NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 23:47

NRK - 03 mars 21 kl. 08:21

Rakettangrep mot flybase i Irak

Flere raketter har rammet en flybase i Irak der norske soldater er stasjonert, bekrefter Forsvarets operative hovedkvarter, som opplyser til NTB at de er i god behold..
Les mer på NRK


Les mer om:
Irak, Forsvarets, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rakettangrepmot , flybasei , Irak
NRK - 15 feb. 21 kl. 23:05

Rakettangrep mot Arbil i Nord-Irak

Én sivilt ansatt ble drept og seks andre ansatte ble såret, blant dem en amerikansk soldat, i et rakettangrep mot flyplassen i Arbil i Nord-Irak mandag. To raketter traff også et boligområde nær flyplassen, men det er ikke meldt om drepte der..

NRK - 03 mars 21 kl. 08:21

Ingen nordmenn skadd i rakettangrep

Flere raketter har rammet en flybase i Anbar-provinsen i Irak der norske soldater er stasjonert, bekrefter Forsvarets operative hovedkvarter. – Alle de norske er gjort rede for og i god behold, sier pressevakt major Elisabeth Eikeland til NTB..

NRK - 4 timer siden

Rakettangrep mot amerikanere

Fem raketter er skutt mot en irakisk flybase nord for Bagdad, der amerikanske soldater er stasjonert. Minst to raketter traff anlegget til et amerikansk selskap som vedlikeholder fly på Balad-basen, får AFP opplyst..

VG - 03 mars 21 kl. 09:07

Norske soldater angrepet i Irak

Ti raketter har truffet en flybase i Irak der norske soldater er stasjonert. De norske er i god behold, opplyser Forsvaret..

VG - 03 mars 21 kl. 09:07

Norske soldater angrepet i Irak: – Det var dramatisk

Ti raketter har truffet en flybase i Irak der norske soldater er stasjonert, ifølge amerikanske styrker. De norske er i god behold, opplyser troppssjefen..

NRK - 07 jan. 21 kl. 11:21

Israelsk rakettangrep mot Syria

Tre Iran-støttede krigere ble natt til torsdag drept i et israelsk rakettangrep mot Syria, ifølge SOHR. Israel gjennomfører hyppige angrep mot Syria. Målene er iranske styrker, libanesiske og Iran-støttede Hizbollah og syriske styrker, skriver NTB..

E24 - 26 mars 21 kl. 06:28

Brann på oljeterminal i Saudi-Arabia etter rakettangrep

Et rakettangrep utløste en brann på en oljeterminal sør i Saudi-Arabia, på dagen seks år etter landets militærintervensjon i Jemen..

NRK - 15 feb. 21 kl. 20:39

Rakettangrep ved flyplass i Irak

Tre raketter slo mandag ned i nærheten av flyplassen i Erbil nord i Irak, melder AP. Minst to sivile skal ha blitt skadet, ifølge myndighetene. Amerikanske styrker er stasjonert like ved flyplassen, som ligger i den selvstyrte Kurdistan-regionen..

NRK - 15 april 21 kl. 04:42

Tyrkisk soldat drept i Irak

En tyrkisk soldat ble drept i et rakettangrep mot en militærbase i Bashiqa ved Mosul i Irak. Tre raketter ble avfyrt, men bare en av dem traff basen. Et irakisk barn ble skadd da en av rakettene traff en landsby like ved.

NRK - 15 feb. 21 kl. 20:39

Rakettangrep ved irakisk flyplass

Tre raketter slo mandag ned i nærheten av flyplassen i Erbil nord i Irak, melder AP. Minst to sivile skal ha blitt skadet. Amerikanske styrker er stasjonert like ved flyplassen, som ligger i den selvstyrte Kurdistan-regionen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Jemen verst fior barn

Jemen har over 10.000 barnesoldater, og er et av verdens verste land for barn. Barna deltar i kamper mellom houthi-militsen og regjeringshæren.

NRK - 30 minutter siden

Skogbrann spredt til universitet

En skogbrann som herjer ved Table Mountain i Cape Town i Sør-Afrika, har spredt seg til et universitet. Flere hundre studenter er evakuert. Studentene flyktet fra studentboligene sine til fots mens biblioteket brant, melder AFP..

NRK - 45 minutter siden

Myanmar-opposisjon vil på krisemøte

Opposisjonen i Myanmar ber sørasiatiske ledere om å gi dem en plass ved bordet på krisemøtet neste uke. Opposisjonen har samlet seg i en skyggeregjering under navnet Den nasjonale enhetsregjering. Gruppen består hovedsakelig av folk fra Suu Kyis parti..

NRK - 2 timer siden

Macron og Johnson ut mot superliga

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson går begge ut mot planene om en europeisk superliga i fotball. Toppklubber fra England, Spania og Italia truer med å stifte en serie i stedet for Uefas Mesterliga..

NRK - 2 timer siden

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 2 timer siden

Ber om samlingsregjering i Israel

Sentrumspartiet Yesh Atid vil ha en nasjonal samlingsregjering i Israel. Partileder Yair Lapid sier til AFP at partiene må vinne folkets tillit på nytt. Benjamin Netanyahu prøver å danne en ny regjering samtidig som han er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 2 timer siden

Ytre høyre demonstrerte i Lisboa

Flere tusen mennesker fra hele Portugal demonstrerte i hovedstaden Lisboa mot et forslag om å forby det ytterliggående høyrepartiet Chega. Motstanderne mener Chegas rasistiske utspill, som å sette romfolk i egne koronaleire, bryter med grunnloven..

NRK - 2 timer siden

Soldater satt inn mot etnisk uro

Hæren i Etiopia sier at soldater blir satt inn for å stanse en blodig konflikt mellom de to største etniske gruppene i landet. Flere enn 300 ble drept i Amhara-regionen i mars i kamper mellom væpnede menn fra amhara- og omoro-folkene..

NRK - 3 timer siden

Russland utviser 20 tsjekkere

Russland utviser 20 tsjekkiske diplomater fra landet. De må forlate landet i løpet av morgendagen, melder RIA. Reaksjonen kommer etter at Tsjekkia i går utviste 18 russere de sier er agenter, og var knyttet til sabotasje på et militært lager i 2014..

NRK - 3 timer siden

Dødsulykke etterforskes

Dødsulykka på fiskebåten utenfor Tromsø skjedde i forbindelse med arbeid på dekk. Det opplyser operasjonsleder i politiet, Karl-Erik Thomassen. Båten er fortsatt ikke kommet til kai.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt