P4 > Nyheter

Monday, 24 February, 09:10

P4 - 14 Feb 20 kl. 16:47

Rørt Røiseland etter gull

Mens de andre store favorittene skjøt seg bort, én etter én, leverte Marte Oslbu Røiseland et kjempeløp på VM-sprinten i Anterselva, og sikret sitt første individuelle VM-gull.
Og en drøy time etter at gullet var sikret, har meldingene tikket inn til en rørt og glad verdensmester..
Les mer på P4


Les mer om:
Marte Oslbu Røiseland, VM, Anterselva, Røiseland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rørt, Røiseland, etter, gull
P4 - 20 timer siden

Nok et gull til Røiseland

Marte Olsbu Røiseland tok gull på fellesstarten i VM i skiskyting i Anterselva. Hun gikk ut 14 sekunder bak italienske Dorothea Wierer etter den siste skyting, men leverte en fantastisk sisterunde. Wierer var 20 sekunder bak i mål, mens Hanna Öberg ble tok bronsen.

Aftenposten - 19 timer siden

Røiseland tok nytt VM-gull etter enorm opphenting

Marte Olsbu Røiseland leverte en enorm sisterunde og spurtet inn til sitt femte VM-gull og sin sjuende medalje i Anterselva..

VG - Igår: 12:52

Olsbu Røiseland reddet Norge - VM-gull på stafetten

ANTERSELVA/OSLO (VG) Norge så ut til å være helt ute av gullkampen. Så tok Marte Olsbu Røiseland fatt på ankeretappen, traff på ti av ti skudd og sikret stafett-gull i VM..

Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 15:32

Marte Røiseland mot nytt VM-gull – katastrofe for Eckhoff

Marte Røiseland går mot sitt andre VM-gull. For Tiril Eckhoff og Ingrid Tandrevold gikk det langt verre..

Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 15:32

Marte Røiseland mot nytt VM-gull – totalkollaps av Eckhoff

Marte Røiseland går mot sitt andre VM-gull. For Tiril Eckhoff og Ingrid Tandrevold gikk det langt verre..

Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 15:32

Røiseland tok VM-gull på sprinten – totalkollaps av Eckhoff

Marte Olsbu Røiseland tok sitt første individuelle VM-gull da hun vant dagens sprint. For Tiril Eckhoff og Ingrid Tandrevold gikk det langt verre..

Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 17:56

Røiseland takket spesielt én person etter VM-bragden: – Har betydd alt

Rørt og lykkelig kunne Marte Olsbu Røiseland endelig krysse av for individuelt gull i et VM..

P4 - 18 Feb 20 kl. 15:25

Mot medalje for Røiseland

Marte Olsbu Røiseland tok bronse på 15-kilometer under VM i skiskyting i Anterselva nå i ettermiddag. Hun fikk to tilleggsminutter og gikk raskt i sporet. Italienske Dorothea Wierer tok gullet, 2,2 sekunder foran tyske Vanessa Hinz.

VG - 18 Feb 20 kl. 15:41

Olsbu Røiseland tok sin fjerde strake VM-medalje: - Godt som gull

ANTERSELVA/OSLO (VG) Det holdt ikke til gull på normalen, men Marte Olsbu Røiseland (29) har nå tatt medalje i fire av fire VM-øvelser..

NRK - 16 Feb 20 kl. 13:29

Røiseland tok bronse

Marte Olsbu Røiseland tok bronse på dagens jaktstart i VM i skiskyting. Dorothea Wierer tok gullet etter en bom mindre enn Røiseland på siste skyting. Denise Herrmann tok sølvet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Norwegian: - Vi vet like lite som andre

Samtlige flyplasser på Kanariøyene er nå gjenåpnet. Det opplyser den spanske flyplassoperatøren Aena. Over 2000 nordmenn er værfaste på Kanariøyene etter en sandstorm og det er uklart når flytrafikken kommer i gang igjen.

P4 - 15 minutter siden

Kina snur om karantene i Wuhan

Kinesiske myndigheter snur om oppmykingen av karantenereglene i millionbyen Wuhan. Tidligere i dag ble det opplyst at enkelte personer under bestemte forutsetninger kunne få reise ut av byen. Nå snur myndighetene, og opprettholder dermed den strenge karantene om utreiseforbud, ifølge nyhetsbyrået AFP.

P4 - 30 minutter siden

Stor interesse for sommerjobber

Svært mange unge ønsker seg sommerjobb, men langt ifra alle vil få ønsket sitt oppfylt. Ifølge Virke ansetter nemlig bedrifter færre sommervikarer enn før. Nesten 6 av 10 bedrifter svarte i en undersøkelse i fjor at de ikke hadde planer om å ansette.

P4 - 1 time siden

Dro inn en million under mesterskapet

Marte Olsbu Røiseland reiser hjem til Norge med kofferten full av medaljer. Froland-løperen ble Norges store skiskytterdronning under VM i Anterselva med hele fem gull og to bronse på sju øvelser. 29-åringen fikk også rikelig påfyll på bankkontoen.

P4 - 45 minutter siden

Nedbørsrekord i Bergen

Starten på året har vært den våteste noen sinne for Bergen. Til nå har 2020 bydd på 781 millimeter nedbør for byen, og det er mer enn det noen gang, skriver Bergens Tidende. 781 millimeter nedbør er mer enn Oslo får på et helt år.

P4 - 45 minutter siden

Anklager sitt eget parti for skremselspropaganda

MDGs fylkesleder i Rogaland, Rita Kristin Veland anklager sitt eget parti for skremselspropaganda og melder seg ut av partiet. Til Stavanger Aftenblad retter hun kraftig skyts mot sine egne for å fremme skam og straff i stedet for muligheter og håp. Både kjøttskamp, flyskam, bilskam, oljeskam og jorbduksskam, og mener det også er naitvt å sette en sluttdato for oljeindustrien.

P4 - 45 minutter siden

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall. Mens kvinner i snitt ønsker seg 2,36 barn, er det tilsvarende tallet for menn 2,09. Det viser en fersk undersøkelse fra Institutt for samfunnsforskning, skriver Klassekampen.

P4 - 1 time siden

Korona påvist i Bahrain og Kuwait

Koronaviruset fortsetter å spre seg over landegrenser. Sykdommen er nå påvist i Bahrain og Kuwait, melder statlige medier i landene. Det er tidligere registrert smitte i flere land i regionen, blant annet Iran..

P4 - 1 time siden

Lillehammer får gjennomgå etter folkefest

Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo mener det er på tide å vrake Lillehammer som vertsby for verdenscupen i langrenn. I helgen ble Ski Tour avsluttet på Granåsen foran 12.000 besøkende på tribunen.

P4 - 1 time siden

Arbeidstilsynet vil ta ansvar for yrkesdykkerne

Arbeidstilsynet vil ta fullt ansvar for sikkerheten til de om lag 700 yrkesdykkerne i Norge. I dag er det Arbeidstilsynet som har ansvaret for å føre tilsyn med yrkesdykkere - men et utvalg har foreslått at Sjøfartsdirektoratet skal overta ansvaret, skriver Dagbladet. Yrkesdykkere frykter at regelendringer og endring av tilsynsmyndighet vil føre til flere ulykker og endrede arbeidsforhold..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt