NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 05:27

NRK - 25 Jun 18 kl. 23:55

Røykutvikling i Raufoss næringspark

Det har vært røykutvikling i en bedrift i Raufoss Næringspark, opplyser operasjonsleder i Innlandet Jan-Egil Gilberg til NRK. Sju personer har blitt noe eksponert for røyk. Situasjonen virker å være under kontroll..
Les mer på NRK


Les mer om:
Raufoss Næringspark, Innlandet Jan-Egil Gilberg, NRK, Raufoss

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Røykutviklingi , Raufoss, næringspark
NRK - 25 Jun 18 kl. 23:55

Melding om brann i næringspark

Politiet har fått melding om at det brenner i en bygning i Raufoss Næringspark, skriver politiet i Innlandet på Twitter. Nødetater er på vei til stedet..

Hegnar.no - 02 Nov 18 kl. 12:59

Bygger ut Kongsberg Automotive-fabrikk

Raufoss Næringspark bygger ut, og forlenger leieavtale med Kongsberg Automotive..

Dagbladet - 26 May 18 kl. 22:21

MC-fører alvorlig skadd i utforkjøring på Raufoss

En MC-fører er fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter at motorsykkelen han kjørte, havnet utenfor veibanen ved Raufoss..

NRK - 03 Feb 19 kl. 08:33

Røykutvikling på hybelhjem i Bodø

Nødetatene er på stedet der det er meldt om røykutvikling i et hybelhjem i Bodø sentrum. Brannvesenet bekrefter røykutvikling. Alle er evakuert, ingen større brann.

Dagbladet - 07 Mar 18 kl. 14:55

Jente og gutt på spark påkjørt på Raufoss

En jente og en gutt på sparkstøtting er påkjørt av en bil på Raufoss i Oppland..

NRK - 06 Mar 18 kl. 04:31

Røykutvikling i tunnel på E6

Politiet melder om røykutvikling i Isfjelltunnelen i Kåfjord i Troms. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 08 Nov 18 kl. 16:46

Røykutvikling i fly

Nødetatene er på Gardermoen, etter melding om røykutvikling i et fly som går inn for landing..

NRK - 04 Dec 18 kl. 03:28

Røykutvikling i boligblokk i

Politiet i Kristiansand melder om røykutvikling i en boligblokk, og ber beboerne holde seg inne i leilighetene. Alle nødetater er på vei..

NRK - 18 Aug 18 kl. 19:01

Røykutvikling på skole

Brannvesenet i Follo har rykket ut til røykutvikling på Nordby skole i Ås kommune i Akershus. De skriver på Twitter at flere enheter er på vei til stedet..

NRK - 21 Jan 19 kl. 16:51

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flere drept i gisselsituasjon i USA

Flere personer er drept i en skuddveksling som oppsto under en gisselsituasjon i delstaten Mississippi i USA. En mistenkt er pågrepet. Dramaet startet som en familiekonflikt og utspilte seg i byen Clinton i nær tolv timer lørdag..

NRK - 1 time siden

Frontkollisjon i Ekebergtunnelen

En personbil og en tankbil frontkolliderte i Ekebergtunnelen natt til søndag. Nødetatene rykket ut til tunnelulykken like etter klokken 4, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter. Ingen fremstår som alvorlig skadet.

NRK - 1 time siden

– Dyrere strøm uten utenlandskabler

Uten utenlandskablene ville strømmen vært enda dyrere, mener NVE. Direktoratet mener strømprisen ville variert mer og kunne vært 2 til 3 ganger høyere om vinteren, hvis Norge ikke kunne eksportere og importere strøm fra Europa, skriver Aftenposten..

NRK - 3 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 3 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 3 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 3 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 18 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 4 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 5 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt