solberg (H) kom mandag til Irak på et hemmelig besøk for å møte irakiske myndigheter og norske styrker. Statsministeren sier ifølge TV2 at besøket finner sted etter invitasjon fra Iraks statsminister..

Dagbladet - 21 Oct 19 kl. 07:51

Erna Solberg på hemmelig besøk til Irak

Skal besøke irakiske myndigheter og norske styrker..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 15 minutter siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 15 minutter siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

NRK - 30 minutter siden

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..

NRK - 1 time siden

Fann eksplosiv - sperrar av bustad

Politiet skal ha funne det som truleg er eksplosiv i eit bustadhus i Sola kommune. Det opplyser politiet i ei pressemelding. Bustaden er sperra av.

NRK - 1 time siden

- Tyrkia har fanga 100 IS-krigarar

USAs president Donald Trump seier at Tyrkia har fanga minst 100 IS-krigarar. Det melder Reuters. Tyrkias president Recep Tayyip Erdoan er på besøk hos det kvite huset i dag..

NRK - 2 timer siden

SUV-sal nullar ut utsleppskutt

Eit rekordsal av SUV-ar globalt nullar ut utsleppskutta frå elbilsalet, ifølgje fersk energirapport. Det har bidrege til at klimautsleppa frå olje, kull og gass aldri har vore høgare enn i 2018..

NRK - 2 timer siden

To nye vitne blir kalla inn

Etterretningskomiteen har planlagt ytterlegare to lukka høyringar med vitne i riksrettsprosessen mot Donald Trump. Det melder CNN. Ein av dei som blir kalla inn er truleg ein assistent av Ukraina-ambassadør William Taylor..

NRK - 3 timer siden

Aktiv dødshjelp på New Zealand

Dei folkevalde på New Zealand har sagt ja til å gjere aktiv dødshjelp lovleg. Forslaget gjekk gjennom med 69 mot 51 stemmer. Til neste år skal spørsmålet endeleg bli avgjort i ei folkeavstemming..

NRK - 3 timer siden

Har nominert ny statsminister

Moldovas president Igor Dodon har nominert den tidlegare finansministeren Ion Chicu til å bli ny statsminister i landet. Det melder Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt