P4 > Nyheter

Thursday, 21 November, 04:04

P4 - 10 May 19 kl. 10:34

Rødt-lederen ba med Siv Jensen hjem til mor

- Regjeringen har gjort det vanskeligere for de som havner utenfor arbeidslivet.
Det sa Rødt-leder Bjørnar Moxnes i sin tale til partiets landsmøte nå i formiddag.
Moxnes snakket om at hans egen mor er utslitt etter å ha jobbet 40 år i barnehage og eldreomsorg og utfordret finansminister Siv Jensen til å bli med på besøk.
- Det er folk som mamma som rammes av regjeringas politikk, sa Moxnes..
Les mer på P4


Les mer om:
Rødt, Bjørnar Moxnes, Siv Jensen, Moxnes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rødt-lederenba med , Siv, Jensen, hjem, til, mor
Aftenposten - 10 May 19 kl. 10:34

Bjørnar Moxnes ba Siv Jensen hjem til sin kronisk syke mor

– Det er folk som mamma som rammes av regjeringens politikk, sier Rødt-lederen..

P4 - 05 May 19 kl. 13:11

Jensen beklager uttalelse

Siv Jensen beklager dersom noen føler seg støtt av hennes uttalelse om sosialister i går. Under en tale på partiets landsmøtemiddag sa Frp-lederen at de skal knuste sitat de jævla sosialistene i høstens kommunevalg. Tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide, skrev i et Facebook-innlegg i dag at uttalelsen og ordlyden ødelegger det politiske skiftet, og ba Jensen trekke utsagnet.

NRK - 28 Feb 19 kl. 23:58

Jensen sier ikke nei til Leirstein

Frp-leder Siv Jensen vil ikke mene noe om Ulf Leirstein kan nomineres på nytt, etter at lLokallagsledere i Østfold Frp åpnet for renominasjon i 2021. – Jeg har tillit til at fylkeslaget vurderer selv, skriver Frp-lederen i en SMS til Dagbladet..

P4 - 28 Aug 19 kl. 22:03

Jensen kritiserer Støre

- Jonas Gahr Støre opererer med doble standarer. Det skriver Frp-leder Siv Jensen på Facebook etter at NRK avslørte i dag at Ap-lederen har hatt fond som investerer i privat eldreomsorg. Arbeiderpartiet har nettopp gått til valg mot profitt blant helse- og velferdsaktører.

NRK - 07 Jan 19 kl. 10:32

– Sender ikke hjem saudi-kvinne

Lederen for migrasjonsmyndighetene i Thailand sier de ikke kommer til å sende hjem den Saudi-Arabiske kvinnen hjem på mandag på grunn av sikkerhetshensyn, melder Reuters. Også politiet sier de ikke vil sende kvinnen noe sted, mot hennes eget ønske..

Hegnar.no - 10 May 19 kl. 15:13

Moxnes inviterte Siv Jensen hjem til mor

Rødt-leder Bjørnar Moxnes innledet like godt sin tale til partiets landsmøte fredag med å invitere finansminister og Frp-leder Siv Jensen på besøk til mor..

Aftenposten - 29 Jan 19 kl. 05:39

Juseksperter usikre på om Jensen kan få strafferabatt på grunn av tidsbruk

Eirik Jensen bør få strafferabatt på grunn av tidsbruken i saken, mener lederen i Advokatforeningens forsvarergruppe. Andre juseksperter mener det ikke er opplagt..

Aftenposten - 24 Jan 19 kl. 19:04

Juryen i Jensen-saken har avsluttet for dagen

Heller ikke torsdag har juryen i saken mot Eirik Jensen blitt ferdig med rådslagningen. Juryen har nå gått hjem..

Aftenposten - 24 Jan 19 kl. 19:04

Juryen i Jensen-saken fortsetter fredag

Heller ikke torsdag ble juryen i saken mot Eirik Jensen ferdig med rådslagningen. Ved 18.30-tiden gikk de ti jurymedlemmene hjem for dagen..

VG - 02 Feb 19 kl. 15:03

Rødt-Moxnes sammenligner Frp-lederen med Marie Antoinette

Bjørnar Moxnes (R) gikk i sin tale på Rødts landsstyremøte i dag hardt ut mot Siv Jensen (Frp). Han mener regjeringen ikke bryr seg om de med minst, og gir skattelette til de med mest. Jensen svarer med å kalle Moxnes kommunist..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Drapsforsøk Drammen

En mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter at en kvinne ble knivstukket på åpen gate i Drammen i ettermiddag, melder NRK. Ifølge politiet ligger kvinnen på sykehus med alvorlige skader..

P4 - 5 timer siden

3,6 mill erstatning

En mann i 60-åra er dømt til å betale 3,6 millioner kroner i erstatning for overgrep mot en jente som skjedde på 1990-tallet, i tillegg til 300 tusen kroner i oppreisning. Mannen er også i Bergen tingrett dømt til fengsel i 3 år og 9 måneder, melder Bergens Tidende..

P4 - 5 timer siden

Grov barnemishandling

En mor er i Borgarting lagmannsrett dømt til fengsel i to år for grov mishandling av sine to spedbarn ved flere anledninger. Faren ble dømt til 20 måneders fengsel for passiv medvirkning. Ifølge dommen hadde spedbarna skader som brukne ribbein, knusningsskade i hode og sårskader.

P4 - 7 timer siden

Aksjon Nordpolen

Norske myndigheter har forberedt seg på en bergingsoperasjon av Børge Ousland og Mike Horn, melder Nordlys. De to er på en ekspedisjon som skulle gå fra Alaska og videre på tvers av Polhavet, men har møtt på problemer. De skal ikke være i livsfare..

P4 - 8 timer siden

Snop gratis

Regjeringen har bestemt at produsenter og importører som gir sjokolade og brus til veldedige formål, skal slippe å betale avgifter for dette. Finansminister Siv Jensen sier til NTB at dette handler om sunn fornuft..

P4 - 9 timer siden

NAV-sjef visste ikke

Sjefen i NAV, Sigrun Vågeng, sier til VG at hun ikke visste allerede i februar at folk satt uskyldig fengslet. I dag sa arbeidsminister Anniken Hauglie til at det er svært alvorlig dersom NAV allerede i februar visste om straffesaker som skyldtes feil tolkning av EØS-reglene..

P4 - 10 timer siden

Strengere straff etter anke

En 22 år gammel rumensk mann er dømt til åtte års ubetinget fengsel for å ha voldtatt en ung mor som var på trilletur med barnet sitt på Sem utenfor Tønsberg i mars. Dommen i Agder lagmannsrett er ett år strengere enn straffen i tingretten, melder Aftenposten. I følge dommen tok han kvelertak på kvinnen tre ganger før han voldtok henne.

P4 - 10 timer siden

Beboer på sykehjem som omkom

Det er en mannlig beboer ved et sykehjem som drives av Kirkens Bymisjon som omkom i en balkongbrann i Oslo i ettermiddag. Det melder VG. Politiet er på stedet og gjør tekniske undersøkelser og avhører vitner og med å ta vare på ansatte og involverte.

P4 - 10 timer siden

NAV-ofre kan vente lenge på erstatning

De som er uriktig dømt for trygdesvindel kan måtte vente lenge på å få erstatning. Regjeringen vil ikke etablere en hurtigløsning, melder NTB. Til nå er det kjent at 85 personer kan ha blitt uskyldig dømt for trygdesvindel etter at NAV har feiltolket EØS-regelverket i flere år, og disse har i utgangspunktet rett til erstatning..

P4 - 11 timer siden

Vanskelig å gjøre folks boliger klimavennlige

Det er vanskelig å gjøre folks hjem klimavennlige, fordi det er så mange hindre. Det mener Norske Boligbyggslags Landsforbund, NBBL Boligbyggelagene og blokkbebyggelsen i Norge kan virkelig gjøre en forskjell i det grønne skiftet og målet er å kutte energiforbruket med 10 Terrawatt. Men i følge direktør for interessepolitikk og jus, Henning Lauridsen er det for mange propper i systemet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt