NRK > Nyheter

Friday, 15 November, 06:10

NRK - 06 Sep 19 kl. 15:25

Rødgrønn seier i Barnas Valg

Arbeiderpartiet er det største partiet i Barnas Valg 2019 med 18,9 % av stemmene. MDG er neststørste parti, med 14,5 % av stemmene. Til sammen 76.700 barn har avgitt stemme denne uka i valget som arrangeres av Redd Barna..
Les mer på NRK


Les mer om:
Barnas Valg, MDG, Redd Barna

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rødgrønn, seieri , Barnas, Valg
NRK - 06 Sep 19 kl. 15:25

Rødgrønn seier i «Barnas Valg»

Arbeiderpartiet er det største partiet i Barnas Valg 2019 med 18,9 % av stemmene. MDG er neststørste parti, med 14,5 % av stemmene. Til sammen 76.

P4 - 06 Sep 19 kl. 12:37

Ap vant barnas valg

Arbeiderpartiet er vinneren av Barnas Valg der nesten 80 000 femte- og tiendeklassinger har stemt. Det viser resultatene som ble sluppet for en halvtime siden. Ap fikk 18,9 prosent oppslutning.

Aftenposten - 26 Aug 19 kl. 17:42

Stortingspresidenten åpnet Barnas valg på Eidsvoll

Valgurnene ved valget for barn fra 5. til 10. klasse er nå åpne.

Hegnar.no - 23 May 19 kl. 19:23

Modi proklamerer seier i Indias valg

Verdens største demokrati har avholdt valg, og Narendra Modi går seirende ut..

P4 - 16 Sep 19 kl. 15:42

Rødgrønt flertall om det var stortingsvalg

Det ville blitt rødgrønt flertall med Ap, Sp og SV dersom høstens fylkestingsvalg var et stortingsvalg. Det viser beregninger som TV 2 har laget etter lokalvalget 9. september.

Dagbladet - 06 Sep 19 kl. 06:15

Den rødgrønne fare

Under det feilaktige påskuddet om at en utfasing av oljeutvinning vil redusere de globale klimagassutslippene, representerer de rødgrønne en reell trussel for velferden og for verdifulle arbeidsplasser i kommunene..

VG - 09 Sep 19 kl. 22:21

Oslo-tallene: Rekordlavt for Ap, men byrådet beholder makten

FOLKETS HUS, OSLO (VG) Arbeiderpartiet ser ut til å gjøre sitt dårligste valg i hovedstaden noensinne, og maktbalansen i det rødgrønne byrådet kan bli snudd på hodet..

P4 - 18 Sep 19 kl. 19:36

Rødgrønt styre i Tromsø

Senterpartiet, Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti, og Miljøpartiet de Grønne går nå inn i forhandlinger om styringen av Tromsø. Senterpartiet gjorde et meget god valg i Tromsø, men ville ikke velge side på forhånd, og har også vært i sonderinger med Venstre, Krf, Høyre og Frp. Forhandlingene starter i morgen klokken 13.

NRK - 09 Sep 19 kl. 21:17

Kan beholde makten i Oslo

Ifølge forhåndsstemmene beholder de rødgrønne makten i Oslo. Til tross for at Ap ser ut til gå tilbake om lag 12 prosentpoeng. oppveies dette langt på vei av at MDG gjør et svært godt valg.

P4 - 31 Oct 19 kl. 05:17

Rødt åpner for rødgrønn samarbeidsavtale

Rødt-leder Bjørnar Moxnes vil ikke i regjering i 2021, men åpner for å sikre en rødgrønn regjering gjennom en samarbeidsavtale. Det skriver Klassekampen. I går sa Moxnes at Rødt bare hadde blitt en dørmatte for Arbeiderpartiet hvis de hadde gått inn i en rødgrønn regjering.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 17 timer siden

Dureks bok kommer på norsk likevel

Lille Måne Forlag skal gi ut Durek Verrett sin bok «Spirit Hacking» på norsk. Det opplyser forlaget til Dagbladet..

NRK - 30 minutter siden

To palestinere såret

To palestinere er såret etter at israelske fly i natt gjennopptok bombingen av islamske mål på Gazastripen, melder myndighetene. Dette kommer som svar på at det ble skutt raketter mot Israel, få timer etter at en våpenhvile trådte i kraft, torsdag..

NRK - 1 time siden

Drapsetterforskning i Malmö

En kvinne ble funnet død i en bil sør i Malmö torsdag kveld. Politiet mistenker at hun er drept. Det melder Aftonbladet.

NRK - 1 time siden

Forsvarsfolk siktet for underslag

To tidligere ansatte i Forsvaret er siktet for underslag etter at de ble tatt med flere hundre våpen. Flere av beslagene er våpen som skulle vært destruert, melder VG. Totalt er 67 personer siktet i den store våpenaksjonen kalt Bonanza..

NRK - 1 time siden

Kripos har hentet overgrepstiltalt

En nordmann tiltalt for å ha forgrepet seg på fire jenter mellom 16 og 14 år i Norge, er pågrepet i USA. Han ble tiltalt i 2017, men dro da til USA og er først nå utlevert til Norge igjen og varetektsfengslet, skriver Gudbrandsdølen Dagningen..

NRK - 3 timer siden

Slagsmål i Trondheim

Flere patruljer fra politiet i Trondheim rykker ut til Solsiden, etter melding om slagsmål med flere involverte i natt. Da politiet kom fram var ingen alvorlig skadd, og kamphanene ga seg. Fire ble bortvist fra sentrum..

NRK - 6 timer siden

To drept i skoleskyting

To personer er nå bekreftet døde etter at en gutt begynte å skyte medelever på en skole i Los Angeles i USA på 16-årsdagen sin. Ofrene er 14 og 15 år. Skytteren ligger selv alvorlig såret på sykehus.

NRK - 3 timer siden

Mulig masseslagsmål i Trondheim

Flere patruljer fra politiet i Trondheim rykker ut til Solsiden, etter melding om slagsmål med flere involverte..

NRK - 4 timer siden

Ønsker dyrere bensin

I sine alternative budsjett foreslår både Miljøpartiet De Grønne og Rødt å øke bensinavgiften, melder NTB. Samtidig vil begge partiene innføre klimabelønning, der penger spart på klimatiltak fordeles på forbrukerne..

NRK - 5 timer siden

Israelske fly bomber igjen

Israelske fly har gjennopptatt bombingen av islamske Jihad-mål på Gazastripen, opplyser landets militær til AP. Dette kommer som svar på at våpenhvilen ble brutt da den bare var noen timer gammel av at raketter ble skutt mot Israel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt