VG > Innenriks

Saturday, 06 June, 05:24

VG - 09 Apr 20 kl. 07:53

Røde Kors ber Norge hente barn i greske flyktningleirer

Coronaviruset har spredt seg til flere flyktningleirer i Hellas. Nå krever Røde Kors at Norge tar sin del av ansvaret for å evakuere de mest sårbare barna..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hellas, Røde Kors, Norge, Kors

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Røde, Kors, ber, Norge, hente, barni , greske, flyktningleirer
P4 - 11 Apr 20 kl. 21:33

Rolig påske for Røde Kors

Årets påskeaften har vært en av de roligste påskedagene for Røde kors noen sinne. Siden skjærtorsdag har hjelpekorpsene til Røde Kors bare hatt 44 oppdrag. Det er langt under normalen, sier landsrådsmedlem i Røde Kors Hjelpekorps, Rune Guldahl..

P4 - 27 Feb 20 kl. 18:06

Ny rapport: - Torturofre får ikke hjelp i Norge

Ofre for tortur som bor i Norge får altfor dårlig hjelp. Det kommer frem i en ny rapport fra Røde Kors. I rapporten kommer det også frem at mellom 10.

P4 - Igår: 23:07

Røde Kors-tillitsvalgt overgrepstiltalt

En mann, som var tillitsvalgt i Røde Kors, er tiltalt for grove overgrep mot mindreårige jenter flere steder i Sør-Norge. 51-åringen skal ifølge tiltalen ha forgrepet seg mot fem jenter i alderen elleve til 15 år. Alle jentene hadde et tillitsforhold til mannen.

P4 - 26 May 20 kl. 09:42

- Norge må ta sin del av ansvaret

Røde Kors forventer at Stortinget samler seg om en løsning for barna i Moria-leiren i Hellas. I dag skal Stortinget behandle en rekke forslag fra opposisjonen om å bistå Hellas ved å ta imot flyktninger og asylsøkere fra overfylte leirer. Generalsekretær i Røde Kors, Bernt Apeland, ber Norge ta sin del av ansvaret..

NRK - 05 Apr 20 kl. 19:32

Røde Kors har hatt få oppdrag

Frivillige i Røde Kors Hjelpekorps melder om få skader og henteoppdrag i palmehelgen. – Alle rapporter tyder på at folk følger myndighetenes råd, sier landsrådsleder Kjersti Løvik. Til nå har Røde Kors registrert bare fem oppdrag i palmehelgen..

NRK - 15 Mar 20 kl. 07:39

Hyttefolk ber om Røde Kors-hjelp

Flere hjelpekorps i Røde Kors ble lørdag kontaktet direkte av syke på hytter i Viken og Innlandet som ønsker hjelp til å komme seg hjem. Røde Kors understreker at syke må henvende seg til helsevesenet, slik at de viktigste oppdragene prioriteres..

NRK - 11 Apr 20 kl. 20:31

Rolig påske for Røde Kors

Siden skjærtorsdag har hjelpekorpsene til Røde Kors kun hatt 44 oppdrag. Påskeaften har det bare vært tre hendelser, mot 17 redningsoppdrag på påskeaften i fjor. Selv om det har vært rolig, har Røde Kors bistått under flere alvorlige hendelser..

NRK - 08 Apr 20 kl. 09:15

Røde Kors deler ut 4000 pakkar

Lokallaga til Røde Kors over heile landet deler ut over 4000 aktivitetspakkar til barn og unge som skulle vore med på Røde Kors-aktivitetar i påska, skriv dei i ei pressemelding. I pakkane er det aktivitetshefte, påskegodt, spel og anna, skriv dei..

NRK - 07 Feb 20 kl. 06:53

Mange unge tar kontakt om selvmord

Antallet unge som kontaktet Røde Kors om selvmord og selvmordstanker har økt. Tall fra hjelpelinjen Kors på halsen for i fjor viser en dobling i samtaler om selvmordstanker siden 2015. Ifølge Røde Kors er dette temaet som har økt mest..

P4 - 13 Feb 20 kl. 14:29

Mange vil ha gratis ferietilbud

Det er stor pågang til Røde Kors sitt ferietilbud for familier med lav inntekt nå til vinterferien. 400 personer, de fleste barn, deltok på tilbudet "Ferie for alle" i fjor, mens tallet i år har økt til 472. Men mange får ikke et tilbud - og barn som lever i fattigdom i Norge bare øker, forteller kommunikasjonsrådgiver i Røde Kors, Elisabeth Dahl Hansen..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Frp fosser frem i ny VG-måling, mens Høyre og Ap faller

Høyre og Arbeiderpartiet mister til sammen nesten 6 prosentpoengs oppslutning i VGs ferske partibarometer for juni. Fremskrittspartiet gjør samtidig et stort hopp..

VG - 6 timer siden

Kan ha funnet skoen til forsvunne Maja Herner (25)

Maja Herner (25) forsvant sporløst fra Ørsta i Sunnmøre høsten 2018. Nå har politiet gjort funn av levninger som kan knyttes til 25-åringen..

VG - 8 timer siden

Lørenskog-saken: Her er hele trusselbrevet

Politiet mener brevet er konstruert for å villede dem fra et drap de mener Tom Hagen står bak. Selv nekter han for å ha noe med konas forsvinning å gjøre. Her er det fem sider lange trusselbrevet..

VG - 9 timer siden

Kaptein Sabeltann-løsning i strid med reglene

Kaptein Sabeltann skulle etter planen spilles for 800 personer per forestilling, ved hjelp av soner med plass til 200 i hver. Løsningen sables ned av assisterende helsedirektør Espen Nakstad..

VG - 13 timer siden

Tusenvis demonstrerte utenfor Stortinget

Et enormt folkehav møtte opp for å demonstrere mot rasisme i Oslo fredag ettermiddag. Foran Stortinget ble George Floyd hedret med stillhet..

VG - 13 timer siden

Tusenvis av demonstranter hedrer George Floyd utenfor Stortinget

Et enormt folkehav har møtt opp for å demonstrere mot rasisme i Oslo fredag ettermiddag. Foran Stortinget hedres George Floyd med stillhet..

VG - 13 timer siden

Tusenvis av demonstranter lager trafikale problemer på vei mot Oslo sentrum

Tusenvis av mennesker har møtt opp for å demonstrere mot rasisme i Oslo fredag ettermiddag. Ved 16.30-tiden melder politiet om at folkemengdene beveger seg fra den amerikanske ambassaden ned mot Oslo sentrum..

VG - 13 timer siden

Over 1000 demonstranter beveger seg fra ambassaden til Oslo sentrum

Over 1000 mennesker har møtt opp for å demonstrere mot rasisme i Oslo fredag ettermiddag. Ved 16.30-tiden melder politiet om at folkemengdene beveger seg fra den amerikanske ambassaden ned mot Oslo sentrum..

VG - 13 timer siden

Demonstrerer mot politivold i Oslo

Allerede før demonstrasjonene i Oslo egentlig skal begynne, har flere samlet seg utenfor Stortinget, USAs ambassade og på Youngstorget..

VG - 13 timer siden

Demonstranter samler seg i Oslo

Allerede før demonstrasjonene i Oslo egentlig skal begynne, har flere samlet seg utenfor Stortinget, USAs ambassade og på Youngstorget..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt