P4 > Nyheter

Friday, 03 April, 22:51

P4 - 24 Feb 20 kl. 22:21

Røde tall på amerikanske børser

Frykten for at koronaviruset skal spre seg globalt sendte de amerikanske børsene kraftig ned i dag.
Da børsene stengte i kveld viste de røde tallene det største fallet på to år.
Industriindeksen Dow Jones falt med 3,56 prosent skrive CNBC..
Les mer på P4


Les mer om:
Dow Jones, CNBC

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Røde, tall, amerikanske, børser
NRK - 06 Mar 20 kl. 21:19

Amerikanske børser faller

Flere amerikanske børser fortsetter å falle på grunn av koronaviruset. Dow Jones-indeksen er ned 3,2 prosent og Nasdaq-indeksen er ned 4 prosent fredag kveld norsk tid. Koronafrykt har ført til nedgang på børser over hele verden fredag..

NRK - 24 Feb 20 kl. 15:55

Kraftig fall for amerikanske børser

De amerikanske børsene falt kraftig ved åpning mandag ettermiddag norsk tid. De fulgte dermed europeiske og asiatiske børser som tidligere mandag også falt. Frykten for konsekvensene av det nye koronaviruset bidrar til de mange børsfallene..

NRK - 25 Mar 20 kl. 21:47

Oppgang på amerikanske børser

For først gang siden børsnedgangen på grunn av koronaepidemien startet, hadde USAs børser oppgang to dager på rad onsdag. Oppgangen var ikke like strekt som gårsdagen, men indeksen Dow Jones og S&P 500 endte opp henholdvis 2,39 og 1,15 prosent..

Aftenposten - 27 Mar 20 kl. 06:21

Asias børser opp ved ukeslutt

Drevet av forsiktig optimisme etter den amerikanske krisepakken, steg asiatiske børser fredag. Ved lunsjtid var de toneangivende indeksene opp rundt 1 prosent..

NRK - 15 minutter siden

Nytt fall på Wall Street

Amerikanske børser endte uka med nedgang etter nye dystre tall som analytikere mener bare er en forsmak på ledigheten under koronakrisen. Dow Jones falt med 1,7 prosent fredag. Samlet har indeksen krympet 2,7 prosent denne uka..

P4 - 25 Feb 20 kl. 23:06

Fortsatt ras for amerikanske børser

De amerikanske børsene endte i rødt også i dag. Årsaken er frykten for koronaviruset. De ledenede børsindeksene som Dow Jones hadde ved stengning sunket med over tre prosent.

NRK - 24 Feb 20 kl. 22:13

Nedgang på de amerikanske børsene

De amerikanske børsene falt kraftig mandag, og ved stenging var flere av de viktigste indeksene ned over tre prosent. Spredningen av det nye koronaviruset får mye av skylden for nedgangen, som også rammet europeiske og asiatiske børser mandag..

P4 - 28 Jan 20 kl. 23:05

Opptur for amerikanske børser

Etter en kraftig nedtur i går, endte dagen i dag med en opptur på de amerikanske børsene. Frykt for at coronaviruset skal påvirke den globale økonomiske veksten har preget børsene, og gårsdagens nedtur var den største på tre måneder. Men etter at lederen for Verdens helseorganisasjon sa at han er trygg på at Kina kan begrense viruset, har markedet steget igjen og stabilisert seg..

NRK - 13 Dec 19 kl. 02:52

Asias børser solid opp

Både japanske og kinesiske børser steg på nyheter om handelsavtale mellom USA og Kina og utsiktene til at De konservative vil vinne valget i Storbritannia. Nikkei-indeksen steg med 2,18 prosent da handelen startet i Tokyo fredag morgen..

Aftenposten - 27 Feb 20 kl. 06:04

Fortsatt virusfrykt sender asiabørser nedover

Frykten for konsekvensene av det nå globale virusutbruddet førte til ny nedgang på Asias børser torsdag. I Tokyo falt Nikkei-indeksen 1,8 prosent..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Vy permitterer ytterligere 400

Vy har sendt ut permitteringsvarsel til ytterligere 400 medarbeidere fra midten av april. Fra før er 700 bussansatte permittert. Vy har totalt 9.

P4 - 15 minutter siden

Mann skutt av politiet

En mann er i kveld skutt av politiet i Sandnes. Tilstanden er ikke kjent. Han er fraktet til Stavanger universitetssjukehus.

P4 - 1 time siden

Ikke fulle puber før sommeren

Statsminister Erna Solberg er klar på at det ikke er noen som pr. nå kan si hvor lenge de ulike koronatiltakene skal vare. Men hun tror vi må være innstilt på ganske mange begrensninger en god stund fremover.

P4 - 2 timer siden

To nye koronadødsfall

Det er i kveld meldt to nye koronadødsfall i Norge. Det dreier seg om en person ved Skedsmotun bo- og behandlingssenter i Lillestrøm. Og en mann i 60-årene fra Hol kommune.

P4 - 3 timer siden

- Kina har underrapportert

- Kina har underrapportert både antall koronatilfeller og -dødsfall Det hevder den amerikanske etterretningsorganisasjonen CIA. Ifølge dem er det virkelige dødstallet i Wuhan 5.000 eller mer – dobbelt så høyt som det offisielle tallet, melder NTB.

P4 - 2 timer siden

Dyrt å misbruke koronafrykten

Forbrukertilsynet varsler harede konsekvenser for aktører som prøver å utnytte koronafrykten til egen vinning. Allerede har de varslet bøter til tre ulike aktører som har brukt frykt for viruset i sin markedsføring. Det er like mange vedtak som de normalt gjør på et helt år, ifølge TV 2 .

P4 - 2 timer siden

Koronadødsfall i Lillestrøm

Det er i kveld meldt et nytt koronadødsfall i Norge. Det dreier seg om en person ved Skedsmotun bo- og behandlingssenter i Lillestrøm. Dette er det tredje dødsfallet ved Skedsmotun, skriver MittLillestrøm.

P4 - 12 timer siden

Påskeværet ser bra ut i store deler av landet

Selv om mange ikke får dratt på den tradisjonelle hytteturen i påsken, så kan meteorologene bringe gode nyheter. Det ser nemlig ut til at det blir fint påskevær over store deler av landet. På Østlandet er det ventet mye sol og stigende temperaturer, mens Nord-Norge får bra skiføre.

P4 - 3 timer siden

Kan bli tiltak ut året i Oslo

Innbyggerne i Oslo må innstille seg på begrenset bevegelsesfrihet ut året. Det sier Oslos helsebyråd Robert Steen, som er klar på at koronasituasjonen ikke er over til påske. - Den er heller ikke over til sommeren.

P4 - 3 timer siden

Fikk nei til påskeåpne butikker

Oslos dagligvarebutikker og apoteker får ikke holde åpnet i påsken. Det har fylkesmannen avgjort i kveld, ifølge VG. Oslos byrådsleder Raymond Johansen søkte Fylkesmannen om lov til å holde butikkene åpne, selv om regjeringen har sagt nei.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt