NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 05:32

NRK - 09 Nov 19 kl. 02:38

Raketter mot USA-styrker i Irak

Ingen allierte soldater ble skadet da det ble skutt raketter mot en flybase i Qayyara i Irak fredag kveld, melder AP. Rakettene ble sendt opp fra Mosul-området. Amerikanske soldater er i Qayyara for å bistå Irak med å arrestere IS-krigere..
Les mer på NRK


Les mer om:
Qayyara, Irak, AP, Mosul, IS, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rakettermot , USA-styrkeri , Irak
VG - 08 Jan 20 kl. 00:26

Irak: Militærbase med norske styrker angrepet av Irak

BEIRUT/NEW YORK/OSLO (VG) En rekke raketter har rammet to militærbaser i Irak. Norske styrker havnet midt i angrepet..

NRK - 11 Mar 20 kl. 18:42

Raketter mot alliert base i Irak

10 raketter slo ned i den irakiske Taji-leiren nær Bagdad i kveld. Det opplyser hæren i landet. Basen er tilhold for amerikanske styrker og deres allierte.

VG - 08 Jan 20 kl. 00:26

Iran angrep militærbase med norske styrker i Irak

BEIRUT/NEW YORK/OSLO (VG) En rekke raketter har rammet to militærbaser i Irak. Norske styrker havnet midt i angrepet..

NRK - 08 Jan 20 kl. 00:33

Angrep på amerikansk base i Irak

Flere raketter er avfyrt mot Al Asad flybase i Irak hvor amerikanske styrker er utplassert. Det melder nyhetsbyrået Reuters som siterer offisielle amerikanske kilder. Hoveddelen av den norske styrken i Irak er også plassert på denne basen..

NRK - 08 Jan 20 kl. 00:47

Iran: – Angrepet er hevn

Ifølge iransk fjernsyn er angrepet mot amerikanske styrker i Irak hevn for drapet på den iranske generalen Qasem Soleimani lørdag. Minst ni iranske raketter skal være avfyrt mot Al Asad-basen i Irak hvor amerikanske og allierte styrker er forlagt..

NRK - 08 Jan 20 kl. 00:47

Iran: –Angrepet på USA-base er hevn

Ifølge iransk fjernsyn er angrepet mot amerikanske styrker i Irak hevn for drapet på den iranske generalen Qasem Soleimani fredag. Minst ni iranske raketter skal være avfyrt mot al-Asad-basen i Irak hvor amerikanske og norske styrker er forlagt..

VG - 08 Jan 20 kl. 00:26

Irak: Militærbase med norske styrker angrepet av Iran

BEIRUT/NEW YORK/OSLO (VG) En rekke raketter har rammet to militærbaser i Irak. Norske styrker havnet midt i angrepet, men det er ikke kommet meldinger om skader blant nordmennene..

VG - 08 Jan 20 kl. 00:26

Iran angriper militærbase med norske styrker i Irak

BEIRUT/NEW YORK/OSLO (VG) En rekke raketter har rammet en militærbase i vestlige Irak. 70 nordmenn befinner seg på basen..

P4 - 20 Oct 19 kl. 07:23

Vil sende styrker til Irak

USA vil flytte sine styrker fra Syria til Irak. Forsvarsminister Mark Esper, som i helgen besøker Midtøsten, sier USA kommer til å fortsette å kjempe mot IS for å hindre at de gjenoppstår i Irak. President Donald Trump har fått mye kritikk for å trukket tilbake sine styrker fra Syria, som gjorde det mulig for Tyrkia å gå inn nord i landet..

VG - 08 Jan 20 kl. 00:26

Iran angriper militærbase i Irak

BEIRUT/NEW YORK/OSLO (VG) En rekke raketter skal ha rammet en militærbase i vestlige Irak, der både norske og amerikanske styrker befinner seg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

22 nye koronatilfeller i Norge

Det er nå 8477 bekrefta tilfeller av koronasmitte i Norge, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på 22 tilfeller siste døgn. 26 pasienter er innlagt på sykehus med covid-19-sykdom.

NRK - 1 time siden

Mattis sier Trump splitter USA

Tidligere forsvarsminister Jim Mattis gir president Donald Trump skylda for uroen i USA. – Trump gjør ikke noe for å forene oss, han prøver å splitte oss, sier Mattis til The Atlantic. Han sier dette er følgene av tre år uten ansvarlig lederskap..

NRK - 1 time siden

Nye jagerfly blir stadig dyrere

Norges nye jagerfly kommer til å koste oss opptil en halv milliard ekstra i år på grunn av lav kronekurs, skriver Aftenposten. 28 av totalt 52 nye fly er levert. De skal erstatte dagens F-16..

NRK - 4 timer siden

Obama: – Systematisk rasisme

Tidlegare president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanarar om den dramatiske situasjonen som USA står i etter drapet på George Floyd. Obama sa at situasjonen er skremmande, men dette er eit høve for folk til å sjå den systematiske rasismen..

NRK - 2 timer siden

Rekordmange døde i Brasil

I Brasil er et rekordhøyt antall døde av koronasykdom det siste døgnet. 1349 mennesker døde, og dermed er tallet på dødsofre for pandemien oppe i 32.500.

NRK - 1 time siden

Over 1000 døde i Mexico

Mexico melder om at 1092 har dødd det siste døgnet etter å ha vært smittet av koronavirus. Det er det så langt høyeste daglige dødstallet i landet. Det samlede tallet på smittede passerer samtidig 100.

NRK - 2 timer siden

Tusenvis i nye protester i USA

I Los Angeles, New York, Washington og andre amerikanske byer samlet tusenvis seg til markeringer onsdag kveld. De fleste steder gikk det fredelig for seg etter at siktelsen mot politimannen som hadde nakkegrep på George Floyd, ble utvidet..

NRK - 2 timer siden

Obama ber om politireformer

Tidligere president Barack Obama ber ordførere i alle amerikanske byer om å ta opp og gå gjennom politiets retningslinjer for bruk av makt. Ifølge Obama Foundation har svarte amerikanere tre ganger så høy risiko for å dø i politiets varetekt som hvite..

NRK - 12 timer siden

3000 år gammel maya-bygning funnet

I Mexico har forskere oppdaget de største og eldste bygningsrestene etter maya-sivilisasjonen. Ved hjelp av fjernmålingsteknikken lidar er det funnet en kolossal, firkantet struktur nær grensen til Guatemala, melder Reuters..

NRK - 4 timer siden

Obama: – Det er skremmande

Tidlegare president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanarar om den dramatiske situasjonen som USA står i etter drapet på George Floyd. Obama sa at situasjonen er skremmande, men dette er ei moglegheit for folk til å sjå rasismen i USA..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt