P4 > Nyheter

Tuesday, 02 June, 00:26

P4 - 10 May 19 kl. 10:34

Rødt-lederen ba med Siv Jensen hjem til mor

- Regjeringen har gjort det vanskeligere for de som havner utenfor arbeidslivet.
Det sa Rødt-leder Bjørnar Moxnes i sin tale til partiets landsmøte nå i formiddag.
Moxnes snakket om at hans egen mor er utslitt etter å ha jobbet 40 år i barnehage og eldreomsorg og utfordret finansminister Siv Jensen til å bli med på besøk.
- Det er folk som mamma som rammes av regjeringas politikk, sa Moxnes..
Les mer på P4


Les mer om:
Rødt, Bjørnar Moxnes, Siv Jensen, Moxnes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rødt-lederenba med , Siv, Jensen, hjem, til, mor
Aftenposten - 10 May 19 kl. 10:34

Bjørnar Moxnes ba Siv Jensen hjem til sin kronisk syke mor

– Det er folk som mamma som rammes av regjeringens politikk, sier Rødt-lederen..

P4 - 05 May 19 kl. 13:11

Jensen beklager uttalelse

Siv Jensen beklager dersom noen føler seg støtt av hennes uttalelse om sosialister i går. Under en tale på partiets landsmøtemiddag sa Frp-lederen at de skal knuste sitat de jævla sosialistene i høstens kommunevalg. Tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide, skrev i et Facebook-innlegg i dag at uttalelsen og ordlyden ødelegger det politiske skiftet, og ba Jensen trekke utsagnet.

VG - 06 Feb 20 kl. 07:16

Frp tilbake på Stortinget – Siv Jensen lover ingen seirer

Siv Jensen ruster partiet til dragkamper både med regjeringen hun forlot og venstresiden. Men Frp-lederen vil ikke si om hun er statsministerkandidat om halvannet år..

VG - 06 Feb 20 kl. 07:16

Frp tilbake på Stortinget – Siv Jensen lover ingen seire

Siv Jensen ruster partiet til dragkamper både med regjeringen hun forlot og venstresiden. Men Frp-lederen vil ikke si om hun er statsministerkandidat om halvannet år..

VG - 20 Jan 20 kl. 15:55

Venstre-lederen roser Siv Jensen

Venstre-leder Trine Skei Grande takker Siv Jensen (Frp) for mange års samarbeid..

NRK - 28 Feb 19 kl. 23:58

Jensen sier ikke nei til Leirstein

Frp-leder Siv Jensen vil ikke mene noe om Ulf Leirstein kan nomineres på nytt, etter at lLokallagsledere i Østfold Frp åpnet for renominasjon i 2021. – Jeg har tillit til at fylkeslaget vurderer selv, skriver Frp-lederen i en SMS til Dagbladet..

P4 - 28 Aug 19 kl. 22:03

Jensen kritiserer Støre

- Jonas Gahr Støre opererer med doble standarer. Det skriver Frp-leder Siv Jensen på Facebook etter at NRK avslørte i dag at Ap-lederen har hatt fond som investerer i privat eldreomsorg. Arbeiderpartiet har nettopp gått til valg mot profitt blant helse- og velferdsaktører.

NRK - 07 Jan 19 kl. 10:32

– Sender ikke hjem saudi-kvinne

Lederen for migrasjonsmyndighetene i Thailand sier de ikke kommer til å sende hjem den Saudi-Arabiske kvinnen hjem på mandag på grunn av sikkerhetshensyn, melder Reuters. Også politiet sier de ikke vil sende kvinnen noe sted, mot hennes eget ønske..

Hegnar.no - 10 May 19 kl. 15:13

Moxnes inviterte Siv Jensen hjem til mor

Rødt-leder Bjørnar Moxnes innledet like godt sin tale til partiets landsmøte fredag med å invitere finansminister og Frp-leder Siv Jensen på besøk til mor..

Aftenposten - 29 Jan 19 kl. 05:39

Juseksperter usikre på om Jensen kan få strafferabatt på grunn av tidsbruk

Eirik Jensen bør få strafferabatt på grunn av tidsbruken i saken, mener lederen i Advokatforeningens forsvarergruppe. Andre juseksperter mener det ikke er opplagt..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Hagen-saken: Mobilspor kan være viktige

Politiet undersøker om gjerningsmennene kan ha flyttetp å mobil til Anne-Elisabeth Hagen den dagen hun forsvant. Tom Hagen har forklart at han fant konas mobil et annet sted enn der hun pleide å legge den, da han kom hjem og oppdaget at hun var borte. Telefonens bevegelser kan avsløre når en eller flere gjerningspersoner var i huset, og er noe politiet undersøker, melder NRK..

P4 - 1 time siden

Putin-lov kan komme 1. juli

1. juli skal russerne stemme over grunnlovsendringer som åpner for at Vladimir Putin kan sitte ved makten helt frem til 2036. Egentlig skulle det stemmes over dette i april, men avstemningen ble utsatt på grunn av koronapandemien.

P4 - 1 time siden

Russland nekter for å stå bak

Russland nekter for at de står bak opptøyene i USA. USAs tidligere FN-ambassadør Susan Rice beskylder Russland for, på en eller annen måte, å ha støttet opptøyene, som nå pågår i en rekke amerikanske byer. En talsmann for president Vladimir Putin sier de aldri har blandet seg inn i amerikanske anliggender, og at de heller ikke har gjort det nå..

P4 - 1 time siden

15 døde etter tropisk storm

Minst 15 personer har mistet livet etter at El Salvador ble rammet av den tropiske stormen Amanda i helgen. Sju personer er fortsatt savnet. Uværet har også rammet Guatemala hardt.

P4 - 1 time siden

Lokalpolitiker tjener mer enn Solberg

Lokalpolitiker i Stavanger, og leder i Folkeaksjonen nei til mer bompenger, Frode Myrhol, tjener 100.000 kroner mer i året enn statsminister Erna Solberg. Myrhol tjener i overkant av 1,8 millioner kroner i året.

P4 - 1 time siden

Tror forhandlinger kan ta lang tid

Det kan ta lang tid før Get-kundene får tilbake TV 2-kanalene. Natt til i dag ble det kjent at de ikke har blitt enige om en ny avtale, og nesten 480.000 Get-kunder mistet tilgangen til TV 2s kanaler.

P4 - 1 time siden

Nå blir det kjøligere

Etter en pinsehelg med strålende vær over stort sett hele landet, og godt over 20 grader mange steder, må folk forberede seg på kjøligere vær. Fra onsdag blir det gradvis lavere temperaturer, og de aller fleste stedene i landet vil få regn denne uken. Det kommer først nord i landet, med regn fra i morgen, ifølge Meteorologisk institutt..

P4 - 1 time siden

Portforbud i New York

Det innføres et midlertidig portforbud om natten i New York. Flere byer har innført det samme, på grunn av voldelige opptøyer i forbindelse med demonstrasjonene etter dødsfallet til George Floyd. Portforbudet i New York gjelder fra klokken elleve om kvelden til klokken fem dagen etter..

P4 - 2 timer siden

Under ti har fått smitte-SMS

Under ti personer har fått en SMS fra smittestopp-appen om at de har vært tett på en koronasmittet person. Det opplyser Folkehelseinstituttet til Bergens Tidende. Appen blir fortsatt testet ut i Drammen, Trondheim og Tromsø.

P4 - 3 timer siden

- Floyd døde av oksygenmangel

- George Floyd døde som følge av oksygenmangel på grunn av press mot rygg og nakke da han ble brutalt behandlet av politiet i Minneapolis for en uke siden. Det viser den uavhengige obduksjonsrapporten, melder nyhetsbyrået AP. Politimannen som pågrep ham presset kneet mot nakken til 46-åringen i over åtte minutter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt