NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 05:15

NRK - 12 feb. 21 kl. 23:58

R-tallet under 1 i Storbritannia

Spredningen av koronaviruset synker i Storbritannia. R-tallet er nå under 1 for første gang siden juli, melder Sky News. Tallene ligger nå mellom 0,7 og 0,9 for alle regioner i landet. Storbritannia har i vinter hatt meget strenge smitteverntiltak..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, Sky News

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: R-talletunder 1 i , Storbritannia
NRK - 17 feb. 21 kl. 12:59

R-tallet i Oslo under 0,5

Ifølge VG er R-tallet i Oslo 0,44. R-tallet viser hvor mange personer én smittet person smitter videre. R-tallet har vært under 1 flere uker.

NRK - 09 feb. 21 kl. 10:24

R-tallet opp etter Ulvik-smitte

Helse Bergen har oppjustert R-tallet for sitt dekningsområde til 1,3. Årsaken til stigningen er smitteutbruddet i Ulvik. – Hvis en eksluderer Ulvik, ville R-tallet vært 0,9, opplyser Helse Bergen.

NRK - 22 jan. 21 kl. 15:08

R-tallet i Storbritannia under 1

Det såkalte R-tallet for koronasmitte i Storbritannia er mellom 0,8 og 1. Det er første gang siden tidlig i desember at hver med smitte overfører viruset til færre enn én person i gjennomsnitt, melder BBC..

NRK - 12 feb. 21 kl. 14:43

Storbritannias R-tall: 0,7 - 0,9

Det såkalte R-tallet i Storbritannia, som sier noe om hvor mange en smittet i snitt smitter, er nå beregnet til å ligge mellom 0,7 og 0,9, ifølge landets helsedepartement. Det betyr at smitten i Storbritannia er synkende, om tallet stemmer..

NRK - 12 feb. 21 kl. 23:58

Koronasmitta ned i Storbritannia

Spreiinga av koronaviruset synker i Storbritannia. R-tallet er no under 1 for første gong sidan juli, melder Sky News. Tala ligg no mellom 0,7 og 0,9 for alle regionar i landet.

NRK - 12 jan. 21 kl. 10:17

R-tallet i Bergen har økt til 1,7

Det såkalte R-tallet i Helse Bergens område, som representerer hvor mange en koronasmittet i gjennomsnitt smitter, har økt fra 1 i forrige uke til 1,7 nå, skriver helseforetaket. Uten importsmitten er R-tallet 1,3. I tillegg melder sykehuset at én eldre person er død..

NRK - 26 jan. 21 kl. 10:41

Helse Bergen: R-tallet nede i 0,5

Helse Bergen melder at det såkalte R-tallet nå er nede i 0,5. Sist uke ble tallet beregnet til å være 0,8. Fire pasienter er innlagt med covid-19, det samme som i går.

NRK - 11 mars 21 kl. 07:49

Fallende aborttall i 2020

Det ble registrert 11.081 svangerskapsavbrudd i 2020. Så lavt har aldri tallet vært før, viser tall fra Abortregisteret.

NRK - 19 mars 21 kl. 10:47

R-tallet under 1 i Helse Bergen

Det såkalte r-tallet, som reflekterer hvor mange en koronasmittet person i gjennomsnitt smitter, er beregnet til 0,9 i Helse Bergen sitt område. Tallet er usikkert, men ligger mellom 0,4 og 1,4. Helse Bergen-sjef Eivind Hansen sier at de anslår at mellom tre og seks personer vil være innlagt i Helse Bergen de neste to ukene.

NRK - 23 mars 21 kl. 10:11

R-tall har økt i Helse Bergen

R-tallet i Helse Bergen sitt område er nå beregnet til 1,2. Tallet reflekterer hvor mange en koronasmittet person i gjennomsnitt smitter. Usikkerhetsspennet er mellom 0,5 og 1,9.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

123 nye smittede

Det er 123 nye smittede i Oslo siste døgn. Det er 20 færre enn dagen før. Ser du på tallene for de siste to ukene er det fortsatt flest smittet i bydel Stovner, med 726 smittede per 100.

NRK - 15 minutter siden

Kvinne funnet død

Torsdag kveld fikk politiet melding om funn av en død kvinne på Varaldsøy i Kvinnherad. Hun ble funnet utendørs og foreløpige funn taler for at hun ble drept. En person har fått status som siktet og ble pågrepet, skriver politiet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Strid om burhøns i Venstre

Venstre vil forby produksjon av egg fra høner i bur, fordi det ikke samsvarer med god dyrevelferd, står det i forslaget til nytt Venstre-program. Det er flere i partiet skeptisk til, skriver Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Trailer med fisk veltet ved Berkåk

En trailer med fisk har kjørt av veien og veltet på siden på E6 ved Berkåk i Trøndelag. Det er ikke meldt om personskade. Det skal være glatt vei på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 2 timer siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 2 timer siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 2 timer siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt