NRK > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:12

NRK - 18 Aug 19 kl. 20:49

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frps, Rødt, Bjørnar Moxnes, Venstre, Frp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rødt, Latterligav , Frp
P4 - 05 Jul 19 kl. 15:50

USA-stjerne: - Latterlig

USAs stjernespiller, Megan Rapinoe, mener FIFA ikke prioriterer kvinnenes finale i fotball-VM søndag høyt nok. Samme dag som USA møter Nederland, spilles finalene i herreturneringene Gold Cup og Copa America. Når herrene spiller VM-finale spilles det ingen andre store kamper, men det er ikke tilfellet for kvinnene.

Dagbladet - 01 Jul 19 kl. 10:12

Latterlig enkel pageturner

Et naturtalent vandrer over fjellet for å finne hjem..

VG - 19 Aug 19 kl. 08:12

Ny handsregel skjelles ut: – Bare latterlig

Den nye handsregelen har påvirket kamputfallet i Premier League to helger på rad. Fotball-kjennere er alt annet enn imponert..

Aftenposten - 12 Sep 19 kl. 09:25

Anmeldelse av «What is Love»: «Odda» er latterlig forelsket

Odd-Magnus Williamson er en veldig forelsket mann. Det er både en fordel og en ulempe for hans egenskrevne show..

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 18:00

Paradoksal og latterlig kritikk av Jonas Gahr Støres fond: Burde høste respekt, ikke mistro. | Tove Karoline Knutsen

Nyansene i politikken – et svar til Trine Eilertsen..

Aftenposten - 10 May 19 kl. 13:17

Arsenal og Chelsea får kun 6000 billetter hver: – Helt latterlig

Det er ikke bare vertsbyen som frustrerer Arsenal- og Chelsea-fansen. Totalt får London-klubbene kun 12.000 billetter til europaligafinalen i Baku..

VG - 03 May 19 kl. 21:42

Togskammen Erna ikke skjønner

Jeg skammer meg ikke over å ta fly. Fordi alternativene er latterlig fraværende. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Khamenei: –Ingen samtaler med USA

Iran kommer ikke til å starte noen form for samtaler med USA, fastslår Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei. Dermed har det iranske lederskapet nok en gang avvist tilnærmingene fra USAs president Donald Trump..

NRK - 30 minutter siden

Godkjenning trekkes tilbake

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. Godkjenningene av disse bilene er derfor å anse som ugyldige, og de trekkes tilbake..

NRK - 30 minutter siden

Matteo Renzi starter nytt parti

Italias tidligere statsminister Matteo Renzi starter et nytt parti. Det nye partiet kan føre til problemer for landets nye samlingsregjering, som er et samarbeid mellom den Femstjernersbevegelsen og Det demokratiske partiet som Renzi nå forlater..

NRK - 1 time siden

Dødsårsaken klar

Den 17 år gamle stesøsteren til Philip Manshaus, Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, døde av fire skudd i hodet og brystkassen..

NRK - 1 time siden

Skole evakuert i Sverige

Svensk politi har sperret av et område i Trollhättan i Sverige og evakuert en skole etter funn av en mistenkelig gjenstand, melder lokale medier. Politiet har tilkalt den nasjonale bombegruppen, som skal undersøke gjenstanden, melder Expressen..

NRK - 1 time siden

Flere hundre tusen deltar

Arrangørene venter flere hundre tusen deltakere i en ny internasjonal klimaprotest fredag, i forkant av et klimatoppmøte i New York. Bare i USA er over 800 arrangementer planlagt, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Brigitte Macron blir lærer igjen

Frankrikes førstedame Brigitte Macron vil tilbake til klasserommet og skal undervise voksne på en skole i en av Paris' forsteder. Elevene hennes vil være personer som er på jakt etter arbeid og som ikke har fullført videregående skole..

NRK - 2 timer siden

Politiet tror tre branner er påsatt

Natt til tirsdag brant det tre steder i Buskerud, og avstanden mellom brannene var bare fem kilometer. Politiet tror brannene er påsatt. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort.

NRK - 2 timer siden

Vil fjerne tillegg for uføre

Regjeringen foreslår å fjerne tillegget som skal skjerme uføre for levealdersjusteringen i alderspensjonen. Skjermingstillegget kompenserer uføre, som ikke kan øke sin alderspensjon ved å stå lenger i arbeid, skriver Dagens Næringsliv..

NRK - 2 timer siden

Oljeprisen fortsetter å stige

Oljeprisen fortsetter å stige etter at den gikk opp med nesten 15 prosent i går. Sist lørdag ble noen av de største anleggene for oljeproduksjon i Saudi-Arabia angrepet med droner. Angrepet slo ut drøyt halvparten av Saudi-Arabias oljeproduksjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt