VG > Økonomi

Fredag, 26 Februar, 04:55

VG - 22 jan. 21 kl. 10:52

Raja: Legger til rette for verdenscup i Norge

Kulturministeren åpner for verdenscup i Norge. Hopp blir først ut..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Raja, Legger, til, rette, for, verdenscupi , Norge
NRK - 20 feb. 21 kl. 19:33

Listhaug og Raja i koronafeide

Frps lederkandidat går i stupen på kulturminister Abid Raja (V). Hun mener han gir for mange koronamillioner til kulturlivet, skriver VG. Raja sier til VG at han forsvarer hver eneste krone..

NRK - 28 jan. 21 kl. 11:55

Raja lover 350 nye kulturmillioner

Kulturminister Abid Raja lover 350 nye millioner til store kulturarrangementer i juli og august, melder VG. Mandag møter han de største norske festivalene for å konkretisere behovene bransjen har. Raja kaller dette en bunnplanke og et sikkerhetsnett..

VG - 20 feb. 21 kl. 19:20

Listhaug og Raja i coronafeide

Frp-lederkandidat Sylvi Listhaug går i strupen på kulturminister Abid Raja (V): Hun mener han gir for mange corona-millioner til kulturlivet. Raja slår tilbake med Jon Fosse, Ane Dahl Torp, Karpe og Munch..

VG - 22 jan. 21 kl. 10:52

Regjeringen går mot helseråd: Legger til rette for verdenscup i Norge

Kulturminister Abid Raja åpner for verdenscup i Norge. Hopp i Lillehammer blir først ut. Dermed trosser de anbefalingene fra Helsedirektoratet..

NRK - 19 jan. 21 kl. 15:58

Vurderer regel om fastmonterte sete

Regjeringa har bede Helsedirektoratet om å vurdere om kravet til fastmonterte sete under kulturarrangement bør bli erstatta av andre krav, som krav til tilviste plassar. Det opplyste kultur- og likestillingsminister Abid Raja (V) på ein pressekonferanse tysdag. I dag er det slik at det kan vere 200 personar til stades på arrangement dersom seta er fastmonterte.

VG - 19 jan. 21 kl. 19:46

Lunken til Raja-tiltak: – Litt trist

Dagens pressemøte med kulturminister Abid Raja ga ingen svar for landets største konsert- og festivalarrangører foran sommeren 2021..

VG - 28 jan. 21 kl. 11:44

Raja: Vil planlegge inn i 2022

Kulturminister Abid Q. Raja ser et helt år fremover i tid når han i dag møter kulturbransjen til innspillsmøte. Samtidig kommer han med et økonomisk sikkerhetsnett for juli og august på 350 millioner kroner..

VG - 20 feb. 21 kl. 10:30

Raja krever økonomisk likestilling for parautøverne – refser Olympiatoppen

Kulturminister Abid Raja vil straks ha en rapport om hvordan Olympiatoppen har brukt de statlige millionene som skulle dekke de ekstra kostnadene ved at Tokyo-lekene er utsatt fra 2020 til 2021..

Dagbladet - 13 jan. 21 kl. 14:20

- Ignorer Raja

Kulturminister Abid Raja har anbefalt alle i kultursektoren å avlyse sine arrangementer. Det kan ekskludere aktørene fra støtteordninger. Nå ber Arbeiderpartiet kulturlivet om å ignorere kulturministeren..

VG - 26 jan. 21 kl. 09:25

Raja ber om nordisk møte for å løse attest-floke

Kulturminister Abid Raja (v) har bedt Norges Idrettsforbund om å ta på seg en lederrolle i kampen for at idrettsklubber kan be om politiattest på tvers av landegrensene i fremtiden..

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Solskjær håper på Molde-møte: – Største prestasjonen denne runden

(Manchester United – Real Sociedad 0–0, 4–0 sammenlagt) Ole Gunnar Solskjær fikk hvilt flere nøkkelspillere da de enkelt tok seg videre mot Real Sociedad. Nå kan Molde vente i åttedelsfinalen..

VG - 8 timer siden

Ulland Andersen-dobbel senket Hoffenheim: – Har vært en tøff reise

(Hoffenheim – Molde 0–2, 3–5 sammenlagt) For første gang i klubbens historie har Molde nådd åttedelsfinalen av Europa League. Eirik Ulland Andersen ble den store helten med to mål i Tyskland..

VG - 6 timer siden

Trisha Yearwood coronasmittet – Garth Brooks bekymret

En engstelig Garth Brooks (59) forteller at kona (56) er smittet med covid-19..

VG - 6 timer siden

Skreddersømmens seiersgang: Vinner på alle fronter

Det har kostet Johannes Høsflot Klæbo å gå sine egne veier, men verdens suverent beste sprinter står igjen som den store vinneren på flere plan samtidig..

VG - 8 timer siden

Ulland Andersen-dobbel senket Hoffenheim – Molde sensasjonelt videre i Europa League

(Hoffenheim – Molde 0–2) For første gang i klubbens historie har Molde nådd åttedelsfinalen av Europa League. Eirik Ulland Andersen ble den store helten med to mål i Tyskland..

VG - 8 timer siden

Smitterammet byggeplass holder fortsatt åpent: – Frykter hele næringen til slutt blir stengt ned

Smitteutbruddet på Solli plass i Oslo er det siste i en rekke større smitteutbrudd på byggeplasser i landet etter nyttår. Men i motsetning til de andre tilfellene, holdes virksomheten på Solli i gang til tross for økende smittetall..

VG - 10 timer siden

Lundby tok VM-sølv i høydramatisk renn: – Veldig stolt av meg selv

OBERSTDORF/OSLO (VG) Maren Lundby hadde ikke vært på pallen denne sesongen før VM, men valgte å gjøre en stor teknisk endring før rennet. Det resulterte i sølvmedalje..

VG - 10 timer siden

Lundby tok VM-sølv i høydramatisk renn: – Måtte briste eller bære

OBERSTDORF/OSLO (VG) Maren Lundby hadde ikke vært på pallen denne sesongen før VM, men valgte å gjøre en stor teknisk endring før rennet. Det resulterte i sølvmedalje..

VG - 10 timer siden

Lundby tok VM-sølv i høydramatisk renn

OBERSTDORF/OSLO (VG) Maren Lundby hadde ikke vært på pallen denne sesongen før VM, men hoppet ned til sølvmedalje i normalbakken..

VG - 13 timer siden

Lady Gagas hundepasser er skutt – hunder stjålet

Popstjernens hundepasser er skutt og to av hundene stjålet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt