NRK > Nyheter

Saturday, 19 October, 11:46

NRK - 25 Jul 19 kl. 14:28

Rører ikke styringsrenta

Den europeiske sentralbanken (ESB) rører ikke styringsrenta, som trolig blir liggende på dagens 0 prosent i ett år til. Renta ble sist gang justert i mars 2016, da den ble kuttet til det nåværende historisk lave nivået, melder DPA, ifølge NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
ESB, DPA, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rører, ikke, styringsrenta
P4 - 20 Jun 19 kl. 09:37

Skrur opp styringsrenta

Norges Bank setter opp styringsrenta med 0,25 prosentenheter til 1,25 prosent. Sentralbanken begrunner renteøkningen med god vekst i norsk økonomi. Norges Bank sier styringsrenta skal økes videre og at prognosen indikerer en raskere renteoppgang det neste året enn tidligere anslått..

NRK - 18 Sep 19 kl. 20:02

Senkar styringsrenta i USA

USA sin sentralbank senkar styringsrenta for andre gong sidan finanskrisa i 2008. Det melder NTB..

P4 - 19 Sep 19 kl. 08:25

Boliglånsrentene har ikke fulgt styringsrenta

Kokurransen mellom bankene vil fortsatt komme kundene til gode - selv med nye økninger i styringsrenta. Det sier Bankanalytiker i Sparebank 1 Markets, Odd Weidel. For selv om sentralbanken har satt opp styringsrenten tre ganger det siste året, med totalt 0,75 prosentpoeng, har bankenes utlånsrenter økt med i underkant av 0,5 prosentpoeng, melder NRK..

NRK - 09 May 19 kl. 10:00

Ikkje endring i styringsrenta

Noregs Bank aukar ikkje renta. Styringsrenta er på no på 1 prosent, og det blei ikkje endring torsdag. Det var ikkje venta at renta skulle stige, men fleire økonomar og SSB reknar med at renta kjem til å bli sett opp fleire gongar dei neste par åra..

Hegnar.no - 01 May 19 kl. 23:13

USAs sentralbank rører ikke renten

Sentralbanken i USA har som ventet besluttet å la styringsrenta stå uendret og peker på blandede signaler om utsiktene for økonomien..

NRK - 01 May 19 kl. 20:07

USAs sentralbank rører ikke renta

Sentralbanken i USA har som ventet besluttet å la styringsrenta stå uendret i intervallet 2,25 til 2,5 prosent. Beslutningen er i tråd med budskapet fra de foregående rentemøtene: Sentralbanken regner ikke med å heve renta i år..

NRK - 15 Aug 19 kl. 10:03

Endrer ikke renta

Norges Bank holder styringsrenta uendret på 1,25 prosent, det ble klart etter dagens rentemøte. Det er ventet hyppigere reteøkninger framover, og styringsrenten vil mest sannsynlig bli satt opp i løpet av året..

P4 - Igår: 06:57

Tror styringsrenta vil falle til 0 prosent

Og mener det er lenge til neste renteheving..

NRK - 07 Aug 19 kl. 15:52

Trump ber om raskere rentekutt

USAs president Donald Trump sier den amerikanske sentralbanken, ikke Kina, er det største hindret for landets økonomi. I en rekke Twitter-meldinger onsdag gjentar presidenten sitt velkjente krav om at styringsrenta må ned..

Hegnar.no - 25 Jul 19 kl. 13:53

Tyrkia kutter renten kraftig

Den tyrkiske sentralbanken har satt ned styringsrenta fra 24 til 19,75 prosent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

KrF trekker seg fra forhandlinger

I en pressemelding skriver Bergen KrF at de etter flere uker nå trekker seg fra byrådsforhandlingene. Høyre inviterer til forhandlinger om et sentrum-høyre-samarbeid.

NRK - 5 minutter siden

Swinson sier nei til brexit-planer

Liberaldemokratene sier bastant nei til brexit-avtalen statsminister Boris Johnson har forhandlet fram med EU, sier partiets leder Jo Swinson. – Denne avtalen vil skade økonomien vår mer enn finanskrisen gjorde, sa Swinson..

NRK - 15 minutter siden

Søker etter person etter båthavari

Redningshelikoper med dykkere, redningsskøyte, brannbåt og politi er på vei. Brannbåten er på plass og i gang med søk, men det er fortsatt ingen spor etter det som skal være et båthavari..

NRK - 15 minutter siden

– Person i vannet etter havari

En båt har havarert ved Kirkeholmen i Kragerø. Politiet har fått melding om at det skal være en person i vannet. Nødetatene er på vei..

NRK - 30 minutter siden

Corbyn ut mot brexit-plan

Labour-leder Jeremy Corbyn går hardt ut mot statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset og kaller den en katastrofe for britiske arbeidere. – Denne avtalen inneholder tomme løfter om arbeidernes rettigheter og miljøet, tordnet Corbyn..

NRK - 45 minutter siden

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..

NRK - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Sørvest politidistrikt har mottatt flere telefoner fra folk som sier de har fått utpressingsmail. De som har kontaktet politiet, har fått mail der de blir bedt om å betale. Hvis ikke, vil det bli publisert bilder av dem..

NRK - 1 time siden

– Har kontroll over 195 IS-krigere

Tyrkiske myndigheter hevder de har kontroll over 195 IS-krigere, melder den tyrkiske TV-kanalen NTV. Ifølge myndighetene ble IS-krigerne sluppet ut av fengsel da den tyrkiske invasjonen i Syria startet..

NRK - 1 time siden

Politiet søker etter tre personer

Ifølge politiet oppsøkte tre personer en leilighet på Ammerud i Oslo og utøvde vold mot to personer. En mann ble slått i hodet med en hammer, mens en kvinne ble påført kuttskader i en arm..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt