P4 > Nyheter

Fredag, 07 August, 20:47

P4 - 15 jan. 20 kl. 13:42

Røkke dropper høyhus

Kjell Inge Røkke vraker planene om å bygge et rekordhøyt høyhus på Fornebu.
Hans selskap REV Ocean hadde tenkt seg et bygg på mellom 200 og 250 meter, som skulle huse Verdenshavets hovedkontor.
Men det var så mange som var så negative til de planene, og nettopp motstanden er årsaken til at rekordhøyhuset nå er skrinlagt, melder Fiskeribladet..
Les mer på P4


Les mer om:
Inge Røkke, Fornebu, REV Ocean, Verdenshavets, Fiskeribladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Røkke, dropper, høyhus
Aftenposten - 15 jan. 20 kl. 13:14

Røkke-selskap dropper høyhus på 250 meter

Kjell Inge Røkkes selskap REV Ocean skroter planene om å bygge et rekordhøyt høyhus. – Motstanden var for stor, sier REV-leder Nina Jensen..

Aftenposten - 28 nov. 19 kl. 10:46

Hvorfor vekker høyhus så sterke reaksjoner?

Mens noen ivrer for høyhus, raser andre mot dem..

NRK - 15 jan. 20 kl. 13:22

Røkke-selskap dropper høyhus

Kjell Inge Røkkes selskap REV Ocean skroter planene om å bygge et hus på over 200 meter til Verdenshavets hovedkontor. – Motstanden var for stor, sier REV-leder Nina Jensen til Fiskeribladet. Huset var først planlagt bygd i Bærum..

NRK - 15 mai 20 kl. 09:21

Norwegian dropper munnbindkrav

Norwegian dropper å innføre påbud om munnbind om bord i flyene fra neste uke. Flyselskapet opplyser at de vil avvente europeiske luftfartsmyndigheters oppdaterte anbefalinger om smitteverntiltak før de bestemmer hva de skal gjøre..

NRK - 04 juni 20 kl. 07:58

Dropper nattavganger på Dovrebanen

Vy dropper nattavgangene på Dovrebanen i sommer. Det kommer som følge av massiv passasjersvikt på grunn av koronaviruset. Nattogene vil bli satt opp igjen så snart selskapet mener kundegrunnlaget er godt nok..

E24 - 23 april 20 kl. 09:14

Yara dropper børsnotering av separat selskap

Gjødselgiganten Yara dropper å børsnotere nitrogenvirksomheten sin, og vil beholde den i selskapet. Noe av årsaken er coronakrisen..

NRK - 25 feb. 20 kl. 00:58

Equinor dropper leteplaner

Equinor dropper de omstridte planene om leteboring i Australbukta utenfor kysten av Australia, opplyser selskapet i en pressemelding. Equinor har gått gjennom leteporteføljen på nytt og kommet til at det ikke er kommersielt konkurransedyktig..

NRK - 29 mars 20 kl. 01:29

Trump dropper New York-karantene

Amerikanske myndigheter dropper å innføre karanteneregler for New York, New Jersey og Connecticut, som er de hardest rammede delstatene av koronavirus i USA. Det opplyste president Donald Trump på Twitter natt til søndag..

VG - 23 feb. 20 kl. 11:12

Loginov dropper fellesstart: - Ikke psykologisk klar

ANTERSELVA (VG) Alexandr Loginov (28) dropper søndagens VM-fellesstart..

VG - 23 feb. 20 kl. 11:12

Loginov dropper fellesstart på grunn av «psykologisk tilstand»

ANTERSELVA (VG) Alexandr Loginov (28) dropper søndagens VM-fellesstart..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Olsen ba om eget møte

Sentralbanksjef Øystein OIsen ba om et eget møte med representantskapets leder Julie Brodtkorb da det stormet rundt ansettelsen av Nicolay Tangen som ny sjef for Oljefondet. Det skriver VG. Brodtkorb forteller at hun avslo invitasjonen som totalt uaktuelt.

P4 - 1 time siden

Flertall positive til munnbind

Et flertall av nordmenn er positive til å bruke munnbind i Norge. En undersøkelse som Opinion har gjennomført viser at 54 prosent er positive. Under regjeringens pressekonferanse i dag ble det klart at anbefalinger om munnbind vil bli vurdert først 14.

P4 - 1 time siden

Over 250 kontaktes etter smitte

Over 250 gjester må nå i ti dagers karantene etter at en ansatt ved Hornemansgården i Trondheim har fått påvist koronasmitte. Smittevernkontoret er i gang med å kontakte dem, opplyse Trondheim kommune. De aktuelle personene trenger ikke å teste seg, men oppfordres til å kontakte koronatelefonen hvis de opplever symptomer på viruset..

P4 - 1 time siden

Smitte ved Ila fengsel

En ansatt ved Ila fengsel har testet positivt for koronaviruset. Ytterligere én ansatt og to innsatte må nå i karantene, skriver Dagbladet. Strenge tiltak som ble innført i mars har gjort at fengselet til nå har unngått et smitteutbrudd innenfor murene..

P4 - 1 time siden

Fengslet i fire nye uker

En kvinne i 50-årene som er siktet for å ha forgiftet sin tidligere ektemann, er i Sør-Trøndelag tingrett varetektsfengslet i fire ny uker. Mannen skal ha blitt forgiftet med en plante fra hjemmet deres som inneholder nervegiften akonitin. Han var i våres innlagt flere ganger på St.

P4 - 2 timer siden

Venter med åpning

Østfoldbanen gjennom Ski stasjon åpner ikke for togtrafikk som planlagt nå på mandag. Det melder Bane Nor Det vil bli satt opp alternativ transport i uken som kommer..

P4 - 2 timer siden

Tolv smittet på Yara-skip

Tolv besetningsmedlemmer om bord i et skip eid av Yara er nå smittet med korovuruset. Skipet er på vei til Finland hvor en lege skal undersøke én av de smittede, skriver Bergens Tidende. Yara ønsker ikke at skipet skal fortsette å seile med mannskap som har testet positivt og jobber nå med å finne en løsning..

P4 - 2 timer siden

Krever kompensasjon

NHO Reiseliv krever nå at deres medlemmer blir kompensert etter at regjeringen i dag tok nye grep for å stoppe smitte av koronaviruset. Regjeringen forbyr nå alkoholservering etter midnatt over hele landet og øker ikke maksgrensen for arrangementer fra 200 til 500 deltakere fra 1. september.

P4 - 3 timer siden

Festdeltakere har reist til utlandet

Oslo kommune har ennå ikke klart å komme i kontakt med alle personene som deltok på privatfestene i Oslo forrige uke med koronasmitte. Så langt er 28 personer bekreftet smittet etter fire fester i Vestre Aker. Smitteteamet har så langt identifisert 190 nærkontakter til de smittede, men opplyser til VG at noen har dratt til utlandet..

P4 - 3 timer siden

Fly i alvorlig ulykke i India

Et passasjerfly med 191 passasjerer om bord har vært involvert i en alvorlig ulykke i India, melder lokale medier. Flyet som var på vei fra Dubai til Calicut tilhører Air India Express. Flyet skal ha krasjlandet og havnet utenfor rullebanen under landing.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt