VG > Sport

Onsdag, 21 April, 16:29

VG - 08 april 21 kl. 11:30

Raja tviler sterkt på fulle fotballtribuner i 2021: – Veldig ambisiøst

Kulturminister Abid Raja har ingen tro på at Ullevaal stadion og andre store norske fotballarenaer vil kunne fylles til randen med tilskuere i 2021..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Abid Raja, Ullevaal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Raja, tviler, sterkt, fulle, fotballtribuneri , 2021, Veldig, ambisiøst
Aftenposten - 08 april 21 kl. 11:30

Raja tviler sterkt på fulle fotballtribuner i 2021: – Veldig ambisiøst

Kulturminister Abid Raja har ingen tro på at Ullevaal stadion og andre store norske fotballarenaer vil kunne fylles til….

NRK - 28 jan. 21 kl. 11:55

Raja lover 350 nye kulturmillioner

Kulturminister Abid Raja lover 350 nye millioner til store kulturarrangementer i juli og august, melder VG. Mandag møter han de største norske festivalene for å konkretisere behovene bransjen har. Raja kaller dette en bunnplanke og et sikkerhetsnett..

VG - 20 feb. 21 kl. 19:20

Listhaug og Raja i coronafeide

Frp-lederkandidat Sylvi Listhaug går i strupen på kulturminister Abid Raja (V): Hun mener han gir for mange corona-millioner til kulturlivet. Raja slår tilbake med Jon Fosse, Ane Dahl Torp, Karpe og Munch..

NRK - 20 feb. 21 kl. 19:33

Listhaug og Raja i koronafeide

Frps lederkandidat går i stupen på kulturminister Abid Raja (V). Hun mener han gir for mange koronamillioner til kulturlivet, skriver VG. Raja sier til VG at han forsvarer hver eneste krone..

NRK - 06 mars 21 kl. 03:12

Raja åpner for større pokerlag

Kulturminister Abid Raja vil øke maksgrensen for pokerlag fra 10 til 20 personer, når koronakrisen er over. På grunn av norske regler har poker-NM blitt arrangert i utlandet, men nå åpner Raja for at mesterskapet kan gå i Norge..

NRK - 04 april 21 kl. 12:53

Raja: – Det er mye bra i vente

Det er mye bra i vente, sier kulturminister Abid Raja. Han sier at det siste halvannet året har vært utrolig krevende, men at det snart blir bedre. Han håper at økt vaksinering vil gjøre det mulig for oss å gjøre alt vi liker å gjøre, om kort tid.

Klartale - 08 april 21 kl. 15:53

Raja tror det blir vanskelig å ha fulle tribuner i år

I fjor var det er grense hvor mange som fikk se fotballkamper i Norge. Den var på mellom 200 og 600 personer per kamp. Abid Raja sier folk må være forberedt på en grense også i år..

Dagbladet - 13 jan. 21 kl. 14:20

- Ignorer Raja

Kulturminister Abid Raja har anbefalt alle i kultursektoren å avlyse sine arrangementer. Det kan ekskludere aktørene fra støtteordninger. Nå ber Arbeiderpartiet kulturlivet om å ignorere kulturministeren..

NRK - 19 jan. 21 kl. 15:58

Vurderer regel om fastmonterte sete

Regjeringa har bede Helsedirektoratet om å vurdere om kravet til fastmonterte sete under kulturarrangement bør bli erstatta av andre krav, som krav til tilviste plassar. Det opplyste kultur- og likestillingsminister Abid Raja (V) på ein pressekonferanse tysdag. I dag er det slik at det kan vere 200 personar til stades på arrangement dersom seta er fastmonterte.

VG - 19 jan. 21 kl. 19:46

Lunken til Raja-tiltak: – Litt trist

Dagens pressemøte med kulturminister Abid Raja ga ingen svar for landets største konsert- og festivalarrangører foran sommeren 2021..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Støre krever ny vurdering: – Jeg er oppriktig bekymret

GRORUD (VG) Nesten 50.000 norske fotballspillere har ikke spilt en kamp siden 2019 og får fortsatt ikke trene fotball med kontakt. Jonas Gahr Støre og Arbeiderpartiet ber nå regjeringen gjøre en ny vurdering av situasjonen til breddefotballen på seniornivå..

VG - 2 timer siden

Bare Arsenal beklager: – Vi gjorde en feil

De seks engelske klubbene trekker seg fra Super League. Atlético Madrid og de tre italienske Inter, AC Milan og Juventus innser også at prosjektet er dødt. Men Arsenal er alene om å si til supporterne at de gjorde en feil og beklage det..

VG - 4 timer siden

Juventus i pressemelding om Super League: – Begrensende muligheter for å gjennomføre

Åtte av tolv lag har bekreftet at de trekker seg fra Super League-samarbeidet. Juventus ser at det nå er vanskelig å gjennomføre prosjektet slik det var tenkt..

VG - 2 timer siden

Drapstiltalt leieboer: – Utrolig lei for det som har skjedd

NEDRE ROMERIKE TINGRETT (VG) Mannen som drepte Kristian Løvlie i Nittedal i fjor sier han vil beklage til de etterlatte..

VG - 5 timer siden

Dronning Elizabeth 95 år i dag: – En tid med stor sorg

Dronning Elizabeth sier i en uttalelse på bursdagen at hun er dypt rørt over all omsorgen fra hele verden..

VG - 3 timer siden

Fikk stoppet Super League: Hvem hyler for Qatar-ofrene?

Dersom kampen for menneskeverd hadde vekket en brøkdel av engasjementet vi så i striden om Super League, hadde det blitt umulig å gjennomføre verdensmesterskapet i Qatar..

VG - 5 timer siden

Dronning Elizabeth 95 år i dag: Takker for all støtte

Dronning Elizabeth sier i en uttalelse på bursdagen at hun er dypt rørt, og at all støtten minner henne på hvilken stor innflytelse avdøde prins Philip hadde på omgivelsene..

VG - 3 timer siden

Alltid noen som skal ødelegge den gode stemningen!

Hvorfor skulle vi nøye oss med å ha bursdag og julaften bare én dag hver i året?.

VG - 4 timer siden

Inter og Atlético Madrid trekker seg fra Super League

Åtte av tolv lag har nå trukket seg fra Super League-samarbeidet. Juventus-presidenten ser mørkt på prosjektets videre gjennomføring..

VG - 4 timer siden

Kristian Løvlies far om tiltalt leieboer: – Han hadde familien som mål

NEDRE ROMERIKE TINGRETT (VG) Kristian Løvlie ble drept etter at leieboeren skal ha lurt ham inn i en garasje. Løvlies far mener leieboeren kort tid i forveien forsøkt å lure ham inn i en carport..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt