P4 > Nyheter

Wednesday, 22 January, 01:16

P4 - 15 Jan 20 kl. 13:42

Røkke dropper høyhus

Kjell Inge Røkke vraker planene om å bygge et rekordhøyt høyhus på Fornebu.
Hans selskap REV Ocean hadde tenkt seg et bygg på mellom 200 og 250 meter, som skulle huse Verdenshavets hovedkontor.
Men det var så mange som var så negative til de planene, og nettopp motstanden er årsaken til at rekordhøyhuset nå er skrinlagt, melder Fiskeribladet..
Les mer på P4


Les mer om:
Inge Røkke, Fornebu, REV Ocean, Verdenshavets, Fiskeribladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Røkke, dropper, høyhus
Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 13:14

Røkke-selskap dropper høyhus på 250 meter

Kjell Inge Røkkes selskap REV Ocean skroter planene om å bygge et rekordhøyt høyhus. – Motstanden var for stor, sier REV-leder Nina Jensen..

Aftenposten - 28 Nov 19 kl. 10:46

Hvorfor vekker høyhus så sterke reaksjoner?

Mens noen ivrer for høyhus, raser andre mot dem..

NRK - 15 Jan 20 kl. 13:22

Røkke-selskap dropper høyhus

Kjell Inge Røkkes selskap REV Ocean skroter planene om å bygge et hus på over 200 meter til Verdenshavets hovedkontor. – Motstanden var for stor, sier REV-leder Nina Jensen til Fiskeribladet. Huset var først planlagt bygd i Bærum..

NRK - 04 Nov 19 kl. 16:58

Verrett dropper Norge etter bokbråk

Durek Verrett dropper et norgesbesøk etter bråket rundt utgivelsen av hans nyeste bok, skriver Dagbladet. Verrett er prinsesse Märtha Louise sin kjæreste og selverklært sjaman..

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 10:36

Pearl Jam har bilde fra Svalbard på den nye platen – men dropper Norge på turneen

Pearl Jam slipper albumet «Gigaton» 27. mars og legger ut på turné, men dropper Norge fra planen..

NRK - 14 Nov 19 kl. 12:31

Dropper kampen om to akuttsykehus

Bunadsgeriljaen dropper kampen om to akuttsykehus på Helgeland. I en pressemelding skriver Line Rønning Føsker at ett akuttsykehus på kysten er den beste løsningen for innbyggerne, etter at forslaget om to sykehus falt i Helsekomiteen på Stortinget..

E24 - 16 Oct 19 kl. 18:16

Vil bygge et høyhus på Oslo Spektrum

Stiftelsen Norges Varemesse vil gjøre bygget til et fullverdig kongressenter..

NRK - 20 Oct 19 kl. 05:09

Trump dropper G7-møte-planer

USAs president Donald Trump dropper planene om å holde det neste G7-toppmøtet på sin private golfklubb i Miami. I en Twitter-melding lørdag skriver presidenten at han vil se etter et annet møtested, etter kritikk mot møteplanene også fra eget parti..

Aftenposten - 20 Sep 19 kl. 06:21

Burger King dropper plastleker til barna

Burger King vil kutte i plastbruken. Nå dropper de plastleker i barnemenyene og ber folk levere leker tilbake..

E24 - 22 Nov 19 kl. 11:25

Dropper nedsalg i Telenor: – Bra at regjeringen innser galskapen

Både Senterpartiet og Arbeiderpartiet er fornøyde med at regjeringen dropper å selge seg ned fra 54 prosent til 34 prosent i telekomgiganten Telenor..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

95 drept daglig i Mexico

Over 34.000 mennesker ble drept i Mexico i fjor. Det viser tall fra myndighetene.

P4 - 2 timer siden

Flertall vil avsette Trump

Et flertall i USA mener det er rett å avsette Donald Trump. Det viser en meningsmåling fra CNN. 51 prosent svarer at presidenten bør finnes skyldig i riksrettssaken som startet i Senatet i kveld, mens 41 prosent er imot.

P4 - 2 timer siden

Omfattende trusler mot skoler og bedrifter

Politiet har startet full etterforsking etter at ti skoler og bedrifter er utsatt for terrortrusler. Truslene er fremsatt på Instagram og i chattekanaler, og skal stamme fra IP-adresser via servere i utlandet. Det er snakk om skoler og foretak i Vestfold, Drammens-områder og Hallingdal, melder TV2.

P4 - 3 timer siden

Rekke bedrageriforsøk mot polakker

En rekke polske borgere i Norge er blitt utsatt for bedrageri den siste tid. Ofrene har blitt oppringt av personer som utgir seg for å være politi og som lures til å tro at de er i fare, og at de må gi fra seg verdisaker. Politiet sier til TV2 at det er snakk om betydelige verdier som er stjålet, og prøver nå å advare det polske miljøet i Norge mot svindelen..

P4 - 5 timer siden

Norge klar for semifinale

Norge er videre i håndball-EM etter å ha slått Island 31-28 i Malmø i kveld. Islendingene slo kraftig tilbake i andreomgang, men likevel holdt det ikke mot en sterk norsk laginnsats..

P4 - 3 timer siden

FrP kraftig frem etter regjeringsexit

FrPs regjeringsbrudd har ikke falt mange velgere tungt for brystet. Partiet går frem hele 5,9 prosentpoeng i en fersk måling fra TV2 som ble gjort i dag, altså dagen etter Siv Jensen varslet at de forlater den borgerlige regjeringen. Partiet går dermed forbi Senterpartiet, med 14,6 prosent oppslutning mot 14,5, og er Siv Jensens beste måling på to år.

P4 - 4 timer siden

Intensiverer kamp mot uforsikrede

Statens vegvesen går til kamp mot bilister som kjører uten pålagt forsikring. Ifølge NRK er 35.000 kjøretøy uten forsikring i Norge i dag, og etaten intensiverer nå kontroller for å luke bilistene ut.

P4 - 4 timer siden

Pelsdyrbønder kan få full erstatning

FrP kan være med å sikre at pelsdyrbønder får full erstatning. Det melder NRK. Partiet sier nå de vil støtte opposisjonen på Stortinget om å bedre kompensasjonsordningene når næringen skal avvikles innen 2025.

P4 - 5 timer siden

Flere veier stengt i uvær i Finnmark

Dårlig vær skaper problemer på veiene i Finnmark. Hele 16 veistrekninger er enten stengt eller kolonnekjørt på grunn av uvær, ras eller at det utføres opprydningsarbeid. Det er sendt ut gult farevarsel om kraftig snøfokk fort kyst- og fjordstrøkene i Vest-og Øst-Finnmark..

P4 - 5 timer siden

- Trump gikk imot våre verdier

- USAs president Donald Trump har ved sine handlinger gått imot verdiene vår nasjon er bygd på. Det sa demokraten Adam Schiff til medlemmene i Senatet i riksrettsaken mot presidenten som startet i kveld, norsk tid. Trump er anklaget for å ha presset Ukraina til å etterforske sin politiske rival Joe Biden og for å ha forsøkt å stanse Kongressens etterforskning av saken.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt