NRK > Nyheter

Tuesday, 16 October, 15:16

NRK - 25 Jun 18 kl. 23:55

Røykutvikling i Raufoss næringspark

Det har vært røykutvikling i en bedrift i Raufoss Næringspark, opplyser operasjonsleder i Innlandet Jan-Egil Gilberg til NRK. Sju personer har blitt noe eksponert for røyk. Situasjonen virker å være under kontroll..
Les mer på NRK


Les mer om:
Raufoss Næringspark, Innlandet Jan-Egil Gilberg, NRK, Raufoss

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Røykutviklingi , Raufoss, næringspark
NRK - 25 Jun 18 kl. 23:55

Melding om brann i næringspark

Politiet har fått melding om at det brenner i en bygning i Raufoss Næringspark, skriver politiet i Innlandet på Twitter. Nødetater er på vei til stedet..

Dagbladet - 26 May 18 kl. 22:21

MC-fører alvorlig skadd i utforkjøring på Raufoss

En MC-fører er fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter at motorsykkelen han kjørte, havnet utenfor veibanen ved Raufoss..

Dagbladet - 07 Mar 18 kl. 14:55

Jente og gutt på spark påkjørt på Raufoss

En jente og en gutt på sparkstøtting er påkjørt av en bil på Raufoss i Oppland..

NRK - 06 Mar 18 kl. 04:31

Røykutvikling i tunnel på E6

Politiet melder om røykutvikling i Isfjelltunnelen i Kåfjord i Troms. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 18 Aug 18 kl. 19:01

Røykutvikling på skole

Brannvesenet i Follo har rykket ut til røykutvikling på Nordby skole i Ås kommune i Akershus. De skriver på Twitter at flere enheter er på vei til stedet..

NRK - 07 Jul 18 kl. 20:55

Røykutvikling på Lutvann, Oslo

Alle nødetater er på vei til skogbrann på Lutvann etter flere meldinger om kraftig røykutvikling. Det er uvisst om det er spredningsfare til bygninger, skriver politiet på Twitter..

NRK - 05 Sep 18 kl. 20:57

Evakuert etter røykutvikling i tog

Politiet har fått melding om røykutvikling fra et persontog som står på jernbanestasjonen i Flekkefjord. Ifølge Bane NOR skal alle passasjerene være evakuert, men det er så langt ikke meldt om noen skadde..

VG - 23 Sep 18 kl. 17:52

Høgmos FFK tapte toppkampen og mistet serieledelsen

(Raufoss – Fredrikstad 3–1) Fredrikstad tapte toppkampen og er nå avhengig av at Raufoss avgir poeng fremover om det skal bli direkte opprykk til 1. divisjon..

NRK - 18 Apr 18 kl. 22:01

Røykutvikling i lokomotiv i tunnel

Føreren av lokomotivet på et godstog er i sikkerhet etter at det oppsto røykutvikling i lokomotivet inne i Myrdalstunnelen på Bergensbanen. Sporet er stengt, og alle nødetater er på vei til stedet, opplyser Vest politidistrikt på Twitter..

Aftenposten - 27 May 18 kl. 08:24

Ber folk evakuere etter kraftig røykutvikling i avfallsanlegg

Det er kraftig røykutvikling etter et branntilløp hos gjenvinningsbedriften Revac på Revetal i Vestfold. Tre ansatte tas hånd om av helsepersonell..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Dronning-smykker på auksjon

Flere smykker og juveler som har tilhørt Frankrikes siste dronning før revolusjonen i 1789, Marie Antoinette, legges ut på auksjon i år, skriver CNN. Marie Antoinette sørget for at smykkene ble smuglet ut av Frankrike før hun ble pågrepet i 1791..

NRK - 30 minutter siden

Rekordmange nye medlemmer til KrF

De siste par ukene har Kristelig Folkeparti fått over 300 nye medlemmer bare i Rogaland. På landsbasis har KrF fått over 2000 nye medlemmer på drøyt to uker, etter at partileder Knut Arild Hareide rådet til regjeringssamarbeid med Ap og Sp..

NRK - 45 minutter siden

Solberg fikk brexit-oppdatering

Onsdagens EU-toppmøte om brexit ble et naturlig hovedtema da statsminister Erna Solberg møtte Tysklands statsminister Angela Merkel i Berlin tirsdag. En rekke andre temaer sto også på agendaen for det timelange møtet, skriver NTB..

NRK - 45 minutter siden

Tre Emmy-nominasjoner til NRK Super

Redaksjonen ble nominert for serien «Jenter». I tillegg kommer to nominasjoner til «Kroppen min eier jeg». I «Kids: Digital»-kategorien er produksjonsselskapet Bivrost Film nominert sammen med NRK Supers temadager om overgrep – der serien inngikk..

NRK - 1 time siden

Nattetemperatur-rekord ble knust

De 25,4 gradene som ble målt i Tafjord og Surnadal natt til søndag, lå langt over tidligere rekorder for nattetemperatur i oktober. På nattetid finnes det ikke noe i nærheten av 25,4 grader i temperaturdata som strekker seg tilbake til 1950-tallet..

NRK - 1 time siden

500 skader etter flommen

Rundt 500 skader for 100 millioner kroner meldt inn etter flommen, ifølge Finans Norge.

NRK - 7 timer siden

53 registrert som utviklingshemma

Minst 53 personer er oppførte som psykisk utviklingshemma uten en utgreiing i spesialisthelsetjenesten, skriver VG. Avisen har kartlagt hvor mange som har blitt registerte som psykisk utviklingshemma de siste ti åra i norske kommuner..

NRK - 1 time siden

Slutt på gratispasseringer

I løpet av tirsdag vil alle de 38 bomstasjonene på Nord-Jæren være i drift. Det skriver Stavanger Aftenblad. Seks bomstasjoner i Stavanger og Sandnes har vært utsatt for hærverk, og fem av disse har vært satt ut av spill..

NRK - 2 timer siden

Finsk forfatter er død

Den finske forfatteren Arto Paasilinna er død, 76 år gammel, melder Sveriges Radio. Paasilinna fikk sitt store gjennombrudd med "Harens år" i 1975. I dag er hans bøker oversatt til over 20 språk og har vunnet en rekke litterære priser..

NRK - 1 time siden

Anklager Frankrike for våpeneksport

Frankrike bryter egne regler om våpeneksport til Egypt, mener Amnesty International. I en rapport kommer det fram at egyptiske sikkerhetsstyrker har benyttet franske pansrede kjøretøy når de har skutt mot demonstranter under protestaksjoner i Egypt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt