NRK > Nyheter

Tuesday, 11 December, 02:13

NRK - 25 Jun 18 kl. 23:55

Røykutvikling i Raufoss næringspark

Det har vært røykutvikling i en bedrift i Raufoss Næringspark, opplyser operasjonsleder i Innlandet Jan-Egil Gilberg til NRK. Sju personer har blitt noe eksponert for røyk. Situasjonen virker å være under kontroll..
Les mer på NRK


Les mer om:
Raufoss Næringspark, Innlandet Jan-Egil Gilberg, NRK, Raufoss

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Røykutviklingi , Raufoss, næringspark
NRK - 25 Jun 18 kl. 23:55

Melding om brann i næringspark

Politiet har fått melding om at det brenner i en bygning i Raufoss Næringspark, skriver politiet i Innlandet på Twitter. Nødetater er på vei til stedet..

Hegnar.no - 02 Nov 18 kl. 12:59

Bygger ut Kongsberg Automotive-fabrikk

Raufoss Næringspark bygger ut, og forlenger leieavtale med Kongsberg Automotive..

Dagbladet - 26 May 18 kl. 22:21

MC-fører alvorlig skadd i utforkjøring på Raufoss

En MC-fører er fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter at motorsykkelen han kjørte, havnet utenfor veibanen ved Raufoss..

Dagbladet - 07 Mar 18 kl. 14:55

Jente og gutt på spark påkjørt på Raufoss

En jente og en gutt på sparkstøtting er påkjørt av en bil på Raufoss i Oppland..

NRK - 06 Mar 18 kl. 04:31

Røykutvikling i tunnel på E6

Politiet melder om røykutvikling i Isfjelltunnelen i Kåfjord i Troms. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 08 Nov 18 kl. 16:46

Røykutvikling i fly

Nødetatene er på Gardermoen, etter melding om røykutvikling i et fly som går inn for landing..

NRK - 04 Dec 18 kl. 03:28

Røykutvikling i boligblokk i

Politiet i Kristiansand melder om røykutvikling i en boligblokk, og ber beboerne holde seg inne i leilighetene. Alle nødetater er på vei..

NRK - 18 Aug 18 kl. 19:01

Røykutvikling på skole

Brannvesenet i Follo har rykket ut til røykutvikling på Nordby skole i Ås kommune i Akershus. De skriver på Twitter at flere enheter er på vei til stedet..

NRK - 07 Jul 18 kl. 20:55

Røykutvikling på Lutvann, Oslo

Alle nødetater er på vei til skogbrann på Lutvann etter flere meldinger om kraftig røykutvikling. Det er uvisst om det er spredningsfare til bygninger, skriver politiet på Twitter..

NRK - 05 Sep 18 kl. 20:57

Evakuert etter røykutvikling i tog

Politiet har fått melding om røykutvikling fra et persontog som står på jernbanestasjonen i Flekkefjord. Ifølge Bane NOR skal alle passasjerene være evakuert, men det er så langt ikke meldt om noen skadde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Svingte unna dyr i veien

En bilfører er kjørt med ambulanse til Haukeland universitetssjukehus med ryggsmerter etter å ha kjørt i fjellveggen på Radøyvegen i Nordhordland. Personen forsøkte å svinge unna et dyr i veibanen og havnet da i fjellveggen. Det er glatt på stedet..

NRK - 30 minutter siden

Fem evakuert etter brann i Halden

Alle beboere skal være evakuert fra en bolig som er helt overtent i et boligområde i Halden i Østfold. Brannvesenet var på stedet klokka 1.22 og startet slukking.

NRK - 30 minutter siden

En død etter brann på Herøy

Krimteknikere er på stedet etter at en person ble funnet død etter brann i en bolig på Herøy i Nordland mandag kveld. Meldingen om brannen kom rett før klokka 18 mandag kveld, skriver Helgelands Blad. Årsaken til brannen er ikke klar..

NRK - 1 time siden

Ein person til sjukehus

Ein person er køyrd til sjukehus etter ei utforkøyring i Sandnes i Rogaland. Det var mykje røyk frå bilen. Politiet etterforskar kva som har skjedd.

NRK - 1 time siden

Motegiganter vil være klimanøytrale

Motegigantene H&M, Hugo Boss, Puma, Adidas og Levi's skal om 32 år ikke lenger slippe ut klimagasser. Selskapene har i en pressemelding i anledning FNs klimatoppmøte i Polen kunngjort at de skal gå sammen om å skjerpe ambisjonene på klimafeltet..

NRK - 1 time siden

Strynefjellet ope etter bilberging

Riksveg 15 over Strynefjellet er ope for fri ferdsel etter bilberging av fleire vogntog på vestsida av fjellet, melder Vegtrafikksentralen Øst på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Skilnad på urbane og skogsfroskar

Froskar i urbane strøk har tilpassa paringsropa eit moderne liv. Byfroskar har meir drag enn sine landlege artsfrendar på sin feminine motpart, ifølgje studie publisert i måndagens utgåve av Nature Ecology & Evolution..

NRK - 2 timer siden

Trener opp slangehundar på Hawaii

Hawaiis landbruksdepartement importerer fire brune tresnokar for å trene hundar opp til å finne slangearten og hindre den frå å etablere seg på øygruppa. Hawaii er fri for slangar, men dei fryktar at det skal kome slangar med fly eller skip til øygruppa..

NRK - 2 timer siden

Bergen satsar på «gatepsykolog»

Bergen kommune tek eit nytt grep i kampen for å nå unge med psykiske utfordringar og har tilsett sin første «gatepsykolog». Jobben går ut på å få kontakt med ungdomar med ulike behov for hjelp. Fleire fortel om traumar, angst og depresjon..

NRK - 3 timer siden

Japanere reagerer på keiser-ritual

Ei gruppe på 240 kristne og buddhistiske japanarar saksøker regjeringa grunna deira plan om å bruke skattepengar på neste års religiøse innsetjingssseremoni av kronprins Naruhito som ny keisar. Dei påpeikar at grunnlova skil mellom religion og stat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt